PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK Store'dan Sonra Stat Isim Değişikliği

Mustafa Ozyurt
06-02-2007, 02:37
İnönü satılıyor!

Taze para arayan Beşiktaş yönetimi, Nevzat Demir Tesisleri hariç, BJK İnönü Stadı ve diğer tesislerin isimleri için sponsor arıyor. Bu çalışma ile yıllık 10 milyon euro gelir hedefleniyor.

Beşiktaş yeni maddi imkanlar yaratmak için bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim, dünyada bir çok statta uygulanan sponsorlu stat ismi projesi için çalışmalarını başlattı. Kulübe taze para arayan Kartal, Nevzat Demir Tesisleri hariç, BJK İnönü Stadı ve diğer tesislerin isimleri için büyük firmalarla anlaşarak yıllık 10 milyon euroluk kaynak yaratmayı planlıyor. Sponsorlardan sorumlu yönetici olan Numan Ceyhan'ın önderliğinde gerçekleştirilen görüşmelerden şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Ceyhan, "Beşiktaş'ın menfaatleri için en iyisini bulacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor" ifadesini kullandı. Yaklaşık 100 milyon dolar borcu olan siyah beyazlı kulüp, BJK İnönü Stadı'nın önüne (Örneğin Vodafone İnönü Stadı) ya da stadın ismini tamamen değiştirerek (Örneğin Vodafone Stadı) kulübe büyük bir kaynak yaratmak istiyor. Diğer tesislerin isimleri için de benzer sponsorluk çalışmaları yapılacak.

DÜNYADA ÖRNEĞİ ÇOK
Dünyadaki önemli stadyumlar, büyük şirketlerin sponsorluklarıyla yapılmaya devam ediyor. Bu şirketler de, yeni statlara isimlerini vererek reklamlarını yapıyorlar. Bu uygulamanın en ünlü örneği Arsenal'e stat yapan ve ismini stada veren Birleşik Arap Emirlikleri'nin dünyaca ünlü havayolu şirketi 'Emirates'. Bir diğeri de Almanya'nın büyük takımı Bayern Münih'in stadına sponsor olan dev sigorta şirketi 'Allianz'. Allianz Arena'nın önemli özelliklerinden biri de yedek kulübesinde deri uçak koltukları kullanılmış olması ve bunlara da Alman havayolu şirketi 'Lufthansa'nın sponsor olması...
kaynak:sabah

Emre Akman
06-02-2007, 06:45
"Sabah sabah içim açıldı. Harika bir haber. Hımmm paranın kokusu. Nefis...."

Burak Güven
06-02-2007, 07:26
Vaay hakkatten Emre düşünsene Vodafone İnönü Stadı müthiş, Batılaşmak bu işte, Cola Turca Arena'dan sonra İnönü Stadı'da rengarenk olacak desenize sevdim bu işi sevdim !!!!

Eda Neriman Yılmaz
06-02-2007, 08:16
içim acıdı midem bulandı bu haberı okudugumda. büyük konusmak istemiyorum ama sonu cola turka arenaya donmesin :( paranın esiri olmus mahlukatların başta olması ne kötü yaa...

Gürhan Oğuz
06-02-2007, 08:24
BEŞİKTAŞ Şerfbey'den daha güzel bir isim varmı
gerisi boş
tarihimizin adı. X sponsor firma kim olursa olsun ŞEREFBEY'in önüne geçemez

Buket Yıldız
06-02-2007, 08:27
bence sponsora göre isim degiştirmek çok saçma bi sponsor gider digeri gelir niye inönü stadı ' na başka ekler ekliyoruz veya ismini tamamen siliyoruz! herşey para degil!!!

Cihan Güngör
06-02-2007, 08:50
Dün "Kartal Yuvası" hamlesine 1'de 1 demiştik. Umarım bu haber yalanlanır. (Umuyorum).

Cihad Erbek
06-02-2007, 08:53
İnşallah boyle bişey olmaz.bir taviz verildi akatlar için cola turka arena oldu 2. olmaz umarım.

Umut Tutun
06-02-2007, 08:56
napıyoruz , tabi ki her zamanki gibi haber doğruluğuna "temkin" koyuyoruz.

heyecan yaratan açıklamalar ile yapılan başlangıç ile, buna da bir posta konur dileriz.hem de çok daha acil.sallama ise de artık bunların hesabını sormalı.madem birşeyler daha sağlam olacak, geleceğe dair pozitif ışıklar saçılmış, o zaman bu " yalanlama makinesi" işinde bir ilerleme kaydedilmeli...

ama testi kırılmadan, çocuğu tokatlayan hoca misali harbiden bunu düşünen varsa , şunu da deriz o ayrı:

yavaş gelsinler, yavaşş..

Derya Banu Akgul
06-02-2007, 09:02
bu haberin doğru olmadığına inanmak istiyorum .

ŞEREF BEY stadı olacak diye beklerken yapılırmı bu şimdi.

Sefa Gülhani Çavuş
06-02-2007, 09:06
Şeref Bey isminden de geçtim bari buna dokunmayın...

