Orijinalini görmek için tıklayınız : susma haykır yönetim istifa
Ata Önder Atabay
08-11-2007, 00:34
arkadaşlar sivas macına inadına orda olalım carşı ıster bağırsın ister bağırmasın biz inönüde istifa seslerini haykıralım..........
Gursel Metin
08-11-2007, 01:00
1 ay önceki sabah pazarda röportaj yapmıştı çarşının ileri gelenleri hatırlarsınız.Başkanı başarılı bulduklarını söylemişlerdi suç ekibindeymiş.
Ekibini kuramayan,sürekli yöneticileri istifa eden yada istifaya konu olan başkan nasıl başarılı oluyorsa artık.Ekonomik ve sportif başarısızlıktan bahsetmeye gerek bile yok herhalde.Her yenilgide daha doğrusu her fırsatı bulduğunda futbolcuları kötüleyen,malzeme kötü diyen, bir gün sonra en iyi takım biziz baktığın zaman diyen,başkanın sağ kolu muhteşem sinanın başarılı bulunup bulunmadığına ben karar veremedim.
Bu kadar basiretsiz,ne dediğini bilmeyen,lafının nereye gittiğinin farkında olmayan,söylediğini iki gün sonra kendi tekzip eden,sözünde duramayan daha da kötüsü arka arkaya düzgün iki üç cümle kurmaktan aciz tek mahareti serveti olan bir kişinin bu kadar kitleyi peşinden sürükleyen bir kuruma ve camiaya liderlik yapması yada yapmaya çalışması ve bu konuda hiçbirşeyin yapılamaması ne kadar acı değilmi.
Bir o kadar acı olanda taraftar temsilcileri tarafından destekleniyor olması(taraftar değil).Hemde hepimizin gözbebeği,içinde,yanında olmak için can attığı,önder kabul ettiği,geçmişiyle gurur duyduğu,kendini özdeşleştirdiği,namı yedi düvele yayılmış,her yaptığı konuşulan bir taraftar gurubunun temsilcileri tarafından benzeri daha önce görülmemiş ölçüde sabırla karşılanması en acısı.
Neden diye soruyorum cevap bulamıyorum.Bende kendimi az çok Çarşı lı sayarım kabul buyuran olursa ama anlamıyorum.Bize,kendilerine,taraftara herşeyden çok Beşiktaş a ne kadar zarar verdiklerinin farkında değillermi desem saçma olacak.Yine de ümitliyim sivas maçında yanlıştan dönülecek,dönülmeli.
Yine zannediyorum ki dönülmezse bu yanlıştan,benim gibi çok kişi jübilesini yapacak kapalıdan.Taa ki başkanlık yapmaya çalışan adam ve tüm ekibi Beşiktaş ın yakasından düşene kadar...
(yazılanların 8-0 ile hiç ilgisi yoktur)
Serafettin Aydin
08-11-2007, 01:05
ata arkadaş,
Geçen seneki sivas maçını hatırlıyorsundur,maç sonu olan hadiseleri falan...
Bu seneki maçta aynı doğrultuda geçecek diye düşünüyorum,ben şahsen çarşının aleyhte tezahürat yapacağına inanmıyorum özellikle forzanın kapatılmasından sonra.Özellikle kapalı üstün çok tehditkar olacağını sanıyorum,umarım yanılan ben olurum ve 32.165 kişik mabed tamamıyle dolar ve tek yürek tek ses olarak haykırır;
YÖNETİM İSTİFA!!!
Onur Sarısoy
08-11-2007, 12:02
tek yürek tek ses " 'YÖNETİM' İSTİFA"
Özer Özçetin
08-11-2007, 12:28
Taraftarlar arasında gerginlik yaratacak açıklamalardan uzak kalalım,Süleyman Seba dahi itadale davet ediyor herkesi.Evet yönetim artık görevi bırakmalıdır,ama bu hiç bir şeklide gelecek ekip olgunlaşmadan alelacele olmamalıdır.Aynı sıkıntıları Seba bıraktıktan sonra yaşadık,göreve talip olan Bilgili hazırlıksız ve uzun vade plansız görevi aldı geldiğimiz nokta meydanda.
