Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluk Kervanı Yolda mı
Özer Özçetin
20-01-2008, 13:05
Yıllardan beri ilk kez böyle bir hava sezinledim,maç öncesi bambaşkaydı ortam ,içim kıpır kıpırdı.86 87 88 89 90 lı yılların başı da böyleydi yüreğim.Kaybettiğimiz yıllarda bile o havayı solukluyorduk hepimiz.
Son yıllardaki yılgınlığım bezginliğim gitmişti,heves duydum,ilk yarı tribünde eskisi gibi tezahürat yaptım.Tribünlerdeki hava da çok iyiydi.Sete çıkan Sercan işin hakkını veriyordu.
Oysa maç öncesi moralimiz altüst olmuştu.Canım Ciğerimde Hayati Kurt,Çolak Cüneyt,Yusuf Canlı,Eski vatandaşlardan Murat Abi,Devrim Hoca basket maçını izleyip bir ara 8 sayıya düşen farka rağmen maçı alamamanın moral bozukluğuna rağmen heyecanlıydık bu kez.Hem de rakip Kasımpaşaydı,hayret dedim kendi kendime.Ardından Yüksel geldi,sanki koşar adım gittik stada,maç başlamış ve tabela 0-1 yazıyordu,içimizde öyle bir inanç varki,5 olacak bugün dedik,daha ayağımızı stada basıp 0-1 i görmemize rağmen.
Olmadı 4 oldu,skor değildi önemli olan,bu kez başka bir hava vardı.Yoldan gelen sesler başkaydı.
Bunun adı şampiyonluk kervanıydı,eminim yanılmam kolay kolay,bu işi son haftaya kadar sürükleyeceğiz,şampiyonluklar gördüm,kaçanları gördüm nefes nefese kaçanları.
Ama bu kez başka bir şey var,haydi Kartal yürekliler hazırlanın mutlu sona,halaya,türkülere,marşlara...
Şampiyonluk kervanı gerçekten yolda bu kez......
Muhittin Saban
20-01-2008, 15:14
Özer abi,
Heyecanına gıpta ile şahitlik ediyorum şu an. Keşke ben de seninle aynı heyecanı paylaşabilseydim. Evet abi haklısın "Şampiyonluk Kervanı" yolda. Ancak o kervan yolun sonunu kazasız belasız getirebilecek mi acaba?
Şimdü yüksek sesle düşünelim;
1*Federasyon Genel kurulunda yaşananlar, Beşiktaş kurmaylarının Aziz Yıldırım etrafında söz dinleyen talebeler gibi direktifleri dikkatle dinlemeleri ve ekrana yansıyanlar, Ulusoy'u düşürmek için yapılan tüm kulusi hamleler ve ayan beyan yapılanlar, dün akşam ki maçta Ulusoy'un ciddi baş yardımcısı Affan Keçeci'ye takınılan tavır(Hem tribünsel hem de yönetimsel) ve dikkatinizi çekerim; dünkü Ulusoy'a rest çeken camia Trabzon'un maçında yaşanan hakem hataları(!) benim farklı düşünmeme neden oluyor. Bunlara bağlı olarak Ulusoy bunların altında kalmayarak "Tarih tekerrürden ibaret" ata sözünün doğruluğuna hizmet edecek şekilde önümüzdeki bir maçta Papilla'msı bir hakemle "Beni kızdırmayacaktınız" der gibi karşımıza dikilmesini hiç yadırgamayacağım!
2* İkinci olarak da, eğer şampiyonluğa oynayan takımımız lig sonuncusundan 33 saniyede bir gol ve 7. dakikada da 2. golü yiyebiliyorsa ve her ne kadar 4 gol atıp galip de gelse bana korkudan başka bir heyecan vermiyor. Orta halli bir takım bizi yığardı dün akşam!. Ertuğrul hocanın söylediklerini de duyunca tuzu biberi oldu, dedi ki; " Biz bunun gereğini yapmak için çalışacağız" Ya hocam dalga mı geçiyorsun ne çalışması? hala mı yarım sezondur çalışılmadı yani? Dediğim gibi "iyi" de demiyorum orta halli bir takım bizi yığardı çimenlerin üstüne. Biz bu defans anlayışı ile, adam markajı ile olmayan alan savunması ile dahaa çok tökezleriz. Ulusoy'a bile gerek kalmaz..
Ama Ulusoy faktörünü canlı canlı akılda tutmak gerekiyor. Umarım bu kervan Kupa kaldırmak yerine nal toplamaz sezon sonunda!
Rahat değilim abi rahat seyredemiyorum maçları...
.