Buket Yıldız
06-02-2007, 09:38
1-0 galipken 1-1 beraberlik istemiorum ben:(

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 10:30
yok yok yapamazlar ...kimseyide bulamazlar

Özgür Cele
06-02-2007, 11:08
Para..Para..Para...:mad:

Kemal Agül
06-02-2007, 11:21
İstikrar için yeşil sermaye pardon demirören :mad: :mad: :mad:

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 11:41
başka bir forumda buna sevinip de süper diyen birileri vardı verdiğim cvplar sinir ediyorlar beni sinir..!!!

bu gün stadın adını satan /ve buna sevinen tipler/ yarın beşiktaşın adına parayla göz koyanlara ses çıkaramaz aklınızı başınıza alın...!!!

stadın formanın her yerine vs reklam ve para kazamak hakkımız ama değerlerimize sahip çıkmazsanız yarın çok şey kaybederiz,YILLARIN KAPALISINA UĞRUNDA KAN DÖKÜLEN SABAHLANAN trübünümüze SÜTAŞ -VEYA ALPELLA kapalısı dendiğinde ben o "süper ya ooo" diyenleri görmekk isterim.!!!

iğrenç...para kazanmak lazım ama ordan gelen paranın .....
tarihimzle uğruna neler yapmadığmız değerlerimizi para ile sattrmayız bazı şeyler parayla ölçülemez o parayla tarihmize geçmişimze ortak olmak kimsenin hakkı değil,beşiktaş değerleriyle varolmuş değerleryle beşiktaş olmuştur...
benim satlık adım yok satılık varsa çıksın..!!!
süper olur diyenler ,isterseniz güzel parayı veren fenerli bir yöneticiyle satın, ha para değil mi ne de olsa ..?

Barış Durukan
06-02-2007, 11:45
Bence bu bir nabız yoklamaydı, genel tepkiye göre bu işi ya ilerletirler ya da rafa kaldırırlar. Bekleyelim ve gerektiği zaman tepkimizi koyalım derim. Gerekirse maç günü semte gider ama maçlara girmeyiz.

Rasim Bektaş
06-02-2007, 11:51
JÜRİ
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu,
Birinciliği beyaza verdiler.
Özdemir Asaf

Sermayenin her türlüsüne bir iki giderim var!

Bülent Ersoy kendi isminin konulması karşılığında herkesten fazla para verse ne dersiniz?
Emirates, Allianz, Lufthansa, Vodafone, Sony, BP, Shell Bülent’ten daha mı az Bülendd

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 11:51
bu nedemek biliyo musun..gel yavrum senin adını değiştirelim senin adın adın berk değil de

abuzittin berk olsun sana para da vericem hem en güzel gysileri giyceksin

çocuk: ama benim ismim buydu ben böyle büyüdüm bana adımı annem ve babam bunu koydu böyle tanındım

adam: artık paramla ben sana koydum .!! paran olucak daha ne kurcalıyosun ne art niyetlisin be..!! hayırlı olsun...

biliyorum herkes iyi niyetlibeşiktaşın iyiliğini düşünüyor ama bunları tarihini ve değerlerini bilemeyen arkadaşlar olumlu karşılamasınlar yani bunu yapmayan klupler borç içinde yüzüyor diyemeyiz para kazanmak isim satmak değildir ,isim satılmaz isim 100 yıllarca zaferle ,terle ,sabırla kazanılır unutmayın parayla 5dk da satılamaz..!!

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 11:53
sermayenin rengi /yeşili kırmızısı/olmaz kim olursa olsun kar etmek için uğraşır

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 12:03
burası beşiktaş ve bazı ahlaki değerleri ve sorumlulukarı olan bir klup başka yerden denemek lazım para kazanmak tabiki isteriz tabiki Şöyle güzel bir stadımız olsun isteriz ama fazla taviz veremeyiz,taviz vermediğimiz için bugunlere geldik .

bu trübün bugun türkiyemin en çok konuşulan en iyi taraftar grubu olduysa bunu adını ismini kazıyarak heryere sabırla emekle taviz vermeyerek geldi taviz verenlerin halleri ortada ..!!
bunlar anayasanın değişmez ilk maddelerindendir değiştirelemez..!
herşey beşiktaş için "3 hece 8 harf sadece BEŞİKTAŞ"

Eyup Kaymaz
06-02-2007, 12:16
Sermaye uzak dur BEŞİKTAŞIMDAN!!
Endüstriyel futbola HAYIR!!!!

Ümit Kurt
06-02-2007, 12:24
yok artık daha neler:mad: Kartal Yuvası göz boyamak maksadıyla yapıldı o zaman:mad:

Serdo Yeşil
06-02-2007, 12:33
Ben buraya iş olsundiye yorum yazan veya bu olasılıga tepki koyan arkadaşları anlamıyorum bu durum karşısında alternatifiniz nedir yani klübe bugün insanlar iradeleriyle bazı durumlarda ya başarılı oluyorlar yada tarihte isimleri kalıyor kendileri yok oluyor bugün futbol takımımızda oynuyan oyuncuların yıllık klübe maliyetleri 26 milyon dolar hangisi bir sezon boyunca para almadan oynar en basiti tümer metin fb gitmesinin tek sebebi kısa sürede kazanacagı birdaha kazanamayacagı bir meblaya karşılık gitti tepkimiz inanılmazdı
bugün endüstriyel futbol bunu gerektiriyor bunuda yaparken tabiki degerleri çürütmeden yapmaktır bazı arkadaşlar kendi degerlerine çok basit isimlerle özdeştiriyorlar bugün Barcelonanın unıcef reklamı alıpda üstüne klüp kasasından para vermesi bu onun klüp olarak futbol ve bir çok alandan gelen başarılar sonucu elde edilmiştir
hatta şunu derim o zaman eski adı Türkiye kupası şimdiki fortis, turkcel süperlig hiç birinde bulunmayalım
ortada bir deger kaybı oldugunda buraya yazanlardan daha önce müdahale edecekler olur mutlaka konuyu biraz bol örnek verdim bazı anlayaman arkadaşlar ola bilir şairlerde tartışırız en kısa zamanda

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 12:48
isim satılmaz isim 100 yıllarca zaferle ,terle ,sabırla kazanılır unutmayın parayla 5dk da satılamaz..!!
bunu alıntı yapmak ve bir de ben örnek vermek siterim çok basit bir terim gelicek eminm

bugun elini veren......

Mustafa Ozyurt
06-02-2007, 13:15
Haberin dogrulugundan emin olmadigim icin pek yorum yapmayacagim ama bana gore bu bir kamuoyu yoklamasi.
Nasil tepki verilecek diye bakiyorlar, olcup biciyorlar.
Eger bu olayda colaturka gibi sessiz kalinirsa ayrica sadece internet sitelerinde tepki verilirse bu isi yapar yonetim.
Yani bence hersey bizim elimizde.

Fikret Arul
06-02-2007, 13:38
ıvırzıvırıvırzıvırıvırzıvırıvırzıvırıvırzıvırıvırz ıvırıvırzıvırıvırzıvırıvırzıvır

daha bişey yok somut olarak.. gazetelerin ne kadar kapsamlı atmasyon haber yapabildiklerini biliyoruz..
umuyorum Yine böyle atmasyon haberlerden bir tanesi olsun. Store'nin ismini Türkçe yaptıktan sonra, ki bu işte taraftarın payı büyüktür, dönüpte taraftarın Şerefbey Olsun dediği stad ismini satmaları Pek Mantıklı gelmedi..
Güzel bir adım attılar.. 2. adım Kötü olmasın.

Eyup Kaymaz
06-02-2007, 13:44
serdo kartal

konu başka bir forumda tartışılsa dediklerini daha ılımlı karşılardım (belki)
ancak bu forumun girişinde endüstriyel futbola hayır sloganı aylarca asılı kaldığı (!)
ve hiç kimseden duyulmadıysa bile amigo alen'in her röportajında, her katıldığı programda karşı duruşunu yansıttığı (!)
endüstriyel futbol dayatmasını "bugün endüstriyel futbol bunu gerektiriyor bunuda yaparken tabiki degerleri çürütmeden yapmaktır" şeklinde kabulleniyor olmanı ve tezini bu kalıpla savunmanı anlamam tabii ki mümkün değil. Bu yüzden verdiğin örneklerde yeterli olmayacak.

Ve kullandığın cümle kendi kendini çürütmektedir ki!!!
endüstriyel futbol + değerler birarada kullanılası kelamlar değil. biri varsa biri yoktur, ya da yok olacaktır.

alternatif sormuşsun; benim alternatifim olsa orada otururdum klişesini kullanacağım,
herzaman söylendiği gibi alt yapına yönelirsin,
kendin üretirsin (formanı, bayrağını, bardağını),
kendin yönetirsin, yaparsın-işletirsin-devretmezsin!,
3 milyon euro'ya iyi bir yabancı futbolcu alabiliyor iken, ersen martin'in fiyatının 3 milyon euro olmasının mantıksızlığını anlatırsın yurdunda,
endüstriyel futbolun kucakladığı diğer kluplerle piyasa arttırma yarışlarına girmezsin!
mesela; forma satacağım umudu ile sağdan soldan futbolcu toplayıp,
yaş sınırından dolayı satamayıp, elinde kalanlardan ettiğin zararı kapatabilmek için, yani yönetim hatasından dolayı açtığın gediği kapatabilmek için
(seninde dediğin gibi) bugün var yarın yok insanların, sahibi olmadığı kulübün kıyısını - köşesini muhtelif şekillerde pazarlaması bana nasıl doğru gelebilir.

ÖZÜ; ihtiyaçtan satılık-kiralık olmak hoş değil yani! Hem Barcelona, Real Madrid vs olmak isteyen kim!!!

Serenat Tutaklı
06-02-2007, 14:26
Eyüp abi benden önce davranmışsın.Sevgili Serdo şunu demeliyim ilk başta.Buraya iş olsun diye yorum yazan demişsin.Ama unutmayalım ki bir forum platformundayız.Ve burdaki öncelik haliyle fikirlerimizi ortaya koyup,neler yapabilirizi tartışmak ve akabinden eyleme dökmektir.İkincisi ""bugün endüstriyel futbol bunu gerektiriyor bunuda yaparken tabiki degerleri çürütmeden yapmaktır"inan bunu anlayamadım.Yani bu cümlenin elle tutulur neresi var,yok!Endüstriyel futbol içinde değerleri barındırmaz.Değerleri yok ettiği için endüstriyeldir.Tümer Metin evet para için gitmiştir zaten bu hamlesiyle de endüstriyel futbolun başrol oyuncularından biri olduğunu kanıtlamıştır.Kalkıp Tümer örneğini vermek çok abestir zamanında boş imza atanları hatırlamamak yerine.