Hele ki tribünlerde yönetim istifa sesleri camiada onulmaz yaralar açar.Ayrıca Çarşı konusunda fazla polemik yapmayın,Çarşı hepimiziz,Çarşı Beşiktaşın mücadelesini elinden geldiğince vermiştir.Genç jenerasyonun Beşiktaşlı olmasının en büyük dayanağıdır.Çarşı Beşiktaş kavgasının kahramanlıklarıyla kurulmuştur.Orada Rahmetl Optiğimizin emeği vardır.Beşiktaş kaostan kargaşa ile değil akliselimle çıkar.
Murat İscan
08-11-2007, 16:10
hepimiz beşiktaşa gönül vermiş insanlarız suçlu aramaya gerek yok herkez kimin suçlu olduğunu biliyor ama taraftar arasındaki en ufak gerginlik bizim için beşiktaş için hiçde iyiolmaz
Umut Keskin
08-11-2007, 16:26
çArşı bu olanlardan sonrada suskunluğunu korursa taraftar bağarır yönetim istiffa die bu da çArşının bittiği demektir
YÖNETİM İSTİFAAA !!!
Onur Türksoy
08-11-2007, 16:32
Forumda diğer bir başlığa yazdığım yazıyı aynen burayada yapıştırıyorum...
Bu tribünler son seçimlerden önce yönetim istifa diye bağırdı... Hatta isim bile zikredildi tribünlerden, çok benimsemesemde İhsan Kalkavan'ın adı geçti tezahüratlarda... Sonra bakıldı görüldüki bizim istifa et dediğimiz başkan istifa etse yerine kimse gelmeyecek, kulube talip yok... 2-3 hafta sonra istifa sesleri kesildi, kesilmek zorunda kaldı... Nitekim o seçimlere tek aday Demirören girdi...
Sonra sıra geldi geçen sene numaralı ve bir kısım açık tribünün çarşı yı suçlaması kısmına... Genel kurulda etkin muhalefet grupları olanlar sessiz kalırken herşeyi çarşıdan beklemek, sanki kulubü tribünler yönetiyormuş havasının lanse edilmesi hepimize zarar veriyor... Ne zamanki tribünler önünü görür, alternatifleri değerlendirir işte o zaman gereken ses en güçlü şekilde çıkar...
Çarşı istifa diye bağırsın kelle istesin orası işin kolay kısmı, varmı talibi kulubün? Fikret Orman gibi etkin muhalifler bile şuanda itidalli davranmak lazım diyorlar, planları projeleri yok demektir bu, kulube talip değilim demektir bu... Şu durumda tribünlerin istifa diye bağırması sonrasındaki oluşacak kaosta çarşı şimdikinden çok daha fazla eleştirilecektir emin olun...
Onur Tural
08-11-2007, 16:38
İstila Etmeyin, İSTİFA Edin !!
Erhan Çetinbağ
08-11-2007, 16:49
Tribünlerdeki bağırış, çağırış, istifa çağrısı kaosu arttıracaktır. Evet artık Demirören de anlasın bu işin olmadığını ve bıraksın ama bunu ona tribünde haykırmak kanlı dişleriyle tetikte bekleyenleri zevkten dört köşe yapacaktır.
Şahsen ben Sivas maçına takıma sahip çıkmak, atkımı açmak için gideceğim. Ve Demirören e istifa etmesini sadece beyaz mendil sallayarak anlatacağım. 10 tane gol atsakta, yesekte o mendili sessizce sallayacağım.
Ertan Eylem
08-11-2007, 18:22
Taraftarlar arasında gerginlik yaratacak açıklamalardan uzak kalalım,Süleyman Seba dahi itadale davet ediyor herkesi.Evet yönetim artık görevi bırakmalıdır,ama bu hiç bir şeklide gelecek ekip olgunlaşmadan alelacele olmamalıdır.Aynı sıkıntıları Seba bıraktıktan sonra yaşadık,göreve talip olan Bilgili hazırlıksız ve uzun vade plansız görevi aldı geldiğimiz nokta meydanda.
Hele ki tribünlerde yönetim istifa sesleri camiada onulmaz yaralar açar.Ayrıca Çarşı konusunda fazla polemik yapmayın,Çarşı hepimiziz,Çarşı Beşiktaşın mücadelesini elinden geldiğince vermiştir.Genç jenerasyonun Beşiktaşlı olmasının en büyük dayanağıdır.Çarşı Beşiktaş kavgasının kahramanlıklarıyla kurulmuştur.Orada Rahmetl Optiğimizin emeği vardır.Beşiktaş kaostan kargaşa ile değil akliselimle çıkar.
