PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ULEB Kupasi(Kalan maclarimiz)

Namik Kartaloglu
10-01-2008, 09:39
Avrupa’ya Kartal Pençesi
09.01.2008 11:54

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu’nda FMP Zeleznik’i 77-76 mağlup ederek namağlup unvanını sürdürürken, Joventut Badalona’nın Türk Telekom’a mağlup olmasıyla kupanın tek yenilgisiz ekibi oldu.
Ligde aynı puana sahip Galatasaray Cafe Crown ile zirveyi paylaşan Siyah Beyazlılarımız, ULEB Cup’daki Şampiyonluk hedefine kararlı adımlarla devam ediyor.

FMP Zeleznik’i de mağlup ederek grubundaki 8. karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan Ekibimiz, 54 takımın yer aldığı organizasyonda yenilgisiz liderliğini sürdürüyor. Grubunu lider tamamlamak isteyen Takımımız, B Grubu’nda toplam 651 sayı atarken potasında 569 sayı gördü. Ekibimiz, en farklı galibiyetini ise Ovarense’yi 100-74 yenerek elde etti.

Grup maçlarının bitmesine 2 hafta kalırken, B Grubu'nda kalan maçlar şöyle:

15 Ocak
Ovarense Aerosoles - Beşiktaş Cola Turka
Elan Chalon - BK Ventspils
FMP - Köln 99ers

22 Ocak
Beşiktaş Cola Turka - Elan Chalon
BK Ventspils - FMP
Köln 99ers - Ovarense Aerosoles

Kaynak: www.bjk.com.tr

Sezen Gunduzalp
10-01-2008, 09:54
Son maçın akatlarda olması ne güzel gerçi salon dolmuyor ama :( son iki maçıda alıp en iyisi olduğumuzu göstericeğimize inanıyorum :D

Deniz Özdemir
10-01-2008, 20:54
aman aman çok güzel gidiyoruz.umarım bunun devamı gelir.sezencim salonun dolmamasından bende üzüntü duyuyorum.böyle önemli maçlarda takımı yanlız bırakmamak lazım..

Sezen Gunduzalp
10-01-2008, 21:08
İzmir ve anımsadığım kadar ile Ankara da ulaşım daha kolay. Maçların hafta içi erken oynanmasımıdır etken nedir bilmiyorum ama ( ki bu arada bir kere Akatlara gittim sanırım ulaşımı da zor servis sadece lig maçlarında mı bilmiyorum :( ) ama sonuç üzüyor maçları izlerken 100 kişiyi görmek üzüyor :(
:(

Fırat Gürgan
10-01-2008, 21:40
Akatlar aslında ulaşımı o kadar da zor bir yer değil semtten ve diğer ana merkezlerden 1 otobüsle gidilip gelinebiliyor. şimdi semtten serviste kalkıyor salona kadar götürüp getiriyor. bence biraz kendimiz bahaneler üretiyoruz, tabi ki herkesin imkanı olmayabilir ( mesafe ve para bakımından) ama hafta içi aynı saatte futbol maçı olduğunda 30.000 kişi toplanabiliyorsa pekala bir basket maçına 1000 kişide toplanabilir. bundan 3 sene önce fenerbahçeyle basket maçı vardı Akatlarda, ve avrupa maçları nedeniyle hafta içi gündüz 3 te oynatılmıştı, o maçta salon hınca hınç dolmuş, hatta dışarıda kalanlar bile olmuştu.

Namik Kartaloglu
10-01-2008, 22:25
"Maçların hafta içi erken oynanmasımıdır etken nedir bilmiyorum ama ( ki bu arada bir kere Akatlara gittim sanırım ulaşımı da zor servis sadece lig maçlarında mı bilmiyorum" Bu söylediklerin sadece ucuz bir bahane olabilir, baska bir sey olamaz. Gerek HT da gerek Forza Besiktasta ve diger internetteki siteler araciligiyla YOUTUBE de yayinlanmis deplasmanlara giden Besiktas taraftarlarini görduk, duyduk, okuduk. Degilmi?
Akatlara gitmemisim o yuzden kafamda bir harita yok, Istanbul Olumpiad stad(Istanbulspor ve kasimpasa nin sahasi)ini da görmemisim ama duyduklarimiz gitmek bir iskence dönmek te digeri. Akatlara gitmek olumpiyat stadina gitmekten dahami zordur? Yorgani calan hirsiz kilifini da yorgani caldigi yerdenmi uydurmak zorundadir? Ki kilifi da hazirlamis yorgani caldirtan! Servis te temin etmis Akatlara. Bilet parasinimi bekliyor SEYIRCILER yanina da promosyon olarak cekirdek mi? Özer abinin Yagmurun sesine bak yazisinda Besiktas sevdasi genc insanlarimizi aramizdan erken alip göturmesini okurken icim burkuldu ve bu yaziyi yazdigimda da aklim ordaydi. Aklima gelen bir ata sözunu dusundum. Kecinin olmadigi yerde, koyuna; Abdurrahman celebi denir geldi. Önune gelen her Besiktasli kendisine artik CARSI demeye basladi(desin umurumda degilde) ve Seref Beyde Kapalida estirdigi terörun haddi hesabi yok! Ama sadece carsinin ismini kullanmak CARSI olmaya yetmiyor,bir takim özverileri de var ama bunu anlatacak kimse yok O kisilere! O zaman Akatlarin yolunu yuruyecek gucu kendinde bulamayanin adi CARSI olmalimi?
Kandirikcilar sizi!

Sezen Gunduzalp
11-01-2008, 06:44
Ben kendim için değil gitmeyenler için sadece ' TAHMİN ' de bulunmuştum sadece. :( :(

Namik Kartaloglu
11-01-2008, 09:31
Hayir sezen Can lafim sana degildi. Sen bir vesile oldun sadece. Kizim sana söyluyorum, gelinim sen anla BE! misaliydi.

Sezen Gunduzalp
11-01-2008, 09:52
Ya Abicim ben aslında sadece İstanbulda oturanlara kızmıyorum. Yani hafta içi olan şampiyonlar ligi maçlarına organizasyon yapan iller izin alıp giden bizlerde en az İstanbula yaşayanlar kadar suçluyuz :( :( Ya üniversiteler de mi gidemiyor ki :( :(

Derya Banu Akgul
11-01-2008, 14:49
fb maçında dışarda nerden baksanız 200 kişi vardı biletsiz.Bu şahıslar bir sürü arbede yarattı kavga çıkardılar ,hafta içi biletlerini internetten yada gişelerden alanlar kuyrukta beklerken biletsilzer aralara girip sızmaya çalıştılar ve bu yüzdende sorunlar yaşandı daha sonra içeri giren bazı beleşçiler tribündede taşkınlık yapıp hatta en önde duran demirlerin kırılmasına sebep oldular.Hatta Çarşının maç izlediği bölüm gayet güzel takımı desteklerken yan tribünden iğrenç küfürlü sloganlar geldi ve Çarşında baya bir tepki aldılar.Basket maçına gidiyorsun ama Bursaya küfür ediyorsun.

Nasıl olucak nasıl düzelecek bilmiyorum ama kimsenin kimseyi tartaklamaya hakaret etmeye hakkı yok yeri geldimi polise laf söylemeyi iyi biliyoruz mangalda kül bırakmıyoruz ama fb maçında şahit olduğum olaylar bırakın polisi bizi bile delirtti.Ben hafta içi koşturucam paramla bilet alıcam kuyruğa giricem orda dakikalarca bekliyeceğim ama birileri gelip benim hakkımı alacak kavga çıkarıp beni huzursuz edicek Basket maçlarına verimleyen destekle beraber birde bu sorunlara çare bulunsun lütfen. valla billa EĞİTİM ŞARTTTT

Sezen Gunduzalp
15-01-2008, 20:28
ULEB Cup’da Rakip Ovarense
14.01.2008 11:08

ULEB Cup’da namağlup tek takım olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, kupanın 9. haftasında Portekiz temsilcisi Ovarense Aerosoles ile bugün (15 Ocak) TSİ 23.00’da deplasmanda karşılaşacak.
ULEB Cup B Grubu'nda mücadele eden Ekibimiz bugüne kadar oynadığı maçlarda rakip potalara 651 sayı atarken kendi potasında ise 569 sayı gördü. Grubun son sırasında bulunan rakibimiz Ovarense ise geride kalan 8 haftada oynadığı maçlarda galibiyetle tanışamadı. 8 maçta 721 sayı yiyen rakibimiz, 590 sayı atabildi.

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Ovarense Aerosoles ile B Grubu'nun 4. haftasında BJK Akatlar Cola Turka Arena'da karşılaşmış ve rakibini 100-74 yenmişti.

Uyumadan başarılar Kartalım :)

Namik Kartaloglu
15-01-2008, 22:33
2.ceyrek ve 41-38 öndeyiz

Namik Kartaloglu
15-01-2008, 22:39
2.ceyrek bitti 44-49 önde bitirdik.

Namik Kartaloglu
15-01-2008, 22:55
4.ceyrek ve 47-51 öndeyiz

Namik Kartaloglu
15-01-2008, 23:05
59-65 simdilik

Namik Kartaloglu
15-01-2008, 23:18
70-78 olarak 4.ceyrege girdik

Namik Kartaloglu
15-01-2008, 23:33
80-94 maci aldik. Hayirli olsun Kartallar 12 dev KARTAL kutlarim sizi. 9 da 9 Yaptik darisi Avrupa Rekoruna 10 da 10 a

Cem Ozel
16-01-2008, 07:38
maç hangi kanaldaydı dun .. ben bulmadım izlyemedim

Sezen Gunduzalp
16-01-2008, 07:46
maç hangi kanaldaydı dun .. ben bulmadım izlyemedim

Portekizde olduğu için maçın bildiğim kadarı ile yayını yoktu. Namık Abide netten takip etmiş olabilir.

