PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Denizlispor 10 Şubat 19:00

İhtiyar Heyeti
05-02-2007, 20:24
Bir haftalık aradan Sonra Tekrar mAbedimizdeyiz, Bu sefer rakip Denizlispor..
Her Geçen gün daha güçlü, Her geçen gün daha istekli GELİYORUZ..
Kartal GOL GOL GOL!!

Turgut Eren
05-02-2007, 22:52
aklıma geliyo da bazen, diyorum "allah denizlilere şimdiden sabır versin". kurtuluş yok elimizden.

Yusuf Helvaci
05-02-2007, 23:39
Denizlide yaşayan birisi olarak diyebilirim ki denizlisporun durumu içler acısı...
her gün kazan kaynıyor bu takımın içinde... icraalar, istifalar, kovulmalar, eski yönetim şimdiki yönetim çekişmeleri... vs vs...
Kartalım zorlanmamalı bile... Hatta az sakatlığı hastalığı olan topçularımız dinlendirilse bile olur... denizlispor çok formsuz ve acayip moralsiz.. kulaksızoğlu hocayı da kovdular...
kolay olacak gibi...

Haydi Kartalım.
Hız kesmeden devam.

Serkan Kurt
06-02-2007, 10:43
geliyoruz...

Kemal Agül
06-02-2007, 12:19
Bu maçi kesin alacaz inşallah fire vermeden

Ümit Kurt
06-02-2007, 13:26
Denizli maçı ile başlayan bir galibiyet serisi yaşayalım;)

Kartal Han
06-02-2007, 14:59
bu maçın anlamı çok değişik olacak antep beraberliğinden sonra takıma ve tiganaya yine saldıranlara verilecek en güzel cefvap bu maçın skoru olacaktır
ben inanıyorum
takımımız farklı gelip gelecektir

Turgut Kenan Çatalkaya
06-02-2007, 17:19
Evet gerçektende kağıt üzerinde çok kolay gözüken maçı bende güzel bir oyun ile farklı kazanacağımızı düşünüyorum.

Sevinmek için sevmedik.....

H.Deniz Budak
06-02-2007, 19:26
şeref bey de yine bir zafer bizi bekliyor;) yine yeni yeniden geliyoruz.bekleyin!

Hayrettin Ates
06-02-2007, 19:49
kesin alırız bu maçı içerde iyiyiz....

Piraye Oğuz
08-02-2007, 12:31
Haydi kartalım göster kendini...

Ersan Üngüder
08-02-2007, 12:55
Beşiktaş - Denizlispor : Kuddusi Müftüoğlu

Umut Tutun
08-02-2007, 13:04
galiba hoca değiştirmişler, böyle durumlarda alışageldik ilk maç havasına girecektir rakibimiz.

ama daha önce de dediğimiz gibi, sezon sonuna kadar elbette hedef her maçı almak. daha gerçekçi olan ise özellikle evimizde tüm maçları almak, hatta farklı almak. rakipler için İnönü sendorumunu yeniden şiddetlendirmek gerekiyor.
bunun, gelecek için anlamı büyük.

vestel maçı kadrosu iyi iş yapmıştı.ideal kadro artık sayılabiliyor; yalnız sağ tarafta bir değişkenlik var. ali'nin orada daha verimli olduğunu görüyorum ben, ama hocanın tercihi toraman olabiliyor. bakalım göreceğiz.içeride ali, deplasmanda toraman gibi bir tercih olabileceğini söyleyen arkadaşlar var, ancak bu ne kadar verimli olur tartışılır.

bir de sakat vermediğimiz bir maç istiyoruz.

gün de güzel, cumartesi. stadda ve tv başında coşmak için herşey hazır kartallar.ses çalışmaları başlasın.

Gürhan Oğuz
08-02-2007, 17:57
alacaz alacaz bu maçı alacaz
sonrada konya maçını çok rahat geçecez
trabzon ve gs maçlarına bu moralle çıkıp o maçlarıda alacaz
siz tribünde olun yeter

Özenç Kurt
08-02-2007, 21:38
hakem tam bir felaket çokta ön yargılı olmk istemiorum ama
çok eyyamcı buluyorum bu hakemi. dikkatli olmk da fayda var tribün olarak...
maç konusunda ise ilk defa bu sene bir maçı beklerken bukadar rahatım. çok rahat alacakmışız gibi bir his var içimde...

