PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.Hafta - BEŞİKTAŞ-Bursaspor - 07.Aralık.2007 - 20.00

Onur Özgen
04-12-2007, 14:49
BEŞİKTAŞIMIZA bursa deplasmanında başarılar diliyoruz...

Serafettin Aydin
04-12-2007, 15:23
Bu maçta ayrı bir motivasyonla oynamalarını istiyorum futbolcularımızın,
Geçen seneki skorboard rezaleti tekrarlanırsa çıkmasınlar sahaya!!!

Onur Özgen
04-12-2007, 15:40
şimdi bu maçı kaybederlerse hesap yeniden mi başlayacak aynı mantıkla ? ne hesabımız varsa cuma günü versin futbolcularımız, üstü de kalsın !

Barış Şahinler
04-12-2007, 15:55
Cuma akşamı oynanacak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına siyah beyazlı taraftarların alınmayacağı açıklandı. İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 2 kulübün taraftarları arasında süren gerginlik nedeniyle Bursaspor-Beşiktaş maçına siyah beyazlı taraftarların alınmamasına karar verildiğini, kararın 2 kulübe de bildirileceğini açıkladı. Bursaspor ile Beşiktaş arasında geçen yıl 2 kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, 2 kulübün taraftarları deplasman maçlarına alınmaması kararlaştırı...

Serafettin Aydin
04-12-2007, 16:08
Forza da bir arkadaş yazmış çok hoşuma gitti
'yakında bizim futbolcularıda almazlar bursaya'

Onur Özgen
04-12-2007, 16:34
hiç farketmez, kalplerinin üstündeki armaya bakıp, tünelden koşa koşa, ayaklarını vura vura, aynı 90lı yıllardaki gibi çıksınlar sahaya, o 20000 bursalı titrer, 11 beşiktaşlı ! hepsine yeter.

Gokhan Yerlikaya
05-12-2007, 00:29
biz gitmesekte onlar haftaya kolkola girip düsecekler yola.. hesabı o zamanda görürüz :)

Ibrahım Soydemır
06-12-2007, 12:59
biz orada olamasakta RUHUMUZ ORADA...

Metin Taylan
06-12-2007, 14:54
sametle bursa omuz omuza beşiktaş k...cak iki domuza

Barış Şahinler
06-12-2007, 16:54
Ankara Beşiktaş Derneği'ne Saldırı

Beşiktaş derneği saldırıya uğradı
Ankara'da bulunan Beşiktaşlılar derneğine saldırı düzenlendi.
06 Aralık 2007 / 14:26
Hoşdere Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, saldırıya uğradı.

Kimliği belirlenemeyen ancak Ankaragücü taraftarı olduğu iddia edilen saldırganların, dernek binası içine girdiği ve içeride hasara yol açtıkları öğrenildi. Saldırganların, ortalığı dağıttıkları, dernek camlarını kırdıkları ve dernekte bulunan televizyonu parçaladıkları ifade edildi.

Sabah saatlerinde derneğe gelen yetkililerin, derneğin içinde içki şişeleri ve masanın üzerine bırakılmış Ankaragücü atkısı buldukları bildirildi. Dernek yetkilileri, bundan yaklaşık 2 ay öncede dernek binasının duvarına bazı kişiler tarafından sprey boyayla Ankaragücü'nü temsil eden şekiller yapıldığını söyledi. Ankaragücü'nün kardeş kulübü Bursaspor'un Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde gelişen bu olayın ardından emniyet güçleri soruşturma başlattı.

Özlem Erdoğdu
06-12-2007, 17:20
almazlarsa almasınlar taraftarları. alsalar kaç yazar :D biz onları tv başından da titretmesini biliriz :D

Murat İscan
07-12-2007, 16:03
11 bjk lide yeter

Onur Özgen
07-12-2007, 18:58
bu gün 90 dk sonunda o stadtakilerin sus pus olmasını o kadar çok istiyorum ki...

Demir Han
07-12-2007, 21:37
Maç şu hali ile beraberlik yada biri 1-0 alacak gibi umarım bizi oluruz

Demir Han
07-12-2007, 21:45
dedim ve oldu ama maç rezalet

Deniz Caglar Dundar
07-12-2007, 21:50
1-0 olsun,bizim olsun.

Namik Kartaloglu
07-12-2007, 21:57
Bir O oldu. Bursaspor O oldu. O Bursaspor. Hep O olacak Bursaspor. Bursasporu O görmek cok guzel! Yerde surunun O Bursaspor.