Tebrikler Kartalım Haftaya Akarlarda olmayı çok isterdim :(

Namik Kartaloglu
16-01-2008, 08:31
Hic bir kanal macimizi, seyirciler gibi ciddiye almadigindan yayinlamadi. Bwin idda sitesi iddadan dolayi vermek mecburiyetindeydi. Bir mac kalmis Avrupa rekorunu kirmaya ama ciddiyetsizlik de Avrupa rekoruyla basabas gidiyor.

Fırat Gürgan
21-01-2008, 20:20
yarın Uleb Cup ta rekor kırma maçımıza çıkıyoruz. şu ana kadar 9 da 9 gittik, bu maçıda alırsak 10 da 10 olacak ve rekor kırıcaz. umarım bu anlamlı günde yine salonda 100 kişi olmaz. lütfen herkes maça gelmeye çalışsın. maç saat 20.00 de , saat 18.00 den itibaren semtteki eski tanşaş ın önünden servis kalkacak, isteyen arkadaşlar oradan da gelebilir.. lütfen şu maçta salon dolsun artık. bu takım bu sene hem ligde hem Avrupa da doludizgin gidiyor fakat biz gereken ilgiyi göstermiyoruz , hiç olmazsa şu maça biraz ilgi.

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 01:12
Yarin mi diyeyim bugunmu diyeyim? saat 12 yi devirdi. 10 da 10 yapmak icin zemin hazir. Gerekce hazir. 12 DEV KARTAL da hazir. Biz HAZIRMIYIZ? Haydi Kartal Yurekler 12 DEV KARTALI yanliz birakmayalim.

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 07:39
:D :D biz hazırız abicim :D :D

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 16:50
Servisler 18.00'de Kalkacak

Taraftarlarımızın BJK Akatlar Cola Turka Arena'ya daha rahat ulaşımı için hizmete sokulan servislerimiz, Elan Chalon maçı için bugün (22 Ocak) saat 18.00'de Beşiktaş eski Tansaş önünden hareket edecek. Tüm taraftarlarımızı Siyah Beyazlılarımız'a destek olmak üzere BJK Akatlar Cola Turka Arena'ya bekliyoruz.
BJK.com.tr de haberden alintidir.

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 19:08
Ilk dk lar itibariyle 10-7 öndeyiz

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 19:18
22-9 ilk ceyrekte farkli öndeyiz

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 19:37
ikinci ceyrekte durgunduk 36-28 öndeyiz ama

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 19:38
Şuan macı internetten izleye biliyorum gene boş bir salon :(
Ama sesleri harika Saldırsana saldırsana KARAKARTALLLL :D :D

ilk yarı sounucu 38-28

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:13
ben izleyemiyorum artik:( sonuc ne yazin lutfen.

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 20:15
site çöktü abi izleyemiyorum.
http://www.ulebcup.com/ takip edebilirsin :)

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:18
56-39 öndeyiz uc ceyrek

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 20:19
60 - 44 şuan :D

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:22
67-48 su an :D

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 20:24
Saldır Beşiktaşımm oleyy saldır Beşiktaşım :D :D

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:27
21 bir sayi öndeyiz Besiktasimmmmm Oleyyyyyyyy

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 20:28
76 - 53 Apploud Apploud

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:32
Kaya Peker 23 sayiyla sayi kiralimiz ananizdan emdiginiz ak sut gibi helal olsun size 12 DEV KARTALLAR

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 20:34
78 - 55 Ya ne denilebilirki TEBRİKLER KARTALIMM

Apploud Apploud Apploud :D :D

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:37
78-55 12 DEV KARTALLAR Avrupa Rekoru bizim. Namaglupluk kanimizda var

Erkan Özberk
22-01-2008, 20:39
oldu namik abi oldu. muthis bisey bu. sevincimi, nesemi anlatamam. tesekkurler kartallar

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:49
oldu canlar, bu maci almak zor degildi yenebilecegimiz bir rakipti ama prensip meselesi oldugundan belki gereksiz strese girebilirdik. ilk ceyrekteki farkli önde olmamiz oyuncularimizi o strese girmeden kurtardi. ikinci ceyrekte oyunu yenik tamamladik ucuncu ceyrekte yine ustunlugumuzu kurduk sanirim(yayinin gazabina ugradim izleyemedim) dörduncu ceyrekte artik laylaylom galibiyeti ve sayi farkini korumakti amac. Guzel gunler görecegiz gunesli guzel gunler...

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:52
ULEB Cup Tarihine Geçtik
22.01.2008 21:42

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız ULEB Cup’ın son maçında Elan Chalon’u 78-55 mağlup ederek grubu namağlup lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. Siyah Beyazlılarımız, ULEB Cup'ın tarihine grubundaki tüm maçlarını kazanan ilk takım olarak geçti.
ULEB Cup’ın tarihinde bir ilke imza atan Siyah-Beyazlılarımız, grubunda oynadığı 10 karşılaşmanın 10’unu da kazanarak kupanın tarihine geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Shumpert’in üçlüğüyle karşılaşmaya giriş yapan Ekibimiz, üst üste bulduğu basketlerle kısa sürede üstünlük yakaladı. Shumpert ve Kaya’nın attığı basketlerle 5. dakikayı 10-5 önde geçen Takımımız, üç sayılık basketlerle rakibin direncini yıkmaya çalıştı. İlk dakikalarda yediği sayılarla şaşkına dönen Fransızlar, savunmada toparlanamayınca Siyah Beyazlılarımız pota altını da olumlu kullanmaya başladı. Yediği sayılara karşılık vermek için hızlı hücumlar deneyen Elan Chalon ise ilk periyotta müdafaamızı aşmakta zorluk çekti. 7.5 dakikada sadece 7 sayı kaydedebilen Fransızlar, maçın ilk bölümünü 22-9 geride bitirdi.

Çember etrafından sayı bulmaya çalışan Elan Chalon, Takımımız’ın baskısını aşmakta zorlanınca bir türlü istediği sayıları da bulamadı. Ribauntlarda da Siyah Beyazlılarımız’ın gerisinde kalan rakibimiz ikinci periyotta basit hatalar yapmaya başladı. İkinci periyotun ilk başlarında durum bu şekilde devam ederken Fransızlar, kısa sürede hatalarını telafi etmeye başladılar ve bir ara 16’ya çıkan farkı indirmeyi başladılar. Badiane ve Braud ikilisiyle peş peşe basketler kazanan Elan Chalon çeyreğin ikinci yarısında farkı 4 sayıya kadar düşürdü (29-25). Shumpert ve Nicevic’in kenarda oturduğu dakikaları iyi derğerlendiren rakibimiz, bu isimlerin devreye girmesiyle tekrar gerilemeye başladı ve ilk devrenin son 16 saniyesine 10 sayı farkla geride girdi. Takımımız soyunma odasına 38-28 galip gitti.

İkinci yarıya üst üste 6 sayı atarak başlayan Siyah Beyazlılarımız, ilk periyottaki performansını devam ettirdi. Shumpert’in etkili oyunuyla farkı tekrar yükseltmeye başlayan Ekibimiz, 25. dakikada skoru 50-32 yaptı. Takımımız, iyi savunma yaparak Fransızlara pota yüzü göstermezken, üste üste gelen basketlerle işini iyice garantiye aldı. Son dakikaya 28 sayı farkla başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üçüncü bölümü de 56-39 üstünlükle kapattı.

Farkın verdiği rahatlıkla son periyota başlayan Ekibimiz, rakibinin üstüne fazla gitmedi. Siyah Beyazlılarımız’ın savunmada düştüğü zamanlarda basketler kazanan Elan Chalon, bütün çabalarına rağmen 37. dakikaya 19 sayı geride girdi. ULEB Cup’da oynadığı bütün maçları kazanarak kupanın namağlup tek takımı olan Siyah Beyazlılarımız grup maçlarının sonunda da unvanını korumak niyetiyle çıktığı mücadeledeAvrupa tarifesini değiştirmedi ve Elan Chalon karşısında salondan 78-55 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.

Karşılaşma sonrasında oyuncularımız ULEB Cup tarihine geçmenin mutluluğunu taraftarlarımızla birlikte yaşadı.

kaynak: www.bjk.com.tr

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 20:52
ULEB Cup Tarihine Geçtik
22.01.2008 21:42

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız ULEB Cup’ın son maçında Elan Chalon’u 78-55 mağlup ederek grubu namağlup lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. Siyah Beyazlılarımız, ULEB Cup'ın tarihine grubundaki tüm maçlarını kazanan ilk takım olarak geçti.
ULEB Cup’ın tarihinde bir ilke imza atan Siyah-Beyazlılarımız, grubunda oynadığı 10 karşılaşmanın 10’unu da kazanarak kupanın tarihine geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Shumpert’in üçlüğüyle karşılaşmaya giriş yapan Ekibimiz, üst üste bulduğu basketlerle kısa sürede üstünlük yakaladı. Shumpert ve Kaya’nın attığı basketlerle 5. dakikayı 10-5 önde geçen Takımımız, üç sayılık basketlerle rakibin direncini yıkmaya çalıştı. İlk dakikalarda yediği sayılarla şaşkına dönen Fransızlar, savunmada toparlanamayınca Siyah Beyazlılarımız pota altını da olumlu kullanmaya başladı. Yediği sayılara karşılık vermek için hızlı hücumlar deneyen Elan Chalon ise ilk periyotta müdafaamızı aşmakta zorluk çekti. 7.5 dakikada sadece 7 sayı kaydedebilen Fransızlar, maçın ilk bölümünü 22-9 geride bitirdi.