Uğraş Polat Şahin
08-02-2007, 22:58
Güzel bir mücadele,rahat bir skor..İkinci yarıda makara yaparız tribünlerde diye umuyorum..

Ayrıca maçtanda öte..alt-üst 'Yağmurlu bir günde görmüştüm seni,üstünde çubuklu formalar vardı ...' bütün bir haftadır dilimde bu bestemiz..
bağırmam lazım acil,krizlerdeyim..

İskender Kalafat
09-02-2007, 02:02
çok rahat alırız dediğimiz maçlar hep bela oluyo başımıza. üstelik denizlinin hoca değiştirme durumu var. hep bize rastgeliyo bu yeni hocalar, anlamak mümkün değil. umarım herkesin söylediği gibi rahat geçer. bana sorarsanız zaten ilk yarı 1 ikinci yarı 1 bastım paraları :cool:

Anıl Doğan
09-02-2007, 04:06
bu ve bundan sonraki haftada görülmesi muhtemel kartlara dikkat!!!
ts ve gs maçları yaklaşıyor...bana kalırsa futbolcuların çok dikkatli olmaları gerekiyor çünkü hakemler buna uygun ortam hazırlayabilir(bkz.antep maçında bizimkilerin yediği tekmeler)

Safa Şenyıldız
09-02-2007, 11:30
Elinde kombine olup da bu maça gitmeyecek olan var mı? Benim ankaradan arkadaş geldi de maça götürcem. Eğer yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Emre Tetik
10-02-2007, 00:13
Rahat kazanacagimiz bir mac. Yeterki savunmada acik vermeyelim
Basarilar kartalim

Berkant Tutaklı
10-02-2007, 11:17
Düne kadar rahat kazanırız diye düşünüyordum.Ancak gazetelerde çıkan saçma sapan demeçler "Tigana :Sizden galibiyet değil fark bekliyorum."tabi bu demeçlerin söylendiğine ben inanmıyorum.Denizlisporu motive etmek için yapılan şeyler bunlar.Son maçlarda görüldüğü gibi bize karşı sertliklere prim tanınıyor buda bu maçta tekrarlanacağı için galibiyet için çok iyi motive olmamız lazım.Hem sahada hem tiribünde...

Piraye Oğuz
10-02-2007, 11:29
Maçımız 19.00’da
09.02.2007 10:31

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 20. haftasında Denizlispor’u bugün saat 19.00’da BJK İnönü Stadı’nda konuk edecek. Hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun düdük çalacağı maçla birlikte taraflar 32. kez karşı karşıya gelecek.
Beşiktaşımız ile Denizlispor arasında 23 Ağustos 1983'te Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve 3-1 Siyah-Beyazlılarımız’ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 31 lig maçı yapıldı. Bu maçların 19'unu Beşiktaşımız kazanırken, Denizlispor 4 galibiyet alabildi, 8 maç ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan maçlarda ''Kara Kartallarımız''ın toplam 54 golüne karşılık, ''Horozlar'' 30 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında Denizlispor'un cezası nedeniyle İzmir'de yapılan maçı Beşiktaşımız 2-0 kazanmıştı.

Beşiktaşımız, genel toplamdaki üstünlüğünü, İstanbul'daki maçlarda da sürdürdü. Siyah-Beyazlılarlılarımız, İstanbul'daki 15 maçın 10'unu kazanırken, 1 kez mağlup oldu, 4 kez de berabere kaldı. İstanbul'da Beşiktaşımız’ın 26 golüne, yeşil-siyahlılar 12 golle karşılık verdi.

Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı 2-0 kazanan Takımımız, bu sezonun ilk yarısında Denizli’de oynanan mücadeleden de yine 2-0 galip ayrılmıştı.

Ahmet Ayyıldırım
10-02-2007, 11:49
basıt savunma hataları yapmazsak cok rahat kazanırız...

