Orijinalini görmek için tıklayınız : o yılları yaşayamamak...
Devrim Can
13-12-2007, 20:00
gecen hafta f dergisinde (alkım kitabevinin futbol dergisi var ya) ali ece isimli yazarin suleyman seba yazısı vardi..degerleri,durusu,halkın takımını anlatan bir yazıydı..bugun okula giderken okuyabildim..ve yemin ederim otobuste olmasam hungur hungur aglardım..
içime oturdu biseyler hala gelemedim kendime..anneme babama kızdım niye beni 8-10 yıl evvel dunyaya getirmediniz diye..yok yok meraklısı degilim 12 eylulu cuntayı gormeye ama besiktasımın koca cınarın en guzel yıllarının sadece son zamanlarını yakalayabilmek koyuyor bana..
ne hale geldin kartalım..colaturkasız imparatorsuz kralsız saibesiz sikesiz mafyasız ithal yıldızsız besiktasımı istiyorum..paranızı pulunuzu stad projelerinizi kirli ilişkilerinizi yuruyen futbolcularınızı alın gidin..
ooof oof..yazacak kelime bulamıyorum abiler beni bi siz anlarsınız..
yumurtakafa yılmaz
13-12-2007, 21:24
Devrim;
biliyorsun zamanı geri çevirmek şu an için mümkün değil.
izafiyet teorisi henüz "teori" olarak yerni muhafaza etmekte... bizim bildiğimiz.
zamanın bir köşesinde durmak bize yakışmaz, mücadelenin her boyutu her zaman verilmek zorunda yaşamın kendisi bunu gerektirir.
Kaldı ki; durmak akıp giden zaman içerisinde geri düşmek demektir...
bu nedenle; artık yeni şeyler lazım.
daha evvel yaşanan tecrübeler, yeni nesillere aktarıldıkça hayat daha da kolaylaşacaktır.
Yaşamak, direnmektir
yangın yüreklim...
biz ki, yaşamaktan hiç korkmamışız...
yaşamak ............
inadına yaşamak...
Özer Özçetin
14-12-2007, 06:42
Hep umutla bekledik ve umut etmeye devam edeceğiz.Yeni nesil bizim olduğu dönemleri de aşmalı,Beşiktaş yönetimleri önceki efsane yönetimleri aşmalı diye.
Ne yazık ki geri gidildi,güzellemeler olmadı,şampiyonluğu özlediğimiz yıllarda çığ gibi büyüyen 40 bin kişiyi stada doldurduğumuzu özlememek mümkün mü.İdmanlara futbolculardan önce gidip yerimizi alıyorduk,bugün Ümraniyenin tellerine bile yaklaşan yok,yasakmış,bize ne be kardeşim,gideceksin dayanacaksın tellere,gerekirse yol kenarından tezahürat yapacaksın,orada olduğunu hissetireceksin.
Transferde imza günlerinde kulüpten ayrılmazdık,Seba bize kızmasına rağmen,futbolculara tatlı baskılar yapardık,şimdi zaman değişti demesin kimse...
Aşk öyle bir şey ki dağları bile deldirir.Amigolar cezalı diye tribün istenilen şekilde bağırmıyor deniyor,aşk yönlendirmeye gerek duyar mı.İçindeki sevdayı haykıracaksın susmamacasına.
Amigolarımız ömür boyu o görevi ifa edecek diye bir olay yok....
Demet Kursunlu
14-12-2007, 09:40
Aşk öyle bir şey ki dağları bile deldirir.Amigolar cezalı diye tribün istenilen şekilde bağırmıyor deniyor,aşk yönlendirmeye gerek duyar mı.İçindeki sevdayı haykıracaksın susmamacasına.
Özer abi çok güzel bir şekilde değinmişsin yüreğine sağlık . Bi<ler beşiktaş aşıklarıyız son barikatın neferleriyiz diyorsak sözümüzün her yönde arkasında durmayı bilmeliyiz öyle değil mi
Beşiktaş Beşiktaşlılarındır....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.