Özer Özçetin
20-01-2008, 17:21
Tüm yönetimsel hataları bir yana atıyorum atmak istiyorum.Taraftardaki kenetlenme bana eski günleri anımsattı.Bir hava var,ben tribünün bu psikolojiyi yaşamaya başladığını gördüm.Sahaya yansıyacak elektrikle birlikte ,oyuncuların da iyi şeyler yapacağına inanıyorum.Hele ki sahamızda oynayacağımız derbileri düşündükçe umudum daha da artıyor.Evet giderayaj bazı oyunlara gelebiliriz,herşey normal artık bu saatten sonra,en kötüsü giren golün verilmez dersin ki bunu zaten yaşadık.Rakibin topu auta çıkar korner verilir bunu da gördük,ceza sahası dışında fauller aleyhimize penaltı olur bunu zaten yaşadık,ne kaldı geriye,bu kez de direkten dönene gol verirler.
Onların hepsi hesabın içinde,merak etme,bu heyecan sonuna kadar sürecek ve sürmeli.
Taraftardaki inanç sahaya yansır,sahadakiler de inanırsa,bak bakalım Karakartal nasıl yüksekten uçacak hocam.
Deniz Yilmaz
20-01-2008, 17:58
Kervan yolda sanırım bu sene _) Ligin devre arasında başlayan bi durumdu benimde içime dolan. Sadece bir umuttu belki; nedeni de yoktu işin gerçeği. Belki olabilecek çok fazla dengesizliklere rağmen. Hatalı hakem kararları, Defans hataları bile inancımı azaltmıyor. Her şeyden önce Delgado, Tello ve Cisse'nin artan uyumu, hücum futbolu adına ilerleme kaydetmemize olanak sağlıyor. Diğer önemli bir konuda kapanan rakipleri açabilecek Nobre'nin artan performansı. Nobre'nin ceza sahası dışından içeri doğru yaptığı her koşu tehlike yaratacak cinsten, sadece çözümlenmesi gereken bu koşulara karşılık ortaların zamanlaması konusunda. Yapılması gereken ortanın 1–2 saniye bile gecikmesi onun markaj altına girmesine yada ofsayda düşmesine neden oluyor. Buda çözülemeyecek bir sorun değil sanırım. Öne geçtiğimiz maçlarda rakibin boş bıraktığı alanları değerlendirebilecek Holosko'nun takımda varlığı. Çok iyi bir hücum zenginliğine kavuştuğumuzu düşünüyorum. Bunların hepsi inancımı arttıran etmenler. Diğer konu ise Defansın beceriksizlikleri. Orta sahamız ne kadar atak futbolunu oynamayı öğrense de, özellikle ileri hızlı paslarla çıkışlarda biraz daha dikkatli davranmaları gerekmekte. Çünkü aceleciliklerinden kaynaklanan yaptıkları her hata defansın kademe yapamadan rakiple karşı karşıya kalınmasına neden oluyor ve de eninde sonunda golü yiyoruz. Her şeyden önce halletmemiz gereken konu kesinlikle defans oyuncularının yetersizlikleri. Buda en azından sezon ortasında halledebilecek türden değil. Kapasiteleri bu belki bu kadar sorun yaratan. Mesela İ.Üzülmez'in bu sezon hatalarından kaynaklanan yediğimiz gol sayısının hiçbir sezonda bu kadar olduğunu hatırlamıyorum. Gelecek seneler için alternatifinin bulunması gerekiyor kanımca. Oyun kurma, pas alışverişi konundaki zaafları zaten aşikar. Sağbek ve sağ kanat sorunu ise yüzüncü yıldaki şampiyonluktan sonra kronik bir şekilde devam etmekte. Şöyle düşündüğümüzde kimler oynamadı. Neredeyse 10 taneden daha fazla. Stoperleri düşündüğümüzde ise bugün kendi ligimizden kimi alsak hepsi aynı hataları yapacaklar; çünkü hepsi az çok aynı meziyetlere sahipler. Oyun içinde ne kadar çok hücumu düşündükçe; o kadar boş alan bırakıyoruz. Onun için dar alanda ve geniş alanda etkili olabilecek iyi bir yabancı stoper ile bu sorunu hafifletebiliriz. Bu eksiklikleri gidermek transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala, kolayca halletmek zor gibi. Belki bu sene şampiyon olamayabiliriz ancak ileride yapılacak takviyeler ile gelecek seneler için gerçekten umutlanıyorum.
yumurtakafa yılmaz
20-01-2008, 21:24
"beste başka ama güfte aynı"
yıllar evvel, devekuşu kabare tiyatrosunda ifade edilen kandemir konduk'a ait anlamlı bir söz.
