PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün Maçlara Pafla Çıkmazsanız ***

Onur Özgen
06-11-2007, 23:46
demirören sivas maçına paf ile çıkacağız, arzuman ve keçeci istifa etmezse bütün maçlara paf ile çıkacağız demişti. sadece sivas maçına değil, bütün maçlara paf ile çıkmazsanız beşiktaşlı değilsiniz, çıkmayacağınızı biliyorum, o yüzden beşiktaşlı değilsiniz hiçbiriniz.

Gul Aslan
06-11-2007, 23:59
!_yok_!

Fırat Gürgan
07-11-2007, 00:04
evet çıkamayacaklar, çünkü demirörenin Beşiktaşı falan düşündüğü yok. adam haluk ulusoy adını ağzına alamıyor. affan istifa, ismet istifa, haluk devamm, bırakıcak artık bu işleri, demirören. artık kangren olmuş bir kanadımız var ve gittikeçe de yayılıyor. bizim bu kangren olan kanadı kesmemiz gerek, yönetim istifa.!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!

Onur Özgen
07-11-2007, 00:15
ruhsuz futbolcularla bu şekilde yenileceğimize, BEŞİKTAŞ ruhuna sahip paf takımımızla BEŞİKTAŞ gibi yenilmeyi tercih ederim.

Muhittin Saban
07-11-2007, 00:18
Arkadaşlar, gençler,

Tamam sinirlerimiz bozuk anlıyorum ama;

Şerefsiz kelimesini kullanırken lütfen 10 kere düşünün 1 kere konuşun. Kızabilirsiniz, üzülebilirsiniz ancak her ne kadar da kızsak da O koltuğun saygınlığı adına Beşiktaş başkanına hakaret edemezsiniz, daha doğrusu etmemelisiniz. Futbolcular oynamamışlardır, ruhsuz ruhsuz dolaşmışlardır ama Armayı taşıdıkları için onlara da hakaret edilmemelidir.

Tepki verilecektir ama yerinde zamanında olacaktır. Bu hafta maç var anlayacağınız tepki verilecek adresler de çoğalmıştır.

Lütfen o kelimeyi kullanmayın. İnsanların ahlak seviyesi ile alakalı olan çizgilerini belirlemek bize düşmez. Sizden bir büyüğünüz olarak bunu resmen rica ediyorum.

Saygılar.

Onur Özgen
07-11-2007, 00:20
star tv'de gördüm. maç bitmiş, 30-40 yaşındaki bir adam hüngür hüngür ağlıyor; koca adamı ağlatanlar bunun hesabını vermeliler, eğer o adamın beşiktaş sevgisinin kırıntıları varsa, istifa eder giderler ve bir daha arkalarına dahi bakmazlar.

Onur Özgen
07-11-2007, 00:23
muhittin abi haklısın, o yüzden değiştirdim konumun başlığını, bu ağır yenilgiden sonra ağır bir tepki doğal, ama yine ortada beşiktaş olduğu için haklısın abi, kusura bakmayın...

Fırat Gürgan
07-11-2007, 00:26
Onur kardeşim adımım gibi eminim istifa etmezler, hatta Ertuğrul u bile göndermeye kalkarlar yine istifa etmezler, artık son darbe tribün tarafından vurulmalıdır ve bu kara dönem tarihe gömülmelidir.

Metin Yalçınkaya
07-11-2007, 00:35
Benim anlamadığım başka bir konu da şu. Biz zamanında Seba gitsin Ahmet dursun diye bağırmadık mı. Şimdi neden bu kadar duyarsız kalıyoruz Beşiktaş trübünleri olarak.Tepki koyma zamanı değil mi artık...