PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Federico Fernando Higuaín

Onur Tural
05-11-2007, 21:18
Antrenör Şans Verdi, Vermedi. O Yılmadı Devam Etti. Kadiköydeki Maçta Az Bi Süre Oynamasına Rağmen Golünü de Attı. Volkan El, Kol Yaptı. Tepkisini İlk Koyan da Higuain Oldu. Bence Hocamız İlk 11'de Bu Adama Yer Vermeli. Hem Davranışıyla, Hem Mücadelesiyle Bunu Hakediyor. Heryere Giriyor Pire Gibi Dalıyor..

HELAL OLSUN HİGUAİN !

Onur Özgen
05-11-2007, 21:22
ben iki-üç hafta önce devre arası diatta ve higuain'in yollanması ve yerine pas dağıtabilen bir stoper ve holosko alınsın demiştim. fikrimi değiştirdim, bence diatta ve rico yollansın ve yerine yine holosko ile pas dağıtabilen bir stoper alınsın. higuain gerçekten enteresan özelliklere sahip bir oyuncu, özellikle avrupa maçlarında işimize çok yarayacak tipte bir stili var. umarım liverpool maçında delgado-bobo-higuain üçlüsü oynatılır.

Onur Tural
05-11-2007, 21:40
Diatta ve Higuain Gönderilecek Dediler. Sinirlendim! Aslında Diatta Yollanabilir. Çok Üzülmem. Ama Yedek Defans Kalmıyor. Onuda Düşünmek Lazım.. Ama Delgado-Bobo-Higuain Üçlüsü Bence de Çok İyi Olurdu.. Higuain Gitmesin, Bu Takıma Çok Faydalı Olucaktır.

Rifat Aytekin
05-11-2007, 22:16
Diatta ve Higuain Gönderilecek Dediler. Sinirlendim! Aslında Diatta Yollanabilir. Çok Üzülmem. Ama Yedek Defans Kalmıyor. Onuda Düşünmek Lazım.. Ama Delgado-Bobo-Higuain Üçlüsü Bence de Çok İyi Olurdu.. Higuain Gitmesin, Bu Takıma Çok Faydalı Olucaktır.

Aynen kardeş Diattadan bi cacık olmaz bencede gönderilmeli zaten ben alınırken anlamıştım bişey olmayacağını ama higuain farklı seninde dediğin gibi bide holosko gelirse ofans sağlam olucak ama ortasaha bomboş orası çok tehlikeli bak yarın akşamki maçta ortasahada çok sorun çekicez!_sinir_!

Cem Ozel
05-11-2007, 22:55
Higuain, -daha önceden de belirtmiştim- oyuna girdikten sonra beşiktaşın atakları derlenip toparlanıyor. dikine oynayabilen hızlı bir oyuncu kalmasından ve şans verilmesinden yanayım.

Demet Kursunlu
06-11-2007, 09:53
Higuain hırsla koşabilen adam geçebilen bir karakterize özelliği var o yüzden benim favorim bu_!

Gokhan Yerlikaya
06-11-2007, 14:44
ricoya tercih ederim higu yu..en azından hızlı ve oyunu dikine oynayabiliyor.bencede bobo delgado higu üçlüsü süper oLur..

Onur Özgen
06-11-2007, 15:05
---------------------------------rüştü(hakan)-----------------------------
s.kurtuluş----------------diatta---------------toraman----------------tello
s.özkan----------------------------cisse-----------------------------i.akın
--------------------delgado--------------------higuain--------------------
------------------------------------bobo---------------------------------

Onur Tural
06-11-2007, 15:50
Bence Diatta Yerine G.Zan, Tello İ.Akın Yer Değiştirecek, İ.Akın Yerine Üzülmez Olsa Daha İyi Olur..

Onur Özgen
06-11-2007, 15:52
g.zan yerine hergün karşısında saçlarımı taradığım aynayı koysak daha yerinde olur.

Onur Tural
06-11-2007, 16:08
Yani G.Zan Sence Kötü.. Öyle Mi Onur, Ne Kötülüğünü Gördün ?

