PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çevik kuvvet

Gurkan Kadik
10-02-2007, 23:03
Yakılan ve 1 dakika içinde söndürülen 3 tane meşale için eski açığa gelip olay yapan çıkışta bütün eski açığa eziyet edercesine bekleten tek tek kontrol edip dıışarı bırakan çevik kuvveti kınıyorum.

kendi evinde polisten dayak, hakaret yiyen tek takım taraftarı bizdiriz heralde.

Erkan Özberk
10-02-2007, 23:19
peki yönetim neden polisin içeri alınmasına izin veriyor. ben beşiktaş yönetimini ve başkanını suçlu buluyorum bu konuda. böyle bir sebepten polisin stadımıza sokulması ve taraftara kötü davranması kabul edilemez. bu konu hafife alınmamalı, yönetim açıklama yapmalıdır.

Ulaş Pekgüzel
10-02-2007, 23:20
yazıkki yazıkk :(

Emre Akman
11-02-2007, 09:26
Herkes gücünün yettiğine.. ( Aslında bu mesele de pek net değil ama neyse...)

Diyeyim ki,

Mağrurlanma Padişahım, Senden Büyük Allah Var!

Ferhat Talan
11-02-2007, 11:50
biber gazımı şalgam suyumu
ne isterseniz sıkın bize
yanında rakı , birazda meze
çevik kuvvet KURBAN ol bize

Murat Aru
11-02-2007, 12:03
Eski açığa Polis Çoplarıyla Dalınca Orası Karıştı, o anda orada Olan arkadaşların ruh halini düşüne biliyorum.
Polisin şiddetine Karşı durabilmek için, etrafın duyarsız kalmaması için, BEŞİKTAŞ diye bağırıyorlardı, İnatla Kapalıdan bir tepki bir destek istiyorlardı, Kapalıda ise "Emniyet Dışarı!" Diye Bağrılmasını birileri engellemeye Çalışmakla Meşguldü!...!...!...!!!

Oradaki arkadaşların kafasına inen her Cop BEŞİKTAŞA vurulmuştur, İncinen yeri Bizim Heryerimizdir.
Artık Tribünde yalnızız, Kimsesiziz.

Sıtada 45 dk giremezsin, herkes Çift turnike peşinde koşar, sıradasındır, 45 dk bekliyorsundur birileri sonradan gelir önüne geçer, 'ne oluyor arkadaşım, bizde burada bekliyoruz, sıraya girermisinder, O ise SUSLAN SANAMI SORACAGIZ! der' Fırsat bulsa dövecektir.

Kardeşiz, Beşiktaşlıyız ama sadece Sözde..!

Yani arkadaşlar YALNIZIZ en kötüsüde Yanlışız..!

Sözde değil, özde bir olmak için HALKIN TAKIMI'ndayım,
HALKIN TAKIMI değerleri yaşasın, YAŞASIN BEŞİKTAŞIM!..

Ümit Kurt
11-02-2007, 12:23
bu emniyetsiz kuvvetlerin gücü ve emniyetsiz bir ortam yaratma isteği bir tek Beşiktaş aşıklarına özgü bir davranış ve bunu sadece izleyen bir yönetim...

Murat arkadaşımın dediği gibi orda darp edilen taraftarları diğer taraftarların sadece izlemesi tepki göstermemesi de ayrı bir düşündürücü nokta...

Serenat Tutaklı
11-02-2007, 12:54
Kapalıda ise "Emniyet Dışarı!" Diye Bağrılmasını birileri engellemeye Çalışmakla Meşguldü!...!...!...!!!

Artık Tribünde yalnızız, Kimsesiz

Off bu en beteri işte...

Fikret Arul
11-02-2007, 13:01
Yeni başlık açmaya gerek yok, bu konuyuda buradan tartışmaya devam edebiliriz aslında.
http://img172.imagevenue.com/loc256/th_94732_DSC00357_123_256lo.JPG (http://img172.imagevenue.com/img.php?image=94732_DSC00357_123_256lo.JPG)http://img144.imagevenue.com/loc24/th_94733_DSC00358_123_24lo.JPG (http://img144.imagevenue.com/img.php?image=94733_DSC00358_123_24lo.JPG)http://img163.imagevenue.com/loc31/th_94738_DSC00359_123_31lo.JPG (http://img163.imagevenue.com/img.php?image=94738_DSC00359_123_31lo.JPG)http://img15.imagevenue.com/loc171/th_94744_DSC00360_123_171lo.JPG (http://img15.imagevenue.com/img.php?image=94744_DSC00360_123_171lo.JPG)

Denizlispor maçı öncesi Kapalı Alt tribün girişleri..
Resimler Çok şey anlatıyor zaten..