Beşiktaş'ta Gaziantepspor karşısında iyileşmesine rağmen forma giymeyen Mert Nobre'nin bugün sahada olması beklenirken omuzu çıkan Gökhan Zan'ın ise kendi isteği üzerine Tigana tarafından kadroya alındığı öğrenildi.

Kulüp doktoru Ayhan Optur tarafından riske edilmek istenmeyen, bu nedenle önce maç kadrosuna alınmayan Gökhan Zan daha sonra Tigana ile özel bir görüşme yaptı. Milli futbolcu, "Kendimi çok iyi hissediyorum ve oynamak istiyorum" demesi üzerine Fransız hoca tarafından kadroya alındı. Tecrübeli oyuncunun oynayıp oynamayacağının maç öncesi netlik kazanacağı bildirildi.

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 12:59
Hadi Kartallar bu maci bol golle alin! Gol antremani yapin:D Cok ´cok inaniyorum bol gollu olacagina. Serenat can ugursuzlugu rafa kaldirdim, bir daha o ugursuzlugum etkilemeyecek Karakartalimi!

Murat Capkin
10-02-2007, 15:49
çok sevdik be abi...

Piraye Oğuz
10-02-2007, 17:04
aç kanadını uç yükseklere

Umut Şen
10-02-2007, 17:10
Kartal gol gol gol bu sesi bu akşam mümkünse duymak istemiyorum rahat rahat şöyle manisa maçındaki gibi bir maç izlemek istiyorum bunu yapabiliriz hadi kartalım bugün GE-Lİ-YO-RUZ ulan dedirt bize

Ferhat Talan
10-02-2007, 18:18
fenerin kaybettigı haftada kazanmak cok guzel olacak puna farkı kalacak 5

çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stdaı başlarına yıkalım ...

bende dıjıturk kapalıya kacar :D 3 saat sonra mutlu bir şekilde dönmek üzere ...

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 19:10
Sesinizi duyuyorum, 10 dk itibariyle baskiyi kurmusuz. Runje Dogum gunun kutlu olsun iyiki Besiktaslisin! henuz gol yok ama eli kulaginda!

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 19:18
Gollllllllll Rico Pasa
galiba golu Rico Pasa atmis, aslinda kim olursa olsun bizim olsun! gol calismalari olsun,bol gollu olsun.

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 20:06
Gollllllllllllllllllllllllllllllll Bobo Bobo Bobo

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 20:19
Karsilasmanin tek hakimi Besiktas, Runje kallesinde cok rahat. 12.Kartal simdiye kadar susmadi:D :D :D

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 20:39
Deliye bakin ya sahanin en iyisi, istikrar abidesi!:D

Namik Kartaloglu
10-02-2007, 20:57
Mac bitti, hevesim hep kursagimda kalir ya yine öyle oldu. Söyle bol gollu bir mac izleyemeyecekmiyim ben? Saka bir yana cok guzel bir macti. 12.Kartallar sizi kutlarim! Deli ibo, Rico pasa,Koray, Bobo,Nobre hepiniz cok iyiydiniz.

Ferhat Talan
10-02-2007, 21:15
şampiyonluğun yolu bu sene deplasmanda alacağımız galibiyetlerden geçiyor.içerde sagladıgımız ıstıkrarı deplasmandada saglarsak kimse durdumaz bizi saha içinde.haftaya konya macını da atlatırsak gs macında cok rahat oluruz.gece yine çok guzeldi.istiklal marsı okunurken kapalıda pankart acıldı goremedik ne oldugunu neydi acaba ?

sıradaki gelsin ...

Ahmet Ayyıldırım
10-02-2007, 21:20
Geliyoruz!!!!

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Denizlispor'u BJK İnönü'de 19. dakikada Ricardinho ve 46. dakikada Bobo'nun goleriyle 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Kuddusi Müftüoğlu'nun yönettiği karşılaşmaya her iki takım oyuncuları birlikte "Organ Bağışı Hayat Kurtarır" pankartı ile çıktı.