İnşallah BEŞİKTAŞ'ımız bu sene tüm taraftarlarını mutlu eder.
ancak; bu sıkıntıları geçici olarak unutturur. tıpkı, transa geçmiş bir şahıs yada alkol vb. kullanan şahısların geçici olarak sorunlarını öteleyerek biriktirmesi gibi.
sorunumuz şampiyonluktan öte...
şampiyonluğa tabiiki seviniriz.
peki;
yönetenlerin, yönetilenleri iyi yönetememesine seyircimi kalacağız...
evet, biraz paranoya gibi gözükse de, kendi gerçekliklerimizle yüzleşmek zorundayız.
Ozgur Ozdemi
21-01-2008, 00:22
"Kendi gerçeklerimizle yüzleşmek zorundayız". Esasında günün anlam ve önemine de uygun olan bu kısacık cümle eğer istenirse çok uzun başlangıçlara açılabilecek kapının yegane kilidinden başka bir şey değil. Herşey Yılmaz Abi'nin söylediği bu cümlenin pratiğe dökülmesine bağlı. Birazcık olsun sorgulamaya ve bilinçleri törpülemeye.
Nasıl ki Türkiye'nin yakın tarihi bir yalan fabrikasyonu ile malul ise Beşikaş'ın son 8 yıllık tarihi de gittikçe içinden çıkılmaz bir hale doğru evriliyor. Yönetimden başlayan ve tribünlerin bir bölümün de içine alan egemen güçler Beşiktaş'ın geleceğini ipotek altına alıp bir utanç abidesi dikmekte herhangi bir beis görmüyor. Sorun kalan ezici çoğunluk olan diğer taraftarların bilincinin dumura uğratılmış ve sorgulama basiretlerinin yok edilmiş olmasında. Tıpkı Türkiye'deki gibi. Bazıları kahraman, "tek adam", "kurtarıcı" mertebesine çıkartılabiliyor. Yakında "Nutuk"larını da yazarlarsa şaşırmayın!
Yıllarca bize 1923'te yapılanın bir Cumhuriyet olduğu söylendi. Ama bugün "Cumhur'un egemenliğinin" geldiği nokta Hrant Dink'in katli, Uğur Kaymaz'ın kurşun dolu otopsisi, Şemdinli, Susurluk, ve daha saymaya dilimin varmadığı onlarcasıdır.
Beşiktaş dün 4-2 kazanmış olabilir. Üstelik ligin son sırasında yer alan bir takımdan yediği iki basit gole karşın. Perdeyi araladığımızda göze görünen, bir zümrenin Beşikaş'ın geleceğini ipotek altına almasıysa gelebilecek şampiyonluğa sevinmek, biraz içi burkuk oluyor.
Beşiktaş'ta son 8 yıldır yaratılan "paradigma" artık iflas etmiştir. Ama biz halen kendi gerçekliklerimizle yüzleşmeye başlama basireti gösteremediğimizden hakim paradigma bir süre daha yaşamaya devam edecektir. Belki de çok geç kaldık haberimiz yok ama ne olursa olsun biraz sorgulamaya başladığımız anda, biraz bilinçlerimizi zorlarsak şerefli gelecekler bize uzaktan göz kırpmaya başlayacaktır.
Türkiye'de yapılanlar hep balkondaki seyirciyi oyalamaya benzetilir. Yönetimin yaptıkları da tribünlerdeki seyirciyi oyalamaktan başka birşey değildir. Bu sezonun sonunda şampiyonluk gelebilir. Ama bu senenin sonunda gelen şampiyonluğa 1980'li yılların sonu ve 1990'lı yılların başındaki şampiyonluklar kadar sevinmeyeceğim de aşikardır.
Asıl daha paradoksal olanı şampiyonluk gelirse kendi gerçekliklerimizle yüzleşmeyi bir süre daha erteleyebileceğimiz ihtimaline karşın, böylesi bir şampiyonluğu hiç arzu etmemek mi acaba? Ki gelecekteki diğer onurlu başarıların kapısı biraz olsun açılabilsin. Alın size başka bir tartışma konusu. Ama biz gelin bunu tartışmaktansa kendi gerçekliklerimizle biraz yüzleşelim artık....
Özer Özçetin
21-01-2008, 07:13
Yönetim ile ilgili hataları yaklaşık 3 yıldır dile getiriyoruz,koskoca camiada bu konuda negatif yönleri ortaya koyan kişi sayısı ne yazık ki 50 bile değil.
Tüm hataları silbaştan buraya yazmanın gereği yok,tekrar etmek sadece insanları bıktırıyor.Kimse vay be bu da böyleymiş demiyor diyemiyor.Zaten neyin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor.