Baltu Altug
11-02-2007, 13:04
Polisin şiddetine Karşı durabilmek için, etrafın duyarsız kalmaması için, BEŞİKTAŞ diye bağırıyorlardı, İnatla Kapalıdan bir tepki bir destek istiyorlardı, Kapalıda ise "Emniyet Dışarı!" Diye Bağrılmasını birileri engellemeye Çalışmakla Meşguldü!...!...!...!!!

gecen senede benzerı olaylar yasandı. emnıyet bırkere gırdı kapalıya bırdaha elebetteki zor. ancak nedense trıbunlerın genelınde olan bırcok olayda kapalı tepkısız kalıyor. kapalı dahılınde tepkı gostermeye calısanlarda susturuluyor.
sımdı buna benzer olayların arka arkaya yasanması herhalde tesaduf degıldır.
ve bu gormezden gelınecek bır halde degıldır.

bagıran adamı bu konu dahılınde susturmak ne demektır?
sonra topla aklı ermeyen adamaları orayı burayı bas gereksız gıder yap.
rezıllık tam manasıyla rezıllık.
az once tek kale falan dıyordum ıste bazı ısımlere ındırgeyınce bu konuyu hemde hıc olmayacak ısımlerse bıraz husranla karısık uzuntuyle son buluyor duygular.

Gökhan Gürses
11-02-2007, 13:05
eski açık ın numarali giriside ilk defa dun çok kalabalikti.
kapali tarafindaki eski acik ta emniyet kimseyi almadi belki ama bizim oldugumuz tarafta bir kisi alindi ve karsi eski acik gibi bir direnc gosterilmedi.

Ahmet Ayyıldırım
11-02-2007, 14:40
çevik kuvvet siyah deseneeeee..:mad:
beyazı bıraktık siyaha gectik ! bu yaptıklarınızı unutmucaz kara bir lekedir içimizde...

H.Deniz Budak
11-02-2007, 15:26
devletin girdiği özgür olmadığım yer benim değildir.

çevik kuvvet kurban ol bize.

Ali Mandacı
11-02-2007, 23:19
Malesef yaşananlar üzücü bir o kadarda kaygı verici ...hayatın her alanında olduğu gibi buradada baskı gün geçtikçe artıyor...evet Efes pilsen basket maçında yaşananlardan sonra şimdide bu hadise stadlara doğru dürüst girişi bile sağlayamayan trio (yönetim güvenlik emniyet) bunun acısını taraftardan çıkarıyor ama en acı verenide Murat Arkadaşında işaret ettiği gibi DOSTUN ATTIĞI GÜLDEN YARALANMIŞIZ...sahip çık onuruna ve arkadaşına:cool:

Rasim Bektaş
12-02-2007, 09:08
• Polis haklı

Girişte:
• Tırnak kontrolü yapılmalı
• Bütün Bjk taraftarını iyi niyet testinden geçirmeli
• Küfürler toplatılmalı
• Bjk taraftarının ses telleri kesilmeli
• Veli izin belgesi olmadan maça girilmemeli
• İçeri insan gibi girmek isteyenler maça alınmamalı
• Eller bilekten takmalı olmalı ve girişte bütün eller toplatılmalı alkış vb şeyler yapılmaması için önlem alınmalı
• Tek ayak üzerinde maç seyretmeyenler dışarı atılmalı
• Yiyecek, içecek konusunda hassas davranan, tuvalet gibi ihtiyaçlarını karşılamak için özen isteyenler stadın ihata duvarından aşağıya atılmalı
• Her kombine alan sopa, biber gazına muhatap olmalı
• Girişte bütün taraftara uzaktan kumanda edilecek biçimde aygıtla donatılmalı

Sefa Gülhani Çavuş
12-02-2007, 09:32
ben sade şunu biliyorum ..giriştede içerdede yapılan herşey KA-SIT-LI...

Gürhan Oğuz
12-02-2007, 09:39
bitmedi. bitmez...!
taraftardaki ruhun 100 % 1 yönetimde olsa
olmaz kardeşim olmaz onlarda istiyor bunu
tribünlerden gelen muhalefetin bitmesini..!
muratın parmak bastığı konu çok acı
eğer birileri dosta gül atıyorsa
çevik kuvvetin copu ne olaki

yönetim uyuma ayağa kalk
yada....

bu yaşananlardan dolayı yönetime acilen tepkinin verilmesi g
birde taraftarı engellemeye çalışanlara
yazıklar olsun sizin beşiktaşlılığınıza
barikata açılan birer kara deliksiniz hepiniz
sizinle utanılır başka bir şey yapılmaz
dostun bir gülü yaralar beni
-------------------
şu kanlı zalımın ettiyi işler
garip bülbül gibi beni zareyler
yağmur gibi yağar taşlar başıma
illede dostun bir fiskesi yaralar beni beni beni
can beni beni beni dost beni beni beni

dar günümde dustum düşmanı beli oldu
bir derdim var idi şimdi el oldu
ecel fermanı boymuna takıldı
gerek vura gerek asa lar beni beni beni
can beni beni beni dost beni beni beni

pir sultan abdalım can göye almaz
haktan emir olmasa ı rahmet yağmaz
şu ellerin taşı bana hiç degmez
illede dostun bir tek gülü yaralar beni beni
can beni beni beni dost beni beni beni.

