PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liverpool(8)-BEŞİKTAŞ(0) 6 kasım 2007 21:45

MUHTAR
06-11-2007, 10:30
Terketmedi Sevdan Beni.

Muhsin Ogretme
06-11-2007, 11:28
O sevdadir ki ne macin sonunda yan yana duran iki rakamdan, ne piyasa degeri cok sifirli futbolculardan beslenir. O nedenledir ki basarisizlik bizi sadece uzer, sevdamizi eksiltmez. O nedenledir ki tek aradigimiz emegini yesil sahanin icinde teriyle harmanlayandir, tribunde yasadigimiz sevdanin sahadaki yansimasidir. Ve o yuzdendir stattan kahirli ayrilisimiz bazen; sevdamizin yansimasini goremedigimizden.

"Kavga bir cember gibi, her bir noktasindan baslar ama asla bitmez" Marcos (Subcommander Insurgent, Mexico)

Bizim sevdamiz da kavgamiz gibi Marcos...

Erdem Gazi
06-11-2007, 11:43
şerefinizle oynayın hakkınızla kazanın

Özer Özçetin
06-11-2007, 12:00
Sevdalarımızı yükledin gittin Şanlı Karkartalım,bir kez daha zaferlerle dön Barbaros Meydanına,Şerefbey selamlasın Akaretler yokuşundan kanat seslerini.Siyah Beyaz Renginle Uçuçabildiğince Yüksel ta arşa kadar Ey Şanlı Karakartal.

Namik Kartaloglu
06-11-2007, 13:28
Benim icin galibiyet bir Fenerbahce maclarinda ortaya (yenilsekte,berabere kalsakta)konan, teriyle formayi yikamak, yuregini ortaya koymaktir. Sahadaki Kartallar birde turbundeki Kartallar gibi olduklarinda o maci Kazanmisiz anlamina gelir benim icin. Yukseklerde uc sanli KARTALIM

Gokhan Yerlikaya
06-11-2007, 14:40
...Her zaman her yerde
şampiyonLar Liginde
KraL sensin bu aLemde...

bir kez daha görsünler şanLı BESIKTAS ı..zaferLe dön KartaLım..

Onur Özgen
06-11-2007, 15:02
şu maçı şerefinizle oynayın, hakkınızla kazanmayın gerekirse, ama ne olursunuz ? şerefiniz için oynayın ve ne kadar şerefli olduğumuzu bazı şerefsizlere gösterin. ne olur !!!

Onur Tural
06-11-2007, 17:18
Bu Maçı Kazanamayassınız Diyenlere İnat..

PARÇALA KARTAL !!

Hatice Vural
06-11-2007, 18:01
Zor bir maç olacak. Şansa ihtiyacımız var. Çünkü bugün Liverpool, ilk maçın aksine daha istekli çıkacak sahaya. Hata yapmazsak yenebilriiz. Sanırım istekli ve şanslı olanın galip geleceği bir maç. Beşiktaş olarak en büyük şansımız şüphesiz hakemin THK'ya bağlı olmayan bir hakem olması :) BOL ŞANS KARTALIM..Kazansanda-kaybetsende seninleyiz..

Mustafa Kemal Varol
06-11-2007, 20:13
bu maçı da alıp , uefa ya kalıcas gibi geliyo bana, liverpool okyanusu geçip marsilya&porto derelerinde boğulcaz yani..:S şu ingilizleri bi daha yenelim de ben uefaya kalmaya da razıyım..:D

Serdar Ozen
06-11-2007, 20:49
haydi bir daha tekrar yeniden...yenelim şunları KARTALIM

Onur Özgen
06-11-2007, 22:42
ilk yarı 2-0 bitti, yine çok basit goller yedik, üzülmemek elde değil gerçekten, 2.golde taç bizim olması lazımdı, ama serdar orada itiraz edeceğine geri dönseydi... higuain ile başlamadı ertuğrul hoca hata yaptı.

Metin Yalçınkaya
06-11-2007, 23:03
Bana göre yine ertuğrul hocanın kurbanı olduk. Hakan aynı hatalarını bu maçta yine tekrarlamaya devam ediyor.Sinirden maçı izlemeyi bıraktım..

Onur Özgen
06-11-2007, 23:18
5 golün 3 ü de kaleciden sekip olur mu ? fb maçından hiç mi ders çıkarılmadı ? yazık. yarın dışarı gene beşiktaş formasını giyip, insanları üstüne mıknatıs gibi çekmek kaldı bize.

Metin Yalçınkaya
06-11-2007, 23:21
Evet bize de bir 6 kasım hatırası kaldı 6-0 :( :( ağlamamak elde değil nedir bu Beşiktaşım hali HOCA ERTUĞRUL...

Onur Özgen
06-11-2007, 23:25
7-0

şu maç bitsin artık.

Onur Özgen
06-11-2007, 23:26
şu maçı şerefinizle oynayın, hakkınızla kazanmayın gerekirse, ama ne olursunuz ? şerefiniz için oynayın ve ne kadar şerefli olduğumuzu bazı şerefsizlere gösterin. ne olur !!!

üzgünüm kartallar; ama sınıfta kaldınız. size yakışmadı...

Metin Yalçınkaya
06-11-2007, 23:29
Bu maç kimin eseri şimdi. Yönetimin mi, Hoca Ertuğrulun mu, futbolcuların mı bu kara leke kimin eseri biri bunu açıklar inşallah maçtan sonra...:(

Deniz Özdemir
06-11-2007, 23:30
Liverpool'un oynadığı futbolsa bizimkisi ne kardeşim...iyi günde kötü günde dedik ama bu kadar rezillikte olmaz ki.daha oyuna başlarken yenilgiyi kabul etmişler.inanmamışlar bile maçı kazanacaklarına..o kadar paralar alıyorsunuz yazıklar olsun hepinize.ruhsuzlar...

Onur Özgen
06-11-2007, 23:30
8-0

hiçbir gecen bu kadar kapkara olmamıştı beşiktaşım...

Metin Yalçınkaya
06-11-2007, 23:31
Korkak futbolla nereye kadar başarı aramaya çalışacağız.zaten gol atamıyoruz çift forvetle,tek forvet çıkarak maça başarı bekliyoruz.İlk maçtaki pankartı bunlar dikkatli okumamışlar belli BÜTÜN İŞ YÜREKTE...

Onur Özgen
06-11-2007, 23:34
... ve sonunda bitti.

Metin Yalçınkaya
06-11-2007, 23:35
... ve sonunda bitti.

Bizde bittik Onur kardeş....

Fırat Gürgan
06-11-2007, 23:36
artık bu iş biter bu yönetimin gitmesi lazım. sivas maçına şahsım adına elimden geldiğince yönetim istifa diye bağırıcam, hala susturmaya çalışan olursa karşılığını alır bu sefer yeter artıkkk. burada olay 8-0 yenilmek değil, saçma sapan işlere girerek , bir haftada takımı mahveden yönetimdir. tabi öncelerini söylemeye gerek bile yok. paf takımı hikayesi attılar, maç geceside yazdım; tükürdüklerini yalayacaklar. çünkü bu yönetimde o basiret yok. Beşiktaşımızın daha fazla zarar görmesine göz yumulmaması lazım. yönetim istifa!!

