Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Gaziantepspor 27/01/2008 - 19:00
Beşiktaş - Gaziantepspor
27/01/2008 - 19:00
Gokhan Yerlikaya
24-01-2008, 12:44
haydi bastır şanlı kartalım...
Serhat Ovayolu
25-01-2008, 12:43
Gaziantep eğer fb ye karşı oynadığı gibi oynarsa bir okadarını hatta fazlasını da bizden yer. çünkü çok boş alan bırakıyorlar. ama ben, kupada kayseri'ye de yenildikten sonra daha dikkatli olacaklarını düşünüyorum. bizim için zor olabilir. aman dikkat kara kartalım...
Sezen Gunduzalp
25-01-2008, 12:57
Maç yarın 26.01.2007 de.
Başarılar Kara KARTALIM... :)
Namik Kartaloglu
25-01-2008, 14:23
Basit bir konsantrasyon hatasi bize cok seye mal olabilir. Rakip Siradan bir Kasimpasa degil! Ligin devamlilarindan ve zamaninda evimizde de dahi yenildigimiz Gaziantep. Dikkat ve disiplin sadece.
Mehmet Yucegonul
25-01-2008, 16:36
Gaziantep eğer fb ye karşı oynadığı gibi oynarsa bir okadarını hatta fazlasını da bizden yer. çünkü çok boş alan bırakıyorlar. ama ben, kupada kayseri'ye de yenildikten sonra daha dikkatli olacaklarını düşünüyorum. bizim için zor olabilir. aman dikkat kara kartalım...
Yalnız o !!!! son 2 sezonki antep maçlarınız analiz edelim izleyelim yeter.Heleki oğuz u izlesek o bile yeter ya bana öyle geliyor yada yanılıyorum.
Beşiktaş'ıma başarılar güzel bir futbol bol gollu bir maç izleriz sanırsam.
Ercan Kartal
25-01-2008, 19:07
Bir hafta sureyle turkiyedeyim mac pazar gunu olacak diye seviniyordum cumartesiye aldilar ben pazar gunu geliyorum
yaw adamin bir kerede sansi olur be neyse gecen hafta bes yiyen gantep bu hafta bize kok sokturecek bundan emin olun derim
Serhat Ovayolu
26-01-2008, 20:00
Dediğim gibi bizi çok zorladılar ilk yarıda. fb ve kayseri maçlarından ders almışlar arkadaşlar. ama ilk yarının sonuna doğru toparlandık ve neticede de cisse sahneye çıktı umarım gollerin devamı gelir ama savunma son dakikalarda çok fazla açık veriyor. az kalsın gölü yiyorduk... sürekli kontralar yiyormuşuz lig tvnin yorumcusuna göre ve bence haklı...
ikinci yarıda başarılar beşiktaşım
Demir Han
26-01-2008, 20:12
Maçı seyredemiyorum ama 1-1 pek sevimli bir skor değil.Yine yenik düştüğümüz bir maçı kazanacak mıyız acaba
Namik Kartaloglu
26-01-2008, 21:01
Kazandik Demir Han can! en korktugum maclardan biriydi. Ilk yari itibariyle cok gol pozisyonuna girdik ama yine yenilgiyi galibiyete cevirmeyi bildik. Nobre,Holosko,Tello,Delgado, Cisse, Sonradan oyuna giren Rico Pasa ve digerleriydi oyunun donmesindeki mimarlar. Takim inaniyor, Taraftar muhtesemdi ve en cok ta biz inaniyoruz. Yönetimin tezahuratlara eslik etmesi ayrica cok guzel bir olaydi. harikayiz(bu kelime herkese)
Mehmet Yucegonul
26-01-2008, 21:07
kenetleniyoruz Namık abi Özer abinin açtığı konu var ŞAMPİYONLUK KERVANI YOLDA diye yolda geliyoruz işte =) ama ben ilk mesajımda OĞUZ'dan söz etmiştim tuttu değilmi =)
Ahmet Ayyıldırım
26-01-2008, 21:46
Geliyoruz
Deniz Özdemir
27-01-2008, 11:57
dattiri dat dat dattiri dat dat dattiri dat dat daaaaat dat!!! :):):)
Özlem Erdoğdu
28-01-2008, 13:04
kanser olduğumuz maçlardan biri daha geçti. sevgili abiler soruyorum size; bizim takımımız, gözümüzün nuru beşiktaşımız neden son zamanlarda gol yemeden gol atamıyor? neden izlediğimiz her maçtan sonra bu kanser azalacağına azıtıyor? bu taraftara 90 dakika sahada döktüren bir takım daha çok yakışmaz mı? bazı anlar geliyor ki, futbolcularımız sanki ne amaç uğruna o sahada olduklarını unutup, tarlaya salınmış amaçsız fareler gibi dörtbir yana savrulup defansı boş bırakıyorlar. dolayısıyla gol yememiz kaçınılmaz oluyor.