Onur Özgen
06-11-2007, 16:45
bir kere kronik sakat, ayrıca çok ağır ve kademesi her türk savunma oyuncusu gibi sıfır, çok zeki de olduğu söylenemez. savunma oyuncularına karşı ayrı bir ilgim vardır, çok dikkatli izlerim, g.zan'ın tutulacak bir yanı yok, ama buna rağmen milli takımda oynuyor, işte türkiye'deki yerli savunma oyuncularının kapasitesi bu kadar.

Onur Tural
06-11-2007, 17:07
Senin Dediğine Göre İ.Toraman da Kötü..

Onur Özgen
06-11-2007, 19:07
toraman gene çabuk bir oyuncu, hata yaptığında geri dönüp hatasını telafi edebiliyor.

Cem Önal
06-11-2007, 20:16
Yanlız, Avrupa'da bile Gökhan Zan'ın fiziğine sahip olup da onun kadar çevik ve çabuk olan defans oyuncusu zor bulunur. Gökhan Zan'ın tek eksiği altyapısının olmayışıdır. Bu da Türk defans oyuncularının genel sorunu.

Serdar Ozen
06-11-2007, 20:46
ama gökhan zan aşırı ve kolay sakatlanıyor geldiğinden beri ciddi olarak 15. kez sakatlanmış sağlam bir defans oyuncusu şart bence...
ben toraman dan vazgeçmem yanına iyi uzun bir stoper lazım derim.

Sermet Halil
06-11-2007, 21:05
Girdiği her maç bir hareket getirdi oyuna.Biraz savruk gelmişti ilk başta ama patlama yapacağı maç yakın gibi geliyor bana.

Demir Han
07-11-2007, 00:01
Bizim imam getirdi ama izin verirse oynayacak....benim de hala umudum var ama hava toplarında etkisiz bir takımız o kadar orta var kafa golü yok denecek kadar az

Firat Sezginsoy
07-11-2007, 00:55
Bizim imam getirdi ama izin verirse oynayacak....benim de hala umudum var ama hava toplarında etkisiz bir takımız o kadar orta var kafa golü yok denecek kadar az

Imam lafı yakışık almadı!!!

Onur Tural
07-11-2007, 20:03

Lütfen Kelimelerimizi Düzgün Seçelim..

Demet Kursunlu
11-11-2007, 16:25
Lakabı:PiPa
Forma No:9
Mevki:Forvet
Doğum Tarihi:25/10/1984
Doğum Yeri:Villa Celina-Arjantin
Geldiği Takım:Nueva Chicago
AltYapı Kariyeri:River Plate
Geldiği Yıl:2007
Boyu:1.72
Kilo:75 kg

Bence en az bobo kadar faydalı olur oynarsa top tekniği mükemmel sırtı kaleye dönük oynayabilecek bi yapısı var bence takımda kalmalı fizik olarak güzel çalımları güzel defansada baskı yapıyor adam geçiyor İNADINA HİGUAİN Diyorum

Onur Tural
11-11-2007, 16:30
Aslında Ben Buna Benzer Bir Topic Açmıştım Ama..

http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=2162

Demet Kursunlu
11-11-2007, 16:34
Özür dilerim baktım fakat göremeyince açayım dedim yoksa açmazdım tekrardan özrü dilerim

Demet Kursunlu
11-11-2007, 16:38
2 kez özür dilerim konuya yorumumu da eklemişim oysa çıkmış aklımdan

Onur Tural
11-11-2007, 17:26
Tamam Önemli Diil.. Hepimizin Aklı Karışık, Kafası Dalgın. Olabilir..

Onur Özgen
11-11-2007, 18:05
iyi oyuncu tamam ama kaleye sırtı dönük oynayacak fizik yapısına sahip değil, aksine boş alanları değerlendirebilecek, kaleye yüzü dönük oynayabilecek bir oyuncu higuain.

Onur Türksoy
11-11-2007, 21:20
Sırtı dönük oynayan forvetimiz var... Yüzü dönük oynayan forvetimizde var... Aralara sızacak, seri, çabuk oyuncumuz yok... Higuain de bu özellikler var ama yeterli mi? Bir maça bakıp birşey söyleyemeyeceğim... Ancak dün fena oynamadı...