Karşılaşmanın başlangıcıyla birlikte tezahürata başlayan taraftarlarımız, maç boyunca marşlar ve şarkılar söyleyerek oyuncularımıza destek oldu.

İlk dakikalarda atak bir oyun sergileyen Takımımız, aradığı gole 19. dakikada ulaştı. Delgado sol kanattan çizgiye inerken topu ortadaki Ricardinho'ya gönderdi, rakip kaleciye çarpan top Brezilyalı yıldızımızın önünde kaldı ve Ricardinho güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu (1-0). 26. dakikada Denizlispor'lu Erman ceza sahasında topa elle temas ederken hakem Kuddusi Müftüoğlu oyunu devam ettirdi. İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile geçildi.

İkinci yarının daha 46. saniyesinde Denizlispor defansının boş bıraktığı alandan hareketlenen Bobo, Koray'ın mükemmel pasını önce kontrol etti, ardından da kaleci Süleyman'ın yanından topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0'a taşıdı. İkinci yarı boyunca atak bir oyun sergileyen Futbol Takımımız, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 36'ya yükseltip maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Cemal Gemici, Timur Direkler, Tolga Özkalfa (4.)

Beşiktaş: Vedran Runje, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Koray Avcı, İbrahim üzülmez, Delgado, Serdar Kurtuluş, Nobre (Burak Yılmaz Dk.73), Ricardinho, Bobo (Gökhan Güleç Dk. 87)

Yedekler: Murat Şahin, Burak Yılmaz, Gökhan Zan, Gökhan Güleç, Mehmet Sedef, İbrahim Akın, Mustafa Doğan

Teknik Direktör: Jean Tigana

Denizlispor: Süleyman, Tomas, Ahmet, Moreira, Roman, Bülent, Erman (İbrahim Dk.75), İbrahim Ege (Fatih Dk.84), Karel, Serhat, Süleyman Görgün (Yusuf Dk.65)

Yedekler: Süleyman Ou, İbrahim Çelik, Fatih, Yusuf, Murat, Adriano, Fatih

Teknik Direktör: Güvenç Kurtar

Goller: Ricardinho (Dk.19), Bobo (Dk.46)

Sarı Kart: Ali Tandoğan (Dk.81)
Bülent (Dk.34), Erman (Dk.67) Denizlispor

1.DEVRE
5. dakikada Ricardinho, Bobo paslaşması sonrasında ceza sahasının hemen dışından müsayit bir pozisyon bulan Bobo sert bir şut çekti, ancak meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

15. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol kanattan yaptığı orta Denizlispor defansı tarafından uzaklaştırılmak istenirken Koray Avcı yüksekten gelen topa bekletmeden vurdu, ancak meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

19. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Delgado Denizlispor kalecisi Süleyman'a rağmen topu ortaya doğru çıkardı. Çaprazda olmasına ve rakip defans oyuncusu kale direğinde pozisyon almasına rağmen topa güzel bir vuruş yapan Ricadinho, ağları havalandırarak Takımımız'ı 1-0 öne geçirdi.

26. dakikada sol kanattan İbrahim Üzülmez'in geliştirdiği atakta ceza sahasına ortalanan topa Nobre ve Denizlisporlu Erman birlikte yükseldi. Nobre topa kafayla dokunurken top Erman'ın eline çarparak dışarı çıktı, hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı itirazlarına rağmen korner kararı verdi.

32. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Bobo kafayla topu Nobre'nin önüne bıraktı, Nobre'nin çabasına rağmen araya giden Denizlispor savunması iyi bir şut çıkarmasını engelledi.

İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile tamamlandı.

2.DEVRE
46. dakikada Koray'ın mükemmel ara pasında Denizlispor savunmasının kademe hatasını iyi değerlendiren Bobo, bir anda rakip kaleci ile karşı karşıya kaldı. Süleyman'ı da çalımlayan Bobo, toğu ağlarla buluşturarak Takımımız'ı 2-0 öne geçirdi.

61. dakikada sol kanattan hareketlenerek ceza sahasına giren Bobo, ters tarafta pozisyon alan Delgado'ya ortaladı. Arjantinli yıldızımızın plase vuruşunda top kalecinin yanından auta çıktı.