"ortada bir deger kaybı oldugunda buraya yazanlardan daha önce müdahale edecekler olur "
Buraya yazanlar diye kimseyi küçük göremezsin.Bu taraftar değerine sahip çıkmazsa kimseler çıkmaz!Localar yıkılsın diyen bu taraftardı,storeun adı değişsin diyen bu taraftardı,stadın ismi Şeref Bey olsun diyen de bu taraftar.Kalkıp hiçbir yönetim bunları taraftarın yaklaşımına bakmadan özgür iradesi ile ele almamıştır.Tamamı ile taraftar sayesindedir.Ve cola turka da bizim ayıbımızdır.Sessiz sedasız oldu,yeterince tepkimizi veremediğimiz için.İşte orda bizden önce değerleri koruyan olur dediğin kitle hani o zaman nerdeydi?

Şenel Kızıldaş
06-02-2007, 14:28
bu nedir ya şakamı şimdi uyandım okuyunca şok oldum... umarım balon bi haberdir...

Cem Ozel
06-02-2007, 15:01
okudugum kadarıyla stadın adına sponsor ismi eklenmesi değil komple statın adı değişebilirmiş. vodafone inönü yerine direk vodafon stadı die iyi bir para karşılığı satılma ihtimali var.

Özer Özçetin
06-02-2007, 16:56
Kulüpten İMKB ye gönderilen açıklamada,şirket şu anda ne böyle bir görüşme yapmış ne de böyle bir karar almıştır ,denmiştir.
Her ne kadar ateş olmayan yerden duman çıkmaz densede ,kulübün yaptığı resmi açıklama şu an için bağlayıcıdır.

Ersen Güven
06-02-2007, 17:49
alayına inönü demek isterdik ama para lazım

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 18:07
evet özer abi haklı..../kaynak dha:/

Beşiktaş'tan Borsa'ya mesaj!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Beşiktaş İnönü Stadı'nın ismi konusunda herhangi bir sponsorluk anlaşması için henüz şirket tarafından alınmış bir karar bulunmadığını bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'den basında yer alan haberlere ilişkin Borsa'ya gönderilen açıklamada, ''Beşiktaş İnönü Stadı'nın ismine sponsor firma ismi eklenmesi veya isim değişikliği ile ilgili herhangi bir sponsorluk anlaşması için, henüz şirketimiz tarafından alınmış bir karar bulunmamaktadır'' denildi.

H.Deniz Budak
06-02-2007, 18:13
alayına inönü demek isterdik ama para lazım

sevgili ersen kardeşim düşüncene kesinlikle katılmıyorum para lazım diye sermayeye kucak mı açalım bugün isim hakkını almak isteyene merhaba diyen zihniyet yarın öbür gün kulübü satın almak isteyenlere de aynı sevecenliği(!) gösterir...buna asla müsade edilemez.

bu böyle biline.

alayına şeref bey inadına şeref bey!!!

Namik Kartaloglu
06-02-2007, 18:31
Halkin Takiminda sponsorluk ve gögus reklamlari konusunda bir baslik acilmisti, o baslik altinda ben Barcelona yi örnek vermistim. Neden Barcelona gibi gögsumuze reklamini aldigimiz kurulus UNICEF, AMNESTY INT olmasin? Reklam alip ustune de o kuruma bagis amacli yilda 9 milyon Euro veremeyelim? Ben Inönu Stadinin adi degissin diyenler arasindayim, ama isim SEREF BEY olmali!

Eren Cemaloğlu
06-02-2007, 18:38
ya hiç bişey olmazz . eger boyle bişey yapmaya çalısılırsa biz de koyarız protestomuzu vazgectirene kadar stada gitmeyiz o zaman anlarlar insanların "vodafone" gibi para getiren şeylere mi yoksa 100 yıllık bir tarihe mi onem verdiğini

Ferhat Talan
06-02-2007, 18:40
mabedimiz satılamaz....çünkü mabed eşittir 104 yıllık onur şeref Beşiktaşlılık ruhudur

mabedi satmaya çalısanlar kendi ruhlarını satıyorlar demektir

ama şunu unutmasınlar ki bizi satmaya çalışanları biz beleşe veririz

sermaye çek o pis ellerini Beşiktaşımızdan ULANNN !!!

Serkan Kurt
06-02-2007, 18:47
ben stadımı siyaz-beyaz görmek istiyorum...
sermayenin kanla bulaşık yeşiliyle değil...