Huseyın Uzun
06-11-2007, 23:37
canın sağolsun beşiktaş taziyeleri kabul ediyoruz hepimize geçmiş olsun

Ali Erken
06-11-2007, 23:38
dahiyane stratejinle kaybettin demiören..... basgit...

Şenel Kızıldaş
06-11-2007, 23:39
canın sağolsun beşiktaş taziyeleri kabul ediyoruz hepimize geçmiş olsun

nhe taziyesi ölen kim?

Deniz Özdemir
06-11-2007, 23:39
Bu maç kimin eseri şimdi. Yönetimin mi, Hoca Ertuğrulun mu, futbolcuların mı bu kara leke kimin eseri biri bunu açıklar inşallah maçtan sonra...:(

hepsinin allah belasını versin.yeter ulan yeter.bizi daha fazla rezil etmeden ve Beşiktaş'ımızı şerefsizlerin alay konusu yapmadan defolun gidin!_sinir_!

Anıl Doğan
06-11-2007, 23:43
DEMİRÖREN kimi getirdiysen onlarla beraber....Hiç bu kadarı olmadı yaşanmadı...
GİT
GİT
GİT
GİT
GİT
GİT
GİT
GİT

Barbaros Özel
06-11-2007, 23:45
siyahın zindan bu gece kartalım:(

Zeynep Seyrek
06-11-2007, 23:46
Neredeen geeldıysen defol git artık durma ya

Metin Yalçınkaya
06-11-2007, 23:55
Neredeen geeldıysen defol git artık durma ya

Apploud

Demir Han
06-11-2007, 23:56
Bize 2-1 yaşatıp ümit veren herkese teşekkür ettiğim gibi...Şimdi de bu kara geceyi yaşatan herkese tüm şiddeti ile gidin diyorum

Hafta içi basiretsiz demeçlerine bir diğerini ekleyen yönetim
Futbol dahisi denilen hocayı ve getirdiklerini
Mafya bozuntusunu esefle kınıyorum....Lütfen gidin.. yok mu artık içimizden biri çıkığ bizi kurtarsın çok üzgünüm....Liverpool patlatyacaktı olan bize oldu...

Hocam son kez söylemiyorum ama artık git yönetimin ise gideceği yok....sen git...al oyuncularını da git..evet PAF ile çıkalım ama herkes gitsin çeksin elini takımda kulüpten..bence hiç dönmesinler oradan

Gul Aslan
07-11-2007, 00:04
sevinmek için sevmedik
ama bu kadarınıda haketmedik...

demirören İSTİFA...

Erkan Özberk
07-11-2007, 00:07
Bize bir miras daha biraktiniz. UTANIYOR MUSUNUZ???

Fırat Kaya
07-11-2007, 00:40
Sİyah!

Onur Delican
07-11-2007, 00:45
keşke 6-0 oslaydı rezalet...8*0

Volkan Karabacak
07-11-2007, 00:47
unutamıyacağımız yeni bir 8-0 ımız oldu teşekkürler emeği geçen herkeze :(
SİYAHINI YAŞIYOR BEYAZINI ÖZLÜYORUZ ! DEMİRÖREN İSTİFA!

Ozan Zaza Karataş
07-11-2007, 00:47
Yazik Ulan Yazik....

Ozan Zaza Karataş
07-11-2007, 00:49
aslinda cok iyi oldu bu utanc tablosu 8-0 lik maglubiyet,klubun yoneticisinden teknik heyetine futbolcusuna kadar herkes rezil halini bahanelerin arkasina siginip bu sefer gizleyemeycek,bu takimi sevenler aptal degil artik yeter DEFOLUN GIDIN...
bu defansin halini disardan gecen futbolu hic bilmeyen adama bile izletseniz isyan eder ki kaldiki teknik direktor(!) ertugrul saglam bunu gormuyor.yanindaki sicili bozuk kurtlar vadisinden firlama coook engin bilgileri olan sinan bey hic gormuyor.ayip be resmen rezil ettiniz besiktas adini.futbolcu bozuntularina gelince herbiri milyon dolarlarla oynuor ama su topla biturlu oynayamior,ne mucadele var ne defans ne ofans hicbirsey.
inanin su forumdan 11 kisi secip 1 ay dogru duzgun idmana tabii tutsalar o ruhsuz futbolcu bozuntularindan iyi mucadele ederiz,hicdeilse formanin hakkini veririz.bu tabloyu ozelliklede defansi goremeyen bi hoca bassin gitsin.lig maclarinda yedigimiz o komik otesi golleri hic mi gormuyor bu teknik heyet?futbolcular hic mi gormuyor hatalarini?ama onlara ne ki sonucta paralarini aliyorlar buda yeterli...ertugrul saglam besiktasa teknik direktor olacak yetenege bilgiye birikime sahip degildir,derhal gitmesi gerekmektedir.
basimizdaki 4 yillik bela demirorende artik bu klube hicdeilse bi iyilik yapsin defolsun gitsin.artik yeter,taraftar isyan ediyor...

bi sairin dedigi gibi biz bu hallere dusecek adam miydik???

Hande Eroğlu
07-11-2007, 00:53
İlklerin Takimiyiz Dedik Yİne Bir Ilk BaŞardik

İnadina BeŞİktaŞ İnadina Sİyah Beyaz

Safa Şenyıldız
07-11-2007, 00:54
Sinan Bey'in Alaattin Abisi'nin elleri daha Avrupa maçlarına yetişmediği için böyle oldu, suç onda değil yani?

Ulas Bozkurt
07-11-2007, 00:59
durduramiyorum göz yaşlarimi ellerimin titremesini canımın bu denli acimasini

bana bu geceyi yaşatan bütün oyuncularin allah belasini versin

bir dahada tribünde bunlardan birisi cağirilirken bağrirsam eşlik edersem benden büyükte şerefsiz yoktur..

Bu kadarini haketmedik

Murat Yıldırım
07-11-2007, 00:59
yine de
BEYAZZZ
Fiko...

Ufuk Saygin
07-11-2007, 01:04
dakikaların bir an önce geçmesini hiç bu kadar çok istememiştim...artık bizimkilere saldırın demekten vazgeçtim,livırpullura orta yapmayın sakın lan diye bağırıyodum,halimize bak...pehh

Ibrahım Soydemır
07-11-2007, 01:11
biz ne suç işledik allahım bize bu sonucu gösterdin suç bizde mi ertuğrulda mı demirörende mi sinanda mı kimde ha kimdeee????????

