Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Sivas Spor 10 Kas 2007-20:00
Murat Aru
07-11-2007, 12:01
Siyahın Zindan Olsun, Beyazın Aydınlık.
Erkut Akpinar
07-11-2007, 12:05
kof takımdansa paf takım çıksın sahaya. hiç olmazsa çocukları kirlenmekten korumaya kofluğun bulaşıcılığından uzak tutmaya çalışırız.
Ergün Soysal
07-11-2007, 12:11
yeter artık bu yönetimi karşı ses çıkmalı!!!
Ergün Soysal
07-11-2007, 12:19
rüştü, yozgatlı, emre asık, okan buruk, mustafa doğan gibi bitmiş, tükenmiş veteranları takıma dolduruldu, çirkin, beşiktaş başkanına yakışmayan demeçlerle beşiktaşın saygınlığı yerle bir etti. 2004'de istifa ederek bilgili'yi zora soktu, kuyusunu kazdı.. mafya bağlantılı, beşiktaşımız tarihine kara çalan, 2004 yılında luce'yi etkisizleştiren sinan engin'i başımıza getirdi..trübünü karıştırdı, 26 yaşında bir kardeşimizi yitirdik..hala tepki yok bu adama.. yeter abi yeter... nolur muhalafet yapsın herkes bu kişiyee, nolur yaa!! susmasın trübün!!
Demir Han
07-11-2007, 12:26
Çarşı bu maçta çok büyük sınav verecek...bunca olaydan sonra susarsa ve takımı alkışlayıp gelin ya olur böyle şeyler bizi sizi yine de seviyoruz derlerse...isyan bayrağı açan taraftarı susturmak isterlerse...çarşı da biter....
Hayatımda Beşiktaş'ımı bu kadar aciz hiç görmedim içim acıyor :(
Erkan Özberk
07-11-2007, 12:40
Katiliyorum sana Demir. Bu macta en buyuk sinavi carsi verecek,umarim yine susmayi tercih etmezler.Maca gelince berabere biter diye tahmin ediyorum!_yok_!
Fırat Gürgan
07-11-2007, 12:57
arkadaşlar illa Çarşı nın mı bağırmasını bekleyeceğiz, bizim ağzımız dilimiz yok mu??
Serafettin Aydin
07-11-2007, 12:57
bir umudumda sende paf takımı
dünkü rezillerden daha çok koşup mücadele edeceğinizden şüphem yok
skor açısından umutlu olmaya gerek yok sivas formda ve iyi oynuyor,bizim mümkünse 'şampiyonluk yolunda sivasa başarılar'şeklinde bir pankartla çıkmamız lazım.
çarşı konusunda ise gerekli tepki verilmezse dün geceden çok daha fazla utanacağım!
Ozan Doğan
07-11-2007, 13:15
boşuna kimse beklemesin bu maça paf takımla çıkmayağız. bu maçada a takımla çıkacağız. tükürdüğünü yalayacak yönetim. ama tribün susmayacak. çok konuşacak...
Demir Han
07-11-2007, 13:26
Takım Anfeld Road'ta avrupa için PAF takımı sayılacak bir takımla çıkmış ve ağzının payını yönetim ve altındakiler almışlardır....Sivas şampiyon olacak ise ona da yenilmeye pek ses çıkarmam...:(
Onur Özgen
07-11-2007, 14:12
paf takım meselesi cuma belli olur. eğer paf takım ile çıkmazsa yönetim bu maça, "TARAFTAR BURADA, PAF NEREDE" pankartı yerinde bir pankart olacaktır; ayrıca o maç 32000 kapasiteli şeref bey'in tamamı dolmalı ve maç öncesi hep birlikte "YÖNETİM İSTİFA" diye bağırılmalı. umarım paflarla çıkarız ve kazanırsak BEŞİKTAŞ gibi kazanırız, yenilirsek de BEŞİKTAŞ gibi yeniliriz.
Olgun Şimşek
07-11-2007, 14:12
yönetim istifa
Nasuh Pirinc
07-11-2007, 18:49
yönetim istifa
.......
Onur Tural
07-11-2007, 20:20
Eğer Sözlediğin Sözün Arkasında Durmazsan Demirören Sende ŞEREFSİZSİN !