65. dakikada Nobre'nin verdiği ara pas Ricardinho'yu kaleci ile karşı karşıya getirdi. Brezilyalı oyuncumuzun yerden vuruşunda top kaleciye çarpınca mutlak bir gol kaçtı.

73. dakikada Koray'ın yerden sert şutu yandın dışarı çıktı.

73. dakikada Nore'nin yerine Burak Yılmaz girdi.

80. dakikada Denizlispor'un ağlara giden topu, pozisyon öncesinde Runje'ye yapılan faul nedeniyle gol olarak değer kazanmadı.

87. dakikada Gökhan Güleç, Bobo'nun yerine oyuna dahil oldu.

90+3. dakikada Gökhan Güleç, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert bir şut çekti, meşin yuvarlak üstten auta çıkta.

Karşılaşma 2-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.

Ozan Doğan
10-02-2007, 21:26
happy birthday runjeeeeeeeee :D

bizede pasta runjeeeeeee :D

helal olsun hepsine. runje, toraman, serdar, koray, rico, delgado, nobre, bobo, deli ibo maşallah hepsi çok iyiydi. aman nazar değmesin hiçbirine. deplasmanlarda geçen seneki performansın yarısı yeter bize.

Ulaş Pekgüzel
10-02-2007, 21:49
ge-li-yo-ruz

ozan avatarımı çalmayın yeter ya önce eren sonra sen bu ne :D...

Özer Özçetin
10-02-2007, 22:02
ikinci metin tokat vakası yaratan kuddusiye rağmen top iki kere değdi filelere,2 de Rıza dan ,daha başka ne isterim ki

Deniz Can
10-02-2007, 22:06
Ligin en az gol yiyen takiminin kalecisi Runje; dogum gunun kutlu olsun.

Her hafta futbolcusu satilan, atilan, teknik direktoru ipe cekilen, kovulan takimdir Besiktas.

Bes puan farkla ben olmedim daha diyen, belkide yarin aksam ikincilige oturacak olan bir takimdan soz ediyoruz, bir yasini dolduracak olan yeni bir takimdan.

Hatta biraz ligin ilk yarisina iliskin dussel bir yaklasimda bulunursak; zaten her zaman gonlumuzun sampiyonu olan Besiktasimizi gecen haftaki meydan muhaberesini de goz onunde bulundurdugumuzda su an ligde lider gormek hic de zor olmayacakti.

Onu bunu bilmem; futboldaki saha ici systemlerden de anladigim toplam oyuncu sayici 11 ise dogrudur demekten oteye pek gecmez ama Besiktasim keyif veriyor. Cefasini cekmek bir gorev ise, sefasina gonul vermek de bir hak: calsin sazlar...

Özer Özçetin
10-02-2007, 22:14
Denizcan hocam ne güzel senden mutlu mesajlar alabilmek ne güzel bir Beşiktaşlı gönülü uzaklarda mutlu edebilmek,evet hocam

Oynasın kızlar....

Serkan Balcı
10-02-2007, 22:15
ÇAYLAR DEMLİ OLSUN
RIZA baba bizi mutlu etti kendine.[B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B] kaybetmesi ve puan farkının 2 inmesi bu gecenin iyi haberlerinde biri oldu benim için her ne kadar sayısal loto tutmasada.beşiktasım kazansın yeter

Birkan Bürüngüz
10-02-2007, 22:16
artık ayakları yere basan bir takımız
maç 2-0 olduğunda bile sanki maç 0-0mış gibi saldırdık
işte en güzeli de bu
bu mücadele hiç bitmemeli
güzel günler yakın çocuklar

Rıza Aslan
10-02-2007, 22:20
İnanıpta Mücadele eden hep kazanmıştır
Bu karşılaşmadada bu inancı ve zaferi gördüm.

Tebrikler Kartalım.