Metin Yalçınkaya
07-11-2007, 01:14
Uyku tutmuyor inanın nasıl yatacağımı bilmiyorum.Sinirden evdeki tv nin kumandasını kırdım.Ben böyle kahrolurken acaba şuan bizim teknik heyetimiz ne yapıyordur çok merak ediyorum.Bir damla gözyaşı döktüler mi acaba.Birazcıkda olsa yürekleri yandı mı dersiniz... Ben hiç tahmin etmiyorum onlar kaçan prime üzülmüşlerdir yada ne zaman para alıcaz diye düşünüyorlardır...Hak ediyorlar ya para helal ya...Neyse kahroldum artık 3 kasım ve 6 kasım tarihlerini anımsamak bile istemiyorum...

Murat Yıldırım
07-11-2007, 01:17
Beşiktaşlı olmanın adamın en içini yakan ama en de yerine oturtan özelliği: kötü gününde de birlikte olmaktır arkadaşlar…

Hepinize , (sanırım) skor 6-0 iken çırılçıplak görünen şeyin vücudu değil ama benliği olan o kardeşimizin, her şeye rağmen başının üzerinde ÇARŞI kaşkolunu yiğitçe açabilme direnişini örnek gösteriyorum. 8-0 içimizi ne kadar acıttıysa o kaşkolu başının üzerinde dalgalandıran kardeşimiz de içimizi o kadar serinletmiştir

Eren Tuncer
07-11-2007, 01:19
!!!!!hakkı yeten sizinle gurur duyuyor.!!!!_sinir_!

Apploud helal olsun bu takima.yaptiklari icin tesekkür ederizApploud

Erdal Karacelik
07-11-2007, 01:28
fb maçında yenik durumdaydık ve 5 dakika uzatmanın bitmesini hiç istememiştim. Ama yenik durumda olduğumuz bir maçın 71. dakikasında biran önce maç bitsinde kurtulalım diye dua ettim.
Bizlere bu kara geceyi yaşatanlara söyleyecek çok sözüm var ama arkadaşlarım bir nebzede olsa bunları dile getirdi.
Bugün gazetelerdeki olası kadroları görünce ofansif oynayacağız diye umutluydum, ancak yine defans ağırlıklı olduğunu görünce umudum bitmişti ama beni bitireceklerini hiç düşünmemiştim.
Şimdi yapılacak tek şey 12 Kasım P.tesi yönetim kurulu durum değerlendirmesi yapacakmış ama bu kadar beklemeden defolup gitmeliler.

Ibrahım Soydemır
07-11-2007, 01:29
bu gece o çıplak halde ÇARŞI atkısı açan kardeşimin yerinde olmak için neler vermezdim...
yinede terketmedi sevdan beni terketmeyecekte...!!!!!

Hande Eroğlu
07-11-2007, 01:32
biz ne suç işledik allahım bize bu sonucu gösterdin suç bizde mi ertuğrulda mı demirörende mi sinanda mı kimde ha kimdeee????????

SUÇ BİZDE !_yok_!

Demir Han
07-11-2007, 01:34
Bu hafta sonu tüm bu pisliklerden kurtulmak için son şansımız ..eğer tribünde hala yönetime laf söyletmeyenler varsa Bizden değildir........Her maçta yönetimdeki cücelere teknik heyetteki imam ile mafya bozuntusuna git demeyen bizden değildir.....Eğer buna da tepki koymazsak yuh diyorum

Demir Han
07-11-2007, 01:36
Sinirden gülüyorum ya...Aklıma Coşkun Özarı geldi....o da ingiltere maçlarından sonra TRT deki demeçlerinde şöyle derdi..yenildik ama ezilmedik....Ne diyorsun imam hocam....takımı açık oynattın di mi ezilmedik di mi.....Ulan yuh olsun size be yuh

Ercan Kartal
07-11-2007, 01:37
fenerbahce ve liverpool maci bizi bir ucurumun kenarina surukledi hic sevmedgim ertugrul saglam ,sinan engin ve yildirim demiroren ekibini kesinlikle devam etmesini istiyorum eger simdi istifa ederlerse yillarca icinden cikmayacagimiz bir duruma dusebiliriz
bu travmayi yaratanlarla devam etmeliyiz cunku yeni gelcekler sanal bir basari sagliyacaktir onlari anlamamiz cok daha uzun surebilir ve bazi kotu aliskanliklar sahibi olabiliriz
en azinda sezonu bu sekilde tamamlamak sezon sonunda hesablasmak gerekkir
mesela sezon sonuna dogru ciddi bir sekilde sinan engin aleyhine bir kampanya baslartabiliriz

Erdal Karacelik
07-11-2007, 01:37
Bu hafta sonu tüm bu pisliklerden kurtulmak için son şansımız ..eğer tribünde hala yönetime laf söyletmeyenler varsa Bizden değildir........Her maçta yönetimdeki cücelere teknik heyetteki imam ile mafya bozuntusuna git demeyen bizden değildir.....Eğer buna da tepki koymazsak yuh diyorum

Ben sizdenim. kimse susturamaz bizi!_sinir_!

Demir Han
07-11-2007, 01:48
Ercan kardeşim...haklısın belki ama bu 4 yıllık bir birikim Ocak'ta olağanüstü bir kongre olması kaçınılmazdır.İnan bundan daha rezil bir durum olmaz...Ah ulan ah
Seba'yı gönderenler utansın..bunun içinde bizden olanlar da dahil...Seba gitsin Ahmet Dursun dediler Bilgili ile başlayan erozyon çoktan bu takımdan bazı şeyleri aldı götürdü.Seba ey Seba geri dön olmadı ruhun gelsin

Demir Han
07-11-2007, 01:54
2-1 kadar Beyaz 8-0 kadar Siyahsın Kartalım sana karaları bağlatanlar utansın

Demir Han
07-11-2007, 01:57
Bu arada matematiksel olarak hala ümidimiz var Liverin bizi yenmesi onları gitme konusunda oynayacağı iki maçı kazanmaya itecek bizde bu iki takımı yenersek işler bizim istediğimiz gibi hala olabilir.....diye size bir de moral vereyim

Şenel Kızıldaş
07-11-2007, 01:58

ya demir han tyazdıklarına katılıyorumda sen neden kimse seni tanımıyo madem bu hafta maça gelicen nedne önce gelip bile tanışmıyosun neden ben söyliyim sen yoksun halkın takımından değilsin tc kimlik numaran yok :D sevgili arkadaşım artık kimsen kendi adınla yaz ve tek olumlu mesajın olmadı forumda gs maçını bile kaybedicez dedin sakın bu mesajı görmemezlikten gelme....

Erdal Karacelik
07-11-2007, 02:01
ya demir han tyazdıklarına katılıyorumda sen neden kimse seni tanımıyo madem bu hafta maça gelicen nedne önce gelip bile tanışmıyosun neden ben söyliyim sen yoksun halkın takımından değilsin tc kimlik numaran yok :D sevgili arkadaşım artık kimsen kendi adınla yaz ve tek olumlu mesajın olmadı forumda gs maçını bile kaybedicez dedin sakın bu mesajı görmemezlikten gelme....
Şenel hangi taraftasınız. Ben sizleri bulamadım

Ibrahım Soydemır
07-11-2007, 02:01
Bu arada matematiksel olarak hala ümidimiz var Liverin bizi yenmesi onları gitme konusunda oynayacağı iki maçı kazanmaya itecek bizde bu iki takımı yenersek işler bizim istediğimiz gibi hala olabilir.....diye size bir de moral vereyim

o iki maçı bu akşamki takım mı alacak portoyu,marsilyayı bu takım mı yenecek !_sinir_!