Çember etrafından sayı bulmaya çalışan Elan Chalon, Takımımız’ın baskısını aşmakta zorlanınca bir türlü istediği sayıları da bulamadı. Ribauntlarda da Siyah Beyazlılarımız’ın gerisinde kalan rakibimiz ikinci periyotta basit hatalar yapmaya başladı. İkinci periyotun ilk başlarında durum bu şekilde devam ederken Fransızlar, kısa sürede hatalarını telafi etmeye başladılar ve bir ara 16’ya çıkan farkı indirmeyi başladılar. Badiane ve Braud ikilisiyle peş peşe basketler kazanan Elan Chalon çeyreğin ikinci yarısında farkı 4 sayıya kadar düşürdü (29-25). Shumpert ve Nicevic’in kenarda oturduğu dakikaları iyi derğerlendiren rakibimiz, bu isimlerin devreye girmesiyle tekrar gerilemeye başladı ve ilk devrenin son 16 saniyesine 10 sayı farkla geride girdi. Takımımız soyunma odasına 38-28 galip gitti.

İkinci yarıya üst üste 6 sayı atarak başlayan Siyah Beyazlılarımız, ilk periyottaki performansını devam ettirdi. Shumpert’in etkili oyunuyla farkı tekrar yükseltmeye başlayan Ekibimiz, 25. dakikada skoru 50-32 yaptı. Takımımız, iyi savunma yaparak Fransızlara pota yüzü göstermezken, üste üste gelen basketlerle işini iyice garantiye aldı. Son dakikaya 28 sayı farkla başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üçüncü bölümü de 56-39 üstünlükle kapattı.

Farkın verdiği rahatlıkla son periyota başlayan Ekibimiz, rakibinin üstüne fazla gitmedi. Siyah Beyazlılarımız’ın savunmada düştüğü zamanlarda basketler kazanan Elan Chalon, bütün çabalarına rağmen 37. dakikaya 19 sayı geride girdi. ULEB Cup’da oynadığı bütün maçları kazanarak kupanın namağlup tek takımı olan Siyah Beyazlılarımız grup maçlarının sonunda da unvanını korumak niyetiyle çıktığı mücadeledeAvrupa tarifesini değiştirmedi ve Elan Chalon karşısında salondan 78-55 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.

Karşılaşma sonrasında oyuncularımız ULEB Cup tarihine geçmenin mutluluğunu taraftarlarımızla birlikte yaşadı.

Not: resimleri de bilen biriniz ekleyin artik.

kaynak: www.bjk.com.tr

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 20:57
Hemen ekliyorum :)

Ahmet Ayyıldırım
22-01-2008, 21:10
Bize bu gururu yaşatanlara yürekten teşekkürler.
Helal olsun hepinize.

Sezen Gunduzalp
22-01-2008, 21:13
http://img527.imageshack.us/img527/1398/bjk2rg1.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/8637/bjk3ch3.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/6745/bjk5ap1.jpg

ya gerisini ekleyemiyorum çok yavaş :(

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 22:04
Kupayla süslemek lazım"

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman, takımının ULEB Kupası'nda tarihe geçtiğini ifade ederek, ''Hedefimiz ULEB Kupası şampiyonluğu'' dedi.

Ergin Ataman, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin ULEB Kupası'nı kazanmak olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Güzel bir şey. ULEB'in başladığı tarihten itibaren son 5 yıldır ilk kez bir takım gruplardan namağlup çıkıyor. Bu da bizim gücümüzü gösteriyor. Bundan sonra aşama aşama eleme turları başlıyor. Hedefimiz ULEB Kupası şampiyonluğu. Her turda daha güçlü takımlar çıkacak. Beşiktaş, ULEB Kupası tarihine bir rekorla geçti, bunu kupayla süslemek lazım.''

Kaynak: AA

Hakan Kirezci
25-01-2008, 13:41
http://img181.imageshack.us/img181/7386/ulebcupjd9.jpg

ULEB CUP resmi sitesinde yayımlanan sıralama bu şekilde.
Bizim tabirimizle de torbalar bu şekilde belirlenmiş durumda. Lideri olduğumuz ilk sekizde ki takımlar 25 ile 32 arasında sıralanan (En koyu renkli grup) 4. torbadan bir takımla eşleşecek anladığım kadarıyla.

Şimdi; konuyla yakından ilgilenen uzmanlarımızdan bu son sekizle ilgili düşüncelerini bir alalım istiyorum. Bunların hangisi bizi zorlar fikrindesiniz ve istediğiniz takım hangisidir?

Namik Kartaloglu
25-01-2008, 20:57
Abi en uzmanimiz Eren Cemoglu, ve Sezen Gunduzalp. Ustalar Yorumlarinizi yazin.

Sezen Gunduzalp
25-01-2008, 22:35
Şimdilik rakipler hakkında bilgim yok :(
yurt dışı maçlarını izlemediğim için Pazartesi kura çekildikten sonra bir inceleme yapıcam :)

Onur Utku Demir
26-01-2008, 21:43
Açıkçası takımdaki düşüş beni korkutuyor.Ocak ayı içerisinde büyük bir düşüşe geçtik.Bunun yanında takımını desteklemeyen sözde "Beşiktaş Taraftarı" da bu 12 Kartalı yalnız bırakınca alçaktan uçmaya başladık.Takımda Shumpert ve Kaya oynamayınca kolay kolay maç alamıyoruz.Her ne kadar Shumpert insan üstü güçlere sahip olsa da :) bu bize her zaman yetmiyor.Apodaca büyük ihtimalle ailevi sorunlar yaşıyor; çünkü Porto Riko'ya gidip geliyor.Geçenlerde bir çocuğu oldu.Dalmau iyi oynuyor genel olarak.Takımı oyuna sokmayı beceriyor.Yeri geldiğinde oyuna da girebiliyor.Nicevic gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.Yüksek şut yüzdesi ve savunmadaki iyi yer tutması bize kolaylık sağlıyor; fakat Kaya olmayınca biraz yumuşak kalıyor.Mehmet Yağmur, Erkan Veyseloğlu, Cevher Özer kendilerini biraz daha geliştirebilirseler gerçekten çok az sıkıntı çekeriz.Mehmet Yağmur diğerlerine göre daha güvenilir ama Cevher ve Erkan biraz daha güven vermeli.Kendilerine dikkat etmeliler.Takımda kendini çok öne atmasa da en büyük işi yapan, takımın her şeyine yetişen oyuncusu ise benim gözümde Sinan Güler'dir.Ben bu kadar hırslı, bu kadar dikkatli oyunu karşısında hayran kalıyorum her maç.Her yerde var.Umarım nazar değmez.

Dediğim gibi takımda son 1 ayda gözle görülür bir düşüş var.Şubat ayına iyi girersek ve ilk haftalardaki Beşiktaş'a dönersek gerçekten bizi Uleb'de tutacak takımlar pek az.
Tüm bu gelişmelere rağmen şu takıma en büyük zararı veren -üzülerek söylüyorum- maça gelmeyen, internette orada burada sadece lafta destek veren sözde Beşiktaş taraftarıdır.Yok maç saati uygun değilmiş, yok hafta içiymiş, yok öğlen vakti imiş, yok akatlar uzakmış, yok cola turkaymış...bunların hepsi boş bahaneler.Masal anlatmayın insanlara.İnönü'de hazırlık maçı veya antreman olduğunda nasıl da gidiyor bunca insan?Kupa maçlarında nasıl da doluyor stad?Kime masal anlatıyorsunuz? Salonun yeri çok uzakmış.Yahu servis kalkıyor daha neler anlatıyorsunuz.
Ayıptır.Hem de çok büyük ayıptır.Beşiktaş sadece Futbol takımından ibaret değildir.
Yapmayın ...

Hakan Kirezci
26-01-2008, 22:06
Onur Utku kardeşimin analizleri tümüyle durumu net bir biçimde özetlemiş. Sinan Güler'in müthiş performansı etkileyici gerçekten, ben de kendisine özel bir parantez açmak ihtiyacı hissettim. Yalnız bir hayal kırıklığı olarak da Drobnjak'a değinmemek olmayacak sanki. Oysa ben adını ilk duyduğumda büyük bir güvenle yaklaşmıştım transferine. Mehmet Yağmur'da özverili oyunuyla adından sözedilmeyi hakediyor. Ancak asıl sorunumuz Onur'un da belirttiği gibi taraftarın takımımıza yaklaşımı.

İnönü'yü yıkıp 50 bin- 60 bin kişilik stadyumlar isteyen, oradan buradan çeşitli stadyum fotoğraflarına bakıp bakıp komşunun tavuğuna kaz muamelesi yapan büyük Beşiktaş taraftarının asıl talebinin 50 bin kişilik futbol stadyumu yerine 10 bin kişilik salon olması gerekmez miydi? Oysa şimdi bakıyoruz da bize 500 kişilik salon rahat rahat yetecekmiş. O halde Akatlar'ın yapılmasıyla aynı zamanda boşuna da masraf yapılmış gibi görünmüyor mu? Yılda 3 maç için gelecek olan taraftara A.İpekçi rahat rahat yetermiş.