Tabiki bazı şeyler olgunlaşmadan yapılacak tavırlar zarar verebilir.Velakin bu yönetime sessiz kalınması , tepki konulmaması , zamanın ve koşulların olgunlaşması gibi kavramların malesef çokta bir geçerliliği kalmamış gibi gözükmekte.
Özer Hocam mevcut iktidarını korumak isteyenler saltanatlarının daim olması kaygısı taşıyanlar daima itidal talep ederler.Zaten Optik Başkan gibi liderler yarattığı içindirki Ç@rşı sıradışıdır, farklıdır.Ve O nun yolundan ilerlemenin yoluda itidal den değil ihtilalden geçecek gibi görünmekte.
Seba Başkan ın itidal çağrısında bulunması çok doğal çünkü Akil bilge adam konumumnda ama taraftarda ne akıl ne de itidal kalmıştır taraftar ihtilal yapacak güce birikime ve olgunluğa da sahip dğildir.Ama zaman yinede itidal zamanı değil .
Neyse bu hafta ben de düşüp yollara şairlere geliyorum şöle yüz yüze dertleşek gayri.Selam ve saygılar.
Necdet Bulut
08-11-2007, 23:38
İstİfa Et Yeterrrrrr!!!
Hakan Kirezci
09-11-2007, 00:08
Ben, gelenekçi –ki siz muhafazakar da diyebilirsiniz- bir Beşiktaş taraftarı olarak Beşiktaş’ımın başkanlık makamını işgal edecek olan şahıstan önce şunları talep ederim;
-Beşiktaş başkanı, bu topraklarda gittiği her yerde ve konuk olduğu her şehirde saygı ve itina ile karşılanmalı, adının geçtiği meclislerde ise alaycı sırıtışlara değil ciddi bir saygı ortamının oluşmasına yol açacak bir şahsiyet taşımalıdır.
-Beşiktaş başkanı, sonsözü söyleyecek kişi olmalı ve bu yüzden de vara yoğa konuşarak onlarca yöneticinin zaten bu işi yaptığı bir yapılanmada sıraya girmemelidir.
-Bir futbolcuyla, antrenörle, yöneticiyle, gazeteciyle birebir konuşma gereğini duyduğu zaman o sırada mevcut olan konunun son noktası bu konuşma olmalı ve başkanla konuşma yapmak demek konuya son noktayı koymuş olmak demek olmalıdır.
-Beşiktaş Başkanı bir basın toplantısı yapacağı zaman bu spor sayfalarının bilmem neresinde değil ama ana haber bültenlerinde ilk sıralarda yer alacak denli önemli bir haber olmalıdır.
-Beşiktaş başkanı, Beşiktaş’ın değerlerinin korunmasında önderlik edecek ilk isim olmalıdır.
-Beşiktaş başkanının “Arkasında ben varım” dediği bir kişi bu güvenceyi bulabileceği en sağlam güvence olarak iliklerine dek hissetmeli, böyle bir deyiş alaycı gülümsemelere yol açmamalıdır.
-Beşiktaş başkanının yeryüzü çukurunda gidemeyeceği ve gittiği zaman saygıyla karşılanamayacağı bir yer, bir stadyum olmamalıdır.
-Sporcu tesislerinde ağzında lahana gibi purosuyla dolanıp ona buna fırça atabilme küstahlık ve densizliğini gösterecek kifayetsiz muhterisler, görevi ne olursa olsun kulübün bünyesinde nefes alamamalıdır.
Yani kısaca;
Esnekliği belli ölçülerde olmasına karşın bu esnekliği ona buna eğilmek olarak değerlendirmeyen ve asla kırılamayacak kadar sert olan bir omurga.
Böyle bir başkan gelmeyecekse eğer istifa etse de olur etmese de...
Burak Güven
09-11-2007, 10:17
Kolot: "Demirören Beşiktaş'ı yakıyor"
Beşiktaşlı eski yönetici Celal Kolot, Başkan Yıldırım Demirören'i topa tuttu, "Hem kendini hem kulübü yakıyor" diyen Kolot, "Neden pazartesi basın toplantısı düzenliyor ki hemen istifa etmeli" diye konuştu.
