Orijinalini görmek için tıklayınız : (ŞL)Porto - Beşiktaş 11.12.07
Porto - Beşiktaş 11.12.07
21:45
BİZLER İNANDIK,SİZ DE İNANIN !
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/12/8Bursaspor_0__Besiktas_1_(07.12.2007)/31.jpg
Gokhan Yerlikaya
08-12-2007, 18:09
''Her zaman her yerde.. ŞampiyonLar Liginde.. KraL sensin bu aLemde..''
Porto'yu dagıtta geL kartaLım.Dagıt ki utanmayanLarı utandıraLım!
Muhsin Ogretme
08-12-2007, 22:01
Karakartal gibi oynayin, mucadelenizi gorelim sahada. Sansiniz da yaninizda olsun ve basiniz dik, gururla donun Turkiye'ye. Allah yolunuzu acik etsin.
Onur Ogurlu
08-12-2007, 22:16
haydi beşiktaşım ..
her zaman her yerde kral senisn bu alemde.
Metin Yalçınkaya
08-12-2007, 22:43
İnşallah oradan tarihi bir zafer ile döneceğiz.. Yeterki inansınlar.Yenemeyeceğimiz takım yok... RUHUMUZ YETER...
Muhittin Saban
08-12-2007, 23:39
Size Güveniyoruz, Çocuklar...
Hep beraber geçtiğimiz şu çalkantılı süreçte acıyı da sevinci de art arda yaşamanın şaşkınlığını yaşıyoruz. Bir iyiyiz bir kötü. İstikrar göstergelerini sürekli değişken kılan sadece siz değilsiniz bizlerde tribünlerde sizlere ayak uyduruyoruz. Sahanın içinde olan sizlersiniz sizi destekleyen de bizler. Saha içi saha dışı her türlü içsel ve dışsal sorunları bir kenara attık ve sizleri sımsıcak yüreğimizle kucaklıyoruz. Evet bizler önümüzdeki süreç için tüm sorunları dondurduk ve sizden tek bir şey istiyoruz; “Sımsıcak Yüreğinizi”.
Önümüzde çok önemli bir Porto maçı var. Öyle böyle değil bu maçın önemi!. “ya hep ya hiç” diyebileceğimiz bir 90 dakika oynayacaksınız.
Lütfen şu düşünceyi çok iyi benimseyin ve hep beraber “Biz” olduğumuzu unutmayın;
Sizler bizim, kardeşimizsiniz, evladımızsınız, abimizsiniz, dostumuzsunuz. Kan bağımız olmasa da sizler, bizlerin Siyah-Beyaz sevdamız olan Beşiktaş’ımıza ait kutsal bir değeri olan “Arma”yı giydiğiniz formada tam da yüreğiniz hizasında taşıyorsunuz. Sizlerde biliyorsunuz ki o değeri taşımak çok ağırdır. 21 gramlık ruhu nasıl taşımak ağır geliyorsa bir insana o hafif gibi görünen “Arma”nın yapışık olduğu formayı da taşımak ağır gelir.
Ama unutmayın ki sizlerin omuzuna binen yükü kaldırmanızda yardımcı olan bizler arkanızdayız, yanınızdayız. Yeter ki sizler o “Kutsal Arma”yı “Hakkı” ile taşıyın, bizlerde sizi omuzlarımızda taşıyalım. Yeter ki sahaya çıktığınız zaman “Siz” olun ve Beşiktaş’ımızı en iyi şekilde temsil edin.
Evet arada sırada nasıl ki baba evladına kızarsa, abi kardeşine kızarsa bizlerde sizlere kızıyoruz, eleştiriyoruz, tenkit ediyoruz. Ama sizi “Biz” gibi gördüğümüz için de tüm bunlara hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Bazen kantarın topuzunu kaçırdığımız oluyor ama biliyoruz ki nasıl biz sizin bazı hatalarınızı görmezden geliyorsak sizler de bizim hatalarımızı görmezden gelebiliyorsunuz.
Diğerleri, ötekileri, “Vicdanlarının ‘V’si olmayanlar” kısaca “Biz”den olmayanlar bazen bir gerçeği yüzümüze öyle çarpıp öyle acımasız oluyorlar ki “ Bizim bizden başka dostumuz yok” inanmışlığına sarılıyoruz hemen. Bu söz ne kadar yalnızlık içerse de aslında “Biz”i Biz”e daha çok yakınlaştırıyor ve birbirimize bağlıyor.