Namik Kartaloglu
26-01-2008, 22:38
Eren ve Sezen´den daha hizli Onur can informasyonlariyla tatmin olalimmi? haftalar öncesindendir tartistigimiz konu TARAFTAR lik sorunumuz basli basina bir sorun. Taraftarligimiz sadece Galatasaray, Fenerbahce icin gecerliligine gecerli de ULEB kupasinda rakiplerimize karsi gucumuz bizim ic sorunlarimiza mi bagli yani?
Onur can yorumlarin akli basinda yorumlar bir de bizi(zerre kadar basketten anlamam) kalan rakiplerimiz konusunda aydinlat hadi

Erkan Özberk
26-01-2008, 23:17
Hakan Abi Drobnjak eski fiziginde degil bu yuzden de eski performansini sergilemesi simdilik pek mumkun gorunmuyor. Sinan icin sizin soylediklerinize ekleyecek bisey yok. Kaya savunmada hircin oldugu zaman biz kolay sayi yemiyoruz bu kesin fakat Kaya kadar sertbir isim cikmayinca(Cevher,Nicevic,Drobnjak) savunmada zorlanip kolay sayi yiyoruz. Kaya'dan beklenen emek kisminda takima yapacagi katki. Bence esas performansini gostermeyen iki isim Dalmau ve Apodaca(istikrar sorunu ozellikle) Subat ayina iyi ve moralli girersek yine eskisi gibi ligde seriye baglariz. Kazanmamiz gereken en kritik 3 mac Gs, Fb ve Efes maclari.
Uleb'e gelince. Israil takimi haric bizi pek zorlayacak takim yok. Cunku diger takimlar Balkan takimi ve Balkan ekolunun son yillardaki dususunden bahsetmeme gerek yok. Tek soylemem gereken Israil takimina dikkat etmemiz gerektigidir. Her zaman surpriz yapabilirler(tersler kisacasi:)) Ama ben ne olursa olsun ilk 8'e girecegimizi dusunuyorum. Ilk 8'e girmemizi engelleyecek kapasitede bir takim yok deyip yorumumu bitireyim.

Erkan Özberk
26-01-2008, 23:18
.

Hakan Kirezci
26-01-2008, 23:35
Erkan, ben de İsrail takımının tehlikeli olabileceğini düşünüyordum ama sıralamaya bakınca 32 takım arasında 31. sırada kalmış.

Öte yandan da şöyle birşey var; Bizim gruptan çıkan takımlara bakarsak, grubun 2. si ventspils 2. torbanın en sonuncusu(16)

Grubun 3. sü Köln 99'ers 3. torbanın sondan ikincisi (23)
4. sü Elan Chalon ise 4. torbanın sondan 3. sü (30)

Buradan bakıldığında bizim lideri olduğumuz grup oldukça zayıf kalmış gibi görünüyor. Yine öte yandan da grubun 1. si yani bizimkiler ise tüm sıralamanın birincisi konumundalar.
Yani 32 takımın şu aşamada en iyisi biz görünüyoruz.

Bu arada şu bizim İzmir'li paniyonlar 4. torbadan muhtemel rakibimiz olmalarına karşın en kötü üçüncü olarak 4. torbaya girmişler. Çekinmeli miyiz yoksa "Ulen bunların tamamının namağlup lideriyiz sen ne diyon hemşerim" makamında kendime fırça mı atmalıyım kararsız kaldım. Yine de dediğin gibi ilk sekiz hatta ötesi son dört içerisinde şampiyonluk mücadelesi vereceğimize inanıyorum. Sanki bu kupada daha bir konsantre gibi bizimkiler.

Ben en iyisi kendime fırçamı atayım...

Erkan Özberk
26-01-2008, 23:47
Hakan Abi kendi kendime "ulan fener 10-0 yapsa medya gobek atar manset yapardi ama bizi pek onemsemediler" dedim ama sonra "Boylesi ayaklarimizi yere saglam basmamiz icin daha iyi" diye dusunuyorum. Bizim gruptaki takimlara gelince...Onlarin grubunda Besiktas vardi:) Rahat olalim abi. Panionios Panatinaikos degil. Kendine firca atma abi sakal sana yakisiyo diyerek sempatik bir hava da olusturayim:)

Onur Utku Demir
27-01-2008, 11:30
@Hakan Kirezci dediklerinde haklısın.Predrak gerçekten çok kötü(eski haline göre).Belki hatırlarsınız hani bugs bunnyli, tweetyli bir film vardı.Süperstarların yeteneklerini çalıyorlardı.İşte Predrak şu an aynı öyledir gözümde.Sanki başka bir insan olarak gelmiş Türkiye'ye.Efes Pilsen'deki, NBA'daki performansını hatırlıyorum da bu transferin elimizde patlayacağı korkusu içimi sarıyor.Artık takıma adapte olamamış mı desem, yoksa çok zayıflamış (gerçekten eski haline göre oldukça ince) da dengesini mi yitirmiş desem bilmiyorum.Umarım düzelir.Ayrıca Ulebde 10da 10 yapmamız bir yandan da şans.Tabii her büyük başarıda biraz şans vardır ama bizim grubumuz gerçekten kolaydı.Telekom bu kupanın en zor grubunda yer alıyordu ve onlar şu anda averaj ile birinciliği kaçırdılar.Dediğim gibi takımımız gerçek Beşiktaş gibi oynarsa, ilk haftalardaki havasını yakalarsa bizi devirmeleri zor.

@Namık Kirezci inceliğin için teşekkürler.Kuralarda karşımıza gelecek takımlar genel olarak performansı orta seviyede olan takımlar.Tam olarak bir bilgim yok.Şu an diğer takımlara da bakamıyorum zaten 28'inde kuralar çekilince daha rahat ederiz.Bizi zorlayacak(takım toparlandığı takdirde) 5-6 takım var diyebilirim.Şu an turnuvada adımızdan bahsettiriyoruz ve bizi de favori olarak görenler var; ama grubumuz öyle zorlayıcı bir grup değildi açıkçası.Buna rağmen elde ettiğimiz büyük başarı rakip takımları biraz olsun tedirgin edecektir.

@Erkan Özberk Apodaca konusundaki düşüşe katılıyorum ama Dalmau'da o kadar kararlı değilim.Belki çok skorer bir oyuncu değil ama takımı oyuna sokabiliyor.Topu doğru yerlere gönderebiliyor.Kaliteli bir oyuncu orasında hemfikiriz umarım.Apodaca'nın ise ailevi sorunları olduğunu biliyorum.Herhalde onu da halledecektir.Onun dışında israil takımı diğerlerine göre daha dişli.Ters bir takım olabilir belki ama ondan daha beteri İzmirli Paniyonlar gibi geliyor :)

Bu takımın halledemeyeceği sorun yoktur bana göre.Kendi içlerinde kaynaşmışlar zaten.Bu takımın en büyük sorunu taraftardır.O yağmurda, çamurda takımını destekleyen Beşiktaş Taraftarıdır.Dün yine bir maçımız vardı ve oyuncuların hakemle konuşmaları, ayakkabılarının zeminle yaptığı o tiz ses kısacası her şey duyuluyordu.Salonda sanki bir hazırlık maçı oynanıyor gibiydi.Bu takıma ve kulübe yapılan büyük bir ayıptır.Kartalı yetim bırakmaktır.Bir de bu yetmezmiş gibi demirören ve ayak takımı da bu takıma ilgi göstermiyor.Nerede o hepimizden daha Beşiktaşlı olan Sinan Engin?Nerede Demirören?Her maça şikeci Levent Erdoğan'ı gönderiyorlar.O da gelmiyor yarsına zaten.Ben her maçta bu manzara ile karşılaşınca kötü oluyorum, utanıyorum.İnsanlar bu kadar mı kaybetti değerlerini?

Sezen Gunduzalp
28-01-2008, 14:07
Hapoel Jerusalem

Hayırlısı olsun :)

Erkan Özberk
28-01-2008, 14:09
Belli oldu mu

Hakan Kirezci
28-01-2008, 14:15
Erkan, seninkiler gelmiş abicim. Ama işin aslına bakarsan ben pek fazla ciddiye alamıyorum bunları nedense. Biz bu turu iki galibiyetle geçeriz.

Erkan Özberk
28-01-2008, 14:16
Ne som agizliymisim:)
Vira diyelim Karakartal'a. Dedigin gibi Hakan Abi'm aliriz iki maci da

Sezen Gunduzalp
28-01-2008, 14:17
Evet kura çekimi 14,30 daydı

Sezen Gunduzalp
28-01-2008, 14:22
ULEB’de Rakip Hapoel Jerusalem
28.01.2008 15:12

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup 2. Tur'unda İsrail'in Hapoel Jerusalem ekibi ile eşleşti.
ULEB Cup'da İkinci Tur eleme karşılaşmalarının kuraları İspanya'nın Barcelona kentinde çekildi. Kura çekimine 4 torbada toplam 32 takım katıldı.

Grup maçlarının tamamını kazanarak ULEB tarihine geçen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, birinci torbada kura çekimine katıldı ve 4. torbada yer alan İsrail'in Hapoel Jerusalem ekibiyle eşleşti.

İkinci Tur'da ilk maçlar 19 Şubat'ta, rövanşlar ise 26 Şubat'ta oynanacak.

kaynak: bjk.com

Hakan Kirezci
28-01-2008, 14:25
http://www.ulebcup.com/ulebcup/competition/teams/showteam?clubcode=JER
Kendi sahalarında 5 galibiyet deplasmanda 5 yenilgi.
Akatlarda, 500 kişilik(yazıyla beşyüz) muhteşem seyircimizin önünde farklı yeneriz gibi geliyor.

Erkan Özberk
28-01-2008, 14:31
Saha avantajinin Besiktasimizda olmasi dilegiyle...

Onur Utku Demir
28-01-2008, 15:02
İnşallah bu maçı alacağız.Hapoel ne kadar kaliteli bir takım olarak gözükmese de 2004 yılında Uleb Kupasını aldı.Seyircisi de iyi diyorlar.
Her ne kadar böyle söylesem de bu turda fire vereceğimizi hiç zannetmiyorum.
İnşallah Beşiktaş'ım bu maçlardan rahat galibiyetler ile ayrılır.

