PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kulübümüz’den Açıklama

Alaattin Çam
05-02-2007, 17:46
Kulübümüz’ den Açıklama
05.02.2007 17:43

Beşiktaş Futbol Takımı şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunu, ikinci devrenin ilk haftalarında oynadığı kaliteli oyunla ortaya koymuştur...
Ne yazık ki Beşiktaş’ın bu yükselişinden bazı futbol çevreleri rahatsız olup, saldırgan yorumlarıyla ortaya çıkmaktadır.

Hatırlanacağı gibi Zago ve İbrahim Üzülmez’ i aylarca hedef tahtası haline getiren bazı futbol yorumcuları, bu yıl ilk yarıda futbolcumuz Burak Yılmaz’ ın Konyaspor karşılaşmasında topa elle müdahalesini de haftalarca gündeme taşımıştı.

Buna karşın aynı yorumcular, bu hafta oynadığımız Gaziantep maçında Burak Yılmaz’ın ayağına kasti basılmasını “ futbolda böyle şeyler olabilir ” şeklinde geçiştirerek yorumladı.

Ne tesadüftür ki aynı karşılaşmada takımın gözle görülür bir yükseliş döneminde, başarılı futboluyla öne çıkan oyuncusu Bobo’ nun davranışı, yine aynı çevreler tarafından kasıtlı olarak haketmediği derecede ağır şekilde eleştirildi.

Rakip takımın oyuncusunun tahriği ile başlayan olayda sadece ve sürekli olarak Bobo’ nun tepkisinin işlenmesini kesinlikle “ taraflı yapılmış yorum ” olarak değerlendiriyoruz.

Beşiktaş’ ın iyi futboluyla şampiyonluk yolunda olduğunu kanıtladığı bu haftalarda, adeta bazı güç odaklarının sözcülüğü görevini üstlenmişcesine yorumlarında, futbolcularımızı ve futbol takımımızı hedef gösteren, kamuoyunu bu şekilde yanlış yönlendiren yorumculara, Beşiktaş Kulübü olarak asla müsama göstermeyeceğimizi bugünden kamuoyunun bilgilerine sunarız.

BEŞİKTAŞ JK

Özer Özçetin
05-02-2007, 18:24
Bu kez olacak derken işte böyle açıklamalar bekliyordum,store adının çöpe gitmesini bekliyordum.
Başladık gerisi gelsin....

Ümit Kurt
05-02-2007, 18:28
evet işte böyle biraz pençelerimizi gösterelim...

Ersan Üngüder
05-02-2007, 18:43
Doğru zamanda ve yerinde bu tür açıklamaları sonuna kadar destekliyorum.
Camia olarak inancımızı göstermeliyiz.

İNANDIK-BAŞARACAĞIZ..

Murat Aru
05-02-2007, 18:52
Yahu Bugün neler oluyor :)

Böyle Oynayın Canımı Vereyim

Deniz Can
05-02-2007, 18:54
Sampiyon olunca basimiz goge degmez elbette ama sen boyle sahip cikarsan, kartal gibi pencelerinle konarsan avinin ustune basimiz one egilmez.

Gelenekten gelecege...devam...

Güneş Çetiner
05-02-2007, 19:03
Ne güzel bir gündür, yeni yönetim kadrosunun ne güzel başlangıçlarıdır bunlar. Dimdik duruşunuzun daim olması dileğiyle

Gökhan Gürses
05-02-2007, 19:07
iki haberi alınca şaşırdım. hükümet imf ye olan borçları ödemeyi reddetmiş te ardından da 301 kaldırılmış gibi heyecanlandım valla.

tek yumruk olduk GELİYORUZ

Berkant Tutaklı
05-02-2007, 19:25
Bizlerin tek isteği buydu zaten.Gerektiğinde,anlamlı ve sahiplenici açıklamalar. Bu miat olur ve sürekliliğini korursa;geliyoruz!Anlam kazanır...

Namik Kartaloglu
05-02-2007, 21:31
Bugun ikinci kez"biri beni cimdiklesin! Ruyami göruyorum" yaziyorum:D Yahu ne oluyor bize yoksa bugun ayin 13 u cuma mi? Baskan evden mi kizmis acaba?:D :D :D
Daima dedigimiz gibi durusunuzu gösterin, Yureginizi bizim gibi ortaya koyun canimizi verelim! Onurlu ikincilik veya ucunculuge raziyiz! Yeterki Kartal durusunuzu durun! Kutlarim Yönetim!

