Orijinalini görmek için tıklayınız : Diskispor-BEŞİKTAŞ (Türkiye Kupası)
Ahmet Ayyıldırım
05-01-2008, 15:16
Son iki sezonda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaşımız, Diski'nin konuğu oluyor...
DİSKİ: Tayfun, B.Oktay, Cemal, Cemil, Nedim, Mansur, Erman, Azat, Soner, Abdullah, Serkan
BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Baki, İbrahim Toraman, Ali Tandoğan, Aydın, Cisse, Tello, Batuhan, Nobre
YEDEKLER: Rüştü, Holosko, Bobo, Ali, Bülent, Ethem, Higuain
Stat: Atatürk Stadı
Yayın: Lig TV
Saat: 15.00
Hakem: Koray Gençerler
Ahmet Ayyıldırım
05-01-2008, 15:21
BEŞİKTAŞ VE DİYARBAKIRSPOR'DAN ORTAK TAVIR...
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Diyarbakır'da 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 68 kişinin de yaralandığı patlamanın meydana geldiği yere kırmızı karanfiller bıraktı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören ve Öktüren'in yanı sıra iki kulübün yönetim kurulu üyeleri, patlamanın yaşandığı Yenişehir Semti Mimar Sinan Caddesi'ne geldi.
İki kulübün başkanları, diğer yöneticilerle birlikte patlamanın yaşandığı yere kırmızı karanfiller bıraktıktan sonra, açıklama yapmadan bölgeden ayrıldı.
Ahmet Ayyıldırım
05-01-2008, 15:23
17. Dakika: (GOL)
Beşiktaş, Diyarbakır'da beklediği gole Edouard Cisse ile ulaştı. Cisse ceza alanının dışından çok sert bir şutla topu ağlara gönderdi ve Beşiktaşımızı 1-0 öne geçirdi.
Ahmet Ayyıldırım
05-01-2008, 16:13
52. Dakika: (GOL)
Beşiktaşımız, Nobre'nin kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. Holosko soldan ortaladı, kale dibindeki Nobre topu ağlara gönderdi. 2-0
Ahmet Ayyıldırım
05-01-2008, 17:21
72. dakikada Higuain'un ceza sahasında çektiği şutu kaleciden sekti, havalanan topu kaleci almak isterken elinden kaçırdı, araya Higuain girerek toğu filelere gönderdi. 3-0
85. dakikada Higuain'in pasıyla sol çaprazda buluşan Aydın şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 4-0
Ahmet Ayyıldırım
05-01-2008, 17:22
Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor-Beşiktaş maçı Beşiktaş'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Gruptaki ilk maçında Çaykur Rizespor'a yenilen siyah beyazlılar, bu maçta 3 puanla tanıştı.
Karşılaşmanın ilk yarısını 17. dakikada Edouard Cisse'nin golü ile 1-0 önde kapatan siyah beyazlılar, ikinci yarıda Diski kalesini gole boğdu. Beşiktaş maçın ikinci yarısında; 52'de Mert Nobre, 72'de Federico Higuain ve 85. dakikada Aydın Karabulut'un ayağından bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.
HOLOSKO, BEŞİKTAŞ FORMASIYLA TANIŞTI
Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko, Diskispor maçının ikinci yarısında oyuna girerek ilk defa siyah beyazlı formayı giydi. Holosko, Nobre'nin 52. dakikada attığı golün asistini yaparak beğeni topladı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada savunmanın arkasında topla buluşan Nobre, kaleci Tayfun'u da geçtikten sonra topu kaleye gönderdi. Ancak defans oyuncuları son anda gole izin vermedi.
11. dakikada topla ceza alanına giren Nobre'nin ters şutunu kaleci Tayfun güçlükle iki hamlede önledi.
17. dakikada ceza sahasının ön çizgisi önünde topla buluşan Cisse'nin vuruşunda, kalecinin eline çarpan top ağlarla buluştu: 0-1
44. dakikada caza alanı içerisindeki Azat'ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
45. dakikada, Tello'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. Savunma dönen topu uzaklaştırdı.
Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile son erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
52. dakikada Holosko'nun sol çaprazdan ceza sahasına girdiği gibi yaptığı ortaya Nobre kafayla toğu ağlara gönderdi. 0-2
64. dakikada Aydın'ın sol çaprazdan sert şutunda top kalecide kaldı.
68. dakikada Ali'nin pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Holosko'nun şutu üsten auta gitti.
72. dakikada Higuain'un ceza sahasında çektiği şutu kaleciden sekti, havalanan topu kaleci almak isterken elinden kaçırdı, araya Higuain girerek toğu filelere gönderdi. 3-0
74. dakikada Higuain'in ortasında Nobre kafayı vurdu top direkten döndü.
85. dakikada Higuain'in pasıyla sol çaprazda buluşan Aydın şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 4-0
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Koray Gençerler, Özgür Çetiner, Volkan Narinç
DİSKİSPOR: Tayfun, Oktay, Nedim, Ömer, Ercan, Kemal, Mansur, Akif (Hasan dk. 85), Soner (Abdullah dk. 63), Azat, Serkan (Sinan dk. 68)
YEDEKLER: Selçuk, Eren, B. Oktay, Cemil
TEKNİK DİREKTÖR: Nurettin Şiro
BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez (Ali Küçik dk. 73), Ali Tandogan, Baki, Aydın, Tello (Higuain dk. 67), Cisse, Batuhan (Holosko dk. 46), Nobre
YEDEKLER: Rüştü, Ethem, Bülent, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOLLER: Cisse (dk. 17) Nobre (dk. 52), Higuain (dk. 72), Aydın (dk. 85)
SARI KART: Ali Tandoğan (Beşiktaş)
MAÇTAN NOTLAR
Maçtan önce Beşiktaş, "Diyarbakır Halkının Acını Paylaşıyoruz", DİSKİ Spor ise "Başımız Sağolsun" pankartlarıyla çıktı. Tribünlerde de "Terörü Lanetliyoruz", "Eren Yoksa Biz Varız 11 E, 11 F Seni Unutmayacaktır" pankartların asıldığı dikkat çekti.