Şenel Kızıldaş
07-11-2007, 02:07
erdal abi ben o maça arkadaşa verdim yeni açığa gittim ama maçtan önce şairlere gel ordan beraber gideriz şairleri bilmiyosan sor öğren :D bekleriz

Erdal Karacelik
07-11-2007, 02:11
erdal abi ben o maça arkadaşa verdim yeni açığa gittim ama maçtan önce şairlere gel ordan beraber gideriz şairleri bilmiyosan sor öğren :D bekleriz

ben kapalı alttayım.

Şenel Kızıldaş
07-11-2007, 02:18
ya kapalı altta çok kişiyizde kimse seni tanımıyo sen maçtan önce şairlere gel

Hakan Kirezci
07-11-2007, 02:29
Dördüncü golden sonrakileri ciddiye almaya gerek yok bu nedenle 8-0 sadece işin edebiyat kısmı.

O dört golün de asisti kendi kalecine aitse onu da ciddiye almaya gerek yok.
Hakan Arıkan Türkiye 1. liginde ilk üç hedefinde ki bir takımın kalecisi olabilecek kapasitede değil. Rüştü gibi bir kaleci kadrodaysa kalecin odur.

Diatta-Toraman ve tüm iyi niyetine karşın Üzülmez ve sakat olmasaydı oynayacağı kesin olan G.Zan Beşiktaş'ın oyuncuları olmamalı artık.

Gelelim orta sahaya. Ricardinho-Delgado ikilisi Beşiktaş'ın hedeflerini aydınlatabilecek düzeyde değiller ve işleri bence bitmiştir. Ön libero gibi Türk işi bir saçmalığın korkaklık demek olduğunu hepimiz gördük bu akşam. Koray'ın yeri yedek kulübesi olmalı.

Higuain-Nobre ikilisi artık gereksiz bir yüktür. Pazarları vardır ve değerlendirilmelidir.

Yabancılardan Bobo, Tello ve Cisse takımın ilk onbir oyuncuları. Kontenjanda ki diğer 3+1 ise tek bir oyuncuyla değerlendirilmelidir. 4 tane topan kefal yerine bir tane orta boy çipura daha efektif bir seçim olur.

İşin en vahimi ise E.Sağlam. Sezon başında değinip geçmiştim ama şimdi kafamda iyice netleşti ki E.Sağlam'ın takımın savunma, oyun kurma ve de hücum aksiyonlarına dair kafasında oluşmuş ve de oluşması muhtemel hiçbir organizasyon planı yoktur. Neden yoktur? Sebep sadece yetersizlik. İyi futbolcuydu, iyi insan ama Teknik direktörlüğün teknik kısmından da direktörlük kısmından da yoksun maalesef.

Takım çok genç. PAF la çıkalım muhabbetlerine bakıp bakıp gülüyorum. Biz zaten her maça PAF takımla çıkıyoruz. Şimdi artık profesyonel bir takım kurulmasına ihtiyaç vardır.

Özellikle yaşlı ve iyi 3 oyuncuya ihtiyacımız var. Bir düşünün. Takımda bir Denizli'li Yusuf, Trabzon'lu Ceyhun kadar dahi bir adam yok. Bu gece ki maçta 40 yaşında bir tek Sergen olsaydı başımız şimdi daha bir dik olurdu.

Beşiktaş futbol takımının tek profesyoneli ve de tek uluslararası yıldızı taraftarıdır. İnönüde ki maçı alan o yıldızdır zaten. Bizi yanıltan da bu oldu.

Diğer tüm oyuncular içerisinde her iki Serdar, İ.Akın,Batuhan,Burak ve 3. kaleci Atilla dışındakilerin tamamı olsa da olur olmasa da olur.

Son olarak değinmeden geçemeyeceğim; Kazara UEFA ya katılmayız diye umuyorum. Bu araba artık ne kadar toplanırsa toplansın uzun yola çıkamaz.

Rifat Aytekin
07-11-2007, 02:50
Ben seni kara günlerinde olur diye sevdim ama bu kadarda olmamalıydı:(

Serafettin Aydin
07-11-2007, 02:57
arkadaşlar aranıza birkaç gün önce katıldım,çok üzgünümki böylesine kederli bir gecede ilk mesajımı atmak zorunda kalıyorum...
maalesef beşiktaşımızın tarihine kara bir leke geçecek bu skor başkan ve yönetim kurulunun,ne kadar efendiliğini takdir etsemde hoca olarak yetersiz bulduğum ertuğrul sağlamın,menajer mi yoksa 2.başkan mı olduğunu çözemediğim ismini yazmaktan bile utandığım s.e nin çok acil istifalarını
ve oyuncularımızdan toraman,üzülmez,mehmet sedef,koray avcı,diatta ve maçta olmamasına rağmen müzmin sakat gökhan zan'ın klüplen ilişiklerinin kesilmesini gerektirmektedir...
beşiktaş taraftarına düşen görev ise sivas maçında tribünde olmak ve protestosunu göstermektir,bu tepkiyi göstermezsek eğer ben kendi adıma bu gecekinden çok daha fazla utanıcam.!_sinir_!

Ozan Aygun
07-11-2007, 03:59
maçın 14. dakkasında elektirikler gitti ve suan kalktım ve bakayım dedim kackac diye aman allahım bune bu geceyi bana 90 dakka yaşatmayan elektirik kurumuna tşk ederim ettiğim onlara kufurleri geri alyorum

Emre Tetik
07-11-2007, 04:55
kabahat bizlerde sizlerde değil !
defolun başımızdan demirören ve tayfası..
taraftarın yüzüne nasıl bakıcaksınız merak ediyorum

Onur Özgen
07-11-2007, 08:45
KOLPA MEDYA !!!

http://imgeg.sabah.com.tr/images314884/2007/11/07/PF_20071107_01.jpg

Hatice Vural
07-11-2007, 09:24
Sanırım alınan skor ortadayken fazla söze gerek yok. Kaybetsende seninleyiz derken şüphesiz böyle bir oyunu ve skoru kastememiştik. Sanırım Başta Demirören olmak üzere Ertuğrul Sağlam'ın istifası lazım. Ertuğrulla olmayacağını İLK gün düşünmüştüm bu gün ikna oldum yarın için endişeliyim. Sanırım Beşiktaş gerçek kimliğini sahiplenmeye başlamalı.Dün siz ne izlediniz bilmiyorum ama ben "mahalle maçı" yapan çaylaklar izledim.Hatta hayatımda ilk defa 2. yarıyı izlemedim. Sanırım öngörülerim fazla kuvvetli..Beşiktaşımın daha iyi günlerini görmek istiyorum ama bu, ne Yıldırım Demirörenle mümkün ne de Ertuğrul Sağlamla..Ertuğrul harika bir kişilik ama asla iyi ve yeterli bir teknik adam değil.