Ozgur Can
08-11-2007, 01:40
bu maçta da yönetim istifa diye bağırılmazsa artık bazı şeylerden emin olacağım
Cem Kuzel
08-11-2007, 09:51
Büyük bir ihtimal yine yönetim tükürdüğünü yalayacak ve paf takımla çıkmayacak.Ne olur artık konuşmasınlar.Dengesiz dengesiz açıklama yapıyorlar yapamıyacakları şeyleri söylüyorlar.Git artık Demirören git.Üstümüzdeki kara bulut gibisin.
Sergen Kurt
08-11-2007, 11:02
Demirören git git git
Murat Ödemiş
08-11-2007, 12:15
"beşiktaş taraftarı futbolcusunun sahada ne oynadığına bakmaz ne düşündüğüne bakar" vedat okyar......takımda ki fener artıkları gitsin takımdaki yalancı yıldızlar gitsin ...mafya artıkları gitsin...beşiktaşlı paf kalsın ..beşiktaşlı topcular kalsın....ve taraftar bağırsın..beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayanlar..........dur............
beşiktaş sen bizim allahımızsın...
Barbaros Özel
08-11-2007, 12:16
Kenan Öner, Sivasspor maçına PAF takımla çıkılmayacagını söylemiş,gerekçe de "Bu takım Sivasspor maçında sahaya çıkıp, bu ayıbı temizleyecek" miş,acaba gerekçe şu olmasın; Serbest Piyasa Kurulu (SPK)'nın Sivasspor maçına PAF takımla çıkacağız açıklamasını manüpilasyon olarak değerlendirebileceği ve bu nedenle kulübe büyük para cezası verebilecek olması nedeniyle PAF takımla çıkma kararını askıya alınması....herşeyi para olan adamlardan başka bişey beklenmez,,,Yönetim YETER artık GİTTTTTT........
Onur Sarısoy
08-11-2007, 12:20
bekleyip görecez bakalım bu seferde tükürdüklerini yalayacaklar gonlüm bütün sezonun paf takımla oynanmasını istiyor.ama bobo kalsın oynasın :)
Erkut Akpinar
08-11-2007, 12:39
Liverpool'un rövansini Sivasspor'da arayan bir zihniyete söylenecek bir tek sözüm bile yok. Sivasspor'u 88-0 yensen kac yazar? Yapabiliyorsan Sampiyonlar Ligi'nde kalan iki macini kazanirsin, o sayfalardaki ayibinin altina, evet yukaridaki sonuc da Besiktas'a aittir, sonrasinda kalan iki macini kazanarak bunu silmeye calisma erdemi de diye yazdirirsin. 104 yillik cinari icten icten cürütüyorlar.
Murat İscan
08-11-2007, 17:02
fener gibi söz yiyeceksek paf takımla çıkmayacaksak bu maça ozgur canın dediği gibi bende bazı şeylerden emin olacam
Yankı Aydın
08-11-2007, 21:49
boğazımız yırtılıncaya dek yönetim istifa dicez
Eren Tuncer
09-11-2007, 00:18
yönetim istifa..
Necdet Bulut
09-11-2007, 00:27
az once forzadaki yazıyı okudum neyazıkki yine yonetime ses yok nedeninide biturlu anlayamıyorum ,neden ses çıkarmıyorlardemirorene inanınbeynime kanlar gelecek.buradan haykırmak istiyorum yeter ulan yeter içimizi yaktın bu ne ilk rezil edişin nede son,geldin geleli koce beşiktaşımızı nehallere düşürdün soylediğin laflara bizim mahalllenin delisi bile güler oldu yaptığın rezillikler saymakla bitmez koca beşiktaşımızı hep elimizden şampiyonluklarımızı çalan şaibeli gs ile aynı kefeye koydun utanmasan kardeş takım ilan edecektin yeter yeter hep içimize attık yada bu haykırışın dışarı çıkmasına izin vermediler,buradan tum arkadaşlara sesleniyorum gelin beşiktaşımıza sahip çıkalım kurtaralım bu kanemicilerinin elinden heyyyy kapalı daki arkadaşlar size diyom size yetmezmi artık soyleyın yetmezmi artık ses çıkarmanın vakti geldide geçti bile yeter bukadar istikrar lafsalatası biz istikrar istemiyoruz beşiktaşımızı istiyoruz gururlu başı dik yozlaşmamış ötekiler gibi olmayan halkın takımı BEŞİKTAŞIMIZI İSTİYORUZ BU HAYKIRIŞA GELİN ORTAK OLUN!!!!!