Serenat Tutaklı
10-02-2007, 22:58
Şeref Bey eski günlerine dönüyor..Birkaç sezondur kendi evimizde yaşadığımı kötü sonuçlar sonrası büyünün bozulduğunu artık Şeref bey'in eskisi gibi cehennem olmadığını söylüyorlardı.Beşiktaşım öyle hoş bir hal aldı ki Şeref Bey yeniden çıkışı olmayan bir yer haline geldi.Yine güzel top oynadık.Öyle ki Ankaragücü ile başlayan bir serimiz var.Tigana'nın inatla,sabırla ortaya çıkardığı bir TAKIM!Rakibine göre oynayan.Antep maçında puan kaybettik belki ama ne pozisyon verdik Antep'e ne de boş alan.Zaten en fazla böyle şanssız bir şekilde puan kaybederiz artık.Kolay kolay kaybedeceğimizi sanmıyorum.son 5 maçtır Runje terlemeden soyunma odasına giriyor:) Rico-Delgado mest ediyor ki daha iyi olacak.İlk yarıda alamadığımız verimi Delgado'dan bu sefer alacağız.Güzeldi işte daha ne diyelim.Tigana'ya sonsuz güveniyorum.Daha önceleri diyordum ya neden oyuncu değiştirmiyor diye.Ancak bir bildiği olduğu kesin.İbrahim Akın'ı bir süredir oyuna sokmaması.Oyuna giren Gökhan Güleç'in müsait bir pozisyonu bencilce harcaması Gökhan Güleç'in bir süredir yedek kaldığı için üstünde yarattığı kompleksin sonucu.Gol atıp kendini kanıtlama derdinde.Takım oyunu oynama derdinde değil.Aynı şey İbrahim Akın'da da vardı ve hala mevcut.Bu yüzden Tigana düşünmüyor onu şimdilik. (kendi görüşüm)

Konya ve Ts maçlarından da galibiyet ile dönüp,Şeref Bey'de Gs'yi de yendikten sonra her şey çok daha iyi olacak.Maç sonu bir program da istatistikler veriliyordu.Not aldım..Meraklısına...

Şut:12
İsabetli şut:3
Orta:16
İsabetli orta:2
Pas:476
isabetli pas:344
İsabetli hücum pas:10
Gol pozisyonu:4
Topla oynama:%57
Topla oynama süresi:25.50

Koray Avcı
Asist:1
Şut:2
Pas:63
Top çalma:8
Orta:2
İsabetli pas:47
Top kaybı:1
İsabetli orta:1

İbrahim Üzülmez
Pas:40
hatalı pas:1
İkili Mücadelede top çalma:3
Top kazanma:20
Orta:8
isabetli pas:30
İsabetli hücum pas:1

Murat Ödemiş
10-02-2007, 22:58
büyük kaptan ( i üzülmez) harika oynuyor istenilen ortalarıda yapmaya başladı ... eee nerde çoğu zaman yerdiğimiz kaptana övgülerimiz teşekkürlerimiz.....OoOoOOoo deli ibrahimmmmm.....bugun yine harikaydın

Gökhan Gürses
10-02-2007, 23:00
antep macina gore daha kontrollu ama yine hucuma ve gole yakin futbolumuzla sonuca gittik.takim oynadigi futbolla, bizler bu takima olan inancimizla birilerinin kulaklarini sagir edercesine bagirarak Geliyoruz.

Ergün Soysal
10-02-2007, 23:20
BEŞİKTAŞIMIZ inönü'de belinin bükülmeyeceğini bir kez daha kanıtladı.. ne muhteşem oyundu o öyle. nobre-bobo-koray-delgado-richardinho..... deplasmandada kazanmaya başlarsak,birilerinin yüzüncü yılını zehir ederiz. haftaya konya sonra trabzon olmak üzere iki deplasmandan ardından galatasaray maçları çok kritik..biz inönüde galatasarayla oynarken fenerde deplasmanda kayseri ile oynuyor olacak. 3 hafta sonra lideriz...