Serkan Balcı
07-12-2007, 22:05
bursa yı yenmemiz çok anlamlı oldu.
takım çok yoruldu çok mucadele etti.
hepsini tebrik ediyorum.
sıra PORTO maçında .

Onur Ogurlu
07-12-2007, 22:06
Söyle Bursa Söyle Söyle ne oldu :D

sıra geldi portaya .....

Gökhan Yılmaz
07-12-2007, 22:13
Tebrikler Kartalımmm :D :D

Deniz Yilmaz
07-12-2007, 22:46
bu kötü futbola daha ne kadar tahammül etmemiz gerekiyor.tamam aldık maçı ama şut yok pozisyon yok atak organizasyonu yok.yok kere yok. bobo maç boyunca kayıptı.bursa defansı arasında kaybolup gitti.maç başladığında çift forvet başlamamza bobonun daha fazla boş alan bulacağını düşünmüştüm ama higuain ona yardım edebilmekten çok uzaktı.daha fazla geriye gelerek delgadoya yardım eder durumdaydı.delgadoyu da gol atmasına rağmen beğendiğimi söyleyemem. serdar özkanında sağ kanat yerinde orta sahada daha başarılı olacağı kanatindeyim.
ama cisse için ayrı bir paragraf gerekir orta sahada çok fazla top kaparak ve çok iyi mücadele ederek bursanın etkili olabilecek atak girişimlerini kestiğini düşünüyorum.!_gel_!

Derya Banu Akgul
07-12-2007, 22:47
Egemen ve isamil güldüren nasıl gelecek inönüye bilmiyorum

İsmail güldüren maç sonu roportajında " bursa spor,bursa halkı ve taraftarının Bşiktaşa olan düşüncelerini biliyoruz tenmeliydik" dedi.Bu nasıl bir açıklama nedemek istedin a bursalı. Resmen sahada dayak yiyoruz hakem sadece bakmakla yetiniyor.en güzel cevabı Delgado verdi.TEBRİKLERRRRR

Namik Kartaloglu
07-12-2007, 22:52
Bursaspor sen cok yasa canim feda olsun sanaaaaa.
Bursa gol gol gol

Utanmazlar bizim marslarimizi calarak
Asik atmaya kalkiyorlar ya... Leman dergisinden daha komik hale dusuyorlar. Utanmazlar!

Gokhan Yerlikaya
07-12-2007, 22:52
üzüLme koLpabursa.. bugun biz ısmarLarız,yarın sen bizden YERSIN.. :)
bursanın hesabına tek kaşarLı tost :)

Mustafa Kaya
07-12-2007, 22:57
Serdar özkana maçtan sonra tokat atan egemen istanblula gelicek dimi...

Gokhan Yerlikaya
07-12-2007, 23:00
bugun özeLLikLe bobo teLLo ve cissenin hırsLarını hayran kaLdım.. bugun o sahada asLa futboL oynanmadı.bursa oynamadı bizede oynatmadı.Resmen dayak yedi oyuncuLarımız.son dakikalarda cok korktum sakatlayıcı mudahalelerden ama ertugrul hoca delgado telloyu cıkardı belkide bunu dusunerek.üzüLdügüm tek konu pancunun aptaLca dabranısLarı hiç yakısmadı sana ''kadıköy panteri'' hiç :(

Gokhan Yerlikaya
07-12-2007, 23:02
Serdar özkana maçtan sonra tokat atan egemen istanblula gelicek dimi...