Selinsu Alaz Gümüş
09-11-2007, 09:46
Maça paf takımla çıkılması pek olası değil.Çünkü SPK nın açıklaması çok net! Eğer paf takımla çıkılırsa kulübün alacağı para cezası var.Eh yönetimde paradan başka bir söz etmediğine göre, tirübünde ne yapılmalı şimdiden onun kararına varmak lazım.
Ibrahım Soydemır
10-11-2007, 01:08
arkadaşlar burası yeri değil ama yinede yazıcam başta alen markaryan olmak üzere beşiktaşımızın 12 tribün liderine 6 ay süreyle maçlara girme yasağı getirildi diye birşey duydum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
10-11-2007, 02:02
Sözünün Arkasında Durmayanların Bende Arkasında Olmam
Arkasında Olmaya Devam Edenlerinde Yanında Olamayacağım İçin...
...
Ali Adnan Bozkurt
10-11-2007, 11:44
arkadaşlar şu anda yönetime herkes karşi olabilir ama şu anda yönetime tepki göstersek ne olacak. takım boşlukta olacak şu an yönetime tepki göstermek onları istifaya davet etmek bize yarar deil zarar getirecektir takıma sonuna kadar destek vericez ama yönetimden hoşnut deiliz ama şu anda böle bi tepkinin Beşiktaşa hiç bi faydası yok o yüzdebn şu an için tepkiye karşıyım. devre arasına yakın bi zamanda ya da sezon sonuna doğru bu tepki gösterilmeli
Onur Özgen
10-11-2007, 14:18
beşiktaş'ın sivas maçı muhtemel onbiri :
--------------------------------hakan---------------------------------
s.kurtuluş-----------i.kaş--------------i.toraman--------i.üzülmez
---------------------------------cisse---------------------------------
---------------serdar özkan------------ricardinho------------------
------------higuain----------------------------------delgado--------
---------------------------------bobo---------------------------------
bu kadro ile de kazanamazsak...
Metin Taylan
10-11-2007, 17:17
başta şerefsiz yönetimden,sonrada içimizdeki beşiktaş düşmanı ve beşiktaşımızı satan onursuz haysiyetsiz futbolculardan artık kurtulmalıyız.şimdi isyan zamanı değilmidir arkadaşlar bütün bu olup bitenlere karşı sesimizi yükseltme zamanıdır.bugün oynanacak sivasspor maçında çarşı yapması gerekeni yani protestosunu yapmalıdır hemde en sert şekilde.Artık bu kokuşmuş yönetime ve sinan engine s... gidin deme zamanıdır.
Nasuh Pirinc
10-11-2007, 20:38
1-0 öndeyiz, gol bobo
yonetime golden sonra bile tepki var helal olsun,başımız dik artık =)
Onur Tural
10-11-2007, 22:02
Hakeme İsyanım Daha 6.Dakikadan Başladı. Ricardinho Higuain'e Mükemmel Bir Aratopu Attı Ama Yan Hakem Herzamanki Gibi Ofsaytla İlgisi Olmadığı Halde Ofsayt Bayrağını Kaldırdı.. Bu Dakikadan Sonra Verilmeyen Fauller, Sarı Kartlar, Yanlış Kararlar...vs... Hakem Hakkında Konuşmayı Hiç Sevmezdim Aslında Ama Artık Bizi Hakem Konuşmak Zorunda Bırakıyorlar.
Bu Maçta Gözler Higuain'e Çevrilmişti.. İlk Defa İlk 11 Oynuyordu ve Ben Higuain'in Bu Görevi Başarıyla Yaptığına İnanıyorum.
Taraftarın Tepkisini Çok İyi Bir Biçimde Ortaya Koyduğuna İnanıyorum.
O Forma Kutsaldır, Nasip Olmaz Herkese !!
YETER YÖNETİM YETER !!
Orkun Bademli
10-11-2007, 22:03
bu mağlubiyeteki en büyük faktör taraftardir bence
Onur Özgen
10-11-2007, 22:09
yeter yıldırım demirören, bıktık hepinizden !!!
Eren Cemaloğlu
10-11-2007, 22:12
higuain'im benim...