Onlar değil miydi;
“Beşiktaş Türkiye’de Kartal Avrupa’da Karga” diyen?
Onlar değil miydi, Milan maçından sonra;
“ Beşiktaş altına işedi!.” diye başlık atacak kadar küçülenler!
Onlar değil miydi; Liverpol maçından sonra sanki tecavüze uğramışsınız gibi gözlerinize “siyah-bant” çekenler?....
İyi bir sonuç aldığınızda “duygusal popülizm borsasına” tavan yaptıranlar olası kötü bir sonuçta kendi yarattıkları borsalarına taban yaptırıyorlar. Kim takar onları?
İşte bu yüzden dir ki, bizler her ne olursa olsun sizleri kucaklamakla yükümlüyüz. Çünkü sizi çok seviyoruz ve sez güveniyoruz. Sizlerden çok şey istemiyoruz. Sadece topu topu 90 dakika sahada gücünüzü ve mücadeleciliğinizi ortaya koyun istiyoruz.
Biliyoruz ki tıpkı sizlerde bizler gibi bazen canınız ne işe gelmek, ne okula gitmek ve ne de işinizi yaparken o moralsizlikle işinize adapte olamıyorsunuz. Tıpkı Liverpol maçındaki ruh haliniz gibi. Ama biz o geceyi unuttuk, size de unutturduk hem de hiç hatırlatmaya bile gerek duymadan. O gece olanlar sizler için bir iş kazasıydı, bizler için sadece sabah kalkıldığında hatırlanan ve halen daha öyle değerlendirdiğimiz bir kabustu ama “ötekiler”in vicdansız yürekçiklerinde bir ayıptı. Kim takar onları? Biz takmadık size de taktırmadık. Çünkü siz neyseniz biz de oyuz.
Daha 3 gün öncesine kadar havlu attığımızı söyleyen yüzsüzler şimdi içinden ne çıktığını bilmeden konuştukları ağızlarından “zafer notaları” mırıldanmaya başladılar. İkiyüzlülüklerini cilalarcasına attıkları manşetlere, yaptıkları popülist yorumlara inanmamızı bekliyorlar. Ama biz tek bir şeye inanıyoruz; “Sizlere”
Size güveniyoruz, Çocuklar,
Evet güveniyoruz. Porto maçında çok zorlu bir 90 dakika yaşacaksınız ve bize de yaşatacaksınız. Sizler sahada mücadele ederken, gücünüzü ayaklarınıza, bedeninize dağıtırken bizler de manevi olarak sizlere destek vereceğiz. Yüreğimizi sizin yüreğinize katarak” Ruhumuz sizinle” diyeceğiz.
Ne haysiyet ne de onurunuz için oynayın. Çünkü o değerleri sorgulamak kimseye düşmeyeceği gibi bize de düşmez. Manevi içselliğiniz size özeldir.
Sizlerden tek isteğimiz şu olacak;
Dosta düşmana karşı verilecek çok anlamlı bir cevap için deyim yerindeyse “Arena”ya çıkacaksınız!. Bilirsiniz “Arena”larda bir taraf kazanır diğer taraf kaybeder. Hiç kimse kaybetmek istemez onun için var gücü ile mücadele eder.Çünkü ayakta kalmak zorundadır. Evet sizlerde o muhteşem günde ayakta kalmalısınız.
Çıkın sahaya koyun yüreğinizi ortaya birleştirin gücünüzü, kalplerinizi ve mücadeleciliğinizi. Belki yenileceksiniz belki de berabere kalacaksınız. Bizim için önemli olmayacak sadece buruk olacağız. Ama bilmek istiyoruz ve görmek istiyoruz ki sizler tüm gücünüzü sahaya yansıtacaksınız.
Biliyoruz ki; Terinizle o kutsal formayı besleyeceksiniz. Sahada basmadık yer bırakmayacaksınız, mücadeleden ve toptan kaçmayacaksınız. Çimleri rakibinize yedirteceksiniz, Kora kor, dişe diş bir oyun sergileyeceksiniz.Unutmayın sadece ve sadece 90 dakika oynayacaksınız. Nefesiniz tükenebilir, gücünüz tükenebilir ama maçın bitiş düdüğünü duymadan yapacaklarınız bitmemeli. Adım atacak haliniz bile kalmasa yine de rakibinizin önüne geçin, aldığınız topu sürecek gücünüz kalmasa da en yakınızdaki arkadaşınız ile oynayın, azminizi görmek istiyoruz. Ama tüm bunları yaşamadan önce lütfen skor tabelasında önde olduğumuzu gösteren skorun gerçekleşmesi için Porto kalesine gol ve golleri atmış olun.