Serenat Tutaklı
10-02-2007, 23:23
Eklemeyi unutmuşum.Bir şey soracağım.Hakkında bilgi sahibi olan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.Yeni yönetim de yer alan Celal Kolot hakkında bilgi sahibi olan adam var mı?Yeni yönetimin geldiği gün olan Manisa maçı öncesi ve bugünkü maç sonu röportajlarını dinledim.Bıraktığı izlenim son derece kötü.Yok bu adam bizde yönetici olamaz,olmamalı diye düşünüyorum.erken düşünüyor olabilirim bunu da kabul ederim.Manisa maçı öncesi ilk sarfettiği cümle şu:"Seyircimizden çok daha fazla destek bekliyoruz"
Buyur??Çok daha fazla destek mi?O nasıl oluyor?Birkan'la bunu konuşurken,"Sero,topçuların evlerine de mi gidelim?"dedi...Daha yönetimdeki ilk günü ve sayın Kolot desteği yetersiz buluyor.Kombine satışları bu sene rekor değil miydi?İlk yarıdaki tatsızlıklara rağmen tribünleri boş bırakmayan kimlerdi?

Gelelim ikinci demece.Bugün maç sonu olan.Bir kere adamın tv karşısında duruşunda sorun var.Kasıldıkça kasılıyor,elleri cebinde.(kabul ediyorum aşırı rahatsız etti bu adam beni belki objektif değilim şu an)Oyundan ve skordan memnun değilim dedi.Skor daha farklı olmalıydı böyle bir rakip karşsında çünkü Denizli çok kötü bir takım diye noktaladı.Şimdi sayın Kolot...Sizin bilmediğiniz bir şey var sanırım ama biz rakip takımı oyunumuzla sahada yeneriz fakat rakibimize karşı bu denli küçültücü demeçler vermek bize göre değildir,olmamalıdır.Memleketim Denizli değil,Denizlispor'a sempati duymuyorum ancak benim yöneticim kalkıp böyle abuk şeyler söylerse bunu da kabul edemem.Oyundan ve skordan memnun değilim diyor demek ki aynı bakış açısı ile bakmıyoruz.

Bunlar bizimle ilgili ayrıntılar.Ve bu şahıs hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen paylaşsın.

Gelelim Denizli'ye..Maç bitmiş..Denizli'nin hocası Güvenç Kurtar ve oyuncu Erman acaba biz nasıl oynadık,sahada ne verdik bunları sorgulayacaklarına "şu pozisyonlara bir baksın Erman hoca"deme cüretinde bulunuyorlar.90 dk sahada ne yaptıkları değil önemli olan.Ve net penaltısı verilmeyen bizken.Mantalite bu olduğu sürece zaten ülkedeki futbol kavramı hiçbir şekilde yol almaz.

Ahmet Ayyıldırım
10-02-2007, 23:36
Turkcell Süper Lig'in 20. Haftası'nda kendi sahasında Denizlispor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi olan Celal Kolot, maçın ardından yaptığı açıklamada, skoru ve sergilenen oyunu beğenmediğini söyledi.

Denizlispor gibi güçsüz bir ekibin karşısında alınan 2-0'lık galibiyeti beğenmediğini ifade eden Kolot, "Allah onların yardımcısı olsun." derken, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun da yönetimini beğenmediğini sözlerine ekledi.

biri bu adamı sustursa iyi olacak heralde..?

Erkan Özberk
11-02-2007, 00:07
neyse tecrübesizliğine verelim biz ve bu güzel galibiyetin tadını çıkaralım :)

Sinan Dedeli
11-02-2007, 00:24
bu takıma güvenimizin boşa çıkmayacağını bugun herkes inanmıştır. takımı ligin ilk yarısında takımın yanında oldugum için bir kez daha kendimle gurur duydum.
haydi karakartal daha yükseğe.

Sefa Gülhani Çavuş
11-02-2007, 00:54
e daha ne olsuuuun...

Arda Can
11-02-2007, 00:57
iyi oynuyoruzzz...

A.Tugan Çetin
11-02-2007, 01:12
Güzel ve rahat bir galibyetti.Denizli'nin de kötü bi takım olması pek fazla zorlamadı maçı bizim için.Tribünde her zaman ki gibiydi.Yeni açıkda bayağı gelişmeler var bu arada kapalıyla tezahuratları iyi yapıyolar.(Nazar değmesin)...