Onur Özgen
10-11-2007, 22:27
ne gibi pardon ? beşiktaş taraftarını haketmeyen bir topluluk var karşımızda, ne yapılmasını bekliyordun. sanki 3 gün önce 8 yiyenler bunlar değildi. bu taraftar durduk yerde tepkiliydi. bu mağlubiyet hiç önemli değil, ama taraftar bu maçta esas uğradığımız mağlubiyetleri çok güzel bir biçimde dile getirdi. tebrik ediyorum hepsini.
bu arada oyuncular birşeyi temizleyeceklerdi. neydi o ?
Emre Tetik
10-11-2007, 22:40
inşallah yarın sabaha istifaları hazır olur
Orkun Bademli
10-11-2007, 22:44
ne gibi pardon ? beşiktaş taraftarını haketmeyen bir topluluk var karşımızda, ne yapılmasını bekliyordun. sanki 3 gün önce 8 yiyenler bunlar değildi. bu taraftar durduk yerde tepkiliydi. bu mağlubiyet hiç önemli değil, ama taraftar bu maçta esas uğradığımız mağlubiyetleri çok güzel bir biçimde dile getirdi. tebrik ediyorum hepsini.
bu arada oyuncular birşeyi temizleyeceklerdi. neydi o ?
işte artik her şeyi allahtan bekler durumlara geldik tamam tepki gösterilmeli ama madem hakemler hakkimizi yiyiyor ona inaniyoruz o zaman yönetimin sucu ne hakemlere bağiriliyor o zaman yönetimin sucu ne
geçen sene şampiyonluğu hakemlerden kaybettik bu sene de lige erken havlu attik işte bu erken havlu atmanin nedeni bu günkü taraftardi bence
halbuki 1-0 yeniyorduk ne olduysa bu sene biz yedik şampiyonluğu
hersene birisi yiyiyordu bu sene biz yiyelim
sanirim amigolar yoktu . bu maça gelemedim bilmiyorum ama eğer doğru biliyorsam bu tepkilere izin verilmezdi diye tahmin ediyorum
Orkun Bademli
10-11-2007, 22:48
aslinda yönetimde sonunu kendi hazirladi ben bu maça paf takimla çiksalardi yönetime bağircaklarini sanmiyordum ama çikmadilar
keşke paf takimla çiksaydik bahane olurdu
Onur Özgen
10-11-2007, 22:51
sinan engin : "tribünde kimse benim kadar beşiktaşlı değil" ben bu insanlar beşiktaş'ımda var olduğu sürece bunları istifaya davet etmeye devam edeceğim orkun.
Orkun Bademli
10-11-2007, 22:51
24.10.2007 beşiktaş liverpool beşikten
10.11.2007 beşiktaş sivas mezara
aradan 1 ay geçmedi bizi mezara soktular ölmeden mezara girdik helal olsun kim yapmişsa
Orkun Bademli
10-11-2007, 22:53
sinan engin : "tribünde kimse benim kadar beşiktaşlı değil" ben bu insanlar beşiktaş'ımda var olduğu sürece bunları istifaya davet etmeye devam edeceğim orkun.
bende istemem pandayi ama o yönetim değilki al işte beşiktaş sahipsiz kaldi
kimse beşiktaşa başkan olmak istemiyor sorun burda vurup kirmak kolay ama yapmak çok zor
Hatice Vural
10-11-2007, 22:56
Eğer bu maçı kaybedişimiz bize yönetim ve teknik direktör isitfalarını getirecekse, buna katlanabilirim. Aksi gerçekleşecekse..... yorum yapmamak en doğrusu olacak.Sanırım canım yanıyor. Kaybetmenin onuruna sahip olmayı arayacağım aklıma gelmemişti................
Fırat Gürgan
10-11-2007, 23:17
artık başımız dik gezebiliriz. biz Beşiktaşımıza olan görevimizi yerine getirdik, bundan sonra top muhalefettedir. bugün 1 maç kaybettik ama çok önemli değerlerimizi hatırladık.
Ugur Metin
10-11-2007, 23:25
feNerasyonu anladim..
yonetimi anladim..
ama futbolculari protesto da neyin nesi?
2 hafta once alkislamadiniz mi? yoksa fenerliler gibi mi oldunuz bir macta takim satacak?!
maalesef pandanin dedigi gibi bu maglubiyet bizim eserimiz.