Beşiktaş için oynayın, kendiniz-ekmeğiniz için oynayın, bizim için oynayın, Hakkı’mız, Şeref’imiz, Işığımız Optiğimiz, Barış’ımız, Ferdi’miz ve tüm Beşiktaş şehitleri için oynayın ve son olarak da unutmayın; “size karşı olan ikiyüzlüler” için oynayın!.
Yalnız olmayacaksınız,” Ruhumuz Sizinle” çocuklar. En önemlisi de yanınızda size güç verecek bir şey daha olacak; “ Yılmayan ve yenilgiyi kabullenmeyen savaşcı yüreğiniz”
Ruhumuz Sizinle; “Size Güveniyoruz Çocuklar”
.
Murat İscan
08-12-2007, 23:59
Her zaman inanıyoruz kalpler senle kartal
Serkan Usak
09-12-2007, 08:03
Formandaki Arma Aşkına Karakartal Saldırsanaa Şerefimizle Hakkımızla Koyacağız Biz Portaya
bu maçı alalım bayram erken gelecek bizler için :)
Murat Ödemiş
09-12-2007, 22:44
biz beşiktaş taraftarları sahada ne oynadığınıza bakmayız neler hissettiğinize bakarız ....ruhunuzu koyun ortaya ......beşiktaş sen bizim allahımızsın
Erkan Özberk
10-12-2007, 00:56
Bize bu mutlulugu yasatin.
Gökhan Yılmaz
10-12-2007, 10:01
http://img90.imageshack.us/img90/7117/akimmmyi8.png
Sevindir Bizi KARTALIM....
Apploud
Onur Tural
10-12-2007, 10:06
Haydi Bastı Şanlı Kartalım,
Porto'yo da Koyalım,
Adınla Şanınla Sen Yürü,
Arkanda Taraftarın Gücü..
Demir Han
10-12-2007, 10:35
Çok zor maç olacak adamlara beraberlik yetiyor...sakin olmalıyız....maç 90 dk.Hemen açılıp adamlara pozisyon vermemek lazım.Gol 90.dk da gelebilir.Mesele gol yememek.Sakin temkinli ve az pas hatası ile oynamak lazım.Onlar yeneceklerine çok eminler.
8-0 ı unutmanın unutturmanın en güzel yolu bu galibiyet...Tüm oyuncuların soğukanlı olduğu bir takım bu maçı alabilir.
Haydi KARTALIM gün senin günün olsun
Murat İscan
10-12-2007, 10:50
Barikatın gücünü gösder kartalım
Hatice Vural
10-12-2007, 10:54
Kazanmak için her şeyinizi ortaya koyar mısınız? Bu maç bu cümlenin cevabını barındıracak. Kazananın tur atlayacağı bir maç için, en fazla çabalayanın kazanacağı gözönüne alınırsa, Beşiktaşım neden tur atlamasın? Sadece inanmak ve istemek yeterli olacak....
Barış Şahinler
10-12-2007, 12:08
http://img90.imageshack.us/img90/7117/akimmmyi8.png
Sevindir Bizi KARTALIM....
Apploud
şU RESMİN eN öünde en ortada kısa boylu Saç özürlü beyde hala istifa etmedi!
Bu maçı alalım yada almayalım önemli değil, önemli olan mücadele edelim.
Kartalın okadarda rahat pes etmediğini gösterelim.
Onur Sarısoy
10-12-2007, 13:47
başlar ezilmedikçe bu takımın beli doğrulamaz
Erhan Gocmen
10-12-2007, 14:20
iman gucu degil akilli oynayanan kazanacak.konu besiktas ise bizim isimiz kazanan kaybedenle degil ki!
besiktasi sevmek en kotu gununde onunla birlikte olmak aciyi yureginde hissetmektir.liverpool'a 8-0 yenildiginde birlikte aglayabilmektir.marsilyayi 2-1 yendiginde sevincten kipkirmizi olmak, avuclari damla damla terlemektir.
yenilsen de yensen de sevdan bitmeyecek bu yureklerde.
her zaman ve daima "sevinmek icin sevmedik!"
Cem Ozel
10-12-2007, 17:38
yüreğinizi ortaya koyun yeter..