Erhan Albayrak
07-11-2007, 09:42
ertuğrul hocaya yazık oluyor onun yapabileceği hiç birşey yok sahaya çıkıp oynamıyacağına göre dediklerini yapamıyan futbolcular gurubunun ertuğrul hocaya ihanetidir bu skor nerde o eski ruh hiç birinde ruh kalmamış iki pas yapamıyorlar hakan topu boboya şişiriyor top liverpoolda biz iki pas yapmadan maçı tamamladık. eğer taraftar arasından bir 11 çıkarıp o sahaya çıksaydık biz sahadaki şerefsizlerden daha az gol yerdik bizim sevdamız renklere çıkarın o formaları bundan böyle ruhunu kaybetmiş futbolcular istemiyoruz. aldığınız paranın hakkını verin veremiyorsanız defolun gidin o formayı kirletmey hakkınız yok

ertuğrul hoca görevde kalmalı yönetim istifa etmeli

Onur Türksoy
07-11-2007, 09:43
Yönetimin Beşiktaşımıza verdiği son zarar, son utanç bu olur umarım...

Mahalle maçı benzetmesi yapılmış, keşke öyle olsa... Biz mahalle maçı yaparken gol yediğimizde, rakiple fark açıldığında topa ve rakibe bir başka bakardık, bir başka girerdik... Genelde kavga çıkardı maç sonlarında, dün sahada kimde bu hırs, bu gurur vardı...

Kendisini 100.yılın şampiyonluğunda en büyük faktör olarak gören, ikinci defa bu göreve getirilen menajerde anlamıştır heralde aslında kendisinin hiçbir önemi olmadığını... Lucescu herşeyi yaptı, bu adam o işten rant yaptı... Madem o kadar etkilisin, madem o kadar güçlüsün seni menajer yaptılar konsantre etsene takımı, motive etsene oyuncuları, hırslandırsana, Beşiktaş nedir anlatsana onlara... İşini ne kadar iyi yaptığını dün gece gördük hepimiz...

Seba gittikten sonra SEBA'nın işaret ettiği başkan adayını başkan yapmayan kongre üyeleri bu günlere gelinmesinde sizde sorumlusunuz...

Söz sırası şimdi bizde... Sivas maçında dananın kuyruğu kopmalı, kopacaktırda...

Onur Özgen
07-11-2007, 09:45
bu arada marcus merk maçı 90.05. dk da bitirdi, hakem bile acıdı dünkü halimize, yazıklar olsun.

Erdem Gazi
07-11-2007, 11:25
dün gece seçemedim beyazı siyahların içinden hep siyahdı ortalık hep siyah hani dediler ya paf takımla oynarız pafdaki her oyuncu sedef gibi oynuyorsa çıkın oynayın hiç değil ŞEREFİMİZLE oynarız HAKKIMIZLA kazanmasakda olur...

Ergün Soysal
07-11-2007, 11:54
Beşiktaşı kayserispor ile karıştıran stajer, al yanaklı, nur yüzlü, efendimi efendi ertuğrul sağlam hoca efendinin, beşiktaşımızın alnına sürdüğü bir kara leke. kimse kusura bakmasın beşiktaşımızın böyle bir yenilgi almaya hakkı yok.böyle takım kurarsan, adamakıllı bir yabancın dahi olmazsa, 19-20 lik gençlerle anfield road'a çıkarsan olacağı buydu. geldiği günden itibaren bizi cümle aleme rezil eden, zenginliğinden başka bir vasfı olmayan, aziz yıldırım'dan bile daha çıldırtıcı başkanımızı, onun getirdiği menajeri ve teknik direktörü bir an önce istifaya davet ediyorum. kıyısından köşesinden karakteri, duruşu, ilkesi olan adam istifa eder. yeter artık.. şl ile türkiye ligini karıştıran ve mısır çarşısındaki kına stoklarını tüketen fırsatçı, fesatçı, hain rengi bozuk aklı evellerede bayram edin diyorum. gün sizin gününüz.3 olsun 5 olsun 10 olsun biz gene bu renkleri ve içindekileri seviyoruz, taş atıp kaçmayız, beste çalmayız, takımımızı satmayız.. alayına isyan, ölümüne beşiktaş. gene beşiktaş polarım üstümde, alaycı bakışlar ya da sözler duymak dileğiyle dışarıdayım.. çarşı ulan!!!

Önder Mutlu
07-11-2007, 11:55
Don' Cry For Me Beşiktaş....

Murat Aru
07-11-2007, 11:55
Terketmedi Sevdan Beni Beşiktaş!

Bu da siyahın olsun, ne senden vaz geçerim ne de sevdandan.

Sen Halkınsın Beşiktaşım, sen bizim gibisin, Hayatın ta kendisisin.
Var mı vaz geçmek hayattan, var mı zorlukların karşısında teslim olmak?
Yok, yok ulan!

Her zamankinden daha gür çıkacak sesimiz, her zamankinden daha inançlı.

Ve herzamankinden daha çok seviyorum seni
sen bensin çünki, sen benim hayatımsın...

Demir Han
07-11-2007, 11:58
Sevgili Şenel,

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor.Hep olumsuz yazdığımı söylüyorsun belki bu dediğin doğru fakat ben de sana bir soru sormak isterim şimdiye ne kadar olumlu olan ne oldu ki ? Doğrularımı söylemek neden bu kadar seni rahatsız etti anlamıyorum.

Evet maçlara gelemiyorum... doğru ama unutma Beşiktaş ve ruhu sadece istanbul'da yok...o tribünlere gidenler hepimizi temsil ediyorlar ve buradan onlara seslenmek de benim hakkım...

GS maçına gelince kaybederiz dediğimi hatırlamıyorum bana özel mesaj ile gönderirsen sevinirim

Olumlu şeyler olsa da bende yazsam çoşkulu biçimde....ama yok dostum kendimizi kandırmayalım lütfen..ve unutma Türkiye ve Beşiktaş iyi muhalefetler olmadığı için bu halde...

Ben kendimi böyle ithamlar olmasına karşın böyle ifade edeceğim...

İyi Günler Herkese

Demir Han
07-11-2007, 12:12
Bakın SE ne demiş
Fizik gücün olması gerekiyordu. Ben Fenerbahçe maçının tehir olmasını isterken, bunları düşünüyordum. Sakatlarımız vardı. Yorgunlarımız vardı. Rakip 3-4’ü buldu ama durmadı, acımadı. Maç daha devam etse daha gol atmak için saldıracaklardı. Teknik ekibin bırakması gibi bir durum yoktur. Hocamızın istifa talebi olmadı. Elimizdeki malzeme buydu. İyi mücadele etmedi, iyi oynamadı. Daha iyi oyuncular ve mücadele eden alacağız. Grubumuzda dördüncüyüz. Türkiye’de liderliğe oynuyoruz. Türkiye’de en iyi takımız ama çok üzgünüz."