Ayhan abinin mactan sonra dedigi gibi "iyi gunde kotu gunde" nin ikinci kisminin bittigini bu gece gorduk. sampiyonluk gitti belki de.
yaziklar olsun bize..
Demir Han
10-11-2007, 23:31
Bu bir filmin sonu hersen görmeye alıştığımız.Teknik kadro ve birkaç oyuncu gider....umutlar tazelenir....yine olan bize olur....
Bu arada....Arkadaşlar Fener artığı oyuncuları biz istemedik onlar aldılar ve onlar o formaya ne kadar hizmet te etseler bir türlü bizler onlara alışamadık...
Bence onlar kadar Eruğrul'u tribünlere çağırmak neyin nesi...bu oyuncuları oynatan o değil mi ?.....o zaman ona neden bu anlayış...?Alayınız istifa alayınız....Paflar sahaya seba ruhu yönetime....
Gokhan Yerlikaya
10-11-2007, 23:32
eger bu kadar olumsuzluk içinde elimizde kalan tek degeri ertugrul hocamızı kaybedersek artık oturup aglayalımmı napalım bilmiyorum...
ayrıca fırat gürgan,
yönetimin bu kadar rahat hareket etmesinin tek sebebi myhalefetin olmamasıdır bence !
Gokhan Yerlikaya
10-11-2007, 23:34
seba istifa diyenler simdi nerede acaba ?
Onur Özgen
10-11-2007, 23:52
nerede olacaklar tribündeler hala. şu anda da demirören istifa diyorlar.
Namik Kartaloglu
10-11-2007, 23:53
seba istifa diyenler simdi nerede acaba ?
Birtanesi sendin, bir tanesi de ben! Ahmet Dursun,Seba Gitsin! demistik ya!? Hayatta yaptigimiz buyuk yanlislardan biri de o olsa gerek. Carsiya inip esnafin cayini icecek kadar saf bir sevdayla seviyordu Seba Besiktasini...
Kayhan Kaya
11-11-2007, 00:19
Her sevdalarda bir ayrılık vardır bizde nedense hiç yaşanmadı bu ayrılık her daim inönünün yollarını tutan bizdik! yağmur yağdığında birileri üşürüz gelemeyiz derken biz yağmurlu bir günde görmüştüm seni diyerek yollara düştük...
Yıllar yılları kovalarken ve her sen birileri bizlerin yolunu kesip şampiyonluktan ondan bundan ederken aramızda çıkan kavgalara ragmen hep sıgındığımız o oldu! Beşiktaş... adı konmuştu bir kere sevdanın siyah beyaz renkler işte... aslında kelimeler kifayetsiz kalıyor bugün daha bir kaç saat önce!
başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma derken gözlerimden yaş döküldü tribünde hani onurlu ve erkek adamız ya ağlamamalıyız ama besteleri söylemeliyiz evet söyledik söyleyeceğizde...
fakat!
bugün yada dün! Cumartesi akşamı oynanan karşılaşma doğrudur tribünler kaybetmiştir böyle diyecekler tribünler bu maçı verdi onlar yüzünden kaybettik haklılar da diyenler...
ancak şunu düşünmek gerekmez mi? 8 tane yedikten sonra bir tepki verileceğini bilselerdi de bizleri utandırsaydılar bu takımın sivas'a 8 atacak gücü yok mu?
Gokhan Yerlikaya
11-11-2007, 00:19
BEŞİKTAŞtık o zaman.Şimdi BE$İKTA$ OLDUK :(
Serafettin Aydin
11-11-2007, 00:25
kayseri,ibb,rize ve porto maçlarını mükemmel taraftar desteği ile kazanamazken kim suçluydu? o zamanda mı taraftar suçluydu,herhalde yeteri kadar destek vermedik bu yüzden puan kaybettik bu rakiplere,geçin bunları babam bir kalemde...
golü nasıl attılar o zaman, ilk yarı nasıl sıkıştırdılar sivası o zaman, ilk yarı neden hiç pozisyon vermediler sivasa o zaman? yoksa biz ilk yarıda destek mi verdik ben hatırlamıyorum
Kayhan Kaya
11-11-2007, 00:29
bu arada ben tribünden izlediğim kadarı ile serbest vuruştan atılan golde bence ama kesin konuşmuyorum rüştü nün baraj dizişinde hata vardı...