İki yıl önce hep birlikte ellerde meşale Gündoğdu marşıyla yürüyüş yapalım dediğimde ne yazık ki 3-4 arkadaş dışında kimse sesini çıkarmadı,yetmedi derneğimiz olsun,artık bu işi forumdan platformdan derneğe taşıyalım dedim on kişi dışında tek satır yazan olmadı.Yani hem söyledim hem dinledim.
Ben de bu sezon sonuna kadar susmayı yeğliyorum yönetsel hatalar için ve yanan şampiyonluk meşalesinin sönmemesi için,içimizdeki şampiyonluk havasının gitmemesi için Hayatta Beşiktaş diyorum.Ama proje çalışmalarına devam şartıyla.
Siyah Beyaz Renginle,Uç Uçabildiğince,Yüksel Ta Arşa Kadar,Ey Şanlı Karakartal
Ömür Hıncal
23-01-2008, 01:27
şampiyonluk kervanındaki devenin heybesinden bildiriyorum.Umut deplasmanına kaldırdığımız develerimiz tam da umut ettiğimiz yörüngede ilerlemekte ve biz umut arkadaşları heybede kendi çapımızda kurduğumuz çilingir sofrasında bölüşüyoruz umutlarımızı.Tüm olumsuzluklara gögüs gerecek kadar umudumuz mevcut şu an.Kervanımız böyle devam ederse tüm umutları alkış olarak sevinç olarak İnönü stadı çimlerine yıkmak için onbirmayıs günü dolmabahçe dolaylarında olacaktır.Deve çökene şampiyonluk kupası göğe değene kadar heybelerimize umut alımı devam etmektedir tüm Beşiktaşlılara duyrulur.Umut deplasmanına devam edeceğim heybenin içine gömülmeden önce ufak bir anıyla size veda etmek istiyorum 89 sezonuydu ben daha küçüktüm o zamanlar pirinç kakmalı koltuğun oluşturduğu kaleye aliye 4 gol attırmıştım Beşiktaş ı 9-0 galip ilan etmiş ve umut etmiştim onlar umuduma bir koydu 10 oldu.Umut kelimesinin anlamını bir orda anlamıştım birde yatakta kendi kendime düşünürken bu sene şampiyon olurmuyuz diye bir baktım o sene ve sonrasındaki 2 sene şampiyon olmuştuk.O gün bugündür umut ederim öyle ya da böyle umudun geri döneceği günü beklerim.Unutmayın umutlar asla bitmez ve asla boşa gitmez,umut eden bu sevdada "asla pes etme"z .
Ömür Hıncal umut deplasmanına yolculuk eden Beşiktaş kervanındaki bir heybenin içinden bildirdi...
Namik Kartaloglu
27-01-2008, 00:06
Iki hafta önce Konyaspor macinda bir kenetlenmeden bahsetmistim(bu kenetlenme futbolcularimizin gol sonrasi paylasimlariydi) Bugun Gaziantep macinda da bir kenetlenme vardi, ama bu sadece futbolcular arasindaki bir kenetlenme degildi. Tum Stad kenetlenmisti. Bakiyi yuhlama disinda hersey harikaydi. Ben ilk defa yönetimin Carsiya eslik edip marslari söylediklerine sahit oldum.
Özer abi sampiyonluk kervaninin yolda olduguna bizlerin disinda da inanan var. Bu Antep maci canlari ciddi ciddi caldi. GE LI YO RUZ umuz rötarla oldu ama gec olsun temiz olsun, gec olsun saibe olmasin, gec olsun !!!! olmasin.
Erkan Özberk
27-01-2008, 00:22
Gecen sene galip geldigimiz zamanlarda bile neseyle donmuyorduk evimize. Yenilmis gini nolacak bu takim diyoruz. Bu sene bu yok ama bir de gol yemeden gol atmayi basarabilsek hersey daha guzel olacak. Bazen "bir gol yesek de golleri atip maci kazansak" diye dusunmedigim de olmuyor tabi:)
Deniz Özdemir
27-01-2008, 11:59
aman aman çok heyecanlıyım.şampiyonluk havasına girdim şimdiden.bu heyecanı bile özlemişim yahuu.artık bu sene olsun bee:):)
Onur Utku Demir
27-01-2008, 19:39
Şampiyonluk herkesin hedefi, pek çok kişinin de isteğidir; ama ben bu sene elde edilecek başarılarda pek sevinemeyeceğim gibi geliyor.Neden derseniz bu takım yapılan bunca şeye rağmen zar zor şampiyon olursa tüm sorunların üstü örtülür.Tüm hatalar sineye çekilir.Tribünler zaten Holosko transferinden sonra iyice sorumsuz oldular.Ne yönetime bir tepki var, ne yıkılacak stada, ne ceza gören tribün sorumlularına ne de yanlış politikalara.Sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi "makara" geçiliyor, fenere bilmem kime küfür ediliyor.Takım yanlış yönetiliyor kimsenin umurunda değil.Akatların ismi satıldı kimse takmıyor.O duyarlı çarşı nerede çok merak ediyorum.Bildiğiniz üzere ocak ayı katillerin, hainlerin eylem ayıdır.Uğur Mumcu, Hrant Dink, Gaffar Okan gibi suikastlere kurban giden büyüklerimize dair ne bir pankart ne de bir saygı duruşu gördüm.