Eren Cemaloğlu
28-01-2008, 15:58
hapoel 4. torbanın en güçlü takımıydı kesinlikle.bu sene biraz düşüşteler ama yine de bulunduğu torbanın en iyisiydi.ancak bu bizi zorlayacağını göstermez.bu turu rahat geçeriz.
hapoel çok ilginç bir takım.sezon başında miami'de 15 kişilik kadroya giremeyen eski karşıyakalı marcus slaughter'ı çok büyük ümitlerle kadrolarına katmışlardı.ancak hiç bişeye yaramadı.uleb kupasında ilk kez strasbourg karşısında forma giymişti ve son kez de starasbourg'a karşı oynadı.o maçtan sonra bir olay oldu(ne olduğunu tam bilmiyorum) ve takımdan gönderildi.bu hapoel tam bir türkiye manyağı.türkiyede iyi oynayan tüm oyunculara takıyorlar.kimani friend'de bir müddet orda oynamıştı.el amin de bizden azovmash takımına gider gitmez hapoel'den çok yüklü bir teklif almıştı ancak gitmedi.solomon için de maccabi'yle çok savaşmışlar ancak onu maccabi'ye kaptırmışlardı.şu anda tam kadrolarını bilmiyorum ama kesin tanıdık bir oyuncu vardır ...
edit:şimdi baktım da yokmuş hiç tanıdık :)

Hakan Kirezci
28-01-2008, 16:13
Al bakalım Eren kadro budur. Bak bakalım biz de oynamasını isteyebileceğimiz bir oyuncuları var mı.

http://img184.imageshack.us/img184/8172/adszgz9.jpg

Onur Utku Demir
28-01-2008, 16:32
Sene başında Efes in almak istediği eski Maccabili Jamie Arnold a bi nevi servet odediler. Bunun yanında Bowers var ki NBDL de oynayıp bi turlu NBA ye kapak atamamış oyunculardan biridir. Ve son olarak yine eski Maccabili Sharon da takımda butun eksikleri kapatmaya calışan bir oyuncu.

Aslında seçebileceğimiz en zor takımı seçmişiz diyorum şu an.

Namik Kartaloglu
28-01-2008, 17:01
Torbanin en guclusunu devre disi birakalim sonra basimiza is acmasinlar, finalde karsimiza ciksalar kendilerini dev sanirlar yoksa:)

Eren Cemaloğlu
28-01-2008, 17:19
yok hakan abi bu adamların hiç biri bizim kadroya giremez.istemiyoruz hiç birini :D
ama bu kupa için genel bir değerlendirme yapacak olursam şampiyonluktaki rakiplerimiz benetton,joventut,dinamo moskova ve telekom'dur.pamesa valencia'nın rakip olabileceğini düşünmüyorum.üzülerek söylüyorum ama bence dinamo moskova bizden daha iyi takım.büyük ihtimalle onlar kazanır diye düşünüyorum.ancak bizim de çok büyük şansımız var şampiyonlukta.% 55 dinamo, % 40 biz ve % 5 joventut kazanır diye düşünüyorum...

Hasan Soykan
28-01-2008, 22:44
Beşiktaşımız bu turu geçerse Benetton Kızılyıldız eşleşmesinin galibiyle karşılaşıcak benettonunda antrenörü oktay mahmudi....

Serhat Ovayolu
29-01-2008, 03:34
evinde yenilmeyen bir takım. ve bizimde düşüşümüz malum. son hafta tbl de selçuk üniyi zar zor yendik umarım bu maçların ikisinide kazanırız. bu takımın en önemli zaafı savunması. savunmanın bizim için de avantaj olduğu söylenemez. kaya pota altında nicevicin yokluğunda çok zorlandı. umarım Predrag Drobnjak bir an önce takıma adepte olur ve pota altındaki zaaflarımızın kapanmasına yardımcı olur. dış atışlarımız en güvenilir silahımızken son maçta az kalsın maçı kaybettiriyordu. umarım uleb cup bizim olur...

Serhat Ovayolu
29-01-2008, 03:43
arkadaşlar taraftar sitesi çok ilginç bir sürprizi barındırıyor :D

http://www.che.co.il/Sites/Che/index.php

bunun dışında çok başarılı bir takıma benziyor. geçen sene çeyrek final 2006da yarı final oynamışlar ve asıl olay olan 2004 uleb cup şampiyonluğu var
başarıları şöyle:

2002-2003: FIBA Champions Cup: took 3rd place (2-4) in Group A of Pan-Euro Stage
2003-2004: ULEB Cup: took 2nd place (6-4) in Group D, won championship !!! beating Real Madrid in the final
2004-2005: ULEB Cup: took 3th place (6-4) in Group E
2005-2006: ULEB Cup: took 2nd place (7-3) in Group D, lost to Dynamo Moscow in the semifinals (!!!)
2006-2007: ULEB Cup: took 3rd place (5-5) in Group C, lost to FMP (SRB) in the Quarterfinals !!!
--------------------------------------------------------------------
European cups achievements:
Saporta Cup Semifinals -02
ULEB Cup Winner -04
ULEB Cup Semifinals -06
ULEB Cup Quarterfinals -07

uleb cub şampiyonluğunu real madridi yenerek almış.

kadrosunda 5 amerikalı var geri kalanın tamamı israilli.

Erkan Özberk
29-01-2008, 10:19
Vayy taraftara bak:)
Halkin takimi Jerusalem:D

Eren Cemaloğlu
29-01-2008, 16:44
asıl büyük şanssızlığımız bu turu geçersek benetton'la oynayacak olmamız.benetton bu kupadaki en büyük 3-4 takımdan birisi.ve bizim için gerçek sınav onlar karşısında olacak.takımın başında oktay mahmuti var.aynı zamnda yine herkesin tanıyacağı engin atsür var.ve en önemlisi italyan milli takımının en önemli oyuncularından biri marco mordente de orda.lionel chalmers'ı da hiç izlemedim ama istatistikler takımın en skorer oyuncusu olduğunu gösteriyor.ayrıca bir de angelo gigli kadroda ve bizi en çok zorlayabilecek oyunculardan birisi.eşleşme açısından büyük problemler yaratacaktır.kadro kalitesi olarak çok üst düzey bir takım.1. torbanın en üst sırasından girip de böyle bir kura çekmek 50 senede bir rastlanacak bir şey.gel de isyan etme...
edit:bu arada yazmayı unutmuşum benetton preston shumpert'ın eski takımı...

Hasan Soykan
29-01-2008, 20:32
Evet eren aynen katılıyorum tersinden büyük ikamiye hele öteki tur daha bi facia benetton eşleşmesi....

Eren Cemaloğlu
04-02-2008, 21:21
hapoel'i nasılsa geçeceğimizi varsayrak bir dahaki turda rakibimiz olacak olan benetton'u biraz daha yakından takip edelim istedim:
bir hafta önceki maçta Benetton Treviso İtalya A-1 ligi maçında evinde ağırladığı Pierrel Capo d'Orlando'yu çok üstün bir oyunla 107-79 yendi.
Benetton'da Chalmers 24 sayı 5 ribaund 4 assistle en skorer isim oldu.Lucas 17 sayı 3 asist,Gaines 14 sayı ve Maresca 12 sayı 2 assist ile oynadılar.

Erkan Özberk
04-02-2008, 21:39
Bir de su var Benetton Avrupa'nin iyi takimlarindan birisidir, hatta ekoldur denilebilir. Sadece son seneler fazla adlarindan soz edilmiyor. Ama su belli ki tekrar kendilerine geliyorlar. Umarim zoru basarir kartallar

Onur Utku Demir
19-02-2008, 10:01
Bugün futbol takımının Barcelona ile yaptığı maç kadar heyecanlıyım.Yüreğimde bir kıpırtı var.Yenilgiyi düşünmek dahi istemiyorum; ama takımın sorunlarını görünce elimde olmadığını görüyorum.

Bu maçı almak takım için oldukça önemli bir adım olacak bence.Üzerimizdeki şu ölü bulutlarını yok edip güneşe bakmaya başlayacağız.Sadece sayı için değil, takım ve takım arkadaşları için de oynamak gerektiğini anlayabiliriz.Bunu söylüyorum çünkü bugün İsrail'de adi bir hakem yönetimi ve baskı kuran bir taraftar ile karşılaşabiliriz.Bizim ateşli, cefakar, dünyaca tanınmış çarşı'nın yanında onlar kim ki diyorum :D ama belli mi olur belki israile otobüs kalkar kazandan...

Bugün güvenebildiğim isimler her zamanki gibi Sinan Güler ve Sandro Nicevic.Bu ikisindeki olası bir düşüş veya erken faul sorunu -diğer oyunculardan olağandışı bir destek gelmedikçe- takımı sıkıntıya sokar diye düşünüyorum.Apodaca iyileşti ise o da bu maça asılabilir.Dalmau ise bence iyi bir performans sergileyecektir.Aslında son 3-4 haftayı saymazsak bence oldukça iyi oynuyordu.Her ne kadar pek çok spor bilgininin beğenmemesine rağmen ben beğeniyorum Dalmau'yu.

Bugün Kaya'nın maça konsantre olması da önemli.Hakemlerle didişmek yerine oyununa devam etmeli.Savunması takım için oldukça önemli.

Zor bir deplasman olacak ama Kartal ne zorlukları aştı.Bunu mu aşamayacak?
Haydi Kartal'ım Göklere Aç Kanat !

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 10:20
Bugun 11 de 11 yapma gunu! Potanin penCHEleri ULEB de aliskanliklarina devam edecektir. Yurekten inaniyorum. Aksam maci seyretme sansi p2p da 90%

Onur Utku Demir
19-02-2008, 10:26
Bugun 11 de 11 yapma gunu! Potanin penCHEleri ULEB de aliskanliklarina devam edecektir. Yurekten inaniyorum. Aksam maci seyretme sansi p2p da 90%

Maç Kanal 24'de canlı olarak veriliyor.Eğer sizde çekmiyorsa p2p yolu gözükür tabi :)

Sezen Gunduzalp
19-02-2008, 10:33
Abicim sen basket maçlarını izlemesen :) :)

Potanin penCHElerine sonsuz başarılar :D :D

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 11:06
Abicim sen basket maçlarını izlemesen :) :)

Potanin penCHElerine sonsuz başarılar :D :D

Yani Ugursuzmu demek istedin sezencik? Seyretmeyeyim degilmi? Korkuyorum aslinda seyretsem kaybedecegiz seyretmesem de o guzel galibiyeti kacirmis olacacagim.