İsmail Şahin
06-02-2007, 19:54
Şeref Bey'in milyon dolarları olsaydı yinede parayla satın almazdı kendi ismini...

tamam para lazım
ne için ?
başarı içinse her yol mübah değildir bence
1 senelik şampiyonluğa 104 yıllık Beşiktaş mı dediniz ?
hadi canım sende...
cihan güngör der bana hep
yarın öbürgün çocuğum sorduğunda yüzüne nasıl bakıcam ?

locaları yaptınız canımızdan bir parça gitti
basket takımının namusunu sattınız oturduk geceleri klavye başında ağladık
o kadar sanaldık ki sadece ağladık...
biletleri pahalı yaptınız
yeni adıyla Kartal Yuvasındaki malzemelerin fiyatları vakkoyla boy ölçüştü "Beşiktaş" için dedik, canı sağolsun dedik...

peki madem paranız bu kadar değerliydi neden yanlış transfer politikası ile senelerce milyon dolarlar kaybettiniz ?
nedenini söyleyeyim ben;
isim yapmış topçu alalım, günü kurtaralım, kombine satalım, forma satalım...
çokmu zordu zago gibi hırçın, ronaldo gibi efendi bi Beşiktaşlı bulmak
harbiden çokmu zordu pascal gibi bir deliye sahip olmak
nihat gibi, sergen gibi (bilakis teknik olarak) altyapıdan Kartal çıkarmak...
biz ne yaptık ?
fenerin cimbomun topçusunu ellerinden alalım medyada yankı uyandıralım
nasıl olsa o topçular oynamasada olur(!)...
Beşiktaş bugünlük kazansında yarın kazanmasada olur
afedersiniz ama biryerinin kılları ağarmış öz galatasaray çocuğu okan bize gelmedi mi ?
paf takımının kalesine bile sokmayacağınız fener artığı murat şahin hala kulupte ekmek yemiyor mu ?
nobrenin özelliklerine sahip bi golcüyü bulup getirmek çok mu zordu ya ?
lütfen polemiği bir kenara bırakalım nobre sadece bir örnek...

yarın öbürgün şampiyon oluruz hepsi unutulur
parmağı atan emre aşık parmağı yiyen nobre gibi...
değil mi ?
yemezler be güzelim...
sizin maske arkasına kamufle olan yüzünüzü
Kartal gözü taşıyan Beşiktaşlılar görmeye devam ediyor...

1-ben görüyorum...

şimdi düşündümde
yönetim açıklama yapsa
ne isim satması be kardeşim
o stadın ismi Şeref Bey olmalı
eğer Beşiktaş varsa ve biz bugün bu yönetim kurulundaysak onun sayesindedir dese...
ilk iki sene acemiliğimize geldi değerlerden ödün verdik ama akıllandık artık para kazanmak için Beşiktaşlı değerleri ve duruşları kullanmayacağız dese...
o zaman şu tükürdüklerimi şairlerde hepinizin önünde yalamazsam adam değilim...

ama doğru ya dese dese eski açık Siyah der...
numaralıdan satılık bir adet Beyaz gelir
Beşiktaş şampiyon olur ve "bir yanımız bahar bahçe"...

bugün tersten kalktım...
mantık iki adım önde
yarın duygu 5 boy fark yapar
yine içimden gelir o güzel bestenin dizeleri;

Beşiktaşım sen çok yaşa
Canım feda olsun sana...

Yusuf Helvaci
06-02-2007, 20:15
İnönü satılıyor!
Başlıktaki çarpıcılığa dikkat. Hedef kitle tahmin edilebilir...

Taze para arayan Beşiktaş yönetimi,
Ulan yönetimin kendisi taptaze durup dururken bu para avciligi da nereden türetiliyor.
Nevzat Demir Tesisleri hariç Bak bak bak bak...inceliğe bak...oraya sponsor aramaya lüzum yok herhal...,
BJK İnönü Stadı ve diğer tesislerin isimleri için sponsor arıyor isimleri için sponsor aramak ne demek ya... ??? isimlerin yaşaması, geleceğe taşınması için mi sponsor arıyor ???.
Bu çalışma ile yıllık 10 milyon euro gelir hedefleniyor.yuuuuuhhh.... 10 mio avro...??? hedefe bak ??? adami döverler.

Beşiktaş yeni maddi imkanlar yaratmak için bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim, dünyada bir çok statta uygulanan sponsorlu stat ismi projesi için çalışmalarını başlattı.yuvarlak laflar Kulübe taze para arayan Kartal, Nevzat Demir Tesisleri hariçbu vurgu önemli tabii ???, BJK İnönü Stadı ve diğer tesislerin isimleri için büyük firmalarla anlaşarak kaçıyla birden anlaşacak ??? yıllık 10 milyon euroluk kaynak yaratmayı planlıyor. Sponsorlardan sorumlu yönetici olan Numan Ceyhan'ındaha başından bişey demek istememiştim ama kendi defterimde bu isme bir soru işareti koymuştum... işaretimin takipçisiyim... önderliğinde gerçekleştirilen görüşmelerden hangi firmalar la ???şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Ceyhan, "Beşiktaş'ın menfaatleri için en iyisini bulacağızhangi konuda eniyisini arıyorlar ki... en fazla parayı veren düdüğü çalar bu işler de allah allah.... Görüşmelerimiz devam ediyorbu kadarına da pes... körler sağırlar birbirini ağırlar... :) " ifadesini kullandı. Yaklaşık 100 milyon dolar borcu olan siyah beyazlı kulüpyani yaklaşık 8 sene satın satadı deniyo inceden, BJK İnönü Stadı'nın önüne (Örneğin Vodafone İnönü Stadıneden örnek veriliyoki... allah allah... Numan beyin tekstil firması ve emlak işlerinin bir kısım reklam bedeli bile karşılayabilir bu meblağı ??? ) ya da stadın ismini tamamen değiştirerekallah allah... biz şeref bey olsun deyince aman chp ve toplum ne der inönüye negatif gönderme yapar diyen yönetimbir kalemde tümdensatım işine kafa yormaya başlıyor öyle mi... allah allah... (Örneğin Vodafone Stadı) kulübe büyük bir kaynak yaratmak istiyor. Diğer tesislerin isimleri için de benzer sponsorluk çalışmaları yapılacak.kesinliğe bak... yönetim kurul kararı alınırken ordaymış gibi...

