Orijinalini görmek için tıklayınız : Besiktas-Fenerbahce Ulker
Namik Kartaloglu
23-12-2007, 14:46
Ikinci ceyrek bitti ve Besiktasimiz 42-32 Önde göturuyor maci.
Sezen Gunduzalp
23-12-2007, 14:53
Kaya yoruldu :(
Ama baştan sona üstünüz ve son ataklarda şansımız yüksek .
Keyifli bir ikinci yarı bizi bekliyor .
Sezen Gunduzalp
23-12-2007, 15:13
Kayaya ben mi yoruldu dedim aa :D :D :D
Namik Kartaloglu
23-12-2007, 15:15
3.ceyrek 63-47 bitti:D
Sezen Gunduzalp
23-12-2007, 15:35
84 - 61 BEŞİKTAŞIM Benim Binicik Sevgilim :D :D :D
Namik Kartaloglu
23-12-2007, 15:37
23 sayi farkla !!!!ler ezildi 84-61. Kim tutar seni Sanli Kartalim.
Namik Kartaloglu
23-12-2007, 16:23
Beşiktaş Cola Turka:84 Fenerbahçe Ülker:61
23.12.2007 15:58
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 12. haftasında Fenerbahçe Ülker’i BJK Akatlar Cola Turka Arena’da konuk etti. Siyah Beyazlılarımız, derbiden 84-61 galip ayrıldı.
Mücadeleye Sinan Güler, Nicevic, Shumpert, Kaya Peker ve Dalmau ile başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk dakikada gerçekleştirdiği hücumlarda büyük bir oranda sayı kaydetti. Karşılıklı basketlerle geçen 3 dakikanın ardından Sinan ve Nicevic’in attığı basketlerle öne geçen Ekibimiz, 4. dakikaya 11-6 önde girdi. Savunmada toparlanmaya başlayan Ekibimiz, pota altında Fenerbahçe’ye sayı şansı vermezken Dalmau ile farkı açmaya başladı. Pota altında üst üste bloklar yiyerek pota yüzü göremeyen rakibimiz, zaman zaman üç sayılık basketler atsa da Siyah Beyazlılarımız, bunlara kısa sürede cevap verdi ve farkın azalmasını engelledi. Periyotun son dakikasına 7 sayı farkla önde giren Takımımız’ın yaptığı kritik hatalarla fark bir ara 2 sayıya düşse de ilk çeyrek Ekibimiz’in 23-19 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci periyota Apodaca’nın turnikesi ile giriş yapan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, hızlı hücumlarla sayılar kazandığı periyotta Fenerbahçe’nin hatalarını iyi değerlendirdi ve 13. dakikada skoru 31-20 yaptı. Kaya Peker’in müthiş bloklarıyla sarı lacivertlilerin sayı kısırlığı çektiği dakikalarda rakip pota altını iyi kullanan Siyah Beyazlılarımız, farkı 12 sayıya kadar çıkardı ancak kısa bir süre sonra hücumda hatalar yapmaya başladı. Geri dönen toplar potamızda tehlikeli olurken, ilk yarının son 2 dakikasına Takımımız, 7 sayı arayla önde girdi. Ribauntlarda Fenerbahçe’den üstün olan Ekibimiz, kazandığı topları da sayıya çevirmekte güçlük çekmedi ve 42-32’lik skorla soyunma odasına önde gitti.
İkinci yarıda da oyunun hakimiyetini elinden bırakmayan Siyah Beyazlılarımız, oynadığı oyunla Fenerbahçe’yi ezdi. Shumpert, Kaya Peker ve Nicevic üçlüsüyle sarı lacivertlileri zor durumda bırakan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, savunmadaki güçlü oyunu ve hücumdaki olumlu oyunuyla farkı yükseltmeye devam etti. Hücum ve savunma ribauntlarında Fenerbahçe’yi çok geride bırakan Ekibimiz, üçüncü çeyreği de 63-47 önde tamamladı.
Farkın verdiği rahatlıkla rakibine daha çok yüklenen Siyah Beyazlılarımız, son çeyrekte üst üste attığı sayılarla 35. dakikada farkı 21 sayıya yükseltti (75-54). Taraftarlarımızın müthiş desteği ile rakibini BJK Akatlar Cola Turka Arena’da ezen Siyah Beyazlı basketbolcularımız, son dakikaya 81-58 önde girdi. Maçın başından itibaren rakibinden üstün bir oyun ortaya koyan Ekibimiz, derbide ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 84-61 mağlup etti.
Dev maçta Shumpert attığı 27 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Nicevic 18, Kaya Peker 15, Apodaca 9, Dalmau 4, Sinan ve Cevher 3’er, Erkan ve Arın 2’şer, Mehmet Yağmur ise 1 sayı kaydetti.
Kaynak:BJK resmi sayfa
Murat Aru
23-12-2007, 16:39
Basket takımı gerçekten harika bir oyunla bizi mesut etti.
Mehmet Yucegonul
23-12-2007, 17:49
Ben inandın bu takım şampiyon olacak demiştim gerçekten çok farklı bir takım =) birde drobnaj gelecek oo Beşiktaş ım tutulmaz =) Ergin Ataman'a ve DEV KARTALLARA teşekkkürlerimi sunarım..
Cem Ozel
23-12-2007, 19:38
ne güze bir maçtı :) Fenerbahçe her anda eğlenceymiş gerçekten
Mert Çevik
23-12-2007, 20:11
abi atmosfer süperdi yaaa bi dakka bile susmadık en önde durduumda şu anda belim ağrıo snra boğazlarım acıo ama değdi be :D forumdan bi tek karşı tribünde ali mandacı abiyi gördüm bide yanımda eren vardı :D ama atmosfer çok gzldi ya kaya üçlü çektrdi maçın snnda
Onur Özgen
24-12-2007, 16:01
fizandan da duyuldu mu acaba ? fizanlı arkadaşları veya akrabaları olan arkadaşlardan acil bilgi istiyorum bu konuda...
Serkan Usak
24-12-2007, 23:03
fizandan da duyuldu mu acaba ? fizanlı arkadaşları veya akrabaları olan arkadaşlardan acil bilgi istiyorum bu konuda...
duyuldu efendim duyulmazmı :D
Cevahir Sari
25-12-2007, 00:01
Gerçek desteği basketbolcularımız hakediyor bence. ULEB kupasında 7 de 7 yapan bir takım.54 takım arasında en iyi 2. performansa sahip takım. Son 17 resmi maçının 16 sını kazanmış bir takım. Ligde şampiyonluk kovalayan bir takım. Daha ne yapsınlar. Yeni transfer ile daha da iyi olacağı tartışılmaz.
Dünki maçta basketçilerimiz gösterilen ilgiye karşı verdikleri tepki gerçekten hoşuma gitti. Hepsinin gözlerinin içi ışıl ışıldı. Maçtan sonra taraftar ile bütünleştiler adeta. Gerçekten hepsine helal olsun. Şampiyonluğa inanmışlar. Umarım başarırlar.
Ahmet Ayyıldırım
25-12-2007, 16:09
!!!!
Nazim Ziya Tasdogen
25-12-2007, 20:27
umarım önümzüdeki sene kadro değişmeş. genelde her başarılı sezonun sonunda takım dağılıyor abidik gubidik oyuncularla vasat bir takım yaratılıyor
Onur Özgen
26-12-2007, 16:41
bu kadro seneye dağıtılırsa yine ergin ataman da gider. bence izin vermez.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.