Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız
Can Yılgür
07-11-2007, 14:59
Ewt dün gece tarihi bir mağlubiyet aldık.. 8-0... bugün kampüste herkes üstüme çulladı güldüm geçtim.. bakkal amca makarasını yaptı onada gülümsedim.. yanımdan geçen çoğu kişinin konuştuğu konu beşiktaşın hezimetiydi!!! hepsine güldüm.. acıdım hallerine açıkçası kimse anlayamıyordu kendi acınası sevinçlerini üzüntülerini bizim aşkımızla kıyaslıyorlardı yok efemdim fener yenilseydi böyle bi ay sokağa çıkamazdım kimsenin yüzüne bakamazdım vs.. biliyormusunuz hiç üzülmedim dün gece, aksine daha da kabardı inatçı damarım.. daha da hızlı akmaya başladı içimdeki asi kan.. o anda skor 5-0ken o stadta gündoğduyu söyleyen kartal yürekllilerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki ses tellerim parçalanıncaya kadar haykırmak dünyaya içimdeki aşkı.. biz beşiktaşlıyız arkadaşlar biz şampiyonlukları kupaları şerefli ikinciliklere tercih edenlerin çocuklarıyız.. giydim formamı üstüme her zamankinden daha dik yürüdüm bugün sokaklarda gülüyorlardı bana zavallılar ama asıl gülünesi durumda olan aşk tan sevmekten bi haber olan herşeyi sahte zaferlerle yaşayan o küçük yüreklilerdi..
Bilmiyorum sivas maçı hangi gün ama sabırsızlıkla bekliyorum o anı.. stadın full dolacağını sanmıyorum açıkçası ama keşke dolsa.. o gün hiç haykırmadığım kadar çok haykırıcam tek başıma kalsam bile yanımda birlikte zıplayacağım tek bir kişi olmasa bile sahaya çıkacak o formayı bağrıma basıcam (içinde kimin olduğu hiç ilgilendirmiyo beni ister paf ister diğerleri) gırtlağım parçalanana kadar direnicem sevinmek için sevmeyenlerle onurlu bir yaşamı günlük zaferlere tercih etmeyenlerle birlikte..ve kalplerimizden çıkan o marşımız yankılanıcak inönüde..
İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ
Firat Sezginsoy
07-11-2007, 15:34
İşte şimdi gerçekten irlandalı olduk...
Başımızı dik tutacak tüm siyahların arasında tek bir Beyazımız kaldı.
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARA KARTALLIYIZ
(Cumartesi mabette görüşmek üzere)
Özlem Erdoğdu
07-11-2007, 16:14
cumartesi bende mabette olacam herkes de olmalı. beşiktaşlıyım diyen, takımı bu siyah günlerinde destekleyendir bence.
BarışTahmaz
07-11-2007, 16:24
Yaşasın BEŞİKTAŞ!
Hep Beraber Maca.....
Mustafa Karakaş
07-11-2007, 16:35
değilmi!
hep birlikte el ele verirsek, yönetim, idare, futbolcular ve Biz; bununda üstesinden geliriz, kötüyü unutarak- iyiye yorarak
ama söylenecek çok daha farklı şeyler olmalı,
sevinmek için sevmedik, iyi günde kötü günde seninle birlikte, omuz omuza ve devam eder..... bunların zati yabancısı değiliz biz; ama sanırım miras yiyoruz artık- Baba Hakkı lardan Şeref Bey' lerden günümüze gelen mirası yiyoruz hergün biraz daha tüketerek, aynı türküleri söyleyerek.
peki bizlerin gösterdiği bu güzel tebessümlere ve güzel duygulara karşı bir cevap verme gereği duymayan bu cüreti göstermeyenlere karşı!
bizim bir edinimimiz olmayacakmı ?
Hatice Vural
07-11-2007, 17:19
Çok okudum. Ve bu kadar samimi bir yazıya çok nadir rastlamışımdır. Ben Beşiktaşımı çaylakça izlemekten kesinlikle zevk almadım. İzlemeyi yarıda kestiğim bir maçtı. Bir daha beşiktaşımı böyle görmek istemiyorum.Ama onu sevmekten ASLA vazgeçmeyeceğimi de biliyorum. Gerçek sevgi sanırım bunun gibi birşey..Evet bende formamı böyle günlerde giymeyi tercih edenlerdenim hatta 8-0 lık skor bizim hanemizde yazılı olsaydı sanırım formamı giymeye o zaman çekinirdim. Beşiktaşım daha iyi günler göreceğiz beraberce.Bunun için sayın Demirören in ve Sağlam ın istifasına ihtiyacımız var. Ben LUCESCU nun gelmesini diliyorum tüm kalbimle..