DÜNYADA ÖRNEĞİ ÇOK
Dünyadaki önemli stadyumlar, büyük şirketlerin sponsorluklarıyla yapılmaya devam ediyor. Bu şirketler de, yeni statlara isimlerini vererek reklamlarını yapıyorlar. Bu uygulamanın en ünlü örneği Arsenal'e stat yapan ve ismini stada veren Birleşik Arap Emirlikleri'nin dünyaca ünlü havayolu şirketi 'Emirates'. Bir diğeri de Almanya'nın büyük takımı Bayern Münih'in stadına sponsor olan dev sigorta şirketi 'Allianz'. Allianz Arena'nın önemli özelliklerinden biri de yedek kulübesinde deri uçak koltukları kullanılmış olması ve bunlara da Alman havayolu şirketi 'Lufthansa'nın sponsor olması...

HASSSSSSSİİİİİİİİİİEEEEEEEE :mad:

Ulaş Pekgüzel
06-02-2007, 21:13
Iste bir sabah uyandigimda
Stadin kapisina dayandigimda
Gelip geçenler diyecek merhaba
Merhaba diyecek Besiktas'ima
Gelip geçenler diyecek sampiyon
Sampiyon diyecek Besiktas'ima

Besiktas'im sen çok yasa
Canim feda olsun sana....

inönü bizimdir direkleri /reklamları/ sizindir http://www.besiktas.org/forum/images/smilies/asse_eliebaba1.gif

H.Deniz Budak
06-02-2007, 21:35
Şeref Bey'in milyon dolarları olsaydı yinede parayla satın almazdı kendi ismini...

tamam para lazım
ne için ?
başarı içinse her yol mübah değildir bence
1 senelik şampiyonluğa 104 yıllık Beşiktaş mı dediniz ?
hadi canım sende...
cihan güngör der bana hep
yarın öbürgün çocuğum sorduğunda yüzüne nasıl bakıcam ?

locaları yaptınız canımızdan bir parça gitti
basket takımının namusunu sattınız oturduk geceleri klavye başında ağladık
o kadar sanaldık ki sadece ağladık...
biletleri pahalı yaptınız
yeni adıyla Kartal Yuvasındaki malzemelerin fiyatları vakkoyla boy ölçüştü "Beşiktaş" için dedik, canı sağolsun dedik...

peki madem paranız bu kadar değerliydi neden yanlış transfer politikası ile senelerce milyon dolarlar kaybettiniz ?
nedenini söyleyeyim ben;
isim yapmış topçu alalım, günü kurtaralım, kombine satalım, forma satalım...
çokmu zordu zago gibi hırçın, ronaldo gibi efendi bi Beşiktaşlı bulmak
harbiden çokmu zordu pascal gibi bir deliye sahip olmak
nihat gibi, sergen gibi (bilakis teknik olarak) altyapıdan Kartal çıkarmak...
biz ne yaptık ?
fenerin cimbomun topçusunu ellerinden alalım medyada yankı uyandıralım
nasıl olsa o topçular oynamasada olur(!)...
Beşiktaş bugünlük kazansında yarın kazanmasada olur
afedersiniz ama biryerinin kılları ağarmış öz galatasaray çocuğu okan bize gelmedi mi ?
paf takımının kalesine bile sokmayacağınız fener artığı murat şahin hala kulupte ekmek yemiyor mu ?
nobrenin özelliklerine sahip bi golcüyü bulup getirmek çok mu zordu ya ?
lütfen polemiği bir kenara bırakalım nobre sadece bir örnek...

yarın öbürgün şampiyon oluruz hepsi unutulur
parmağı atan emre aşık parmağı yiyen nobre gibi...
değil mi ?
yemezler be güzelim...
sizin maske arkasına kamufle olan yüzünüzü
Kartal gözü taşıyan Beşiktaşlılar görmeye devam ediyor...

1-ben görüyorum...