Onur Utku can; P2P sagolsun, sorunlarimi cözuyor buyuk ölcude:D Turkiye sinirlari icinde yasaklanmis ama "adaletin kolu" o kadar uzun degil. Ve kanal24 de cok net yayin yapiyor diger kanallarla karsilastirinca.

Sezen Gunduzalp
19-02-2008, 11:16
Yani Ugursuzmu demek istedin sezencik? Seyretmeyeyim degilmi? Korkuyorum aslinda seyretsem kaybedecegiz seyretmesem de o guzel galibiyeti kacirmis olacacagim.

Sen yanlış anladın abicim ne uğursuzu :D :D o nerden çıktı :D
Bu konuda yanlış anımsamıyorsam Alper imdadına yetişir hemen maçı ekler sende izlersin abi :D :D

Onur Özgen
19-02-2008, 14:32
jerusalem kendi sahasında çok iyi bir ekip, ateşli ve her maçı dolduran bir seyircisi var. oradaki maçı kazanırsak, akatlar'da çok daha rahat alırız. beşiktaş'ımıza başarılar...

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 18:19
Ilk ceyrek 15-15 bitti veya 13-13 yayin net olmadigindan rakamlar birbirine giriyor

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 18:39
43-29 önde bitirdiler. Uzaktan atislarin hemen hemen hic birinde basarili olamadik bu ceyrekte

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 19:16
Ucuncu ceyrek te 16 sayi farkla bitti. 66-50 Kaya yuruyor sahada, oyuncularin moralini bozuyor. Sinan girdi oyun canlandi.

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 19:21
fark 10 sayiya indi

Namik Kartaloglu
19-02-2008, 19:42
88-73 yenildik. Kaya Macin en kötusu ödulu kazanmali. Cok kötu ve isabetsiz atis rekoru kirdik.

Onur Utku Demir
19-02-2008, 19:44
Ne umutlarım vardı.

Fırat Gürgan
19-02-2008, 20:48
biz bu takımı eleyeceğiz, herkes görecek biraz özveri gösterip rövanş maçında o salonu doldurmamız lazım.

Erkan Özberk
20-02-2008, 00:27
seri uzarsa son mac nerde oynanacak?

Namik Kartaloglu
20-02-2008, 08:05
Simdi uzmanlara sorum? galip olmamiz yeterlimi bir ucuncu mac icin? Sayi farki atsak bir ust tur olayi olurmu?

Safak Batman
20-02-2008, 09:39
15 sayı hiç kolay olmayacak ,salonun dolu olması ve taraftar desteği gerek

Namik Kartaloglu
20-02-2008, 12:08
Artik tas kafalarimizin ustunde destek vermedigimiz an altinda ezilecegiz. 200 kisiyle olmuyor bu is, malesef daha da cok olmaliyiz.

Onur Özgen
21-02-2008, 17:23
3000 kişi gelip, beşiktaş taraftarının ne olduğunu bir kez daha göstermeli avrupa'ya. taraftar desteği olmadan, 15 sayıdan fazla fark atmamız çok zor, biz bu takımdan çok daha fazla potansiyele sahibiz, gruplarda 10'da 10 yapan bir takımın ilk turda elenmesi yazık olur, biz bu kupada final oynayacak kapasitedeyiz, umarım oynayacağız da, beşiktaşımıza başarılar... taraftarımıza da tekrardan selamlar !

Namik Kartaloglu
24-02-2008, 18:29
Potanin PenCHEleri!

Sezen Gunduzalp
24-02-2008, 18:46
Salı zor bi sınavımız var ama 15 sayı bizim Potonın PenCHEleri için hiç birşey
avantaj olarak son maçın bizim sahamızda oynanmasını kullanmalıyız.

Şimdiden başarılar Kartalıma :D :D

Sezen Gunduzalp
25-02-2008, 21:24
Maçı yarın Kanal 24 veriyor
19,30

Namik Kartaloglu
25-02-2008, 22:13
MAÇ ÖNCESİ VE SONRASI SERVİS KALKACAK

Beşiktaş Cola Turka-Hapoel Jerusalem mücadelesini izlemek isteyen taraftarlarımız için Beşiktaş eski Tansaş önünden maçın başlamasından önce, saat 17.30, 18.00, 18.30 ve 19.00'da olmak üzere 4 adet servis kalkacaktır.

Ayrıca maç bitiminde de dönüş için saat 21.00 ve 21.30'da olmak üzere 2 adet servis taraftarlarımıza hizmet verecektir.

Resmi sitedeki haberden alintidir.

Onur Özgen
26-02-2008, 16:51
bu servis işi bilmiyorum daha önce de var mıydı; ama eğer yoksa bence çok yerinde olmuş. sadece bu maçlık olmamalı bu uygulama eğer öyleyse, her maç için kalkmalı. bugün tamamen dolu bekliyorum salonu. haydi beşiktaşım !

SİYAH-BEYAZ GÜM GÜM GÜM, BOMBALASI BOMBALASI BOM BOM BOM ! :)

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 17:40
Servis her macta var da kimse kullanmiyor. Herkes özel ucaklariyla gidiyor(saka ama serzenis)

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 18:29
Akatlardan ilk göruntuleri: Turbinler dolu ;)

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 18:49
birinci ceyrek 16-16 bitti. Hadi PenCHEler dengeli atislarin zamani simdi.

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 19:14
İlk yarı sonucu 37 - 33 bitti

fark ikili hanelere ulasamadan apadoca dan top kaybı geldi :(

Olsun bastır Şanlı Kartalım :D :D

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 19:15
ikinci ceyregi 37-33 önde kapadik ama daha cok sayiya ihtiyacimiz var haydi haha derin saplayi su penCHEleri.

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 19:49
3.çeyrek itibari ile skor :
54 - 45 :D :D :D

Haydi Kartalımmm

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 19:53
Şuan cok iyiyiz sadece dinleye biliyorum ama salonun çoşkusu evin içinde
Hadi Kartalım :D :D

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 19:54
fark 11 sayı hadi kartalım biraz savunma :D :D

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 20:05
13 sayı fark son 3 dakika :D :D :D

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 20:16
Tur bizim maç bizim Her zaman her yerde en büyük KARTALLLLL :D :D

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 20:17
Canlarim benim SIZ HAYATSINIZ

Sezen Gunduzalp
26-02-2008, 20:18
73 - 53 ölücektim
Tebrikler Beşiktaşım

:D :D :D

Sinan Arin
26-02-2008, 20:18
fark 20 sayı maç bitti harikasın beşiktaşım

Ahmet Ayyıldırım
26-02-2008, 20:22
Ağlıyorum ulan ağlıyorum sevinçten!
Helal olsun tüm Kartallarımıza bize bu mutluluğu yaşattıkları için.

Deniz Özdemir
26-02-2008, 20:26
harika birgün bugün.her zaman her yerde en büyük KARTAL:)

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 20:56
yerine sigmamak demek bu demekmis? yer begenemiyordum, oturayimmi ayaktami kalayim a karar veremiyordum. cok mutluyum coooookkkkkk

Fırat Gürgan
26-02-2008, 21:21
biz bu takımı eleyeceğiz, herkes görecek biraz özveri gösterip rövanş maçında o salonu doldurmamız lazım.
ilk maç sonrası yazmıştım, haklı çıktığıma hiç bu kadar sevinmedim. gerçekten çok güzeldi, bugün beni mutlu eden diğer birşey o salonu tıklım tıklım görmekti. salona giderken açıkçası hiç bu kadar kişiyi beklemiyordum, gelen herkesin ayağına sağlık, kartal yüreklilerimizde bizi kırmadılar ve aldılar maçı.

Deniz Özdemir
26-02-2008, 22:20
yerine sigmamak demek bu demekmis? yer begenemiyordum, oturayimmi ayaktami kalayim a karar veremiyordum. cok mutluyum coooookkkkkk

namık abi oturmayalım bugün:D sabaha kadar kutlayalım,eğlenelim,bağıralım _)

Deniz Özdemir
26-02-2008, 22:21
İşte Beşiktaş İşte Zafer

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup 2. tur ilk maçında 15 sayı farkla mağlup olduğu Hapoel Jerusalem’i BJK Akatlar Cola Turka Arena’daki rövanşta 20 sayıyla, 73-53 yenerek ULEB Cup'da ilk 16’ya kaldı.

Kaya Peker, Nicevic, Dalmau, Apodaca ve Sinan Güler beşiyle karşılaşmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız ilk atağında Kaya ile sayı buldu. Aynı oyuncunun attığı sayılarla arayı açmaya başlayan Ekibimiz, Dalmau’nun üst üste yaptığı hatalarla farkı yükseltemedi ve potasında sayılar gördü. İlk dakikalar iki takımın da savunma ağırlıklı mücadelesiyle geçilirken Apodaca attığı basketlerle Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ı öne geçirdi. 7. dakikayı 11-7 üstünlükle bitiren Ekibimiz savunmada sert bir oyunu tercih etti ancak İsrailliler serbest atışların çoğunu sayıya çevirerek arayı kapattı. Çeyreğin son dakikasına Siyah Beyazlılarımız 2 sayı farkla önde girerken son hücumlarda attığımız toplar potayı bulmadı ve ilk periyot 16-16 eşitlikle sona erdi.

