Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor-BEŞİKTAŞ / 12 Ocak Cumartesi 15:00
Deniz Yilmaz
11-01-2008, 11:57
Beşiktaş ile Konyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 20. kez karşı karşıya gelecek.
Beşiktaş, ligde rakibiyle yaptığı 19 maçtan 12'sini kazanırken, 5'inde berabere kaldı, 2'sini ise yitirdi.
Lig maçlarında Beşiktaş'ın toplam 41 golüne, Konyaspor 15 golle karşılık verebildi.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazanmıştı.
KONYA'DAKİ MAÇLAR
Beşiktaş ile Konyaspor arasında şimdiye dek Konya'da yapılan 9 maçtan 4'ünü Beşiktaş kazanırken, 4 maç berabere sonuçlandı, 1 maçı da ev sahibi ekip kazandı.
Konyaspor, kendi sahasında Beşiktaş karşısında ligdeki tek galibiyetini, geçen sezonun ikinci yarısında 2-1'lik sonuçla aldı.
Konya'da Beşiktaş 17, ev sahibi ekip ise 10 gol attı.
Öte yandan siyah-beyazlılar, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 1992-93 sezonunda 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.
BEŞİKTAŞ SON YILLARDA ZORLANIYOR
Beşiktaş, genel toplamda galibiyet sayısında büyük üstünlük kurduğu Konyaspor karşısında, son dönemde oynadığı lig maçlarında kazanmakta oldukça zorlanıyor.
İki takımın ligde yaptığı son 4 maçta taraflar 2'şer galibiyet alırken, siyah-beyazlılar, ligdeki son 10 randevuda ise Konyaspor maçlarında 6 kez puan yitirdi. Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki son 10 lig maçında Konyaspor 2 kez galip gelirken, 4 kez de beraberlik alarak, rakibini oldukça zorladı.
www.milliyet.com.tr
Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç dilekleriyle
Onur Özgen
11-01-2008, 13:56
zor maç olacaktır, ama kazanacağımızı düşünüyorum. özellikle holosko'nun koşularının bu maçta gollerle sonuçlanacağını düşünüyorum.
Murat Aru
11-01-2008, 15:46
2. yarıya güzel bir başlangıç yapma dileklerimle...
Mehmet Yucegonul
11-01-2008, 20:43
Allah'ın izni ile yarın sabah yoldayız..Beşiktaş'ıma başarılar.
Murat Ödemiş
11-01-2008, 22:37
konya gibi bir yerde allahın iznine harbiden ihtiyaç var :)
Demir Han
12-01-2008, 15:42
Merhaba
İlk yarı bitmek üzere ve bu kadroya bakarak seyreden biri dizilimi yazabilir mi ?
Dizilim ve oyun şeklini çözemedim..
Tşk
Demir Han
12-01-2008, 15:44
Holosko bugün büyük takımda oynamak ve getirdiği markaj yükünü hissediyordur herhalde....onu alanlarda tabi ki..ilk yarı çok tatsız ve tutsuz..ve yenilen de bir gol var
Namik Kartaloglu
12-01-2008, 16:58
Ve mac bitti Nobre en sonunda seytanin bacaginimi kolunumu belinimi kirdi! 1-2 aldik.
Namik Kartaloglu
12-01-2008, 17:11
Ilk yari itibariyle Kadin topuklu ayakabilariyla oynadigimizdan hep hanim hanimcik sahada dolaniyorduk! Ikinci yarida topuklu ayakabilar civili ayakabilarla degistirildi sahaya daha cok basmaya basladik. Baki defansa devlesti. Bir daha görduk ki, gecen macta(Ankaraspor kupa maci) da bahsetmistim Serdar Özkan ortasahamizda oynadigi zaman hareket ve bereket artiyor. Oyuna girdigi andan itibaren oynun sekli degisti. Tello ilkyari ilk dakikalarinda iki suttan sonra dustu, yukseklik kazanmamis olsaydi o toplar oyunu daha cok farkli yere göturecekti. Zor ve soguk sahada bu galibiyetin disinda asiri guzellik beklemek yanlis olur bence. Nobrenin golu sonrasi sevincin(yedek kulubesinde,oyuncular arasinda) guzelligi, benim daima istedigim sekilde- sevincin de ortak olmasi gerektiginin örnegiydi. Sahadaki 22 kisiyi de kutluyorum
Cem Ozel
12-01-2008, 17:21
mutluyum :)
Murat Aru
12-01-2008, 20:45
Son 10 dk kala artık dayanamadım izlemedim...