Bu yönetim bir şekilde bu takımı -kendilerine göre- başarılı yaparsa en az 5 yıl daha başımızda olurlar.İnönü de yıkılır, takımın da adı satılır, Beşiktaşlı da tribünde çektiği videolarla, yaptığı makaralarla, fenere ettiği küfürlerle kalır.
Çok isterdim hevesli bir şekilde takımı desteklemeyi.Beşiktaş maçlarına gitmeyi, kapalıya imrenerek bakmayı...Oysa içimde büyük bir kin, büyük bir öfke var şimdi.Olası şampiyonlukta biliyorum ki kapalıdaki cep telefonları artacak, yönetim kulübü daha da batıracak, taraftar daha da duyarsız daha da yönetim yanlısı olacak.
Biliyorum tekrar dile getirdim diye kızacaksınız ama bunları örtbas etmek ağırıma gidiyor.
Demirörensiz, Sinansız, videocu taraftarsız kervan yolda olsun, varsın tüm çölü yürüyelim.
Ben bu kervana da bu şampiyonluğa da sevinemiyorum...
Muhittin Saban
27-01-2008, 20:14
Kervan'ın orasında burasında Sinan Engin olmayınca sanki daha hızlı yol alıyor. Baksanıza 2-3 haftadır kervanın çevresinde atının nal sesi duyulmadı. Böyle olunca da ne polemik ne de rahatsız edici bir durum söz konusu olmuyor.
Kısaca;herkes işini yapıyor
.
Onur Utku Demir
27-01-2008, 23:35
Kervan'ın orasında burasında Sinan Engin olmayınca sanki daha hızlı yol alıyor. Baksanıza 2-3 haftadır kervanın çevresinde atının nal sesi duyulmadı. Böyle olunca da ne polemik ne de rahatsız edici bir durum söz konusu olmuyor.
Kısaca;herkes işini yapıyor
Peki herkesin yaptığı iş nedir?Merak ediyorum Sinan Engin ne iş yapıyor?Veya işini yapan kişiler ne yarar sağlıyorlar?
Söylediklerinizde haklısınız Sinan Engin olmayınca daha hızlı yol alınıyor; ama varlığının bile olması bir tedirginlik sebebi.
Kadir Eren
28-01-2008, 01:16
o değilde Alen Abilerin tirbüne gelmesi havayı biraz daha toparlayacaktır bence. Son maçlarda setlerde olanları duyunca bir de kapalıda olan tezaruat yarışını görünce bir an korkuyorum ipler kopacak diye. Hava bozulursa takıma da kötü yansıyabilir.
Demet Kursunlu
29-01-2008, 09:18
Ama bu kez başka bir şey var,haydi Kartal yürekliler hazırlanın mutlu sona,halaya,türkülere,marşlara...
Şampiyonluk kervanı gerçekten yolda bu kez......
Ellerine sağlık abicğim şimdi bir heyecan fırtınası koptu içimde yazıyı okuduğum vakit.İnşallah umutlarımız tüketmeden son barikatta son savaşcılar da olsak aynı heyecanlarımızla Şampiyonluk kervanının yolunu gözlüyoruz...
Mehmet Aydın
30-01-2008, 12:00
bu sene şampiyonluğa öyle bi inandımki anlatamam daha lig bitmeden beşikaş bayraklarını balkondan sallandırdım...
bu sene şampiyon beşiktaş gerisi traş
Onur Sarısoy
31-01-2008, 15:13
Evet şampiyonluk için çok umumluyuz... ama bir sorun var defans...
Böyle goler yersek ligin kırılma maçlarını çeviemeyebiriz
SAĞLAM BİR STOPER.....
ZAGO geri gelsin isterse 40 yasında olsun....