Beşiktaş'ta önce futbol şubesi sorumluluğu görevinden ayrılan, ardından yönetimden istifa eden Celal Kolot, 8-0'lık Liverpool hezimeti yüzünden Başkan Yıldırım Demirören ve Ertuğrul Sağlam'ı sert bir dille eleştirdi. İngiltere'ye özel bir uçakla giden, ancak yöneticilerle karşılaşmamak için karşılaşmayı Anfield Road Stadı'nın karşı taraftaki kapalı tribününde izleyen Kolot, skor 4-0 olduktan sonra tribünü terk etti. 8-0'ın Beşiktaş camiası için büyük bir şok olduğunu belirten Celal Kolot, "Beşiktaşlı çocuk, okuluna nasıl gidecek? Nasıl o sınıflarda, Fenerbahçeli ve Galatasaraylı arkadaşlarıyla oturabilecek? Artık bütün dünya Beşiktaş'ı tanıyor! Çünkü Şampiyonlar Ligi tarihine geçtik. Utanıyorum ve içim yanıyor. Başkan Yıldırım Demirören hem kendini hem de kulübü yakıyor" dedi.
Kolot, Teknik Direktör Sağlam'ın bu sonucun sorumlularından biri olduğunu vurguladı. Genç hocanın transferde büyük yanlışlar yaptığını kaydeden siyah - beyazlı eski yönetici, "Sayın Sağlam gerçekten iyi bir insan. Ama transferde yanlışlar yaptı. Hepimiz Diatta'yı, Liverpool maçında izledik. Konuştuğum zaman bazıları beni yanlış anlıyor. Ama bugün gelinen tablo benim haklı olduğumu gösteriyor" ifadelerini kullandı.
Başkan Demirören'in pazartesi düzenleyeceği basın toplantısına da değinen Celal Kolot, "Başkan neden pazartesi basın toplantısı yapıyor ki? İstifa edecekse bence hemen bırakmalı" dedi.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=29098
Erkut Akpinar
09-11-2007, 11:25
.
Can Yılgür
09-11-2007, 12:46
demirören ve yandaşları beşiktaşımızı tarihimizde görülmemiş bir yere getirmişlerdir ve şu an ki konumda en büyük sorumluluk onlarındır.Lakin.. bizler beşiktaş taraftarı olarak bunlar karşısında bağırıp çağırırsak bütün futbolcuları yuhalayıp, yönetim istifa diye inletirsek o stadı sorarım size ne farkımız kalır diğerlerinden.. i. basın liverpool maçından beridir bizden bunu bekliyor dikkatle takip ediyorum ısrarla taraftarın yoğun tepkisini göstermek için stadı dolduracağından carsıya tepki gösterileceğinden bahsediyo. bu oyuna gelmeyelim arkadaşlar evet çok canımız yanıyo ama bizler yıkılmayan son kale olarak bir kez daha gösterelim ne olduğumuzu bir kez daha neden tek büyük olduğumuzu kanıtlayalım. Tepki vermek bağırıp çağırmak en kolay iştir önemli olan bu durumda bile o formayı bağrına basabilmektir.
sizden ricam lütfen aşkınız için gelin o stada gerekirse dönelim arkamızı sahaya haykıralım sevdamızı yine ama bizleri çekmek istedikleri tuzaha düşmeyelim..
Ata Önder Atabay
11-11-2007, 13:52
yeter artık bırak yakamızı
Ertan Eylem
11-11-2007, 17:04
Vala açıkçası bu yönetime böylesi bir tepki gerekli idi ve Ben de avazım çıktığınca bağırdım yönetim istifa! diye gücümün yettiğince.Gecenin soğunda içimizi tek ısıtan da bu tepki oldu zaten.
Samet Baştaş
11-11-2007, 19:32
Son maçta tepki güzeldi...
İstifa sesleri kapalı göbek başlatsaydı tepki daha saglam olurdu...
Adam gibi adam ERTUGRUL SAGLAM...
Onur Türksoy
12-11-2007, 00:06
Yönetim istifa sesleri farklı dakikalarda sağ taraftanda başlatıldı, sol taraftanda başlatıldı, kapalı alttanda başlatıldı, kutudanda başlatıldı...
Namik Kartaloglu
12-11-2007, 20:04
Arap Kadri farenle birlikte defol!