Onur Tural
10-12-2007, 19:00
http://img138.imageshack.us/img138/9528/inanin1ut4.jpg
Gokhan Yerlikaya
10-12-2007, 21:08
haydi kartaLım soL pencheni indir su portoya !
Nazim Ziya Tasdogen
11-12-2007, 00:53
portoyu yeneceğiz. adım gibi eminim.
Muzaffer Ercan
11-12-2007, 12:54
Bizim hayatı neresinden...nasıl yaşadığımızı herkes görsün ve öğrensin.Haydi BEŞİKTAŞ
Ibrahım Soydemır
11-12-2007, 12:57
işte beşiktaşımızın tarihine geçme fırsatı ertuğrul hocam ve tabi ki futbolcularda bu maçı son dakikaya kadar kazanmak için oynayın ve sadece ama sadece bizim için oynayın armanın peşinde heryere koşan,yağmur çamur demeden beşiktaşını destekleyen,sadece iyi günde değil kötü günde takımına sarılan,beşiktaşla yatan beşiktaşla kalkan,yenildiğinde ağlayan yendiğinde de sevinçten ağlayan,kalbinde sadece ama sadece beşiktaş aşkı olan büyük taraftarın için bu maçı kazanın allah yardımcınız olsun...
Firat Sezginsoy
11-12-2007, 13:24
Sevgili kardeşlerim, abilerim bütün halkin takimini tutanlar. Bugün içimde tarifsiz bir his var. Bunu sizden başka kimse anlayamaz, o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
Kendimi eyleme hazırlanan gizli bir örgüt üyesi gibi hissediyorum. Etrafımdakiler ne olduğundan habersiz, bir siz bir de ben biliyorum bugünün önemini. Heralde boşuna irlandalıyız demedik. Olurda kazanırsak yine bir siz anlayacaksınız beni. O yüzden şimdiden teşekkürler. Gazamız mübarek olsun...
Başarılı olamazsak bile unutmayın:
Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık!!!
Burhan Gümüş
11-12-2007, 14:14
Biz "HalkınTakımı" olarak korkmuyoruz...
Korkmuyoruz,çünkü biliyoruz ki;başarmak için sadece erk i elinde bulundurmak yetmiyor.gerekli olan en önemli öğr cesaret.Oda Halkın Takımı ruhunda var.Sırf daha güçlü görünnler başarılı olsa idi,birçok devrim olmaz,birçok diktatörlük yıkılmazdı....
BİZ KARTALIZ CESARET BİZİM RUHUMUZDA VAR...
Cesaret cesaret daha fazla cesaret....
Özlem Erdoğdu
11-12-2007, 15:57
porto ile oynadığımız son maçı hatırlıyorum. mabedde ali abi "ohooo porto porto dedikleri neymiş beea" demişti. adamlar doğru düzgün atağa çıkamadılar bile, yediğimiz gol de tam bir şanssızlıktı. en olmayacak pozisyondu. oysa biz çok pozisyon yakalamamıza karşın gol atamamıştık.
bu maçta eğer biraz daha istekle oynarsak inanıyorum yeneriz. siyahına beyazına sarılıp aşkın narına yanacaksak, o gün bu gündür.
Devrim Can
11-12-2007, 20:31
sanırım maçın başını izlemicem. dayanamıyorum söyle bi radyodan bakarım iyi hissedersem izlerim.haydi be kartal 2004 teki gibi yapma(chelsea almanyada 0-2
)
Demir Han
11-12-2007, 22:26
Maçın ilk yarısı bitmek üzere Burak'a 20.dk dan beri seyrederken zor tahammül ediyorum gol atsa da utandırsa beni.İlk yarı oynanmasa da olurdu bu arada Rüştü 40.dk kaleci farkını gördük bravo Rüştü.Hocamız hala maçı bizim gibi seyrediyor..garip
Demir Han
11-12-2007, 22:29
Böyle golü amatörler yemez...çok üzgünüm
Sezen Gunduzalp
11-12-2007, 22:39
özür iki kere geldi...)_
Sezen Gunduzalp
11-12-2007, 22:43
Burak sen ne yapıyorsun ya :(
Maç atmosferine terapi alacağımıza konsantre için alsaymışız :(
Ama umudum inancım ve oynanmamış 45 dakikam var :D :D
Erkan Özberk
11-12-2007, 23:04
2-0
Erkan Özberk
11-12-2007, 23:12
Kazanmak icin maca cikan bir talkim boyle mi oynar allah askina. Ne bir top kontrolu var ne bir oyun mantigi. Bu halinize mi inandik biz.