En iyi takımız diyor ya.....pes yani

Mustafa Ozyurt
07-11-2007, 12:17
Kemal Özer'in blogundan...

7/11/2007

GÜNLÜK''TEN

YENİLGİ: GÜNÜN ÖZETİ

7 Kasım 2007 / Tuttuğu takım 8-0 yenilen bir kişi: Günün özeti. O kişi ne yapar diye soruyorum kendime. Ağır bir sayrılıktan yeni kalkmış gibi mi bakar her şeye? Geçirdiği sıkıntının izlerini mi görür? O sıkıntıları bir daha unutamayacağını mı düşünür?

Futbolla ilişki, tuzağa düşmekle eşanlamlı. Başlangıcında çocukluk günleri yer alıyor. O günlerin heyecanı, suçsuz ve lekesiz düşleri. O günlerin güneşli bir yaz öğleden sonrasında kırlara çıkmayla eşdeğer coşkusu. Üzücü sonuçları kısa zamanda atlatmaya hazır o dirim neşesi, kuş cıvıltılarını andırır o elde ediş sevinci.

Sonrasında, birbirini izleyen kuşku ve sorgulama. Kuşku; bütün bu yaşananların gerçek mi, kurgu mu olduğu? Sorgulama; insanı dişlileri arasına alıp öğütmeyi amaçlayan bir çark var da, onun rüzgârında mı savrulup duruyoruz?

Ve bir çelişki alıyor sıradaki yerini daha sonra. Yüz çevirememek, omuz silkip arka dönememek çelişkisi. Yüz çevirince, kendi geçmişine, çocukluk ve gençlik yaşamına da biraz yüz çevirmiş olacaksın. Yüz çevirince, sevinememenin iç karartıcı durgunluğuna yuvarlanıp gitmek var sanki. Her şeyi biraz daha sevimsiz, heyecansız görmek var. Zaten kararmakta olanın biraz daha koyulması.

Bütün bunlar uğruna, olana katlanmak geliyor hepsinin ardından. Sırtlan yüzlü yöneticilere, beceriksiz ve duyarsız teknik adamlara, en önemlisi de bağlanmanın erdeminden, özverinin mutluluğundan habersiz sporculara. Yaşamımızdaki yeri, borsa yatırımcılarının kazanıp yitirme beklentisine kayıtlı olanlara. Her şeyi alışverişe dönüştürenlerin bir tekmede yıkılmasını isteyip ayağını savuramamanın umarsızlığına. Katlanmak zorunda kaldığımız onca şeyin arasında bir de buna.

8-0’lık yenilgi, aslında bütün bunların bir daha anımsanmasından başka ne olabilir?

Ibrahım Soydemır
07-11-2007, 12:25
yazında çok doğru birşey söyledin demir han dostum İYİ MUhALEFET ETMEK...
ülkenin durumu malum kişilere geçmiş geçmekte MUHALEFET???tam bir muamma...
gelelim BEŞİKTAŞIMIZA hergün allahım ne olur demirören istifa etsin diye dua etmekten sıkıldım yeter artık ya defol git bu takımdan ama nasıl gitsin ki adama 40 milyon dolar borç var bu parayı kim verecek???ha elbet biri çıkar diyeceksisiniz o biri çıkana kadar takım temelli çökmese bari...

Onur Bayrak
07-11-2007, 12:26
Şanlı 104. Yıllık Çınara Bunuda Gösterdinizya Sonunda HELAL OLSUN !!!

8 - 0 Lık sonuçta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ... Bizi rezil etmeyi başardınız... İlklerin kulübüyüz evet ama böyle rezil bir ilk olarak şampiyonlar ligi tarihine geçmek Şanlı beşiktaş klubüne hiç yakışmadı... Maçı utanarak sıkılarak sinirden ağla** izledim... Adam **üyle gol atıyor bizim kaleci havada sinek avlamaya çalışıyor böyle bir rezillik böyle bir acemilik dünyanın hiç bir yerinde yoktur heralde!!!

Söylenecek okadar şey varki nedesek boş yönetimi konuşsak boş teknik heyeti konuşsak boş sahadaki ruhsuzları konuşsak yine boş !!! Bir derbi maçtan çıkmışsın ilk gün onunla ilgili yorumlarını yaparsın ama senin önünde çok önemli bir sınavın var sen buna konsantre olmuyorsun gidiyorsun hala hakemler hakkında atıp tutuyorsun maçın oynanacağı gün hala bobo süperlig hakkında açıklamalar yapıyor... Yazıklar olsun Beşiktaş yönetiminin yanlış tutumu takımımızı kaosa sürüklüyor !!! Fenerbahçe maçında kaybedilen sadece 3 puan olucakken bu gidişle daha çok fazla şey kaybedilecek !!! Bu olayda ertuğrul hocamın duruşunu çok takdir ediyorum maç oynandı bitti önümüzdeki büyük sınava hazırlanıcaz dedi ama üstündekiler buna izin vermediler...

Dün sözün bittiği yerdi .... Fazlada söylenicek bişey yok ... Futbolbu yenilmekte var yenmekte ama böyle yenilgiyi böyle kepazeliği haketmiyorduk !!! YAZIKLAR OLSUN...
İNGİLTEREDEKİ MAÇA GİDEN 2000 AŞKIN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLER TAKIMIMIZI SONUNA KADAR DESTEKLEDİLER HELAL OLSUN HEPSİNE !!!

Mustafa Ozyurt
07-11-2007, 12:44
Türk Halkından Özür Diliyoruz - Resmi Site
07.11.2007 12:02

Genel Menajerimiz Sinan Engin, Liverpool maçından sonra başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür dilediklerini söyledi.
Sinan Engin, Beşiktaş Camiası'na ve Türk halkına böyle bir hüsran yaşattıkları için çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Bu utancı onlara yaşattığımız için başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür diliyoruz. Bu utancı yaşatanlar, bu utancı temizleyeceklerdir" şeklinde konuştu.

Sivas maçından başlayarak bu utancı silmek için çabalayacaklarını vurgulayan Engin, "Hüsrana uğradık, ama artık bunu unutmamız lazım. Başta Başkanımız olmak üzere bütün Camiamız'a karşı sorumluluklarımız var. Bunun bilincinde olarak önümüzdeki Sivas maçından başlayarak bu utancı sileceğiz" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde henüz her şeyin bitmediğinin altını çizen Genel Menajerimiz Sinan Engin, Ocak ayında takımın geleceği ile ilgili kararlar alacaklarını belirtti. Engin, "Takımın geleceği ile ilgili teşhisi koyduk. Tedavisini Ocak ayında ara transferlerle yapacağız" şeklinde konuştu.

yapmayın, hiçbir şey yapmayın.
mümkünse hiç konuşmayın.
bırakın yakamızı artık.
4 senedir gün yüzü görmedik sayenizde.
verem ettiniz bizi yeter.
bırakın gidin, bu kabus bitsin artık.

Demir Han
07-11-2007, 13:12
Hakan Bey
Yazdıklarınızın altına imzamı atmak istiyorum....

