PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Duruşumuz ne olacak?

Erdal Karacelik
07-11-2007, 16:09
Cumartesi akşamı İnönü'de mutlaka tribünleri doldurmalıyız.
Ancak daha önemlisi bu maçta duruşumuz, tepkimiz ne olacak?
Biz kapalı altta olan arkadaşlarla nasıl irtibata geçebiliriz? Bir şeyler yapmalı ve susmamalıyız.

Fırat Gürgan
07-11-2007, 17:50
ben bu maçta kapalıda olacağım, üst mü alt mi bilemiyorum ama istifa diye bağıracağım kesin.

Onur Özgen
07-11-2007, 18:06
duruşumuz eğer paf takım çıkmazsa ( ki çıkmayacaktır ) bu maçta "TARAFTAR BURADA, PAF NEREDE" olmalı ve "YÖNETİM İSTİFA" olmalı ve her maçta bundan sonra olmalı. bjkli futbolcular da geçenlerde arsenal'den 7 yiyen slavialı oyuncular nasıl diz çöküp özür diledilerse, öyle özür dilemeliler taraftardan. nasıl b.bld maçına "BU TAKIM SİZİNLE GURUR DUYUYOR" pankartı ile çıktılarsa "BU TAKIM SİZDEN AF DİLİYOR" pankartı ile çıkmalı. allah affeder, çArşı affetmez belki ama; söz konusu beşiktaş olunca gene affederiz önemli değil.

Burak Güven
07-11-2007, 19:12
Duruşumuzu ayaklarınızı hafif havaya kaldırarak alt kısımında görebilirsiniz. Çünkü yerlerde sürünüyor...

Orçun Abdullah
07-11-2007, 22:57
duruşumuz sülayman seba gittiğinde beri yerlerde geziyor malesef

Devrim Can
07-11-2007, 23:53
evet cuma gunu tribunde olunmalı ama bence hicbir futbolcu tribune cagirilmamali..eski futbolcular lehine (yurekli olanlar) lehine tezahuratlar tercih edilmeli..ilhan ,nouma ,metin ali feyyaz li tezahuratlar..belki bisey anlarlar o zaman..besiktas futbolcusu olduklarini hatirlar,onlarda ne vardi da bizde yok derler..

Ibrahım Soydemır
08-11-2007, 01:02
evet cuma gunu tribunde olunmalı ama bence hicbir futbolcu tribune cagirilmamali..eski futbolcular lehine (yurekli olanlar) lehine tezahuratlar tercih edilmeli..ilhan ,nouma ,metin ali feyyaz li tezahuratlar..belki bisey anlarlar o zaman..besiktas futbolcusu olduklarini hatirlar,onlarda ne vardi da bizde yok derler..

+1903 işte bu

Cem Kuzel
08-11-2007, 09:54

kesinlikle yapılacak en güzel şey.Birde Büyük Başkan Süleyman Seba Lehine tezahürrat yapmak olucakdır.

Burak Güven
08-11-2007, 11:56

Tepki asla futbolculara konmamalı bu kesinlikle çok yanlış bir hareket olur, tamam belki tribüne çağarılmaz ama ıslıklanmaz da, fark yemiş olabiliriz ama bu çocukların morale ihtiyacı var. Geçen senede Sivas maçında ağır laflar etmiş sonra çocuklar potaya girdiğinde desteklemiştik. Futbol bu.

Amaaaa gel gelelim yönetim'e, yönetimin getirdiği birilierine, fedrasyona, hakemlere ses çıkarılmaz ise işte o zaman yazık olur, Ayıp olur...

Erkut Akpinar
08-11-2007, 12:11
.

Erkut Akpinar
08-11-2007, 12:15
.

Özer Özçetin
08-11-2007, 13:36
Beşiktaş taraftarının ilk hedefi federasyondur,evet yönetim federasyonu destekleme yanılgısına düşmüştür,neticede yönetim bir şekilde gitmelidir.Kesinlikle tribünlerin yönetim istifa haykırışları içimizdeki kaosu büyütmeye yarar.Bizi bu durumlara sokan federasyondur.Yönetim federasyona cephe almış durumdaddır,federasyonda yönetime ,dolayısıyla Beşiktaşa karşıdır.Savaş şu anda federasyon ve Beşiktaş arasındadır.Tribünlere düşen görev bu savaşta aşkımız Beşiktaşın yanında yer almaktır.Tepki çok güçlü şekilde federasyona olmalıdır.Denizli maçı öncesinde bu konuyu açmış ve o maçta tepkiye başlayalım demiştim,ne yazıkki sesler cılız kaldı.Ardından fener maçında katledilmemiz sağlandı,tepkisizlikten cesaret aldı federasyon.o moral bozukluğu londra hezimetini getirdi.Neticede federasyonun oyununa geldik ve kurban edildik.
İşte bu noktada tepkinin ana adresi federasyondur.Yönetimin istifa konusu ise camiaca değerlendirilip tartışılmaktadır,tribünlerin bu yöndeki tepkileri ise sadece içimizdeki kaosu artıracaktır.