inşaLLah aga inşaLLah! bıraksaLar koray dagıtacaktı onuda saLmadıLar :@

Erdoğan Hunulu
07-12-2007, 23:07
Sıra porto da

Erhan Gocmen
07-12-2007, 23:09
takım gercekten cok kosuyor,maca asılıyor,didiniyor,elinden geleni yapmaya calisiyor herkes.ama benim sahada gordugum akil eksikligi.yanlis anlasilmasin;bir zidane olsun,hem oynasin hem takimi oynatsin demek istemiyorum.artik bu seviyeye gelmis besiktasta oynayan her futbolcu biraz aklini izanini kullanmali.rakip korner direginin onunden tac atiyoruz,5 saniye sonra top bizim stoper ibrahim toramana ya da rustuye geliyor.ortasahada top ayagimizda,pas verecekken en zordaki adama pas vermeye calisiyoruz.oyun sikismis mesela orta sahanin solunda tac cizgisinin oralarda,top ayagimizda ama pas atacak adam goremiyorsun,yemissin presi orada; o zaman o topu bos alana paslayacaksin arkadas,kanadi degistireceksin ama bunu 5 pasta degil iki pasta yapacaksin...elbette kadro bazi noktalarda yetersiz olabilir ama bir takimin takim olabilmesi icin,saha icinde organize olabilmesi icin yildiz oyunculara ya da cok kaliteli oyunculara ihtiyaci olmamali.bir takimin hocasi bir sey oynatmaya calismali; tek top oynamaya calisirsin mesela,hizli oynayarak avantaj yaratmak istersin...olmadi kanatlari cok fazla kullanirsin,bol bol orta kesersin, ikili varyasyonlarla kanatlara inersin,sert kesersin iceriye...olmadi bol bol yan top yaparsin (onu yap bari) rakibi sahasina hapsedersin...yok!hic biri yok arkadas takimda.birini denesin ama yapamasin ama biz denedigini gorelim,gorelim arkadas ya!takimin ne oynadigi gercekten belli degil.delgado, gercekten o zor vurusu yapamasaydi..ya da cok muhtemeldir ki vurusu yapmasina ragmen o top kalecinin icinden gecip gol olmasaydi....her ne kadar siyasi durusunu bir turlu kabul edemesem de ertıugrul saglami yakistiriyorum besiktasa.genc,saglam,magrur...fakat kendini gelistirmesi, takima biseyler vermesi ve bu verdiklerini bize gostermesi sart!evet bir takim kotu oynarken de kazanmasini bilmeli ama ben iyi oynarak,daha da kotusu bisey oynayarak kazandigimiz bir mac hatirlamiyorum.
galibiyetin ustune bu kadar karamsarlık tohumu ekmek istemezdim ama,bir cuma aksami isten kostura kostura cikip,cuma ogleden sonrasi ofiste cektigim eziyetin 10 mislini ekran basinda cekince ne tat kaldi su haftasonu arifesinde ne de tuz damagimda...

Erhan Gocmen
07-12-2007, 23:14
takım gercekten cok kosuyor,maca asılıyor,didiniyor,elinden geleni yapmaya calisiyor herkes.ama benim sahada gordugum akil eksikligi.yanlis anlasilmasin;bir zidane olsun,hem oynasin hem takimi oynatsin demek istemiyorum.artik bu seviyeye gelmis besiktasta oynayan her futbolcu biraz aklini izanini kullanmali.rakip korner direginin onunden tac atiyoruz,5 saniye sonra top bizim stoper ibrahim toramana ya da rustuye geliyor.ortasahada top ayagimizda,pas verecekken en zordaki adama pas vermeye calisiyoruz.oyun sikismis mesela orta sahanin solunda tac cizgisinin oralarda,top ayagimizda ama pas atacak adam goremiyorsun,yemissin presi orada; o zaman o topu bos alana paslayacaksin arkadas,kanadi degistireceksin ama bunu 5 pasta degil iki pasta yapacaksin...elbette kadro bazi noktalarda yetersiz olabilir ama bir takimin takim olabilmesi icin,saha icinde organize olabilmesi icin yildiz oyunculara ya da cok kaliteli oyunculara ihtiyaci olmamali.bir takimin hocasi bir sey oynatmaya calismali; tek top oynamaya calisirsin mesela,hizli oynayarak avantaj yaratmak istersin...olmadi kanatlari cok fazla kullanirsin,bol bol orta kesersin, ikili varyasyonlarla kanatlara inersin,sert kesersin iceriye...olmadi bol bol yan top yaparsin (onu yap bari) rakibi sahasina hapsedersin...yok!hic biri yok arkadas takimda.birini denesin ama yapamasin ama biz denedigini gorelim,gorelim arkadas ya!takimin ne oynadigi gercekten belli degil.delgado, gercekten o zor vurusu yapamasaydi..ya da cok muhtemeldir ki vurusu yapmasina ragmen o top kalecinin icinden gecip gol olmasaydi....her ne kadar siyasi durusunu bir turlu kabul edemesem de ertıugrul saglami yakistiriyorum besiktasa.genc,saglam,magrur...fakat kendini gelistirmesi, takima biseyler vermesi ve bu verdiklerini bize gostermesi sart!evet bir takim kotu oynarken de kazanmasini bilmeli ama ben iyi oynarak,daha da kotusu bisey oynayarak kazandigimiz bir mac hatirlamiyorum.
galibiyetin ustune bu kadar karamsarlık tohumu ekmek istemezdim ama,bir cuma aksami isten kostura kostura cikip,cuma ogleden sonrasi ofiste cektigim eziyetin 10 mislini ekran basinda cekince ne tat kaldi su haftasonu arifesinde ne de tuz damagimda...