Çocuklar İnanın,İnanın Çocuklar
Güzel Göreceğiz,Güneşli Günler
İnönü'de Fenerbahçe'yi Devireceğiz
Şampiyonluk Şarkılar Söyleyeceğiz!

SIKI DURUN,GELİYORUZ !!!

Yusuf Helvaci
11-02-2007, 01:18
Çok güzel ya... :) Umut katlana katlana büyüyor... Takımı futbol dışında başka birşeye kafa yormadan görmek güzel... :) Ama biri şu sinan bozması kolota birşey desin Serenat kardeşimin tespit ettiği gibi... Bu hafta denizli gibi bir takıma karşı oynanan oyunu beğenmedi... Haftaya konya ile oynayacağımız maçtan beklentisi ne olacak acaba... takım maça bakıyor, yönetici kameraya...
biz işimize bakalım... ilaveten bize puansal katkısından öte Rıza hoca için çok sevindim bu akşam... 2 ekmek 1 süt şaklabanlığına gönderme olarak tarihe geçecek bir ironi yarattığı için...

Garo Deliboz
11-02-2007, 02:21
Büyük kaptan Rizaya tesekkürler...gelecegin büyük kaptani SERDAR KURTUlLUS hosgeldin ...yakisir sana sampiyonluk yakisir sana BESIKTASIM...

İskender Kalafat
11-02-2007, 02:46
valla maçı izlemekle kapalıyı izlemek arasında biyerlerdeydim, ikisine de tam olarak adapte olamadım. oyun kötü değildi. tribünler çok iyiydi. şairler de eğlenceliydi. maçtan sonra hep beraber taksime çıkıldı, kovaların doğum gününü kutlamak için. ama ortalıkta küçük mavi bi kovadan başka kova yoktu. içildi güzelleşildi...

İsmail Şahin
11-02-2007, 12:08
takım inanmış abi
Şeref Bey de cimbomu deviririz şampiyonluk pastasını keseriz...
helal olsun hepsine

Gürhan Oğuz
11-02-2007, 12:34
konya -tarabzon ve gs maçalrından en az 7 puanla ayrılırsak
yolun sonundaki hedefte biz olacağız.
ipi göğüslemek için geride kalan haftlarda bu takıma ve bu çocuklara inanıyorum
yazılacak her şey yazılmış
geriye unutulan bir şey kalımış onuda ben deyim

kendini BJK yazarı olarak lanse edenlere en güzel cevap ve tokat rakip ağlardan çıkan gol toplarıdır
rico'nun çalımlarına benzer çalımlarda kendileri önce BJK taraftarı arasında yer açmaya çalışan yazarlar.
biz dün diyorduk inandık çocuklar diye, bugünde diyoruz aynı inançla,
ama sizler anca papucumun köşe yazarı olabilirsiniz

bizler bir kez daha diyoruz
İNADINA TİGANA

Piraye Oğuz
11-02-2007, 12:52
Serenatın dediklerine aynen katılıyorum.Kimdir,nedir,neyin nesi kimin fesi bu Kolot anlamadım.
Daha ne olsuuun...

Ümit Kurt
11-02-2007, 13:16
Tebrikler Beşiktaş'ım...

GELİYORUZ demiştik...

bu sezon ilk defa bir maçı kaçırdım ve galiba çok şey kaçırdım KOVA'ların doğum günlerini en içten dileklerimle kutluyorum iyi ki doğmuşsunuz...

Serkan Kurt
11-02-2007, 16:56
bu sezon ilk defa beşiktaşımın bir lig maçına gidemedim...onun için maçı televizyonda izlerken maçın atmosferi ve takımımızın güzel futbolunu görünce adeta içim gitti...
güzel günler göreceğiz beşiktaşım...

Gokhan Elci
11-02-2007, 19:12
G-e-l-i-y-o-r-u-z- Ulan!!!!

Halil Gurel
11-02-2007, 23:49
Maç çok güzeldi, maç öncesi şairlerde çok güzeldi, fotoğraflar vardı onları bekliyoruz, eklendi mi yoksa?

yaşasın dimitrakopulo mücadelemiz