şimdi düşündümde
yönetim açıklama yapsa
ne isim satması be kardeşim
o stadın ismi Şeref Bey olmalı
eğer Beşiktaş varsa ve biz bugün bu yönetim kurulundaysak onun sayesindedir dese...
ilk iki sene acemiliğimize geldi değerlerden ödün verdik ama akıllandık artık para kazanmak için Beşiktaşlı değerleri ve duruşları kullanmayacağız dese...
o zaman şu tükürdüklerimi şairlerde hepinizin önünde yalamazsam adam değilim...

ama doğru ya dese dese eski açık Siyah der...
numaralıdan satılık bir adet Beyaz gelir
Beşiktaş şampiyon olur ve "bir yanımız bahar bahçe"...

bugün tersten kalktım...
mantık iki adım önde
yarın duygu 5 boy fark yapar
yine içimden gelir o güzel bestenin dizeleri;

Beşiktaşım sen çok yaşa
Canım feda olsun sana...

ismail arkadaş yazın resmen içime işledi satır satır.ama onlar bu yazıdan alması gerekenleri almaz yeniden tüccarlığa döker işi.sen ben biz yine ağlarız klavyelerimizin başında.

Mustafa Ozyurt
06-02-2007, 22:27
Dün çıkan haberlerden sonra pek yorum yapmak istememiştim.
Gerçek olmadığını düşünmüştüm, medyanın kolpalığıdır diye düşünmüştüm ama gerçek kolpalığı bize içimizden yapıyorlarmış haberimiz yokmuş.

Yeni yönetimin İnönü Stadı'nın ve diğer tesislerin isim hakkının sponsor firmaya verilmesi konusu bugün BJK TV'de Karakartal Forum programında çıktı. Söylenene göre programda; yeni yönetimin ilk toplantısında konuşulan ilk konu bu olmuş ve şu an sponsor araştırmaları başlamış.
Bu olayı da bize endüstriyel futbol, Türkiye'de ilk diye yutturacaklarını sanıyorlar.

Bu konu hakkında sadece şunu söyleyeceğim; YAZIKLAR OLSUN.

Biz Şeref Stadı olsun derken, onlar sponsor stadı yapmaya çalışıyorlar.

Eğer colaturka olayında olduğu gibi tepkisiz kalırsak, bu yönetim yutturacak bize bu stat olayını da.

İstemiyorum ne yıldız oyuncu ne yeni stat ne de 10 milyon euro.
İstemiyorum böyle gelir de böyle başarı da.

Burası Şeref Stadı

Şerefiyle Oynayan Hakkıyla Kazanan Beşiktaş'ın Stadı

Ömer Bekin
06-02-2007, 22:49
isim değişecekse ŞEREFBEY STADI olsun. İNŞALLAH yalan haberdir :mad:

Ufuk Saygin
06-02-2007, 23:03
hobarey tey tey diyorum..biri 100milyon dolar borç diyor,sonra 39 milyon 999 bin 999 dolar diye açıklanıyo 40 milyon değil,sıkıntımız yok diyolar,takımın ismine asitli içecek adı alıyorlar zaten bunu yapabiliyolarsa inönü adının önüne hepten nike,reebok bilmem ne alırlar,şerefbey gelmeden hallederler bu işi..ya bu demirören 100 tane şampiyonluk kazandırsa ben sevmiyorum bu adamı,hiç hoş izlenim bırakmıyor bende walla..

Berk Sezenler
07-02-2007, 01:33
Uyutuluyor muyuz??
İşlerin bürokrasisinden anlamam ama belkide stor'u bir kenara atmak ve bundan sonra senin adın ''kartal yuvası'' demek kolay bir şeydi.Nasıl olsa yönetime gelir gelmez bir şekilde taraftarın sempatisini kazanmak gerekiyordu ve bunun için en basit yöntem buydu.

Şimdi stat ismi değiştirme konusu gündemde.Bizim olan ismin yanına yabancı bir kardeş isim getirmek isteniyor.
Allahım ne yaman çelişki.!

Mustafa Ozyurt
07-02-2007, 01:44
Uyutuluyor muyuz??
İşlerin bürokrasisinden anlamam ama belkide stor'u bir kenara atmak ve bundan sonra senin adın ''kartal yuvası'' demek kolay bir şeydi.Nasıl olsa yönetime gelir gelmez bir şekilde taraftarın sempatisini kazanmak gerekiyordu ve bunun için en basit yöntem buydu.

Şimdi stat ismi değiştirme konusu gündemde.Bizim olan ismin yanına yabancı bir kardeş isim getirmek isteniyor.
Allahım ne yaman çelişki.!

aynen dedigin gibi bence.
ve burada soyluyorum 2 aya kalmaz bu stat ismi degisir.

Buket Yıldız
07-02-2007, 20:29
abi öyle deme yaa Allah korusun:(

Arda Can
07-02-2007, 23:15
yakında takımı da satışa çıkarırlar..kulübün yararı için...:mad: :mad: :mad:

Özenç Kurt
08-02-2007, 01:44
bilmiyorum nekadar doğru nekadr uydrma. belkide sabrımızıı sınıyıp
ona göre hareket ediliyor. ki şunuda derim eteş olmayan yerden duman çıkmıyacağını.
İsmin değişme durumunun o kadar da zor olmuyacağını tahmin edebiliyorum
çünkü yaşanmamış bir olay deği,l bundan çokta uzak sayılmayacak bir zamanda ilk olarak basket takımımızn ismi değişti. ilk zamnlar sesimiz çıkmıştı bir hayli sanalda olsa. sona nodu ya susturulduk yada kandırıldık. sonra ise Akatlarımız adı cola turca arena olark tanıtıldı biletlerde. herşey okadar profesyonelce gerçekleşioki ağırdan ağırdan ilk olakr biletlerde basılıo ismi sonra fiilen gerçekleşicek. neyse basket takımımız için ne yapabildik koca bir hiç.
zaten o yüzden korkuyom. taraftar o eski otoritesini kaybett beşiktaşımızın adına:(

İskender Kalafat
08-02-2007, 02:05
üstünde durulası, sanal tepkiden fazlası verilesi bi hadise... liman işçileri liverpool meydan muharebesini kaybetti, biz kazanalım...