Demir Han
07-12-2007, 23:27
Takıma Tebrikler !
Maç inanılmaz kötü idi tüm yorumlara katılıyorum.Bilinçsizce oynanmış bir 90 dk.Ve aslında 2.Yarı maçı kaçıran bir Bursaspor.Ertuğrul Hoca artık Higuain'den de ümit kesebilir....Diatta ile aynı uçağa yada otobüse.....

Orta Saha kesinlikle yok ve tek forvet Bobo destekçisi Delgado.Bir kontraatak bile oynayamıyoruz.....

Erkan Özberk
07-12-2007, 23:59
Hakemin cebinde akrep mi vardi ne???

Burak Ateş
08-12-2007, 00:24
maça gayet ıyı basladık ama 2. yarı oynadıgımız oyun korkutucu..yıne sut atamadık yıne ıyı oyunu tum maça yayamadık yine atak oynayamadık ve yıne tek farklı aldık macı ..

Erkan Özberk
08-12-2007, 00:32
Forzada macla ilgili haberlerin basliklari ve fotograflari cok guzel, cok guldum. Yureginize saglik dostlar

Burhan Gümüş
08-12-2007, 00:52
Her ne olursa olsun kazanmak çok güzeldi...
Bunu hissetmiştim o nedenle hazırlıklı olarak maçı seyretmeye gitim ve NEYZEN TEVFİK i emanet ile ziyaret ettim...
Porto ve Ankara bekleyin KARAKARTAL geliyor dedim...

Ergün Soysal
08-12-2007, 09:24
garson, bu gece bütün ''hesaplar'' benden...(matilias emilio DELGADO!)

Ahmet Ayyıldırım
08-12-2007, 09:58
Güzel galibiyet.

O-1

Barış Şahinler
08-12-2007, 10:29
2. yarıda Bursa Taraftarı İstanbula gelebilmelidirler.

Futbol taraftarı ile güzel!

Hasan Soykan
08-12-2007, 10:39
Futbol İstİyorum.gÜzel Futbol İzleyİp Zevk Almak İstİyorum.sezon BaŞindan Berİ Ayni Duygulari Her MaÇtan Önce YaŞiyorum.fakat Her MaÇ Sonu SÜkutu Hayal.acaba Ben Çok Şeymİ İstİyorum....

Onur Tural
08-12-2007, 15:44
http://img458.imageshack.us/img458/1530/1197063181e1cf9.jpg

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 15. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'u 1-0 yendi. Golümüzü 82. dakikada Delgado attı.

Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya taraftarlarımız alınmazken, Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, maçı taraftarlarımızın olması gereken boş tribünden izlediler. Takımımız ise sahaya, taraftarlarımıza hitaben, “Ruhunuz Yeter” pankartı ile çıktı.

Mücadelede hakem Yunus Yıldırım görev yaparken, karşılaşmaya Beşiktaşımız başladı. Oldukça tempolu geçen ilk dakikalarda Siyah Beyazlılarımız, her iki kanadı da kullanarak rakip kalede tehlike yaratmaya çalıştı. Sahaya dengeli bir şekilde yayılan Ekibimiz, Bursaspor’un pas trafiğini keserken, hücuma hızlı çıkışlarla da evsahibi takımın defansını zorladı. Orta alanı çabuk geçen Takımımız, ayağa isabetli paslarla topa daha çok sahip olurken, çok net gol pozisyonlarına sahne olmasa da Beşiktaşımız’ın rakip kale önünde daha fazla göründüğü ilk yarı 0-0 sona erdi.

Mücadelenin 2. devresinde tempo daha da artarken, 63. dakikada Higuain’ın yerine Burak Yılmaz oyuna girdi. İlk yarının tersine bu kez Bursaspor topa daha çok hakim olurken, Ekibimiz rakip kaleye gitmekte zorlandı. Büyük mücadelenin yaşandığı karşılaşmanın 82. dakikasında gelişen hızlı atağımızda Serdar Özkan’ın güzel pasında Delgado topu ağlarla buluşturarak Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi. 86. dakikada Delgado yerini Koray Avcı’ya bırakırken, 90. dakikada ise Tello'nun yerine Mehmet Sedef oyuna dahil oldu. Siyah Beyazlılarımız sahadan 1-0 galip ayrıldı.

MAÇIN DETAYLARI

Stat: Bursa Atatürk

Hakemler: Yunus Yıldırım, M. Emre Eyisoy, Serkan Gençerler, Koray Gençerler (4.)