Şenel Kızıldaş
05-02-2007, 21:58
ya olay budur işte özer ağabeyimin dediği gibi BU SEFER OLACAK!!!

Eyup Kaymaz
05-02-2007, 22:03
dün akşam bu tetikçileri izlemek gafletinde bulundum ve bütün gün aklımdan geçenleri kulup açıklaması olarak görmek beni çok mutlu etti.

Ulaş Pekgüzel
05-02-2007, 22:03
kötü bile olsa güçlü kendiden emin açıklamalarınız tamamının arkasındayız...

Eyup Kaymaz
05-02-2007, 22:20
"A.GÜLNAZ KUDUNOĞLU ARSEL - Basın Sözcüsü"
bayan yöneticimiz maçtan sonra açıklama yapıyor, ofsayt olarak değerlendirilen pozisyon bizim bulunduğumuz yerden çok net görülmüyordu, tereddütümüz var tekrar bakmak lazım...

açıklama bu kadar, görüleceği üzere açık...

tetikçi ne diyor; BEŞİKTAŞ kendine baksın, bu tür açıklamalarla kendilerini kandırıyorlar. karşısında biraz oynayan takım olduğu zaman görüyorsunuz işte,
atsın ya neden atamıyor vestele attığı gibi vs.. yorumlar yapıyor.

ne diiiiiiiiiiiiiiim kartalımdan bulsun!!!

Ali Mandacı
05-02-2007, 22:26
Ligte manisa maçını izlerken rakibin abartılı sertliği aslında bize pekte yabancı gelmemişti keza ligin ilk yarısında birçok futbolcumuz rakiplerin kasti sertliklerine mahruz kalmış ve ciddi sakatlıklar meydana gelmişti ama işin sevindirici olan kısmı artık bir yönetimimiz var anlaşılan... bu yönetimin doğru ve yerinde hamlesi Beşiktaşlı Yazar çizer tayfasınıda biraz tetikler umarım hadi bakalım hızlı başladılar umarım çabuk yorulmazlar biz onlardan öncede onlardan sonrada buradayız doğru yapılan işlerde yanlarındayız...YÜKLENNN

Uğraş Polat Şahin
05-02-2007, 23:59
Artık haklıyken susmayacak bir yönetime sahibiz demek istiyorum...Ve bu çok yerinde,zamanında gelen açıklama ilerisi için beni çok umutlandırdı..
Unutmamak lazım ki yönetimler,futbolcular,teknik heyet gelip geçici..hep var olacak olan bu tribünler..BEŞİKTAŞ'ın menfaatine hizmet eden herkesi başımızın üstüne taç yaparız..
Hep böyle devam etmelerini diliyorum..

Yusuf Helvaci
06-02-2007, 00:18
İşte budur... Beşiktaşımızı basında yürekten temsil edenler "varsa" ortaya çıksın bu durumlarda... ve sese yankı olsunlar... eski forumda medya maymunları bölümümüz vardı... burada medya maymunlarına cevap veriyorduk... maymunların yüzüne inecek böyle tokat gibi açıklamalar umutu bir kere daha katlıyor...

(Ali abi bıktıydın 3 satır tekzipleri aktarmaktan... :D Al sana tekzip... :D )

GE-Lİ-YO-RUZ !!!

İsmail Şahin
06-02-2007, 00:38
yazılar güzel eyvallah
kimse kızmasın bana
icraat olana kadar inancımı evde bıraktım
babam bana dediki bir gün ;

-oğlum sen kimseye bakmayacaksın, adam gibi Beşiktaşlı olacaksın...
anlayana ya da alayına...

Berk Sezenler
06-02-2007, 00:46
Herkesin yazdığı doğru ama İsmail abi de haksız değil.
Laflarla icraatlar paralel gittiği zaman daha güzel herşey.

Arda Can
06-02-2007, 00:49
gelişmeler umut verici..

Kemal Kara
06-02-2007, 00:51
sıkılmıştım artık zaten cevap vermekten:D