Namik Kartaloglu
03-02-2008, 17:31
Konyaspor macinda kenetlenmeden bahsetmistim, o kenetlenme tasindi ha tasindi ta ki Rizespor FTK macina kadar. Kenetlenmeden bahsettigimde sevinc kenetlenmesiydi, ama bizim bahsettigimiz kenetlenme o degil ki!Kolumda siyah beyaz bir bileklikvar, Beyazin ustunde IYI GUNDE..., siyahin ustunde KÖTU GUNDE... yaziyor. ve bu bileklik biribirinden ayrilmaz sekilde yapilmis. Birini bile taksaniz digerini yaninda tasimak mecburiyetiniz var. Yok takmak istemiyorsaniz kesip atacaksiniz ve o zamanda ya iyi gun adami ya da hep kötu gun adami olacaksiniz ki o zaman da dostlugunuz uzerinde uzun uzadiya dusunulmeli.
Takimimizin iki tane genci Rizesporlu futbolcu tarafindan tartaklaniyor ve takimin kaptani ve diger oyuncular gidip Rizesporluyu yatistirmaya yanaklarini oksayarak. Bahsettigimiz kenetlenme o golden sonraki kenetlenme degil malesef, kavgada da gögsu siper edecek yurek lazim. Sampiyonluk kervani hedefe birinci mi ulasmis yirminci mi ulasmis önemli olan da o olmasa gerek? hedefe ulasmak esas sorun o zaman.
Topcularimiz oturup iyice dusunsun; Ne istiyoruz? kacimiz istiyoruz? kimin icin istiyoruz? ne yapmamiz gerekiyor?
Olmusuz kocaman bir barut deposu, yanardaglar beklemiyoruz. kucuk bir flinta kivilcimi bizi patlatmaya yeter artar bile. Hadi artik cakin su filintayi.
Inanin cocuklar
cocuklar inanin
guzel gunler görecegiz
gunesli gunler
dedi usta Nazim ama bize degil Ibrahim Uzulmez e, Ali tandogan a, Gökhan Zan a, Aydin Karabulut a, Eduardo Cisse ye, Ricardinio ya, Batuhan Karadeniz e, Bobo ya, Nobre ye, Holosko ya, Hakan Arikan a
SIYAH/BEYAZ IYIGUNDE/KÖTUGUNDE Ya hep/ya hic!
Onur Utku Demir
03-02-2008, 20:22
Takimimizin iki tane genci Rizesporlu futbolcu tarafindan tartaklaniyor ve takimin kaptani ve diger oyuncular gidip Rizesporluyu yatistirmaya yanaklarini oksayarak. Bahsettigimiz kenetlenme o golden sonraki kenetlenme degil malesef, kavgada da gögsu siper edecek yurek lazim.
İşte benim de bahsetmek istediğim bu.
Adımız takım belki; ama oyuncular birbirlerini kardeş olarak görmedikten sonra neye yarar?
İnşallah akıllarını başlarına alırlar.
Murat İscan
04-02-2008, 00:06
çok enteresan bi sezon geçiyor ligde neyin ne olacağı hiç belli değil kendi evimizde oynayacağımız 3 derbi bize şampiyonlupun kapısını ardına kadar açacaktır bundan da eminim yeterki inanalım bizler hep inanıyoruz inş. yönetim ve oyuncular da inanır
Özer Özçetin
11-02-2008, 09:01
Umut kaf dağının ardında olsa bile,sisler kapatsa da ufkumuzu,umutlanmıştık bir kez yola çıkarken.Takımın gol ayakları hasta hasta sahaya çıkarken,bir başka ışık daha ısınırken sönerken içime bir burukluk düşmüştü,ama en azından bir beraberlik diyordum belki.Tekme tokat saha ortasında futbolcularımız dövülürken sadece izleyen ve sarı kartlarında sadece bize bonkör davranan bir hakem varken,içimiz karardı.
5 puan kapanırmı bilemem diyemiyorum kapanır elbet,kapanmasa da inadına sürdürmek gerek mücadeleyi,inadına sahamızdaki maçları kazanıp öndekileri strese sokmak hataya zorlamak olmalı hedef.
Neden olmasın neden kapanmasın puan farkı,tek ciddi deplasman kaldı Sivas.
Bütün iş bundan sonra zerre puan vermemekte.
Kervan yürüsün yeter ki.
Serdar Yeşil
11-02-2008, 10:08
Kusura bakmayın arkadaşlar, böyle bir sol bek hiç olmayan sağ bek ve hep bize karşı hakemle berababer oynanan oyun devam etdikçe bu şampiyonluk Kaf dağının ardındadır.
Erkan Özberk
11-02-2008, 13:35
Kayseri,Gs, Sivas ve Fb ile yaptigimiz hicbir maci kazanamamisiz. Bu takimlarin ozellii nedir? Hepsinin ilk 5 icinde olmasi. Sanirim baska soze gerek yok.