Basket macı için safakla buluştuk konuyu bile açmadım, ama son saniyede yine kurtulduk deyince maçı kazandıgımızı ögrendim!
Bize sitressiz bir seyir harammış...
Basket maçından anlatılacak bişi yok 2. devreden sonra oyunu toparlayamadık. skorel basketcilerimizde skor üretemeyince ve Telekomun iyi savunması maçı farklı kaybetmemize neden oldu.
Ama olsun bu takım Şampiyon olur.
Cem Ozel
14-01-2008, 09:49
Son 10 dk kala artık dayanamadım izlemedim...
Basket macı için safakla buluştuk konuyu bile açmadım, ama son saniyede yine kurtulduk deyince maçı kazandıgımızı ögrendim!
Bize sitressiz bir seyir harammış...
Basket maçından anlatılacak bişi yok 2. devreden sonra oyunu toparlayamadık. skorel basketcilerimizde skor üretemeyince ve Telekomun iyi savunması maçı farklı kaybetmemize neden oldu.
Ama olsun bu takım Şampiyon olur.
nasıl söylesemki sende bir uğursuzluk sezinlediim ben :D
Abdulkadir Koc
14-01-2008, 14:13
tribündeydim.. sevinmek icin sevmedik duyguları bir kez daha bastırırken hafiften makaraya koyulmuştuk. herkes maça kitlenmiş bi türlü istenilen sese ulaşamıyorduk.. nobre cıktı sahneye hem takım ayıldı hem alkol olmuş bünyeler. iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar gittiğim inönü geldi gözümün önüne.. çok güzeldi çok...
sevmeye engel değiL mesafeler.
Özgür Öge
14-01-2008, 15:27
Oynanan oyun ve tribün vasattı.Tabii bunda havanın soğukluğu önemli faktördü .Skor ve maç öncesi ilgi alaka güzeldi.
Mehmet Yucegonul
14-01-2008, 20:28
Evet maçı o soğukta aldık.tribündeydim iyi veya kötü oynamasını beklemedim.Çünkü gerçekten buz gibi bir hava buz kayağı gibi kayılacak yerler onun için yenilseydi bile kimsenin birşey demeye hakkı yok gibiydi.Ama yeneceğimizden emindim 90+4 te ısındık vallahi =) Nobre o soğuktan titreyen bedenimizi biraz olsun ısındırdı..Neyse daha azimli daha saldırgan bir BEŞİKTAŞ ı göreceğiz kimsenin şüphesi olmasın.1 gol geldiğinde Rüştü nün bir yaptığı hareket gözüme çarptı hemen trinbüne bakarak alkış yapması gözünde hırs vardı herkezin bizi bu sevindirdi.Tribünler oyuncularımızın birbirine bağlanması en önemli rollerden birtanesidir diye düşünüyorum..Neyse son olarak Konya emniyeti ve stad görevlilerin o soğukta bizi 1 saat bekletmesi deli ettirmeside ayrı bir derti.Heryerde sanki bu eziyeti biz görüyoruz mahkummu olduk bunlara!
Onur Sarısoy
15-01-2008, 12:24
Bu maç Beşiktaş için kırılma noktalarından biriydi.Kazanmamız çok iyi oldu açıkcası şampiyonluk için hiç umudum yoktu ama artık var.2. yarı fikstür avantajı da bizden yana.
bundan sonra bana sadece BEŞİKTAŞIM OLEEYY.... demek kalıyo...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.