Onur Türksoy
08-11-2007, 13:57
Beşiktaşlı Beşiktaşlıdan nefret edecek haddeye gelir mi? Ben şuan o durumdayım işte... Kulübümüzün başkanından nefret ediyorum, yönetim kurulundan nefret ediyorum, menajerimizden nefret ediyorum... Beşiktaş'a zarar verdiğini göremeyen Beşiktaşlı olabilir mi?

Serdar Bilgili'nin gittiği döneme kadar belirgin olan bir Beşiktaşlılık duruşu vardı, Demirörenden sonra bu duruş bile enkaza dönüştü insanların gözünde... Beşiktaşlılar Beşiktaşlı duruşuyla yaşamaya devam etmekte fakat başkanımız tarafından kamuoyuna bir Yıldırım Demirören duruşu yansıtıldıki bu duruş tam bir felakettir...

Borçlar ödenir, şampiyonluklar kaçar, başarısızlıklar olur bunlar gelip geçicidir, ancak maneviyatımızdan zarar görmeye başladığımızda onları düzeltmek diğerleri kadar kolay olmayacaktır...

Verdiğin zarar, yaşattığın çöküntü yeter Başkan artık istifa etmelisin... Bu ARMA'ya azıcık bir sevgin varsa ben beceremiyorum gidiyorum demelisin...

Özer Özçetin
08-11-2007, 14:03
Arkadaşlar Serdar Bilginin gittiği döneme kadar demeyin,bize 101.yılı yaşatan kişidir Bilgili.Tarihe 100 yıl şampiyonu olarak geçmiş ardından liglere en az 5 yıl damga vuracak kadroyu ortamı işletemeyip ve de perişan edip gitmiştir.Bugün yaşanan sıkıntıların yegane sebebi 101.yıl tramvasıdır.Neticede Y.Demirörende o ekibin devamıdır.Elbette bu saatten sonra camiaya vereceği bir şey kalmamıştır,istifa etmelidir.Ama bu istifa seslerin yeri tribün olmamalıdır.

Fırat Gürgan
08-11-2007, 15:00
hala suçu federasyonda, futbocularda, şurada burada arayan abilerime, kardeşlerime katılmıyorum. biz tepkimizi versek federasyonun artık bize olan tavrı değişecek mi acaba?? bu kulübü yöneten 1. kişiler federasyonun karşısında pasif kaldığı sürece biz ne yaparsak yapalım federasyon kıyıma devam edecektir. bu papila zamanında da böyle olmuştur. daha kulüp olarak tepkimizi verip Paf takımla çıkamıyoruz maça. federasyonun eline bundan daha büyük koz mu verilir??

Hala kriz ortamında kulübü idare edip, takımı motive edecek yöneticiler yok bizde. önümüzde önemli bir liverpool maçı varken, suni gündemler yaratarak daha büyük tramvalar oluşmasını sağlayarak, 8-0 ın mimarı olan yöneticiler var. kulübümüz açısından manevi değeri çok yüksek bir maç varken (sivas maçı) hala Paf takım mı?? A takım mı?? çıksın kararını maçtan 1 gün önce karara bağlamaya çalışan yöneticiler var. Kimse kusura bakmasın ama şu ortamda ben ne futbolculara kızabiliyorum ne de tenik direktöre.

Vedat Hamzacelebioglu
08-11-2007, 15:47
Hala titriyorum...
Danışıklı dövüş yaşıyoruz hepsi bu!..

Artık beynim de çalışmıyor (olanda kalmadı).

Onur Türksoy
08-11-2007, 16:05
Özer abi yorumuna tamamen katılıyorum... Cümlemde anlam eksikliği olmuş...

Serdar Bilgili'nin gittiği döneme kadar derken, gittiği seneyi 101.yılı kastettim... Başkanlığı 4 yıl sürdü ve ondan önceki 3 yılda koruduğu çizgi bizi asla utandırmadı... Cümlemdeki anlam eksikliğini bu mesajımla tamamladığıma inanıyorum... Uyarın içinde teşekkürler...