Vedat Benakay
12-11-2007, 20:19
Carsi bitermi!!!??carsi biter diyenlere bir tek soyleyecegim vardi rinadina Besiktas olumune Carsi ulan...halkin takimi com a neler oluyor anlamis degilim ozaman bende size bir sey soyleyim hep yaziyorsunuz peki ne yapiyorsunuz hepimiz carsi degilmiydik carsi diyerek onur duymazmiydik simdi biter o zaman alayina gider.14 yasindayken hep ayni demogajiler vardi demekki hic bir sey degismemeis ama tekrar soyleyeyim Carsi biterse helvasini sizler yapmazsiniz ancak yersiniz
Isık Gucu
12-11-2007, 23:32
Sayın Başkan da hastalık durumu seziyorum.Ruh sağlığı hakkında ciddi şüphelerim var.Artık nedeni şakşakçıların varlığı,muhalefetin yokluğu,medyanın nabza göre şerbet vermesi mi bilemicem ama rahatsızlığı had safhada..Bu denli nasıl kör olunabilir?Bu ne inat ne psikoloji,ne dürtüsü,ne nevrozu?İnsan sevdiğine,aşkına zulüm eder mi,kirletir mi?
İstifaaaaaaaaa!!!!!
Aras Gundogdu
13-11-2007, 02:16
Toptan istifa edin,yeter artık sizin yüzünüzden maçlara gitmeme kararı aldım!
Hatice Vural
13-11-2007, 09:51
Yönetimin şunuda bilmesi lazım; istifası gereken tek kişi o ve kadrosudur.Çünkü biz taraftarlıktan istifa etme lüksüne sahip değiliz. Biz Beşiktaşı, takım yapan asli unsuruz. Fakat Demirören'in, yönetim süresi içinde tek yaptığı, onurlu adımıza leke sürmek oldu.İnsanlar gitmeleri gerektiği zamanı neden seçemez ki hiç anlamıyorum. Ben Demirörenli bir Beşiktaşı artık içime sindiremem. Evet sevgimi geriye çekemem, bu elimde değil ama desteğimi belki bir süreliğine çekebilirim. Buna mecbur kalmayı da hiç istemiyorum. Ertuğrul'unda gitmesi çok önemli. Çünkü fena halde yetersiz. Yönetimle birlekte alınacak "onurlu" bir gidişe şahit olmamız dileğiyle...
Can Bayraktar
13-11-2007, 10:57
Yıldırım Demirören YETER
defol git artık
Gokhan Yerlikaya
14-11-2007, 20:25
istifa! istifa! Beşiktaşımızı geri aLıncaya kadar istifa diye bagıracagız..
eger bugun bagırmazsak,yarına sadece sesimizin yankısı kaLacaktır!
Özgür Kaya
15-11-2007, 09:55
Kesinlikle Bu Adama Gidene Kadar İstifa Protestosu Yapmalıyız.. Yeter Artık Yaa...
Can Bayraktar
15-11-2007, 12:00
ertuğrul hocayı da yem etmeyelim bu basiretsiz başkanı istifa ettirelim
Gokhan Yerlikaya
15-11-2007, 15:16
cok haklısın Rıza Hocaya yapılan haksızlıklardan sonra ertugrul hocamızıda kaybetmeyelim..
Onur Türksoy
15-11-2007, 23:17
Rıza hoca Beşiktaş için bir kayıpmıdır? Bence değildir... Bu takıma vizyonsuz, misyonsuz, vasat bir sürü topçuyu Rıza Çalımbay almıştır... Paraları boşa harcayan yönetimse o dönemde boşa harcatanda Rıza Çalımbay idi... Geç olmadan gitmesi doğru bir karardı...
Yönetimin Tigana'yı ve Ali Gültiken'i yemesi teknik kadro bazında asıl yanlışlarıydı...
Demet Kursunlu
21-11-2007, 01:57
Sn.Demirören göreve geldiği zaman bende bir çok beşiktaşlı gibi sevinmiştim çünkü gözlerinden akan yaşlara inanmıştım ama artık demirörenin gözlerindeki yaşlar değil beşiktaşlının gözlerinden akan kan damlacıkları konuşuluyor.... Elalem stadlarını dolduramazken her maçımız tıklım tıklım doluyor öğrenci harçlıklarından işçi maaşından kesipte her hafta inönüye koşuyor satılan kombineler cabası ....Biz HAKKImızı istiyoruz YÖNETİM İSTİFA diyoruz
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.