Mustafa Ozyurt
08-02-2007, 03:12
abi öyle deme yaa Allah korusun:(

Ya ben de ilk duyduğumda yalandır dedim, medya atıyordur dedim ama BJK TV'de Karakartal Forum'da izledim.
Gerçek yani bu.
Haberi verdiler önce, yönetim sponsor arıyor diye.
Ardından spiker Yemen Ekşioğlu'na sordu önce o onayladı çok güzel hadise dedi.
Daha sonra Adnan Aybaba'ya sordu o da onayladı.
En son Alen'e sordu, o ne onayladı ne onaylamadı. Fulya Projesine bağladı oranın geliri yeter de artar dedi.
Daha sonra programa katılan taraftarlara sordu onların da çoğunluğu onayladı ve ben ekranın karşısında bir anda kendimi çok yalnız hissettim.:(

Eren Cemaloğlu
08-02-2007, 11:49
ya yok artık:mad: bu nedir bee bu adam resmen beşiktaşın,halkın takımının,bizim hepimizin şerefiyle oynuyor.bu adamı tek aday yapıp da karşısına cıkmayanlara,104 yıllık bir tarihin resmen bu adamın ellerinde kirletilip yok edilmesine karşı cıkmayanların hepsine yazıklar olsun...vodafone a fortise nıke a ... hepsine yazıklar olsun..yeter artık bu kadarı..10 milyon dolar kazanıp bi o kadar da taraftarın emektarın en onemlisi aşığın gönlünü kaybetmeyi tercih eden herife yazıklar olsun ama bu kadar kolay olmayacak sayın demirören!!!cıkacağız karşına..bu kulüp senin değil.bu kulüp gercek beşiktaşlıların.yani bizlerin.bu kulüp halkın.

Duygu Ozdemir
08-02-2007, 12:19
Cola Turkadan sonra daha neler görücez demiştim umarım bu o dahalar olmaz...

Doğan Yaşat
14-02-2007, 10:32
İsmini satmak demek varlığını satmak demektir, bir anlamda. Beşiktaşlı varlığının satılmasına izin veremez, vermemeli. Canım acıyor.

Aras Gundogdu
14-02-2007, 11:18
Yazık be abi,bu kadar da olmamalı;gözümüzün içine bakarak yalan söylüyorlar,satıyorlar takımı,an gelir övünürler bununla da bak ben stadımı şuna şu kadar paraya sattım sen kazık yedin diye;Beşiktaş abi bu,satılır mı?Gözlerimdeki yaş,gülücüğümdeki nefes bu,kolay mı...

Anıl Tanrıyar
02-03-2007, 14:44
tarihimizi satamazlar!!!!!!!

Safa Şenyıldız
02-03-2007, 14:56
Kapitalizmin de, onu BEŞİKTAŞ'ıma sokanların da... :mad:

Vedat Hamzacelebioglu
02-03-2007, 16:07
evet özer abi haklı..../kaynak dha:/

Beşiktaş'tan Borsa'ya mesaj!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Beşiktaş İnönü Stadı'nın ismi konusunda herhangi bir sponsorluk anlaşması için henüz şirket tarafından alınmış bir karar bulunmadığını bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'den basında yer alan haberlere ilişkin Borsa'ya gönderilen açıklamada, ''Beşiktaş İnönü Stadı'nın ismine sponsor firma ismi eklenmesi veya isim değişikliği ile ilgili herhangi bir sponsorluk anlaşması için, henüz şirketimiz tarafından alınmış bir karar bulunmamaktadır" denildi.

Altını çizdiğim kısımdan böyle bir girişimin "olabileceği" anlamı çıkar ki, gündemde olsa da olmasa da yönetimin "isim hakkını" satabileceğidir.

Böyle bir tüzük olursa (1.Bölüm 5.Madde F bendi), yönetime gelen her kim olursa olsun bu satış işlemi, istendiği taktirde her an gerçekleşebilir! Halbuki Serencebey'de "Aktif Beşiktaşlılar", tüzük değişikliği konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Bir kişi ya da kuruluş, maneviyatını sattığı anda "kendisini" boşlukta bulur.Sonra da işin içinden çıkamazsın!

Bu konuda adım atıldığı taktirde, yönetimin orada rahat oturabileceğini sanmıyorum.

Huseyin Kurt
05-03-2007, 11:01
valla ben Şeref Stadını tercih ederim....ama klüpte darda ..şöyle yerli bi markayla anlaşsak :D mesela erikli su... erikli inönü stadı:D