Fırat Gürgan
11-11-2007, 00:30
ya bu maçı kaybettiysek ne olmuş. sanki bu maçı alsak şampiyon olacağız, 2 senedir biz aynı filmi izliyoruz, bu maçı alırız, umutlar tazelenir. 2 hafta sonra takım yine takılır, sonra yine kazanıırız, yine takılır... bu filmi bir yerden kesmek lazım bunu görmek hiç zor değil.
Kayhan Kaya
11-11-2007, 00:33
maçın özetini izleyebileceğimiz bir link var mı?
Burak Güven
11-11-2007, 00:33
şaka gibisin dostum.
SİNANIDA AL GİT!!!
Necdet Bulut
11-11-2007, 00:34
az once geldim maçtan heryanım sırılsıklam bundan da hiçde mutsuz değilim o radaki taraftar bunca olumsuz şartlara rağmen gelip takımına sahip çıkmıştır yanlış anlamayın futbolculara değil o kutsal formaya sahip çıkmıştır o formanın reziller tarafından giyilmesine ve giydirilmesine karşı tepkisini koymuştur ,belki birmaçdaha kaybettik ama beşiktaşımızın geleceği bu maçda kurtulmuştur umarım başkan ilkdefa olsun beşiktaşımız için olumlu birşey yapıp istifa eder
Namik Kartaloglu
11-11-2007, 00:43
az once geldim maçtan heryanım sırılsıklam bundan da hiçde mutsuz değilim o radaki taraftar bunca olumsuz şartlara rağmen gelip takımına sahip çıkmıştır yanlış anlamayın futbolculara değil o kutsal formaya sahip çıkmıştır o formanın reziller tarafından giyilmesine ve giydirilmesine karşı tepkisini koymuştur ,belki birmaçdaha kaybettik ama beşiktaşımızın geleceği bu maçda kurtulmuştur umarım başkan ilkdefa olsun beşiktaşımız için olumlu birşey yapıp istifa eder
Necdet can eger bunu yaptiysak ne mutlu bize! meseye yagmur yagdigini sanan bir tip var ya? Sinan ve Yildirim o tiplerden degillermi dersin? Maci Tv de izlerken hep sizleri dusundum... iliklerinize kadar islanmissiniz, yureklerinize saglik.
Ugur Metin
11-11-2007, 00:54
şaka gibisin dostum.
SİNANIDA AL GİT!!!
arkadasa maalesef katiliyorum.
fenerasyona, yonetime ve Si.E.'ye yeteri kadar tepki verip (belki de mactan sonra yapabilirdik.. hatta kazansaydik daha etkili olurdu) ayni zamanda takimi atesleyip takima maci kazandirmaliydik..
panda'nin mactan sonra soyledigi tek dogru lafta bu idi zaten.
maglubiyet bizim maalesef.
Armagan Simsek
11-11-2007, 00:55
Yeni geldm maçtan,
hala heryerim ıslak,
sportif başarı umrumda değil,
1-0 yenerken bile yenilelim diye içimden geçirdim,
bu senenin şampiyonluğu umrumda değil,
içimden ne geçiyosa kapalı tribün onları söyledi,
gurur duyuyorum,
İçim rahat! Vicdanım rahat!
Sinan'ı da al git!
Arzu Tuncer
11-11-2007, 00:57
Bir kez daha gurur duydum Beşiktaşlılığımla bu gece İnönü'de.
Bu akşamki başarısızlık doğruyu söylemek gerekirse üzmedi beni lakin tüm tribünlerin -ki bunun içinde bütün hafta nasıl bir tepki koyacağını merak ettiğimiz Çarşı'da vardı- yönetimi istifaya davet etmesi Beşiktaşımız için çok olumlu ve anlamlıydı.
Yönetimin artık -bu tribün baskısına rağmen- koltuklarına yapışmayıp bir an önce istifalarını kamuoyuna sunmaları en doğrusu olacak herkes için...
Bu gecenin özeti şudur: Güzel günler göreceğiz güneşli günler....
Eren Tuncer
11-11-2007, 01:01
bugun gol attigimizda bile yönetim istifa deniliyorsa bu tribünün devrimidir.bugun stada gidip o formaya baba hakki ruhuna ,pascal in yumruguna,ilhanin presine sahip cikan arkadaslar! yüreğinize sağlilk.