Demir Han
11-12-2007, 23:41
Maç boyunca bilinçli bir organizasyon, kaleye tehlikeli bir şut, defanstan organize çıkışlar....gördünüz mü ?....
Peki ya motivasyon ?....
Eeee hocam ben bu halimle Burak'ı 20.dk da gördüm sen ise hem bekledin hem de İ.Akın'ı aldın...bu adam neden hala oynar ? Heleki 82.Dk da Higuain o müthiş transferin...Haa Diatta'da harika idi bu arada..oynamadığı için olsa gerek....
Son dakikada M.Sedef'i oyuna alacaktın utandın heleki Mehmet'in yüz ifadesi herşeyi anlatıyordu...Ne yapıyorsun hocam der gibi...
Bu transferler ile bu hoca ve menejer ile (yönetimi söylemiyorum bile) bu yol burda biter...Ligde Şampiyonluk mu ? Hadi canım sende...
İnanan sadece bizlerdik
Erhan Gocmen
11-12-2007, 23:52
son zamanlarda hicbir final macini kazanamiyoruz,ne ligde ne avrupa'da.
takim cikti oynadi ama yenemedi.firsatlar da yakalamadi degil.bir kez daha gorduk ki sadece inanmak istikrarli bir basariyi getirmiyor.inanci akilla butunlestirip sahaya dokecek yetenekte oyuncular da gerekli.
uzuntuyu bu gecede birakip,onumuzdeki sene bu kez daha kuvvetli sekilde sampiyonlar liginde nasil yer alabiliriz;bunlari dusunmeli,bu amac icin planlar yapmali.
yenmek de var yenilmek de!
ne de olsa "sevinmek icin sevmedik".
Namik Kartaloglu
12-12-2007, 00:03
Maç boyunca bilinçli bir organizasyon, kaleye tehlikeli bir şut, defanstan organize çıkışlar....gördünüz mü ?....
Peki ya motivasyon ?....
Eeee hocam ben bu halimle Burak'ı 20.dk da gördüm sen ise hem bekledin hem de İ.Akın'ı aldın...bu adam neden hala oynar ? Heleki 82.Dk da Higuain o müthiş transferin...Haa Diatta'da harika idi bu arada..oynamadığı için olsa gerek....
Son dakikada M.Sedef'i oyuna alacaktın utandın heleki Mehmet'in yüz ifadesi herşeyi anlatıyordu...Ne yapıyorsun hocam der gibi...
Bu transferler ile bu hoca ve menejer ile (yönetimi söylemiyorum bile) bu yol burda biter...Ligde Şampiyonluk mu ? Hadi canım sende...
İnanan sadece bizlerdik
Onlar(bizim takim) yorulmamak icin kosmadilar ben de yazmak icin yorulmayayim. Demir Han canin dediklerini oldugu gibi onayliyorum bir tek Serdara ayri bir yer acmak gerek galiba? O cocuk bir de sut cekmek diye bir olay var futbolda, onu bilse var ya ne de iyi olacak. Simdi moda olan sözle bitireyim ÖNUMUZE BAKACAGIZ. Kahretsin! Önumuze baka baka direklere tosluyoruz.
Murat İscan
12-12-2007, 00:08
bu maçın galibi gene biziz skor ne olursa olsun sonuç beni pek fazla şaşırtmadı bu maçın kahramanı staddaki 200 beşiktaşlıdır bu maçın galibi televizyona kitlenmiş milyonlarca beşiktaşlıdır..Her zaman dediğimiz gibi skorlar oyuncular yönetimler geçici beşiktaş kalıcıdır
Ahmet Ayyıldırım
12-12-2007, 00:12
88'de sedefi oyuna almaya çalışmak ne demektir ?
Gokhan Yerlikaya
12-12-2007, 00:17
hiç abi hiç.biz henüz bir takım oLamamışız :(
biz o maçın ne anLam taşıdıgının farkına varamamışız :(
her sezon inanıyoruz,güveniyoruz,tamam bu sezon güzeL günLer görecegiz diyoruz,GüneşLi günLer görecegiz diyoruz..
her sezon daha da geriye gidiyoruz.bu takım gecen sezon en azından defans yapmasını biLiyordu.bu sezon ofansta basarısız oLdugu gibi defansda basarısısız.