Daha sonra Futbol Federasyonu Araştırma, Planlama, Eğitim ve Geliştirme (ARPEG) Genel Koordinatörü ve Başkan Başdanışmanı Gündüz Tekin Onay'ın vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Muhittin Saban
05-01-2008, 17:24
Bu sonuç Beşiktaş adına yeni yılın ilk güzel olayı olarak yerini almıştır.
Serdar Ozen
05-01-2008, 17:40
aydın ı çok beğendim holosko da öyle...takım bence iyidi.ilerisi için umutluyum...
Cem Ozel
05-01-2008, 17:44
kupa bu senede bizim olsun
Metin Yalçınkaya
05-01-2008, 19:04
Sanırım bir 60 maç sonrasında gelen farklı galibiyet oldu bu. Biz alışmıştık gerçi 2-1 ya da 1-0 lara ya rüya mı acaba bu diye kendimi inandıramadım bir türlü.. Umarım herşey daha iyi olur. Bu maç ilerisi için bakabileceğimiz bir maç değildi ama bana göre.Çünkü karşımızda ki rakip o kadar ciddi bir rakip değildi ve nitekim yediği gollerde de kalecilerinin hatası büyüktü..
Namik Kartaloglu
05-01-2008, 19:24
Macin ikinci yarisini izleyebildim ancak. Memleketim ve Besiktasim oynuyordu Hicbir zaman memleketcilik yapmadigim gibi bugunde yapmamistim BESIKTASLIYDIM tv min karsisinda. Ikinci yari itibariyle aklimda kalan bir iki enteresan olayi aktaraym istedim.
Kameralarin cekim yaptigi turbunun karsisindaki turbune cati yapmislar:) ben o catisiz maclardan birinde Nejdetin attigi gole tek basima bagirmistim GGOOOOOLLLLLL diye, ardindan M.Eksi nin golune GGOOOOOOOOLLLLLL diye bagirdigimda beni saklamak zorunda kalmisti Rahmetli dayim ve Abim. Cati yapilmasina sevindim 45 derece sicakta mac seyretmek akil kari degildi!Nobre nin kafasi ve ayaklarini torna makinasinda duzeltmek lazim, holoskoyla oynadiginda gol tilkisi oldugunu gösterecek sanirim. Aydin Karabulut; takimda topa saglam vurabilen oyuncu varken neden paf takiminda bekletilmis anlayamadim? hele kalleciye takilan sutunda, top zeminden dolayi yukseklik kazanmasina ragmen aninda pozisyonunu alip duzgun sutunu atti, daha cok sans verilmeli! Holosko Besiktasimiza cok seyler kazandiracak vaatlerini yerine getirmeye basladi, devami dilegimizle! Takim oyunu olarak sikayet etmedim seyrettigim kadariyla kollektif oyunu oynuyoruz! Elestirdigim tek sey var bu mac la ve genel göruntumuzle ilgili; Gol sonrasinda kenetlenme konusunda halen utangaciz, neden gollere sevinemiyoruz bir turlu anlayamiyorum.
2008 HOS GELDI!
Ferhat Onay
06-01-2008, 09:05
Yeni yılın ılk basarısı umarım hep boyle olur:)
Ferhat Onay
06-01-2008, 09:06
Yeni yılın ılk basarısı umarım hep boyle olur :)
Özer Özçetin
06-01-2008, 10:18
Bu maça bakıp ileriye umut taşıyoruz gibi bir yorum olabilirmi veya nihayet farklı galibiyet falan denilebilir mi.Çok farklı galibiyet isteniyorsa,her hfata arası Langa ile falan maç alalım hiç olmazsa yüzümüz güler.
Karşındaki takım kim,ne yapmış bugüne kadar.Bu maç için bir satır eleştri yazmak,ileriye sonuçtan ötürü umutla bakmak falan,bunlar 105 yıllık koskoca camiaya yakışmaz.Sadece oynanması gereken angarya maçtı listede yazdığı için oynandı ve bitti.
Ne oldu Türkiye liglerini namağlup tek şampiyon olarak bitiren Beşiktaşıma,4 yı9ldır bir haftayı lider geçtik mi acaba,tabiiki senin tribünlerin Sayın Başkanım devam ederse,kongre üyelerin buyrun Sayın Başkan olanları hatırlamıyoruz bir şey mi olmuştu diye oy verme günü sandığa giderse,mali kongrelerde bir kişi dışında kimse hesap sormazsa,daha çok 2.lig 3.lig takımlarıyla oynadığımız maçların ardından sevinç çığlıklrı atarız.
Yazık ve de ayıp......
Demir Han
06-01-2008, 17:09
Bence bu maç kayde değer bir maç değildir.Hele ki lig için ölçü bile olamaz.
Sadece bir konuda hala ısrar ediyorum umarım yüzümü kara çıkarmaz ki bu maçta da görüldü Aydın İbrahim Akın'ın ve Ertuğrul'un engellemelerine rağmen bu takımda yer almalıdır.Bu çocukta hayat var..
Maç mı ? 4-0 mı ?...Özer Bey yazısında yazmış fazla söze gerek yok bununla mutlu olanlar var ise Ümraniye'de hafta arası amatörler ile maç yapalım
Not:Holosko'ya hiç değinmeyeceğim...daha çok taze...hep dedim inşallah ben yanılırım....ve o kadar para adam ve değere değer
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.