Necdet Bulut
11-11-2007, 01:05
Necdet can eger bunu yaptiysak ne mutlu bize! meseye yagmur yagdigini sanan bir tip var ya? Sinan ve Yildirim o tiplerden degillermi dersin? Maci Tv de izlerken hep sizleri dusundum... iliklerinize kadar islanmissiniz, yureklerinize saglik.
namık arkadaş çok doğru laf söylemişsinApploud arkadaşım bugün oraya gelen herkesin tek bir amacı vardı o da beşiktaşımızın geleceği hepimiz sahip çıktık o kutsal formaya eminimki tüm beşiktaş taraftarlarının içindeki o sahiplenme duygusunu bugün orada bulunanlar tarafından gösterilmiştir ,umarım o sahiplenme karşısında gerekenler yapılır ve beşiktaşımıza zarar veren kişiler istifasını en kısa zamanda sunarlar ,kimsenin beşiktaşımızın değerlerini yok etmeye hakkı yok buna izin vermeyeceğiz bizler beşiktaşlıyız beşiktaşlının bir duruşu vardır sayın yıldırım demirörende olmayabilir ama taraftarlar yani bizler beşiktaş sevdalıları bu duruşa herdaim sahip çıkacaktır. İSTİKRARLI DEĞİL ONURLU BEŞİKTAŞ İSTİYORUZ!!!!
Can Durukan
11-11-2007, 02:31
ayaklarımı uzunca bir süre hissedemedim.montum 20 kg oldu yağmur yemekten.ama okadar huzurluyum ki.evet beşiktaşım yenildi bu çok kötü oldu.evet biz takıma sahip çıkmadık.maçı çevirebilirdik,yapmadık.ne demişlerdi efendiler; "sivas maçını alarak taraftarımızdan özür dileyeceğiz!"biz de bir sonraki maçtan önce iner sizden özür dileriz,olur biter.sen pafla çıkacağım de sonra yala tükürdüğünü sinan ahkam kessin sürekli.sonra maçı kaybedince taraftar suçlu olsun.iyi madem biziz bu mağlubiyetin sorumlusu özür dileriz.ben kendi adıma pişman değilim.değerlerimi yitirmektense puanları yitirmeyi tercih ederim..sinan gibi bir adamın taraftarı suçlu ilan etmesi ne kadr komik değil mi?hee bu arada valencia maçı ne zaman sinancım?!
Mehmet Yucegonul
11-11-2007, 02:47
hiç yorum yapasım gelmiyor nedense acaba....
Ugur Metin
11-11-2007, 03:07
arkadaslar "huzurluyum" demis..
ben ise uyuyamiyorum.. hatta uzun zamandir ilk defa kendimi bu kadar kotu hissediyorum. abilerimizin mactan sonra yatmadan once bir dusunun demesi.. takimin maglup olmasi..
az da olsa payim var diye icim icimi kemiriyor.. keske diyorum keske gitmeseydim maca. keske takimi ilk kez desteklemeyen kapali gobege hic girmeseydim bu gece..
yada keske en kral tepkimizi verseydik ama mac sonrasinda. kazandiktan sonra. once BESIKTAS olsaydi keske yine..
niye yaziyorsam bunlari onu da bilmiyorum.
alkolluyum ama nolur Allah'im.. nolur 3 puan farkla kacmasin sampiyonluk..
Sergen Kurt
11-11-2007, 08:33
Yeter ulan çekip gidin artık !!
Gul Aslan
11-11-2007, 13:21
nasılda suçlu ilan edildik... madem biz destek vermedik diye oldu peki bundan önceki haftalarda verdiğimiz desteğin karşılığını neden alamadık. sinan engin kendi suçunu bastırıp suçu gene etrafa atmış yazık valla ne diyeyimki... si. e önce boğazlarımızı patlattığımız maçlardaki yenilgileri açıklasın...
Nasuh Pirinc
11-11-2007, 13:40
kim ne derse desin tepki çok yerinde ve zamanındaydı
sivas maçı ile birlikte her sey süt liman olsaydı daha çok uzulurduk
Beşiktaş tarihinin en "kara" donemini yaşıyoruz,"beyaz"ı unutur olduk
Onur Özgen
11-11-2007, 13:56
beşiktaş demirören ile 15 yıl şampiyon olmadığı zaman bile bu kadar üzülmemiştir. demirören 15 yıla bedelsin.