Murat İscan
12-12-2007, 00:25
hep biz hep biz hep biz inanıyoruz onlar ısrarla inanmıyorlar
Serkan Usak
12-12-2007, 00:48
takım da kazanma ruhu yoktu inanmamışlardı maça
Ertuğrul Hoca Higuenle başlamalıydı maça hadi başlamadın 85. dk kaya kdr nie bekledin
Erkan Özberk
12-12-2007, 00:57
Bursaspor'a bile sut cekmeye erinen bir takimdan porto macini kazanmasini beklemek biraz hayalcilikdi ama yine de onlara inandik. Inanmak basarmanin yarisidir dedik inandik. Sevinmek icin sevmedik dedik inandik. Guzel gunler gorecegiz dedik inandik. Besiktas sen bizim herseyimizsin dedik inandik. Ertugrula inandik,futbolculara inandik vs...
Sorun degil, bu takim Ankaragucunu yener biz yine cok sey basarmisiz gibi yolumuza devam ederiz. BESIKTASIN TEKNIK HEYETININ,YONETICILERININ VE FUTBOLCULARININ BESIKTASIN BUYUKLUGUNE INANMASI LAZIM(Ozer Abi kulaklarin cinlasin)
Deniz Yilmaz
12-12-2007, 01:04
Nereden başlasam bilemiyorum.Tecrübeli dediğimiz Rüştü'nün oyundan kopmasını ,yaptığı o büyük hatayı anlayabilmek elde değil.Ondan sonra onca pozisyonu kurtarsa ne olur.Böyle basit bir hata zaten oyun kurmakta zorlanan takımımızı çok kötü etkiledi.İkinci yarıya burak'ın değiştirilmesi gayet doğru olmasına rağmen İbrahim akın'ın burak kadar etkisiz olması üzücü.Gerçi kendi fikrim İ.Akına 20 dakika yürü deseniz yorulur.Nasıl bu hale gelir bir futbolcu.Nasıl topu bu kadar beceriksizce kullanır.Artık zerre kadar umudum yok onun hakkında.!_sinir_! Ertuğrul'u anlayabilmek mümkün değil. !_yok_! bursa maçında çok kötü oynamayan Higuain neden kesik yedi.Eğer güvenmiyorsan neden böyle bir futbolcunun alınmasını istiyorsun. Yabancı hakkını onları klübede oturtmak için neden kullanıyorsun. Diatta geldiği günden beri zaten kayıp. Yazıklar olsun.bursa maçı taktisel anlayışı neyse bu akşamda aynısıydı.porto yu bu kadar küçümsemek. oynattığın taktiğin etkisiz olduğunu nasıl göremezsin. Mac sonunda yaptığı açıklamada bize tecrübe oldu diyecek kadar oynattığın futboldan ders almıyorsun.Kaç haftadır oynanan kötü futbola çözüm bulamıyorsun.!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!
Demir Han
12-12-2007, 01:09
Bu gece iki kişiyi kenara koymak lazım..ve hakkını da vermek...
Serdar Özkan ve Delgado...Ellerinden geleni yaptılar onlar...
Sezen Gunduzalp
12-12-2007, 09:19
Terapi ters etki yapıp heyecanı hırsı isteğimi aldı acaba ?
Ertuğrul Hocayı ne zaman gösterseler yüzünde bir gülümseme vardı. Acaba dün biz ortaya harika bir futbol koydukta,topa bastık presle Portoyu bunalttık kalede atak üstüne atak yaparak buna karşılık Portoya bir iki pozisyon verip onlarda şanssızlıkla mı gol oldu ?
Neyse Namık Abimin dediği gibi Önümüze Bakıcaz !!!
Firat Sezginsoy
12-12-2007, 11:15
Bir umuttu bitti. Hepsi bu...
Onur Sarısoy
12-12-2007, 12:40
bi takımın nasıl kazamak istemediğinin en büyük kanıtını dün akşam hep beraber izledik.takımın ruhsuzluğu bütün çıplaklığıyla gözler önündeydi.rakibimiz golü bulmasına rağmen futbolun bütün doğrularını yaptı bizimkiler bitsede gitsek havasında 90 dakika oynamaya devam etti.porto nun teknik direktörü 60 ta 70 te oyuncu değiştirirken bizimkisi pantolonundaki sorunla uğraşıyordu.işte beşiktaş ımızın düştüğü hal bu.gole gelince rüştü keşke şutlardan birini yeseydide ilk golü yemeseydi.bu takımdan derhal gitmesi gereken oyuncular birkez daha çok net ortaya çıktı...ali tandoğan,ibrahim akın bunlardan en çok göze batanlardı.yazık diyorum sadece aslında daha söylenecek çok şey var ama bura yeri değil sanırım.transfer yapmasının bimeyen bi yönetim,hangi futbolcunun işine yaramayacağını bilmeyen bi hoca ve çoğu işe yaramaz fahri ayarında futbolcular.sözün bittiği çarpıklıkların tamamen ortaya döküldüğü bi noktadayız.