Bursaspor: Yavuz, Ömer Aysan, İsmail, Egemen, Ömer Erdoğan, Veli (Mbesuma Dk.87), Sumulikoski, Volkan, Mustafa, Pancu (Cihan Dk.69), Thum (Sercan Dk.65)

Yedekler: Yavuz Özkan, Sercan, Bekir, Collins Mbesuma, Lee, Fatih, Cihan

Teknik Direktör: Samet Aybaba

Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Cisse, Serdar Özkan, Tello (Mehmet Sedef Dk.90), Delgado (Koray Avcı Dk.86), Bobo, Higuain (Burak Yılmaz Dk.63)

Yedekler: Hakan Arıkan, Nobre, Burak Yılmaz, İbrahim Akın, Mehmet Sedef, Aydın Karabulut, Koray Avcı

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Gol: Delgado (Dk.82)

Sarı Kart: Yavuz (Dk.56), Baki Mercimek (Dk.66)

1.DEVRE

9. dakikada Serdar Özkan’ın sağ kanattan ortasında top kale ağzındaki Higuain’e yöneldi. Defans son anda araya girdi.

17. dakikada sol kanattan kullandığımız kornerde ön direkte İbrahim Toraman topa yükseldi. Meşin yuvarlak arkadaki Baki’ye yönelirken, son anda defansın müdahalesi geldi.

18. dakikada Delgado sağ çaprazda zarif çalımlarla rakiplerinden sıyrılıp, ceza alanı çizgisi üzerinden şutunu çekti. Top az farkla auta gitti.

22. dakikada Delgado’nun ara pasında Higuain defansın arkasına sarktı. Sağ kanatta topla buluşan Higuain’in içeriye çıkardığı top kalecide kaldı.

27. dakikada İbrahim Üzülmez’in ortasında arka direkte Bobo topa yükseldi. Bobo meşin yuvarlağı kafayla arkasındaki Serdar Özkan’a indirirken, Serdar’ın vuruşu auta gitti.

İlk yarı sona erdi.

2. DEVRE
63. dakikada Higuain’in yerine Burak Yılmaz oyuna girdi.

64. dakikada atılan uzun topta Burak defansın arkasına sarktı. Ancak kaleci, Burak’tan önce topun sahibi oldu.

82. dakikada gelişen hızlı atağımızda sağ kanatta topla buluşan Serdar Özkan, ters taraftan ceza alanına giren Delgado’ya pasını verdi. Delgado’nun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Takımımız 1-0 öne geçti.
86. dakikada Delgado’nun yerine Koray Avcı oyuna girdi.

90. dakikada Tello'nun yerine Mehmet Sedef oyuna girdi.

Ekibimiz sahadan 1-0 galip ayrıldı.

http:img458.imageshack.us/img458/1723/deldigadoyeter1aa9.jpg

Onur Tural
08-12-2007, 15:45
http://img208.imageshack.us/img208/3296/fasulyebuyuk1pu4.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/1661/hollanda1fi5.jpg

Ceyhan Ayvatoğlu
08-12-2007, 18:08
İyi oynamadık ama kazandık diyelim klasik şekilde.
Rize'ye karşı böyle bir galibiyet alsak pek de sevinmezdim ama şeftalileri kötü oynasak da yenmek güzel oldu.
Atılan şahane gol dışında pek de fazla birşey yoktu maçta. Gol sevinci de çok güzeldi.
Bir de hakem kartlarını soyunma odasında unutmuştu sanırım.

Murat İscan
09-12-2007, 00:05
çokkkk güzel oldu:D:D

Ufuk Saygin
09-12-2007, 00:08
acaba yenseler skorbord da veya Terim'ce tabela da ne yazıcaktı,kesin hazırlamışlardır bişeyler ama içte patlama kötü bi durum..portoya başarılarmış,liverpool maçına göndermeymiş,şaka mısınız ulan siz..bu takım porto'yu orda yenince yüzünüz nasıl olacak acaba?

Onur Sarısoy
10-12-2007, 14:42
yarasın koçlarıma

Erhan Gocmen
10-12-2007, 15:53
gol attiktan sonra delgado'nun sevincine taniklik edince mutlulugum duble yapti.hani bitti derken,bitti dendigi yerden baslamak vardir ya...yeniden tutunmak gibi hayata!golden sonra delgadonun yuzunde hayata tutunmusluk vardi.bir kez daha,yeniden ve yuzundeki o umut dolu ifadeyle sevdirdi bize kendini.