Ersan Üngüder
12-02-2007, 09:44
Deplasman maçlarımızı (konya,ts)kazanırsak gs maçına girmek için en az bir-iki saat önceden gişelerde olmak lazım...bu maçda bile stada giriş işkenceydi...burda eleştirilecek olan emniyet mi yoksa kendi taraftarımız mı tartışmak gerekir....

Sefa Gülhani Çavuş
12-02-2007, 10:21
burda eleştirilecek olan emniyet mi yoksa kendi taraftarımız mı tartışmak gerekir....

Burda taraftarın eleştirilicek tek yönü alkol...(bu konuda benim konuşmam pek ahlaklı olmaz:))

Dün tam ilk kapıdan içeri girdim aramak için polisin yanına gittim yüzüme baktı yanındaki polise dönüp

-daha bi tane ayık geçmedi bu nedir böyle yaa

diye kızgın bi şekilde söylendi...

ki bu yüzden polis bilerek eziyet de ediyor ..

Özgür Cele
12-02-2007, 10:57
Bir maça gitmedik eski karışmış..Haklı nedenleri olmakla beraber kapalının etliye sütlüye pek karışmayalım mantığı kötüye doğru gidiyor..

Ersan Üngüder
12-02-2007, 11:11
Sefa kardeşim,anlatmak istediğim daha stada girmeden önceki yaşananlar..zaten emniyetin tavrı hoş değil bu konuda hemfikiriz...
bende sana cumartesi şahit olduğum bir olayı anlatayım...bir bayan erkek arkadaşıyla maça gelmiş,girişde arbede yaşanıyor itişler,yüklenmeler,tartışmalar,kavgalar....o hengamede erkek arkadaşına şöyle diyordu kız:bu ne ya,siz hermaça böyle mi giriyorsunuz bu şekildemi oluyor...tabi bunu söylerken hoşnut olduğunu değil de pişman olduğunu belli eden ses tonuyla söylüyordu....

maça erken saatte gidip stada girilse böyle bir problem olur mu dersen evet olmaz derim...işte bu noktada belkide alkolun etkisi görülüyor.son dakikaya kadar stada girmeyip alkol alırsan(bende dahil)girişlerde bu tür sorunlar yaşanır...

neyse konu başlığının dışına çıkmayayım.Fiko nun fotoğrafladığı kareleri görünce
yazmak istedim...

Fırat Kaya
12-02-2007, 16:11
sadece mabedimizin girişinde deil (ki zaten hiç görmedim); dışarda, yolda ve özellikle de deplasmanda... Beşiktaş taraftarı hemen hemen her zman ve her yerde haksızlığa uğruyor.meşaleler yakılıyo diye, merdiven boşluğu 1 cm ihlal ediliyo diye, küfür ediliyor diye!!! sudan sebeplerle polis müdahalesine ve şiddetine maruz kalıyoruz.geçen hafta antepte yaşananalrı farklı bir topicte sizlerle paylaşmaya çalıştım..işin en kötü tarafı birlik içinde buna karşı konulmuyorDU...en azından gaziantep maçında yaşanan olaylar sırasında dönüp bir dur diyen olamamıştı ''EMNİYET'' mensuplarına...şükür ki herkes uyandı ve bu konuda hem fikir! Haksızlığa Dur Demenin Zamanı Gelmiştir!

Bahadır Ahıska
12-02-2007, 19:00
görevleri emniyeti sağlamak olan bu güç bulundukları her yerde tekinsizliğin kol gezmesine, hatta ciddi hasarlara sebep olabilmektedir.

oysa yeni açık civarında aydınlatma ve güvenlik olmamasından ve polisin yarattığı inanılmaz kalabalıktan faydalanan cepçiler iyi hasılat toplamaktadır.

bi kere de işinizi yapın ve şaşırtın, bi kere....

ama nerdeeeeeeee.

Erdem Gazi
12-02-2007, 20:16
arkadaşalr bütün olan bitene bu kadar tepkiliyiz klavye başında istediğimiz yazabiliyoruz e bu kadar kişi bu olaylara gelemiyorsa bir şeyler yapılsın başka forumlarla ilişki kurup topluca bir şeyler yapılabilir bazı kampanyalar başalatılabilir.bence ilk kıvılcım burdan başlasın.bir şeyler yapalım.ben maçlara gelemiyorum ama gelemiyorum diye bu olanlara tepkisiz kalamam.forum yetkilileri organize etsin bir muhtar başka bir başlık açsın.tepkimiz koyalım!!!

Erdem Gazi
12-02-2007, 20:18
AKLIMA İLK gelem bir imza kampanyası başlatıp TFF ve İEM topladığımız imzaları verelim ama bu o kadar da kolay değil bunun organizasyonu zor olabilir ama inanırsak neden olmasın elimiz taşın altına koyma zamanı gelmiştir.

İsmail Şahin
12-02-2007, 20:21
Bunca yıldır Beşiktaşlıyım bunları ilk defa duyuyorum...

Rasim abi kusura bakma ama bu da benim tersname...