şimdi lige tutuncaklarmış...inandınız mı? bu yönetime bir sürü işe yaramaz futbolcuyla gerçekten lige tutunabileceğimizi düşünüyo musunuz?
lütfen kimse kendini kandırmasın...bitti rüya...
Demir Han
12-12-2007, 15:07
Hocamız konusunda inançsızlığım artarak devam etmekte.
Demeçlerindeki tutarsızlıklar
Takımı oynattığı futbol
Takıma aldığı oyuncular ve yaptığı değişikliler (Bkz İ.Akın,Burak)
ile bence o da karar listededir.Lütfen artık yeter...
Burhan Gümüş
12-12-2007, 15:08
Maçtan önce Cesaret demiştim.Biz son barikatı savunanlar için cesaret çok doğal birşey.Fakat göründüğü kadarı ile birçok futbolcu da ve en önemlisi de Hocamız da bu yok(Eğer futbolcular dediğini yapmıyorsa).Tek şansı kazanmak olan bir takımın bu şekilde oynamasının bana göre tek bir açıklaması var "İnanmamışlar" cesaret deninen olgu için inanmak gerekir. Bu kavramlarda insanlara kısa terapi seansları ile kazandırılmaz kanumca .Biraz İçinde olmalı sanırım insanın...
Özlem Erdoğdu
12-12-2007, 15:44
hala sinirliyim ama dha herşey bitmedi...
Zeynep Seyrek
12-12-2007, 17:25
beşiktaş beşiktaşlığını neden sureklı devam ettiremıyor .. 2 maç guzelse otekı maçta ruhsuz ve inançsız bır beşiktaş neden oluyor nasıl oluyor pek anlamiş değilim hocamız yada futbolcularımız başkanların hatası mı? adamlar gol yıyor hucuma geçmıyor bu nasıl bir iş kendıleride sanırm pek ınanmiş değiller yada bu maçın ne kadar onemli olduğunu... sevıncımızşampıyonlar lig inde bitti... sonuç ve elımzde kalan şey..
Eren Cemaloğlu
12-12-2007, 17:27
neden ertuğrul sağlam'a yüklenmek için bahane arıyormuşuz gibi bir hâlimiz vardır anlamış değilim...
Buket Yıldız
12-12-2007, 17:39
Beşiktaşımın yenmesini bekliyodum diyemiycem hiç öyle bi beklentim yoktu ama en azından sahada beşiktaşı görmek istiyodum ve bence sahada beşiktaş vardı..bence oynadılar en azından bi çaba vardı ama olmadı geçti gitti Beşiktaşım sagolsun..
Onur Özgen
12-12-2007, 17:55
ne zaman porto gibi bir takımımız olacak ? bu baştakilerle hiçbir zaman.
2 m'ye pas atarken zorlanan birçok oyuncu ile, zaten biraz hayaldi porto'yu deplasmanda yenmek. ama işi buraya kadar da getirdikleri için, teşekkürler. canları sağolsıun futbolcuların...
Onur Özgen
12-12-2007, 17:57
yalnız bu maçtan sonra ben de birşeyi anladım ki, ertuğrul sağlam'a beşiktaş çok büyük geldi. inadına tigana derken birşeylere inandığım için diyordum, ama inadına ertuğrul diyemeyeceğim bundan sonra, yönetim istifa da demeyeceğim, bu gidişle "bitmesin dertler......"
Ahmet Ayyıldırım
13-12-2007, 09:11
Beşiktaşımın yenmesini bekliyodum diyemiycem hiç öyle bi beklentim yoktu ama en azından sahada beşiktaşı görmek istiyodum ve bence sahada beşiktaş vardı..bence oynadılar en azından bi çaba vardı ama olmadı geçti gitti Beşiktaşım sagolsun..
