PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisaspor - BEŞİKTAŞ 21-12-07 20:00

Sezen Gunduzalp
19-12-2007, 19:12
Bayramın ikinci gününe denk gelen ve ligin son maçı olan bizlerinde İzmirden ev sahipliği yapacağımız maçta Kara Kartalıma Başarılar.

Apploud Ligi güzel kapatmak dileği ile .

Mehmet Yucegonul
20-12-2007, 07:01
Kara Kartal'ıma başarılar inşallah bayrama mutlu gireriz...

Cevahir Sari
20-12-2007, 09:00
Şu lanet 2007 nin son maçını alarak ilk devreyi 3 paunla kapatmak güzel olur. Kartalım bizlerede iyi bir bayram hediyesi verir böylece. Başarılar BEŞİKTAŞ'ıma.

Nazim Ziya Tasdogen
20-12-2007, 15:51
umarım bir kaza olmaz

Gokhan Yerlikaya
21-12-2007, 01:44
turgutLu KartaLLarı oLArak trübündeki yerimizi aLacagız.çifte bayram yasatıcak insaLLah... Maca geLecek arkadaşLarLa tanısmak ümidiyLe...

Hamza Uyulgan
21-12-2007, 11:22
bayramı iyi geçitmek dileğiyle KARTAL'ımıza başarılar..

Volkan Karabacak
21-12-2007, 11:57
turgutLu KartaLLarı oLArak trübündeki yerimizi aLacagız.çifte bayram yasatıcak insaLLah... Maca geLecek arkadaşLarLa tanısmak ümidiyLe...50 ytl ye biletmi olur be kardeşim nasıl gelicek insanlar tonlarca para verip asgari ücretin 450 olduğu günümüzde 50 ytl ye maç bileti böyle zihniyetin ben deyip geçerim küme düşsün inşallah manisa beterin beteri olsun şerefsizler !_sinir_!

Demir Han
21-12-2007, 16:08
Gözü kapalı alınması gereken bir 3 puan var.....olmaması halinde işimiz zora girer....

Demir Han
21-12-2007, 21:11
Maç ilk yarı sonucu 1-1
Takımımız ilk yarı oyunda ağırlığını koysa da pozisyon ve şut nerede ise yok.
Orta saha topu kullanamıyor...oyun kuramıyor ve defans klasik Nobre'ye top şişiriyor....Bu oyun anlayışı ile işimiz zor....
İkinci yarı başladı...hadi hayırlısı

Demir Han
21-12-2007, 21:19
2-1....Bobo Demek şut çekince gol olabiliyormuş

Serkan Balcı
21-12-2007, 22:04
.
Her Şey GÜzel Olacak.

Namik Kartaloglu
21-12-2007, 22:17
Besiktasimin bu kadar gol pozisyonuna girdigi kaldi ki bu pozisyonlar. 100% pozisyonlu mac görmedim. onlarin gole dönusmedi demek cok ayri bir konu olur.
Oyuncularin akli bir haftalik özel tatildeydi ve bu tatile istedikleri sekilde gidecekleri icin dua etmeleri lazim.

Cevahir Sari
21-12-2007, 22:19
Tebrikler Kartalım. İyi bir bayram hediyesi oldu.
Sağolsun Burak kanser etmeye devam etti.
Maçın adamı bence boboydu.
Nobre yeni gözlüğüyle karizma olmuş.
Herşeye rağmen 2007 den kurtulduk. Gözümüz aydın.
!!!!lerde puan kaybeder bu hafta. 2008 de şampiyonluk gelir umarım.

Sezen Gunduzalp
22-12-2007, 00:55
Maçtan yeni attık kendimiz içeri pek izlemedik ama ikinci yarı Bobo ve Burak saç baç yoldurdu bizlere :(

Kazanmak güzeldi elbette :D :D :D

Tebrikler Kartalımmm

Cem Ozel
22-12-2007, 01:13
ızdıraptı bu maç. böyle gitmez..

Ahmet Ayyıldırım
22-12-2007, 02:09
Ucuz atlattık.
66.dkda Nobre'nin oyundan çıkıp Koray'ın alınması tamamen skoru korumaya yönelikti.Uzatmalarla birlikte bu yarım saatlik süre içinde kalemizde ciddi bir gol tehlikesi göremesek de rakipten çok ciddi baskı yedik,,,kaza bi golde yiyebilirdik..
Kazandık ama yine kendimize yakışmayan bir oyunla (!)
Skoru korumaya yönelik hamlelerinden ve Beşiktaşımızı hala sıradan Anadolu kulüplerinden biri sanan// Ertuğrul Sağlam'ı kınıyorum.

Hamza Uyulgan
22-12-2007, 12:09
ızdıraptı bu maç. böyle gitmez..

kardeş aynen 2-1 öne geçiyoruz 5-4-1 oyun sistemine dönüyoruz..ertuğrul hocaya helal olsun burak yılmaz hakkında yorum bile yapmak istemiyorum.HAYATTA BEŞİKTAŞ

Gokhan Yerlikaya
22-12-2007, 13:54
Herşeyden önce Beşiktaşımı kutLuyorum...
Trübünde de sahada da birtürLü organize oLamadık.trübünde her semt heer şehir baska beste söyLüyor.sahada deseniz burak sac bas yoldurtuyor.Ertugrul hocanın her macta oldugu gibi 70.dakikadan sonra korayı oyuna alıp tek forvete dönmesi hucum gucumuzu kıryor.yetmezmiş gibi deLgadoyuda oyundan aldı.bırak kardesim yorgun olsada agına gelince oynasın ya.hiç olmazsa ataga yön veriyor.top benden gitsinde ne olursa olsun demiyor..
bu arada pankartımız cok iyi cıkmıs K45ABA

Murat Aru
22-12-2007, 14:31
dün gece o hışımla yazı yazdım ama çıkmamış iyikide çıkmamış o sinirle yazılanları kaldırmaz idi bu forum :)

Konuyu özetliyeyim, Maçın Vestelin hakı idi.
Beşiktaş kenci ceza sahasından toplşarı uzaklaştırmak için ileri dandun oynadı biixzm mahallenin takımına karşıda oynasa BJK 1-0 da önde olsa kendi sahasına kapanıp şuursuzca kapanacak durum bunu gösteriyor.

Aciz futbol, beceriksiz oyuncu alın size kanser olan taraftar profili.

.

Ercan Kartal
22-12-2007, 18:05
Bobo kritik maclarda bizi ipten aldi , belki bu yuzden cok seviyoruz ama bir gercek bu kadar pozisyon kaciran bir oyuncu beni dusunduruyor
haftalardir hakem hatalarindan canimiz yandi , demiroren ve sinan engin susunca penalti veriliyor gibi bir sinyal aldim tff den yada sus payi idi
baki nin pozisyonu bence penalti idi ve macin gercek sonucu 5-3 kartalimdan yanaydi ama 2- 1 bitti
biten kotu bir 2007 , baslayanda umut var ama gercek biraz uzak gibi neyse
bugune kadar hep pozitiv yazilar yazdim kartalim icim ama bugun yazasim gelmiyor ...... bu futbolla

Demir Han
23-12-2007, 20:58
Sağlam hoca 66.dk da büyük bir takımda TD olduğunu yine unuttu...ve Koray'ı aldı Nobreyi çıkardı ardından da Delgado'yu....Büyük TD böyle düşünmez.İşimiz Allah'a emanet pata küte gidiyor...