İlk çeyrekteki tempo ikinci periyotta da devam etti. İki takımın karşılıklı atakları ve sert savunması oyunda dengeyi bir türlü değiştirmedi. 16 sayılık farka ihtiyacı olan Ekibimiz savunmadan ziyade hücuma ağırlık verince savunmadaki boşluklar rakip takımın işini kolaylaştırdı. İsraillilerin ilk dakikalardaki etkinliğini ilerleyen zamanlarda bozan Takımımız, Mehmet Yağmur ve Cevher Özer’in devreye girmesiyle hücumda kolay pozisyonlar buldu ve 15. dakikayı 27-23 üstünlükle tamamladı. Bu dakikadan sonra peş peşe basketlerle farkı 6 sayıya çıkartan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Hagag’ın sayılarını engelleyemeyince rakip takım arayı tekrar kapattı. Nicevic’in son 1.5 dakikalık performansıyla maçın kontrolünü tekrar ele geçiren Siyah Beyazlılarımız ilk yarının son dakikasına 37-28 galibiyetle girdi ancak son 40 saniyede 5 sayı bulan Hapoel Jerusalem farkı 4 sayıya düşürdü. Fakat ilk yarının sonunda Siyah Beyazlılarımız 37-33’lük skorla soyunma odasına önde giden taraf oldu.

İkinci devreye hızlı bir giriş yapan Ekibimiz 2.5 dakikada attığı 6 sayıyla farkı 8’e yükselterek rahat bir nefes aldı. Shumpert’in sayılarıyla rakibini köşeye sıkıştıran Takımımız, Hapoel Jerusalem’in dış atışlarına çözüm üretemedi ve istediği farkı bir türlü yakalayamadı. Baskılı oyunuyla sonuca gitmeye çalışan Siyah Beyazlılarımız zaman zaman kritik hatalara imza atınca İsraillilerin farkı düşürmesini engelleyemedi. 27. dakika Ekibimiz’in 47-42’lik üstünlüğü ile geçilirken birçok fırsatı cömertçe harcayan oyuncularımız karşısında İsrail temsilcisi bir ara farkı tekrar 4 sayıya kadar düşürdü. Kısa sürede toparlanan Siyah Beyazlılarımız, Apodaca’nın sayılarıyla farkı açtı ve üçüncü çeyreği 54-45 önde bitirdi.

Tamam ya da devam anlamına gelen son periyotta heyecan gelebilecek en üst seviyedeydi. İlk dakikalarda İsraillilerin üst üste geliştirdiği hücumları başarılı bloklara savuşturan Takımımız, dış atışlardan sonuca ulaşmaya çalıştı ancak istediği verimi alamadı. Shason’un üçlüklerine maç boyunca bir türlü çözüm üretemeyen Siyah Beyazlılarımız 33. dakikaya 59-48 önde girdi. Tur için gereken farka sadece 5 sayı kalmıştı ki Hapoel Jerusalem arayı tekrar kapatmayı başardı. Son 5 dakikaya Takımımız’ın 8 sayılık farkıyla girilirken taraftarlarımızın müthiş tezahüratlarıyla üst üste sayılar kazanan Siyah Beyazlılarımız, 37. dakikada farkı 13 sayıya yükseltti. Maç boyunca sıkıntılı anlar yaşayan Ekibimiz son 4 dakikada gösterdiği performansla farkı 15 sayıya kadar yükseltti ve turu ortada bıraktı. 16 sayıya ihtiyacı olan Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımımız son 2 dakikaya 66-51 galip girerken Dalmau’nun faul atışlarından bulduğu tek sayıyla 16 sayılık farka ulaştı ve turu kendi tarafına çevirmeyi başardı. İsrail hücumlarını başarılı bloklar ve ribauntlarla savuşturan Siyah Beyazlılarımız, Apodaca’nın bitime 1.18 dakika kala attığı sayıyla derin bir nefes aldı. Son dakikaya 69-51 önde, turun sahibi olarak giren Ekibimiz bu süre içinde de ele geçirdiği fırsatları sayıya çevirdi. İsraililerin 8 hücumunu boşa çıkaran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız zaman zaman zor anlar yaşadığı karşılaşmanın son çeyreğinde patladı ve taraftarlarımızın müthiş desteğiyle maçtan 73-53 galip ayrılarak ULEB Cup’da ilk 16’ya kaldı.

bjk.com.tr

yumurtakafa yılmaz
26-02-2008, 22:35
yaaa, bu kanal 24-25 neyse ülkerin galiba çukolata reklamı yapıp durdu. üstelik şampuan reklamındaki adamın başı keldi :)
maç ise çok güzeldi, yöneticiliğini beğenmesemde başkanın o halini görmek beni de duygulandırdı...

demek ki dostunu ve düşmanını iyi seçememiş !!!

en azından futbol da !!!

Namik Kartaloglu
26-02-2008, 22:42
Gözum tanidik sima ararken Yilmaz can seni orada gördugumde sevindim. Emeginize saglik.

Erkan Özberk
26-02-2008, 23:16
Ne mutlu sizlere, ne mutlu sizin o kocaman yureginize, ne mutlu girtlagi patlarcasina hic susmadan, oturmadan Besiktas icin haykiran Besiktas asiklaria. Bize bu mutlulugu yasattiginiz icin size ne kadar tesekkur etsek azdir. Sizleri ve Besiktas'i cok seviyoruz...

Namik Kartaloglu
27-02-2008, 00:12
Mac su anda var bende nasil yukleyecegimi söyleyin multimedya bölumune ekleyelim.

Hakan Kirezci
27-02-2008, 01:06
Kızılyıldız...
Ne yaparız bunlarla?.
İlk maç galiba deplasmanmış. (11 mart)

Bu arada Ergin hocanın taraftarla ilgili maç sonu söyledikleri çok zekiceydi doğrusu.
"Taraftar maça gelsin diye orada ki maçı da verdik zaten"
Akatlarda ki her kardeşimin alnından öpüyorum. Boğazlarına sağlık.

Ahmet Ayyıldırım
27-02-2008, 07:47
http://img403.imageshack.us/img403/1683/medyapb1.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/5633/medya1wn1.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/5083/medya2dp6.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/6316/medya3pi1.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/4511/medya4rj3.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/8375/medya5ae3.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/5049/medya6al9.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/9963/medya7bj5.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/4939/medya8ry8.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/7852/medya9dy8.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/332/medya10xi6.jpg

Sezen Gunduzalp
27-02-2008, 10:13
maç görüntüleri de geldi.
Forza Levent Komurkaraya teşekkürler.

http://rapidshare.com/files/95207554/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem__rnek.avi

ilk yarısı
http://rapidshare.com/files/95185825/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem_ilk_yar_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/95185832/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem_ilk_yar_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/95185828/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem_ilk_yar_.part3.rar

ikinci yarı

http://rapidshare.com/files/95196924/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem_ikinci_yar_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/95196946/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem_ikinci_yar_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/95196930/02-26-2008_Besiktas-Hapoel_Jerusalem_ikinci_yar_.part3.rar

Cem Ozel
27-02-2008, 11:04
izleyemiyorumki maçları :( hepsinin emeğine sağlık bizi mutlu kıldılar.

Sezen Gunduzalp
27-02-2008, 14:11
Beşiktaş Cola Turka'ya Sırp Rakip
27.02.2008 14:45

Beşiktaş Cola Turka'nın ULEB Cup'daki rakibi Kızılyıldız, Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı Benetton Tamoil'i eleyerek üst tura yükseldi.

Beşiktaş Cola Turka'nın ULEB Cup'da eşleştiği Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı, grubunu 3. sırada tamamlarken, 2. turda ise İtalya'nın Benetton Tamoil takımını eledi.

ULEB Cup'da F Grubu'nda yer alan Kızılyıldız, Rusya'nın Dinamo Moskova ve Belçika'nın Telindus Oostende takımlarının ardından 6 galibiyet, 4 mağlubiyetle 3. sırada yer aldı.

2. turda Oktay Mahmuti'nin antrenörlüğünü yaptığı Benetton Tamoil takımıyla eşleşen Sırbistan ekibi, oynadığı 2 maçı da 81-71 ve 83-82'lik skorlarla kazanarak Beşiktaş Cola Turka'nın rakibi oldu.

Kadrosunda 4 yabancı oyuncu bulunan Sırbistan ekibinin en skorer oyuncuları ise Tadija Dragicevic ve ABD'li Omar Cook. Tadija Dragicevic 19 sayı ortalaması ile mücadele ederken, Omar Cook da maç başına 16.6 sayılık ortalama yakaladı.

İki takım arasındaki ilk karşılaşma 11 Mart'ta Belgrad'da, rövanşı ise 18 Mart'ta İstanbul'da oynanacak. Bu karşılaşmada turu geçen taraf, Torino'daki 8'li finalde Galatasaray Cafe Crown-Kalise Gran Canaria eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_All_WEB_View)/47D116D03275D0EAC22573FC0045D360?OpenDocument

Serhat Ovayolu
28-02-2008, 09:56
Kızılyıldız maçları sanırım ULEB cup'taki en zor maçlarımız olacak. Takım bildiğimiz kızılyıldız değil ama neticede Yugoslav ekolünü yabana atmamak gerekiyor. Kızıl yıldız Euroleagu de mücadele eden diğer sırp takımlarının biraz gölgesinde de kalsa artık bu noktadan sonra kolay takım yok. İstatistikler incelenince görülen en önemli nokta takımın tüm yükünün Tadija Dragicevic ve Omar Cook tarafından çekildiğidir. Rebaundlarda da Tadija Dragicevic ön plana çıkmakta. İki Benetton maçında toplam 19 rebaund alarak pota altında ön olana çıkmış.