Onur Sarısoy
11-11-2007, 14:01
beşiktaş demirören ile 15 yıl şampiyon olmadığı zaman bile bu kadar üzülmemiştir. demirören 15 yıla bedelsin.
104 yıla bedel...
Erkan Özberk
11-11-2007, 14:15
Televizyondan maci izlerken,tribun aldirma kartal diye bagirirken yaslar akti gozumden.Iste o zaman bagrima basasim beraber aglayasim geldi tribundeki kardeslerimle.Ben bir kara daha gurur duydum besiktasliligimdan ve tribundeki dostlarimdan.
Seni seviyorum Besiktasim
Namik Kartaloglu
11-11-2007, 14:33
kolpa medya icin asilan ve sonra görevliler tarafindan kaldirilan Pankart neydi?
Fırat Gürgan
11-11-2007, 15:06
takıma destek vermediniz diyen, sanki bu maçı kazanınca emin adımlarla sampiyonluğa gideceğimizi zanneden herkese cevap olsun. takım böyle desteklenir: http://www.dailymotion.com/video/x3g1l1_beikta-duygusal-tezahurat_sport
Demet Kursunlu
11-11-2007, 17:03
2004-2005 sezonunda Beşiktaş Başkanlığı koltuğuna oturan Yıldırım Demirören; Del Bosque’yle anlaştı ve 15 oyuncu transfer etti. Evdeki hesap çarşıya uymadı ve devre arasında Rıza Çalımbay takımın başına geçti. 12 transfer yapan Çalımbay da devre arasına kadar dayanabildi. Jean Tigana da 8 transfer yapmasına karşın şampiyonluğu yakalayamadı. Şimdide 7 oyuncuyu Beşiktaş’a kazandıran Ertuğrul Sağlam’ın da koltuğu sallanıyor.
Yıldırım Demirören yönetimindeki Siyah-Beyazlılar’da hep aynı film vizyonda: Transfer şampiyonu Beşiktaş! 4 sezonda 4 teknik direktör ve 42 oyuncu transfer eden Kara Kartallar, 8-0’lık Liverpool faciasından sonra geleneği bozmadı, gözünü transfer pazarına dikti. John Carew, Juanfran, Ailton, Delgado, Ricardinho, Rüştü Reçber geldi, milyon dolarlar harcandı ancak Beşiktaş, 2003’ten beri hiç şampiyonluk kupası kaldıramadı.
Kaynak:http://www.forza-kartal.com/showthread.php?t=1551
Yönetim istifa istifa yönetim istifa sinanıda al git
Murat Aru
12-11-2007, 10:40
Benim aklımda kalan tek şey, Gerçekten taraftardan beklenen nedir(?) sorusu.
4 yıldır bu taraftar aman dengeler bozulmasın aman takımın morali bozulmasın aman sorun olmasın diye kendini yedi bitirdi. Hangi takım taraftarı yapar bunu. Ama yeter artık! Bu maçıda taraftar yüzünden kaybetmiş olun 200 küsür maçı taraftar kazandırmış sizin Koltugunuzu cilalamış ama bir yere kadar artık.
Başımız dimdik duruyoruz! nedeni de bogazımıza kadar boka batmamızdır!
Söylüyorum, kişisel düşüncemdir,
Yıldırım demirören $ larını ve Beşiktaşımı Çetelerle andıran hala aklanmamış Sinan Engini'de al ve git.........
Gidin ve susun artık, yeniden yaratırız biz kendi ellerimizle Onurumuzu...
Yeter artık!............
Kayhan Kaya
12-11-2007, 12:47
kolpa medya icin asilan ve sonra görevliler tarafindan kaldirilan Pankart neydi?
10 kupona g.t veren basın bunuda yazın!
Özlem Erdoğdu
12-11-2007, 16:09
aman neydi o yağmur! şimdi yazıyorum ama gece eve vardığımda ellerimi ve ayaklarımı hissetmiyordum:) kalorifere dayanmış acınası bi tip:D ama en komik yanı da şairin altına can abiyle sığınıp, yağmurdan kaçan küçük kedi yavrularına benzememizdi:D ama herşeye rağmen çok iyi tezahüratlar yaptık:)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.