Biz sanırım başka bir maçı seyrettik :/
Buket lütfen.Kandırmayalım birbirimizi..Salı gecesi ortaya konan oyunda ne Beşiktaşımızın B'si ne de futbolun F'si vardı.Bizi üzen bizi acıtan zaten şu ; Madem oynamıyosun oynayamıyosun,o zaman koş mücadele et onuda bırak ayağın pas yapsın!
Ama yok.Hiçbiri yok,çünkü ruh yok.O takımda hala üzerinde taşıdığı formanın ağırlığını bilmeyen o kadar oyuncu var ki..
Salı gecesi gözümüze batan en fazla iki tane oyuncumuz vardı.Serdar Özkan ve Delgado.Sadece bu ikisinin gayretiyle bişeler yapmaya çalıştık.Yapabileceğimizde maalesef bu kadarmış..
Yine,herzman dediğimiz gibi inanan sadece bizlermişiz!Ertuğrul hoca dahi kabul etmiş porto'nun büyüklüğünü ki oyuna yaptığı en ufak bir müdahele yoktu.Ne yaptı Burak'ı çıkarıp İ.Akın'ı aldı.Teşekkürler hocam.:)
Ayrıca yüzündeki o tebessüm hiç eksik olmasın hocam,hep öyle sevecen kal.İnşallah bize de öğretirsin bu zor şartlar altında nasıl mutlu olunacağını..
Firat Sezginsoy
13-12-2007, 10:16
Beşiktaşın duygusal cefakarları olarak sürekli soyut kavramlarda kısılıp bazen gerçeği görmekte zorlanıyoruz. Inanmak, arzulamak, o ruhu hissetmek!
Bizler gibi konsantre olan, renklere aşık olan 11 kişiye bu formayı versek kazanabileceğimizi zannediyoruz. Arkadaşlar artık biraz daha gerçekçi olalım. Hiç bir allahın kulu bu maçta kazanmama arzusu taşıyor olamaz!
Ruhsuz isteksiz demiş çoğunuz. Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Hani lig maçı olsa anlarımda, bu maçta futbolcular değerini iki katına çıkarmak için çıktılar. Diyelimki hepsi paragöz, ruhsuz topçular. ee o zaman? Oynayan oyuncular paragözse tur atlamayı prime bile tercih ederler, üstelik zaten primleri de garanti. Bu sayede daha büyük takımlarda daha büyük paralarla oynama şansı elde edecekler. Nasıl isteksiz olabiliyorlar o zaman?
Şimdi sizden bir kere daha maçı gözünüzün önüne getirmenizi rica ediyorum. Objektif bir şekilde, futbolcular isteksizmiydi, yoksa sizce kapasiteleri mi bu kadardı?
Ha Ertuğrul Hocayı da eleştirebilirsiniz, futbolcuları da ama ruhsuz biraz ağır kaçıyor arkadaşlar. En azından mantıksal açıdan bakıldığında bu sonuca varılacak hiç bir desteğiniz yok. Kötü oynadı=ruhsuz!?
Keşke herşey bu kadar kolay olsaydı. Keşke inanılarak tüm engeller açılsaydı. Ama olmuyor işte maalesef olmuyor. Inanç bu işin sadece bir parçası, hem de ne yazıkki ufak bir parçası. Bizim takımımızın da gücü maalesef işte bu...
Cem Ozel
13-12-2007, 16:00
neden ertuğrul sağlam'a yüklenmek için bahane arıyormuşuz gibi bir hâlimiz vardır anlamış değilim...
2-0 gerideyiz 3 gol atmamız lazım 20 dakika bekleyip son 5 dakika oyuna forvet alınıyor. sence bu bir bahanemi? ben ertuğrulun bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. porto oyuncu değiştiriyorken ertuğrul pantolonundaki iplik problemini çözümlemekle uğrasıyordu.
Onur Sarısoy
14-12-2007, 12:38
2-0 gerideyiz 3 gol atmamız lazım 20 dakika bekleyip son 5 dakika oyuna forvet alınıyor. sence bu bir bahanemi? ben ertuğrulun bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. porto oyuncu değiştiriyorken ertuğrul pantolonundaki iplik problemini çözümlemekle uğrasıyordu.
evet bende aynısın solemiştim.bu çok komik bi görüntüydü ertuğrulun mağlubiyeti en baştan kabul ettiğinin bi göstergeside buydu zaten maç sonu açıklamalarıda bu durumu destekler nitelikteydi.futbolcular ve teknık dırektorde bi boşvermişliktir sürüyor ama hadi hayırlısı
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.