Vehbi Cankat Güneş
28-02-2008, 12:00
öğrenci evimin seyyar anteni maçı veren kanalı çekmediği için canlı izleyemedim:D ama taraftarın müthiş desteğiyle yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden bu takımı tv den izlemek de yetmez artık

Namik Kartaloglu
29-02-2008, 11:37
öğrenci evimin seyyar anteni maçı veren kanalı çekmediği için canlı izleyemedim:D ama taraftarın müthiş desteğiyle yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden bu takımı tv den izlemek de yetmez artık

Sen de o seyyar antenin ucuna bakir kabonun bir ucunu tak diger ucunu aleminyum tencerenin kulpuna sonra da onu pencerenin kenarina koy al sana canak anten(zihni sinir den icatlarda vardi). Ise yariyor cunku amac dalgalari yakalamak degilmi canagin da islevi o.

Vehbi Cankat Güneş
29-02-2008, 14:34
Sen de o seyyar antenin ucuna bakir kabonun bir ucunu tak diger ucunu aleminyum tencerenin kulpuna sonra da onu pencerenin kenarina koy al sana canak anten(zihni sinir den icatlarda vardi). Ise yariyor cunku amac dalgalari yakalamak degilmi canagin da islevi o.

olur abi bi deniyim bakalım:)

Namik Kartaloglu
10-03-2008, 14:13
Potada ULEB Cup Heyecanı
10.03.2008 09:40

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup 3. tur ilk maçında yarın (11 Mart) saat 19.00'da deplasmanda Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek.
ULEB Cup'ta grup maçlarını yenilgisiz lider tamamlayarak kupa tarihine geçen, ardından 2. tur ilk maçında deplasmanda 15 sayı farkla mağlup olduğu Hapoel Jerusalem'i, rövanşta muhteşem bir basketbolla 73-53 yenerek tur atlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 3. tur ilk maçında yarın (11 Mart) saat 19.00'da deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaşacak. Mücadele Kanal 24'ten canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı 18 Mart'ta BJK Akatlar Cola Turka Arena'da oynanacak.

Kızılyıldız'ı tanıyalım

ULEB Kupası'nda (F) Grubu'nda yer alan Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibi, Rusya'nın Dinamo Moskova ve Belçika'nın Telindus Oostende takımlarının ardından 6 galibiyet, 4 mağlubiyetle 3. sırada yer aldı. 2. turda Oktay Mahmuti'nin antrenörlüğünü yaptığı Benetton Tamoil takımıyla eşleşen Sırbistan ekibi, oynadığı 2 maçı da 81-71 ve 83-82'lik skorlarla kazanarak Siyah-Beyazlılarımız'ın rakibi oldu. Kadrosunda 4 yabancı oyuncu bulunan Sırbistan ekibinin en skorer oyuncuları ise Tadija Dragicevic ve ABD'li Omar Cook.

Resmi siteden alintidir.

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 17:30
Maca az kaldi, heyecan dorukta. Haydi Kartalim penCHEni saplarsin puanlara. Ucmak Özgurluktur!

Alper Saltık
11-03-2008, 18:02
Haydi Kartallar yüksek uçma vakti !

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 18:41
ikinci periodu önde kapadik 34-36 haydi kartalim durma devam et daha da yukseklere Sanli Kartalim

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 18:47
Eski adi Kizil Yildiz olan simdiki adi Pembe Hac ilk ceyregi 20-17 önde kapadi. ikinci ceyrekte bastiran Kartalim sayiyi kapadi 17.dk da 4 sayi önde girdi. ilk period itibariyle 34-36 öndeyiz.

Sezen Gunduzalp
11-03-2008, 19:06
Abi Kanal 24 durdu kaldı :(
senden bekliyoruz skor bilgilerinii :D :D

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 19:20
Ucuncu ceyregi bir sayi farkla maglup kapadik 59-58 cok cekismeli geciyor mucadele. Shumpertin son dk. daki sayilari bize nefes aldirdi. son ceyrek basladi Haydi KARTALIM ucmak Özgurluktur!

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 19:22
67-66
70-66
70-68
72-68
77-73
77-76
78-79

Sezen Gunduzalp
11-03-2008, 19:36
süperrr :D :D

Sezen Gunduzalp
11-03-2008, 19:38
bitmedi mi bitmedi mi :D

Sezen Gunduzalp
11-03-2008, 19:43
80 - 80 bitti
Akatlarda görüşmek üzere :D :D

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 19:43
80-80 berabere bitti.

Sezen Gunduzalp
11-03-2008, 19:44
Uzatma olmaması gerekıyor abi ikili maç olduğu için ama :(

Sezen Gunduzalp
11-03-2008, 19:46
Yok abi uzatma arkası Akatlar :D :D

Gokhan Akyol
11-03-2008, 19:46
kazanabilirdik ama beraberlikte iyidir.... akatlar cehenneminde hesap hekeriz...

Alper Saltık
11-03-2008, 19:52
80-80 berabere bitti maç.Normalde berabere bitmez basketbolda fakat 2 maç olduğu için ilk ma berabere bittebiliyor.İş akatlara kaldı.Kızılyıldız pençemizden son anda kurtuldu.
Sabaha maçın tamamını sunacağım ;)

Namik Kartaloglu
11-03-2008, 20:20
Kızılyıldız:80 - Beşiktaş Cola Turka:80
11.03.2008 20:39

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup 3. tur ilk maçında Kızılyıldız'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Maç 80-80 berabere sonuçlandı. 18 Mart'taki rövanşı kazanan takım üst tura yükselecek.
Sırbistan'da oynanan mücadelenin ilk 5 dakikalık bölümünde her iki takım da karşılıklı sayılar buldu. İkinci 5 dakikalık bölümde ise ev sahibi ekibin agresif oyunu vardı. Bu çeyreğin bitimine 2,5 dakika kalan 15-13'lük skorla üstünlüğü eline alan Siyah-Beyazlılarımız, son saniyelerde hatalar yapınca Kızılyıldız, ilk periyodu 20-17 önde bitirdi.

İkinci periyodun ilk 3,5 dakikasında ev sahibi takım 3 sayı, Siyah-Beyazlılarımız ise 2 sayı kaydedebildi. İyi savunma yapan Takımımız, hücumda uygun pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı hatalar nedeniyle sayı kısırlığı yaşanırken, Mehmet Yağmur, bitime 2 dakika 51 saniye kala 30-29'luk skorla Takımımız'ı yeniden öne geçirdi. Son saniyelerde Shumpert'in basketleri sonrasında Siyah-Beyazlılarımız soyunma odasına 36-34 önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyrek Kızılyıldız'ın serbest atışlardan bulduğu sayılarla başladı ve skora 36-36 eşitlik geldi. Siyah-Beyazlılarımız üst üste hatalar yapınca skor üstünlüğü de Kızılyıldız'a geçti. Shumpert ve Drobnjak'ın basketleri ile rakibin farkı açmasını engelleyen Takımımız'da Kaya Peker ve Apodaca'nın sakatlık geçirmesi büyük şanssızlıktı. Ayrıca Dalmau da 4 faulü nedeniyle kenardaydı. Bu şanssızlıklara karşın oyun düzenini bozmayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, bu çeyreğin bitimine 2 dakika kala 55-55'lik eşitliği yakaladı. Takımımız, Kızılyıldız'ın son saniyedeki basketini engellemeyince 3. çeyrek 59-58 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Markovic'in 3 sayılık basketi ile son çeyreğe iyi başlayan Kızılyıldız'a Takımımız, Drobnjak'ın sayılarıyla yanıt verdi. Kızılyıldız, üst üste sayılar bulurken, Shumpert, rakibin sayılarına yanıt veren isimdi. Apodaca ile Kaya Peker de bu çeyrekte oyuna tekrar girdiler. Bazı hücumlardan eli boş dönen Takımımız, top kayıpları da yapınca Kızılyıldız bitime 5 dakika kala 75-68'lik skorla maçtaki en büyük farkı yakaladı. Rakibin hataları ve Ekibimiz'in iyi oyunu sonrasında fark bitime 2,5 dakika saniye kala 1'e indi (77-76). Shumpert'in 3 sayılık basketi ise son 2 dakikaya girilirken Ekibimiz'i 79-78 öne geçirdi. Mücadelenin son anlarında üstü üste top kayıpları yapan Siyah-Beyazlılarımız, savunmadaki başarısıyla dikkat çekti. Karşılaşma 80-80 beraberlikle tamamlandı.

Bu maçın rövanşı 18 Mart'ta BJK Akatlar Cola Turka Arena'da oynanacak ve mücadeleyi kazanan taraf bir üst tura yükselecek.

Sezen Gunduzalp
03-04-2008, 20:43
ULEB Cup’ta Derbi 10 Nisan’da
27.03.2008 17:49

ULEB Cup'ta 8'li finallerin programı netleşti. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız ile Galatasaray Cafe Crown arasındaki mücadele 10 Nisan Perşembe günü oynanacak.
İtalya'nın Torino kentinde 10-13 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ULEB Cup 8'li finallerinin programı netleşti. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Galatasaray Cafe Crown ile 10 Nisan Perşembe günü yerel saat ile 18.30'da karşı karşıya gelecek. Çeyrek final programı şöyle:

10 Nisan Perşembe
Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray Cafe Crown
DKV Joventut - Pamesa Valencia

11 Nisan Cuma
Dinamo Moskova - PGE Turow
Akasvayu Girona - Unics Kazan

Eşleşmelerden galip ayrılacak ekipler 12 Nisan'da yarı final, yarı finalin galipleri de 13 Nisan'da finalde karşı karşıya gelecek.

bjk.com

Yanlış yere yazmışım özür dilerim.

Namik Kartaloglu
03-04-2008, 20:52
Torinoda Cirnaklari bilelenmis Kartallar Galatasarayin yolunun buraya kadar oldugunu gösterir. Guveniyor ve inaniyorum. PenCHElerle GE LI YO RUZ!