Namik Kartaloglu
11-02-2008, 13:38
Sampiyonluk kervani yola cikmak icin halen valizini toplamakla ugrasiyor, eh Koca bir baskanimiz var ancak!
Özer Özçetin
25-02-2008, 14:34
Ağır aksak ta olsa yürüyor kervan bir şekilde,eminim final bize gülecek....
Onur Özgen
25-02-2008, 16:44
geçen sene kupanın ucundan tuttuk, ama yeteri kadar sıkı kavrayamadık ve kaçırdık; bu sene daha sağlam tutuyoruz, geliyoruz !
Mehmet Ali Polat
25-02-2008, 23:26
özer abi ben gönülden inanıyorum ama gerçekleri de görmemezlikten gelemeyiz.dikkatinizi çekerim.en önemli maçları kaybettik yani fener,galatasaray,sivas ve kayseri beşiktaş için en önemli maçlardı.ama nasıl oluyorsa 3 sıradayız.çünkü aşagıda zayıf rakiplerimiz var onlardan puan almamamız zor degil.kendi evimizde adamlar zaten seyirci ve beşiktaş isminden korktugu için defansa çekiliyor bir atak bulurum olursa 1 gol atar maçın üstüne yatarım diyor.deplasman maçları artık o kadar da zor olmuyor deplasman fobisi yok artık.KORKUYORUM ABİ BİZİM BU ERKEN KANAT ÇIRPMAMIZA
Özer Özçetin
26-02-2008, 07:30
Korkmadan yürümeliyiz,şampiyonluk hava işidir,takıma havayı verense camiadır.Bizler taraftar olarak inanmalı ve o inancı sahaya yansıtmalıyız.Maç öncesi konfeti olayı organize edilmeli,takım sahaya çıkarken yer gök konfetilerle süslenmeli,biz inanırsak takım da inanır ve mutlu son bizim olur.
Olgun Şimşek
26-02-2008, 08:37
şu mart ayını iyi bir şekilde atlatırsak.ŞAMPİYONUZ
kötümser olmak istemiyorum,inanıyor,güveniyorum.
ölümüne beşiktaş
Namik Kartaloglu
26-02-2008, 09:26
Korkmadan yürümeliyiz,şampiyonluk hava işidir,takıma havayı verense camiadır.Bizler taraftar olarak inanmalı ve o inancı sahaya yansıtmalıyız.Maç öncesi konfeti olayı organize edilmeli,takım sahaya çıkarken yer gök konfetilerle süslenmeli,biz inanırsak takım da inanır ve mutlu son bizim olur.
Ceza yokmu? Konfeti olayinda?
Vedat Benakay
26-02-2008, 11:27
Ne zaman inancimizi yitirdik ki??hic bir zamaaaaannnnnnnn
Onur Özgen
26-02-2008, 18:07
avrupa ile ligi götürmekte zorlanan fenerbahçe ve iç sorunlarıyla uğraşan galatasaray'a göre, başarıya daha aç ve daha genç bir takım olan beşiktaş elbette şampiyonluğa daha yakındır. beşiktaş taraftarı olarak buna inancımız tam olmalıdır.
Vehbi Cankat Güneş
28-02-2008, 12:48
Artık önümüzde tek bir hedef var
inanmaktan ve ölümüne destek vermekten başka çare yok
neyleyim cebimdeki milyondoları
sen şampiyon olmayınca.....
Özer Özçetin
03-03-2008, 07:24
Şampiyon olmanın yolu önce tribünden geçer ,tribün inanırsa bunu sahaya yansıtırsa oluşan hava takımı zafere taşır.Dün gördük işte,kazandığımız ve en az 5 net golü ağlara gönderemediğimiz bir maç.
Taraftar inanmış güzel günler görmeye,şampiyonluk kervanına bin selam olsun.
Özer Özçetin
17-03-2008, 08:30
2 ay önce açmıştım topiği,yani sekiz maç önce,o havayı görmüştüm.Herkesin gözlerindeki ışıltı bir başkaydı,rüzgar bambaşkaydı.Aynı hava aynı inanç yükselerek devam ediyor.Maç sonunda futbolcuların röportajlarındaki yüz hatları cümleleri bile 3 yıl üstüste şampiyon olduğumuz yıllar yansıtıyor sanki.Çok ciddi 2 maçımız var üstüste önce BB,ardından fb....6 puan çantaya girdikten sonra gerisi şölen havasında geçecek.fb gs maçının her skoru daha da yarayacak işimize daha da gelecek.Önce Olimpiyat Stadı sonra Dolmabahçe.....