Onur Özgen
07-11-2007, 18:24
çok güzel yazmışsın arkadaşım, aynı duyguları paylaşıyorum seninle...
Burak Güven
07-11-2007, 19:17
Hiçbir maçtan sonra dalga geçilmesi bana bu kadar koymamıştı. Şaka gibi 2007 yılında Beşiktaş'ımın yazdiği tarih, yaşattığı acı ve derin yara hatıra defterimden hiç silinmeyecek derecesine büyüklükte.
Maçı izlerken futbolcular gibi kaybettiğim ruhumu, hala bulamıyorum. Neler denmedi ki bugün, her malubiyette başımız dik dolaşırken bugün ilk kez kafamı kaldıramadım, benim herşeyim tam 8 tane gol görmüştü kalesinde, öyle bir haldeydim ki 90 dakikada sanki beni başkasıyla aldatıyormuş gibiydim.
Şaka gibi geliyor ama 8 gol ne demek be Beşiktaş'ım?
Can Yılgür
07-11-2007, 19:21
Orda olmalıyız arkadaşlar cumartesi gecesi.. orda olmalıyız..
Onur Tural
07-11-2007, 20:09
Hani Söylüyorlar Ya Tribünlerde " BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN " Versin Ulan Versin !
Derya Banu Akgul
07-11-2007, 21:04
Bugün oğlumun sınıfındaki Beşiktaşlı öğrencileri diğer rakip takımı tutan öğrenciler ağlatmış .Tahtaya kocaman 8 yazıp baya bir dalga geçmişler.Bunları bize yaşatanlar utansın .Cumartesi orda olacağız sadece omuz omuza nasıl olunur göstermek için ben kendi adıma söylüyorum tafatar olarak sadece bana yakışanı yapmak için orda olacağım
Onur Tural
07-11-2007, 23:23
Bugün oğlumun sınıfındaki Beşiktaşlı öğrencileri diğer rakip takımı tutan öğrenciler ağlatmış .Tahtaya kocaman 8 yazıp baya bir dalga geçmişler.Bunları bize yaşatanlar utansın .Cumartesi orda olacağız sadece omuz omuza nasıl olunur göstermek için ben kendi adıma söylüyorum tafatar olarak sadece bana yakışanı yapmak için orda olacağım
Derya Hanım Oğluna Şöyle Söyle;
Herkese Nasip Olmaz Beşiktaşlılık..
Onlar İstediği Kdar Konuşsunlar..
Devrim Can
07-11-2007, 23:52
evet cuma gunu tribunde olunmalı ama bence hicbir futbolcu tribune cagirilmamali..eski futbolcular lehine (yurekli olanlar) lehine tezahuratlar tercih edilmeli..ilhan ,nouma ,metin ali feyyaz li tezahuratlar..belki bisey anlarlar o zaman..besiktas futbolcusu olduklarini hatirlar,onlarda ne vardi da bizde yok derler..
Serafettin Aydin
08-11-2007, 01:01
evet cuma gunu tribunde olunmalı ama bence hicbir futbolcu tribune cagirilmamali..eski futbolcular lehine (yurekli olanlar) lehine tezahuratlar tercih edilmeli..ilhan ,nouma ,metin ali feyyaz li tezahuratlar..belki bisey anlarlar o zaman..besiktas futbolcusu olduklarini hatirlar,onlarda ne vardi da bizde yok derler..
devrim maç cumartesi saat 20:00 de
herkes mabedde olur umarım!
Ata Önder Atabay
08-11-2007, 01:10
ne biz bu futbolculara icin ordayız ,ne yönetim ,ne şanpiyonluk biz o forma icin ordayız
Vedat Benakay
08-11-2007, 14:24
inadina BESIKTAS,olumune BESIKTAS.THE LAST BARRICADE
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.