Ozan Doğan
07-11-2007, 13:12
salak herif sivasa 10 atsan ne yazar. onunlamı bu utancı sileceksin? biz utanıyoruz evet. ama Beşiktaşımdan değil böyle sonucu elde etmemizi sağlayanlardan utanıyoruz. Beşiktaştan utansaydık her mağlubiyet sonrası dışarda halen atkılarımızda gezmezdik. şerefsiz herifler Beşiktaşımdan ne ister.

Dogan Gulman
07-11-2007, 14:45
Beşiktaş kimsenin at koşturabileceği bir yer değildir babanıda al git başkan lütfen
artık yeter yaptığın şeyler bini geçti hala bir açıklama yapıcaz diyorsun 12 kasımda yap bir açıklama gerçekten ama istifa ettiğinin açıklamasını yap

Beşiktaş sende gördü yabancı td yalandan yere para ödemeyi sende gördü juanfranları bilmiyorsun bilenleride yanına almıyorsun

peki ne yapmaya çalışıyorsun çek artık o uğursuz ellerini Beşiktaş'ımdan LÜTFEN

Özlem Erdoğdu
07-11-2007, 14:51
ya dün o yediğimiz her gol benim karnıma yumruk olarak indi resmen! maç bittiğinde nakavt olmuş gibiydim. bütün gece de karın ağrısından uyuyamadım. ya bütün bunlar bi yana, bizim derdimiz bütün türkiyeyi en çok da kadıköyü gerdi galiba! yolda kimin yanından geçsem herkesin dilinde bi 8-0 dır gidiyodu.

ya bide şu kardeş takım muhabbeti yalan dolan. beşiktaşlıya beşiktaşlıdan başkasından fayda yok. bugün belki de en büyük darbeyi bi zamanlar kardeş takımlı dediğim gsli bi çocuktan yedim.!_sinir_!

Devrim Doyran
07-11-2007, 14:58
tütünsüz
uykusuz kaldım
terketmedi sevdan beni
:)

Mustafa Kemal Varol
07-11-2007, 15:24
dün gece saat 11 den beri şoktayım, ne yapacağımı bilmiyorum... sanki bu bi kabus ve yarın sabah uyandığımda her şey çok farklı olacak, bi bakmışım y.d. beşiktaş a hiç bi zaman başkan olmamış, s.e. diye bi adam hiç bi zaman varolmamış,ve biz liverpool'dan sekiz tane yememişiz...keşkeee...ama zararın neresinden dönülürse dönülsün kardır,diyoruzya ulusoy otogara diye,y.d. yi de yanına muavin ya da host olarak alsın,s.e. yi de deynekçi yapsınlar,ertuğrul hoca da yeterli bilgi&birikime sahip olana kadar yazıhanede bilet kessin...
ama mümkünse 3ü de ellerini çeksinler beşiktaşımdan...giderken yanlarında bu ruhsuz futbolcuları da götürsünler bize paf takımımızın futbolcuları da yeter; onlar hiç olmazsa biliyorlar BEŞİKTAŞ ın ve BEŞİKTAŞK ın büyüklüğünü ...

boşver kartalım biz aşkımıza bakalım....

Ulas Bozkurt
07-11-2007, 17:29
Ertuğrul hoca ise bende imamim

Özgür Ergün
07-11-2007, 17:38
Ey sevda kuşanıp yollara düşen
Bilesin bu yollar dağlar dolanır
Yare ulaşmadan düşersen eğer
Yarına sesinin yankısı kalı
....

Bu yazılanlarda geçen kişi ve yerlerin gerçek hayatla ilgisi yoktur. (olsa olsa kabustur)

Bir şahıs hasbelkader babasının oğlu olmuş bu babada yaşadığı toprakların zengin varlıklı büyük mü büyük şahıslarından biri imiş...

sonra birgün bu oğul büyümüş artık oyuncak arabalar bisiklet v.s. kesmez olmuş.. baba baba o kadar paran var bana daha eğlenceli oyuncaklar al demiş.. baba da baba ha dayanamamış oğlunun ağlamalarına tamam demiş.. al bak ben Beşiktaşlıyım senide oraya yamayım takılır oynarsın demiş...

Sonra birgün bu çocuk nasıl oldu ise yönetici olmuş Beşiktaşa... bu arada bu hal babanında işine gelmiş ki bu oyuncağı olmasa mazalla çocuk şirketlere bulaşır iş falan yapacam diye tuttururmuş... ucuz kurtulmuş anlıycanız Baba ve Şirketleri...

Bizim veletde elinde oyuncağı ardında baba parası oynamaya başlamış...!
....

Yahu sallaması bile bu kadar zor bir haldeyiz... babasına sormak istiyorum elindeki herhangi bir küçücük şirketi oğluna emanet edebilir mi?

Ki koskoca bir camia bu adama emanet????

Erdoğan Hunulu
07-11-2007, 17:39
Kabus görsem şoktan çıkmıştım bu kabustan da ötürü......

Ama her şeye rağmen BEŞİKTAŞ ULANNNNNNNNN

Muhsin Ogretme
07-11-2007, 20:05
Telefonla onceden satin aldigimiz bileti teslim alabilmek icin bilet satis noktalarina dogru yururken stadin planini veren kocaman tabelalardan biri
http://i11.photobucket.com/albums/a187/ogretme/DSC06259.jpg

Bilet satis noktasinda Besiktasimizin ismini gormek cok guzeldi.
http://i11.photobucket.com/albums/a187/ogretme/DSC06261.jpg

Aslinda herkesin yeri belli tum statda. Besiktas taraftari icin ayrilan yerde ise bu kural islemiyordu. 1.71 metrelik ben ve benden de kisa boylu olan esimle "Eeee maci nasil izleyecegiz?" diye dusunduk bir sure. Sonra kiyida kosede gorece olarak daha iyi bir yer bulduk.
http://i11.photobucket.com/albums/a187/ogretme/DSC06262.jpg

Takimlar sahaya ciktiginda.
http://i11.photobucket.com/albums/a187/ogretme/DSC06263.jpg

Mactan bir an.
http://i11.photobucket.com/albums/a187/ogretme/DSC06265.jpg

GENEL YORUMLAR:
Maalesef su ana kadar yazilanlari okuyamadim. Cok hastayim. Bu mesajimi zor yaziyorum. Yine de temelde iki sey var; 1. Iyi futbol oynamadik. 2. Liverpool gayet guzel oynadi. Bunu herkes biliyor elbet. Ben biraz bazilarini kizdirmak pahasina bizim taraftarlardan bahsedecegim. Oradaki yaklasik 2000 kisinin yaklasik %70'inin tek derdi var: "Bakin biz boyle tezahurat yapar, boyle destekleriz". Herkes ayakta, zipliyor, sahayi gormenin imkani yok eger uzun boylu degilseniz. Ben sevdalisi oldugum Besiktasin futbolunu izleyemezsem nasil cosarim? Liverpool taraftarlarini cok begendim. O kadar tek bir agizdan ve o kadar guzel sarkilar soylediler, takdir edilesi pozisyonlari alkisladilar, oyundan cikan futbolcuya tesekkurlerini ilettiler ki bravo dedim. Adamlar takir takir futbol oynarken "Fuck you Liverpool" diye tezahurat yapmanin ne anlami vardi onu da anlamadim. 5-0'dan sonra stadi terkedenlere el salladi Liverpool'lular...