Zafere giden yolun mihenk taşları......
Gokhan Yerlikaya
17-03-2008, 14:05
Cesaret! Cesaret! Daha fazla Cesaret!
Şampiyonluk kupası ellerimizde...
Boya tüm şehri,Şampiyon yaz heryere...
Geliyor... Geliyor... Geliyoruz biz...
Canmert Avsar
18-03-2008, 21:42
Beklesinler zafer şarkılarıyla geçişimizi !
Geliyoruz !
Serdar Yeşil
26-03-2008, 09:14
Site muhtarı,Benim buraya yaptığım 2. yorumu silmiş böyle bir hakkı varmış demekki
Adamı idama götürürken son istegin neydi diye sorarlar.
muhtar niye kaldırmış sebep neymiş yazmamış, ben burda başka şeyler ararım istenilmeyen bir durummu var yoksa çözülmeyen bir dertmi var.
Belki muhtar dahada agresif ve sert tepki vermemi bekliyor, işte o zaman ne olacak forum kuralları çignendi no post denilecek.
Savunulan ve yapılan hiç bagdaşmıyor arkadaş
Namik Kartaloglu
26-03-2008, 11:02
Serdar Yesil can; Ben muhtar degilim ama haksiz ne oldumu da dayanamiyorum. Muhtara cok sert catmissin, belki biraz daha sakin olup arastirsan ne seni ne de baskasini uzerdin kanisindayim. Bak yazini buldum. www.halkintakimi.net te yazmissin.ve sitemizin teknik sorunlarindan dolayi simdilik bazi seyler orda veya burda daginik duruyor. Ama sunu söyleyeyim ki oldugu zamanda guzel seyler olacak.
Buyur can YAZIN:Şampiyon olmak senin için neyi ifade ediyor diye bir soru geldi;
Ezilen bir sınıfın Özgürlügünü almasıdır dedim, Bu cevap yetmez dedi
Her türlü pislikten beslenen bir düzene Tokat dedim, yetmez dedi
Soruyu bana sorana aynı soruyu ben sordum, sen söyle Şampiyonluk nedir dedim
İnanmak ve İnandırmak Önce mücadeleni savunacaksın Sonra O mücadeleyi kazanmak için Hücüm edeceksin, bunların olmadığı bir örgütlenmede bir takımda kazanılacak zaferlerde olmaz Şampiyonlukda olmaz
Özer Özçetin
26-03-2008, 11:55
Bu meydanda cengimiz var er olan meydana gelsin diye başlayan 68 kuşağından bize kadar gelen bir marş vardır,futbol arenasında söylenmesi gereken yıllar yaşanıyor son sezonlarda.Kavganın mücadelenin karşılaşmaların hakça dürüstçe olmasını istiyoruz.Bakın bu sezon sadece ama sadece bu sezon,gerilere gitmeyin,kayıplara bakın,kaybettirilenlere bakın.Yalansız abartısız 10 puanımız yendi iç edildi.
Böyle bir ortamda savaş veriyoruz,ha bize bunları reva görenler mi sadece suçlu.Elbette değil,gücümüzü hissettiremeyenler de suça ortak.Beşiktaşın ne büyük taş olduğunu beyinlere kazıyamazsak işimiz her gün daha da çatallaşacak.
Keşke o marşın devamını da söyleyebilseydik.
Son sözümüz söylenmedi,kavga yeni başlayacak...diye.
Ne yazık ki kalan her maçı alsak ta,gsnin maçlarına bakacağız,şampiyonuk kervanı için......
Ömür Hıncal
28-03-2008, 01:02
Kervanın sarayına girmesi in bu hafta anahtar kanaryanın ağzında.vur kanaryaya al anahtarını bu maç alındıktan sonra önüne Çin settini örsen durmaz bu akın, şampiyonluğa yürüyoruz kupanın zaptı yakın!
Demir Han
30-03-2008, 01:05
Kızmayın arkadaşlar ama klavuzu karga olanın.....
Bu yönetim ile bu teknik kadro ve oyuncular ile..en büyük yakalanmış başarı 2 haftalık liderlik..o da 1 olacaktı da son dk da gol atarak 2 oldu...
Umarım yanılırım ama bu sene 4. bitirecekmişiz gibime geliyor
Serdar Yeşil
01-04-2008, 11:00
Çıkmaz bir yoldayız, kapatılmış bir sokakda
Namik Kartaloglu
01-04-2008, 11:08
Bizimde burnimuz hic boktan cikmadi ki zaten!
Ama ümit yoksulun ekmegi ya. Biz de diyoruz,Ya cikarsa burnumuz ordan?
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.