Erkan Özberk
11-11-2007, 21:38
istikrarli olmasi dilegiyle

Ugur Metin
11-11-2007, 22:39
evet istikrarli olur umarim..

sirti kaleye donuk, yuzu donuk, sirti yere parallel :) her turlu guzel oynar dun aksamki gibi istekli oynarsa hep.. bence tam bir karambol pozisyon oyuncu tipi var onda ama...

hayirlisi..

Ugur Metin
11-11-2007, 22:41
edit.. iki kere gitmis..

Gul Aslan
11-11-2007, 23:46
çok hatalı pas yapıyor ama çok yararlı olucak gibi gözüküyor önümüzdeki maçlardada 90 dk sahada olmalı...

Serdar Yeşil
12-11-2007, 08:58
Bana Oktay DERELİOĞLUNU hatırlattı

Demir Han
12-11-2007, 10:32
Merhaba Arkadaşlar
Bana bu olay Ahmet Dursun olayını anımsattı.Aynıo hataya düşmeyelim.Bence Higuain iyi fakat santrafor değil.Bize CAREW gibi adam lazım.Ahmet Dursun Seba gitsin sendromu yaşayıp sahada koşana sarılmayalım.Bence Defanstaki herkes ama herkes değişmeli bu defans asla adam olmaz hepsi ne yazık ki Onur'a katılıyorum.

Hatice Vural
13-11-2007, 10:41
Carew harika bir oyuncuydu ama ülkeye ve takıma uyum sağlayamadı. Sağlamış olsaydı takıma yapacağı katkıları düşünmek bile istemiyorum. Sanırım onun gibi biri lazım bize. Ek olarak Higuain de ışık olduğuna inanıyorum.Daha fazla şans verilmeli ona. Bu son maçta gol attığı için söylenmiş değil, gerçekten iyi işler yapabilcek biri. Tabii bunlar "şimdi" sadece öngörü...

Namik Kartaloglu
13-11-2007, 11:00
Komsunun misir tarlasina boynumuzu bukerek bakacagimiza elimizdekileri kaybetmeme yollarina gitmemiz daha olumlusu olur. Higuaín(ismini halen telafuz edemiyorum :) )alindiginda maclarda oynayacak formda degildi(bu da ayri bir soru; millattan öncemi izlemistiler bunu?) 12 haftada bu duruma geldigine göre ikinci devre basinda cok ama cok iyi isler yapacagina inaniyorum. Sivas macindaki gol pasi disinda, sahadaki guzel akilli paslariyla cok dikkat cekti. O da delgado gibi yumusak bilekli, bir +si her dokunmada kendini yerlere atmayisi. Yuru atim rahman, atim tez yuru!

Demir Han
13-11-2007, 11:34
Merhaba Arkadaşlar
Kullandığım kelime için özür diliyorum....
Higuain konusundaki düşüncem ise şudur.Yıllar önce Ahmet Dursun Seba gitsin denilmişti.Kötünün iyisi Dursun çok birşey yapmasa da taraftar için etkileyici gelmişti.Böyle bir hataya düşmemek gerekir geçmişten dersler çıkarmalıyız.Higuain yerine takıma Gökhan Ünal veya Mehmet Topuz alınabilirdi ve pekala çok daha iyi işler yapılabilirlerdi.Ben Higuain'in kötü futbolcu olmadığı düşüncesine katılıyorum ama yine de hedefleri olan bir takım için yeterli ve oyun tarzına uygun olduğunu düşünmüyorum.Beşiktaş Hakan Şükür,Kluivert,Hoidjonk gibi kariyeri de olan bir forvete ihtiyacı vardır ve bu da şu an için Carew'dir.Haa Carew olursa Higuain veya Delgado hatta Burak bile harika maçlar çıkarabilir.Aslında hala Carew'i nasıl elimizden kaçırdık inanamıyorum

İyi Günler dileğimle

Onur Sarısoy
13-11-2007, 12:44
bence bu adama dahda fazla sans verilmesi lazım bobo oynadıkca kendını nasıl kabul ettırdıyse emınım higuain de bu takımda yerını alacaktır