Sozun ozu; ben yurekli oyunculardan olusan bir makina goremedim dun Besiktas'ta, belki Bobo. Yenilgi farzdi yani de, 8-0 cok oldu be...

Onur Tural
07-11-2007, 20:17
KOMADAYIZ !!

Dün 62. Dakika da Televizyonu Kapattım Ve Son Verdim Bu Eziyete.. Ama Orada Takımları 5-0 Gerideyken Bile Boğazları Yırtılıncaya Kadar Bağıran Bir Beşiktaş Taraftarı Vardı. Bence Bu Maçın Bizim Açımızdan Alkışlanmaya Değecek Tek Olayı Bu.. Üzdün Bizi Kartalım Ama Ne Yapalım ? Her Zaman Seninleyiz. Yensekte, Yenilsekte..

Deniz Özdemir
07-11-2007, 22:23
Ertuğrul hoca ise bende imamim

:D :D :D

Cem Ozel
07-11-2007, 22:46
maçı 90 dakika izleme gafletinde bulunup, kendi kendime tabiri caiz ise ızdırap oldum. beşiktaş yoktu dün hiç birşey göremedim kendi adıma taraftarımızın dışında. 8-0 çok ağır oldu. ilk defa başım öne eğik dolaştım..

Cüneyt Saltan
07-11-2007, 23:18
Beşiktaş bize bu utancı unutturmak istiyorsa Marsilya ve Porto maçlarını kazanmalıdır.Hemde çok iyi bir oyun ve skorla kazanmalıdır.Hem ligde hem avrupada galibiyetler almalıdır.

Erkan Özberk
07-11-2007, 23:22
yine galibiyetlerle mi avunacagiz. kolay affedilmeyecek bir durum soz konusu

Mahmut İnce
07-11-2007, 23:50
ilklerin takımıyız vesselam :) şampiyonlar liginde 8 yiyen ilk takım olmak da bir ilktir neticede.
umarım bundan sonra diğer takımın taraftarları bizim maçta "sekiz sıfırı unutma" şarkısının sözlerini liverpool maçına uyarlayarak söylemezler. eşşeğin aklına karpuz kabuğu mu düşürdüm ne? :)

Cüneyt Saltan
07-11-2007, 23:53
bu utancın acısı hayatımın sonuna kadar aklımdan gitmez belki ama bunu bi nebze telafi etmezsek edemezsek içim daha çok kanar.ne olursa olsun artık bu lekeyi unutmaya çalışmalıyız ve önümüze çıkanı dağıtmalıyız.özellikle avrupada

Arzu Tuncer
08-11-2007, 00:33
dün gece yerleşen başımızdaki bu ağrı elbet geçer ama, yere düşmüş başlarımız yerden ne zaman kalkar işte bunu bilemiyorum?
bunu bilememek beni asıl kahreden,
bu kadar ağır bir yenilgiyi bu taraftar haketmiyordu bildiğim bir tek bu...

Ozgur Can
08-11-2007, 01:38
öncelikle bütün beşiktaşlı kardeşlerime merhaba
bu forumdaki ilk mesajım bu olacak...

dünkü maçta bence tek suçlu ertuğrul du.kadrolar açıklandığında yandık dedim
bu sene hiç oynamamış m.sedef,haftalardır berbat oynayan koray kadrodaydı
işin ilginç yanı 3 tane defansif ön liberomuz vardı.yani kaleciyle birlikte 8 kişi defans adamıydı
higuain i dün de oynatmadık ya,bundan sonra oynatsak da adamda oynayacak moral varmı bilmiyorum
neyse maç başlıyo.2 pas yapamıyoruz.golün geleceği yüzde yüz.ama bunu bir tek ertugrul göremiyo
2. golü de yiyoruz.devrede bişiler yapar heralde diyorum ama o da ne
serdar çıkıyo tandogan giriyo
tamam serdarın cıkması normaldir de tandogan niye girer
bi hücumcumuz daha eksiliyor ve 9 kişi defans yapmaya başlıyoruz
ankaraspordan korkan ertugrul un liverpoola karsı atak oynamasını beklemek zaten hayaldi
maç 5 6 olduktan sonra rico higuain giriyo.millet gülüyo bize bitaraflarıyla
sözün kısası ertuğrul hoca nekadar iyi,hoş,dürüst adam olsada beşiktaş da teknik direktörlük yapacak bilgi ve birikime sahip değil
dünkü maçtan sonra nerdeyse nefret etmeye başladım
yol yakınken istifa etmeli.kayserispor da başarılar diliyorum ona...

MUHTAR
08-11-2007, 09:54
Sayın Muhsin Ogretme (http://halkintakimi.com/forum/member.php?u=1206), verdiğiniz bilgiler ve resimler için teşekkür ediyoruz

Muhsin Ogretme
09-11-2007, 10:13
Sayın Muhsin Ogretme (http://halkintakimi.com/forum/member.php?u=1206), verdiğiniz bilgiler ve resimler için teşekkür ediyoruz

Ne demek; benim icin zevk bu forumda paylasmak. Daha yazacak cok sey var ama elimi zor kaldiriyorum rahatsizligimdan dolayi. Cekecek de cok fotograf vardi ama dedigim gibi, yerim cok kotuydu statta..

Deniz Özdemir
09-11-2007, 23:17
resimler çok güzel..yanlız stadda stad kardeşim.ulan burda da top oynamayacaksında nerde oynayacaksın.vallahi bizim futbolculara verilen paraları bana verseler ben daha iyi oynarım be:D ahh Beşiktaş ahhh

Onur Tural
10-11-2007, 13:40
Söylenecek laf yok,ellerim titriyor sinirden yazarken.

Bu takımda Beşiktaş'lıyım diyebilen bir futbolcu olduğuna artık inanmıyorum tamam 8 de yenir 10da yenir ama o formaya biraz ter akıtılır.Kendin için değilse bile seni izleyen Beşiktaşlılar için,Galatasaraylılar için,Fenerbahçeliler için.. Sen orada Türkiye'yi temsil ediyorsun.

Yorumlarınızı okudum ''Ben okula gitmicem,telefonumu kapattım vs..'' yapmayın.

Beşiktaşlılığı unutanlar veya bilmeyenler şu renklere ve ayyıldıza baksın ve kendine gelsin.

Sizin utanacak birşeyiniz yok utanması gerekenler o formayı bir bez parçası yerine koyanlar.Unutmayın isimler fani renkler bakidir.

Ağlayabilirsiniz, ben de birçok maçta duygularıma hakim olamamışımdır.

Ama sakın ola sakın çara çakala meydan bırakıp kendizi güçsüz göstermeyin.

İyi günde herkes taraftar,hadi bakalım.