Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan B Genç'e
Cem Önal
14-01-2008, 15:11
Beşiktaş´ta yeni yetişen gençler arasında en çok göze batan isim olan Batuhan Karadeniz, Konyaspor deplasmanında yine sorun oldu.
Daha önce, ligin ilk yarısında Gaziantepspor deplasmanında son dakikalarda attığı kritik golle takımına üç puan kazandıran golcü, Fenerbahçe maçı sonrasında da, "Pas atıp Higuain´i kral yapacağıma, gol atıp kendim kral olurum" demiş ve PAF takımına gönderilerek cezalandırılmıştı. Daha sonra Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın Batuhan´ı affetmesi de yönetimi ikiye bölmüştü.
Yemeğe geç kaldı
Ancak Batuhan, Konyaspor deplasmanında da rahat durmadı. Kamp yaptıkları otelde yemeğe geç gelen oyuncunun, altyapı masörü ile tartıştığı belirtildi. Yemeğe geç gelen Batuhan´ın yaptığı savunmada masörün yemek saatini yanlış söylediğini iddia etmesi üzerine masör ile genç oyuncu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandığı vurgulandı. Bu gelişmeleri duyan Menajer Sinan Engin, Batuhan´ın disiplinsiz davranışlarına çok sinirlendi. Genç golcüye ceza vereceklerini açıklayan Engin, 1991 doğumlu futbolcuyu B Genç Takımı´na göndereceğini açıkladı.
kaynak (http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/21116)
umarım doğru değildir diyorum.
Cem Ozel
14-01-2008, 15:36
doğru ise beşiktaş'a yakışmıyor bu oyuncu.
Özlem Erdoğdu
14-01-2008, 16:25
ya aslında adam edilirse, iyi futbolcu olabilir. ne de olsa daha bir çocuk ve demek ki sorumluluklarının bilincinde değil, burnunu bileği taşına sağlam sürtmek lazım. olmazsa da demek ki paftan hiç çıkmaması gerekiyormuş deriz ve geldiği yere geri göndeririz. insan ne oldum dememeli bu dünyada.
Hakan Kirezci
16-01-2008, 01:18
Bu gece haberlerinde duyduğum haber şu; Alman 2. lig takımı Köln'ün hocası meşhuur Daum efendi, Batuhan'ı sezon sonuna kadar kiralamak için kulübe başvurmuş. Sinan Engin' de cevap olarak memnuniyetle verebileceklerini söylemiş.
Bu velet gider de adam olur belki. Yoksa ben bıktım G.saray oyuncusu karakterli adamların bizim takımda dolanıp durmalarından. Ayhan'ı anavatanına gönderdik; Burak'da Manisa aktarmalı gider mutlaka; bari bu adam olsun da biraz işe yarasın.
Muhittin Saban
16-01-2008, 07:31
Valla ben onu bunu bilmem!. Bu çocuğua söz geçirmemesi ve kontrol altına alına mamasına katılmıyorum.16-17 yaşındaki genç bir delikanlıya söz geçirmek zordur evet. Ancak bu söz geçirme eylemini o gencin sürekli beraber olduğu annesi ve babası gerçekleştirmiyor.
Bu çocuğa Büyük bir camianın içinde olduğunu, hal ve hareketlerine dikkat ederek sadece futbolu ile ilgilenmesini telkin etmek bu kadar mı zor? Beşiktaş futbol sorumlulları bunu beceremiyorsa bir sorun var demektir. Bu sorunu çözmekte yine o sorumlulara düşer. Ya sabırlı bir iletişim ile doğru-yanlış çok iyi anlatılır ya da bakarsın bundan bir şey çıkmaz dersin yolları ayırırsın.
Ya bu çocuk ciddi bir yetenek. Bizler Batuhan'ın Fenerbahçe maçında o pas vermeyişini ve sadece gole kitlenmiş olarak şut çekmesini eleştirirken sadece maçtan sonra söyleyip söylemediği belli olmayan laflar yüzünden yargılayamayız. Kaldı ki söylemiş olsa bile bu da çok önemlidir.
Böyle yetenekleri dünya üzerinde aramaya bayılırız ama burnumuzun dibinde olanı eğitmeye de üşeniriz. Birileri sorumluluktan kaçmayıp bu çocukla gerekirse hergün konuşmalı, anlatmalı ve eğitmelidir. Bu çocuk Beşiktaş'ın futboldaki geleceği adına çok şeyler yapmaya aday bir oyuncu. Bakalım nereye uzatacaklar daha.
Deniz Yilmaz
16-01-2008, 08:43
Bu çocuğu köln'e kiralamak nasıl bir etki yaratır tartışılır. Biz başa çıkamıyoruz siz adam edin demek gerçekten düşündürücü. Sürgüne göndermek gibi birşey.Nihayetinde gençleri yetiştirirken onlara profosyenel bir yaşam da öğretilmeli ve bu 12-13 yaşlarında başlanmalı. Ama hangi alanda gerçekten profosyanelleşebilmiştir kluplerimiz? Suçu ilk önce Batuhan'a yıkmaktansa kendimizin ona neler öğrettiğine bakmak hem onun için hemde özkaynaklarımızdan diğer yetişecek futbolcularımız için daha yararlı olacaktır. Sadece futbol oynamayı öğretir ve onları olduklarından büyük olduklarını hissettirirsek bu genç yaşlarından başlayan dünyayı ben yarattım havasından futbol hayatlarının sonuna kadar kurtulamazlar. En sonunda da yanlışların ve doğruların neler olduğu öğretilmeden, sadece yaptıkları her hatada seni cezalandırırız mantığı onları yok etmek anlamına gelir ki bunun sorumlusu bizler oluruz.
Erkan Özberk
16-01-2008, 16:14
Zor mu bir metin, ali ya da feyyaz yetistirmek? Umut besledigimiz Batuhan hakkinda cikan bu haberler hem kendisine zarar veriyor hem bizi uzuyor.
Ahmet Ayyıldırım
17-01-2008, 08:11
Son günlerde moda bir laf var;
''Ben Mevlana değilim,adam ol öyle gel!''
En güzel örnek olsa gerek..
Onur Sarısoy
19-01-2008, 15:50
kol kırılır yen içinde kalır.Bunlar doğruysa bile dışarı yansımaması gerekir.inşallah doğru değildir.Yönetim bu haberi yalanlar
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.