Hakan Kirezci
28-01-2008, 14:13
Maçın kadrosunu ilk gördüğümde "Ulen" dedim "takımın orta sahası yok". Çok gol atarız ama gol yememiz de Allah'ın emri. 4-1-5 gibi duruyor. Maçtan sonra bütün yorumları dinlediğimde kafama en yatkın düşünceleri Rıdvan Dilmen dillendirdi.
Şimdi bir kere takım 3 santrforla oynuyor. Dikkat çekerim; 3 forvet değil bizzat 3 adet santrfor (Bobo-Nobre-Holosko).
Tello-Delgado direk gol düşünen adamlar, etti 5 forvet.
Cisse zaten şikayetçiydi;"Takımda herkes golü düşünüyor, ben de onlar kadar çıksam çok gol atarım ve deneyeceğim bunu" demişti geçende. O da malumunuz üzere sözünü tutmaya başladı.(6 oldular)
2 adet bekimiz zaten en çok sıfıra inip orta yapmaya meraklı bekler (Üzülmez-Ali). Bu da 8 oldu.
Kaldı geriye bir kaleciyle 2 stoper. Stoperler malum. Kornerlerde, serbest vuruşlarda ceza sahasından çıkmıyorlar. Baki'nin kafasını çizgiden çıkardı Antep. Toraman'ı zaten söylemeye gerek yok.
Şimdi 10 kişinin golü düşündüğü takımda savunma görevini ihmal etmeleri beklenemeyen 2 kişi göbekte ki iki stoper. Bütün rakip hücumları onlar karşılamak zorunda kalıyorlar ağırlıkla. Bu da mecburen hata yapmalarına ve gol yememize yol açıyor gibi. Kart cezaları da cabası. Alın işte bu hafta iki göbek adamı da kart cezalısı.
Daha Serdar Özkan'a yer bulamıyoruz takımda. Gökhan Zan gelecek o da diğerlerinden farklı değil. Peki ya Serdar Kurtuluş iyileşince ne olacak? K.paşa'dan Barbaros'u almışlar. Bir de sanırım Zapotochnik gelecek gibi Udinese'den. İkisini de tanımam etmem. Ama sanırım kısa bir süre sonra bu çılgınlık bitecek gibi görünüyor. üç santrfordan biri yedeğe çekilecek (ki içim elvermese de bu Bobo gibi görünüyor), iki Sağ kanat iki Serdar'a verilecek ve göbeğe yabancı stoper ve Gökhan Zan yerleşecek gibi görünüyor. Bu durumda Toraman, Baki, Barbaros 11 mücadelesi verirler artık. Rüştü ile Üzülmez tapuyu almışlar. onları yıkıp yerine yenisini yapamazsınız artık.
Bu takım bu haliyle Barcelona'yla oynasa çift santrfor oynar artık. Başkası fazla lüks olur. Ben iyi futbol adına ümitlerimi artarak sürdürüyorum. Eleştirdiğim Ertuğrul Sağlam'da stajını çabuk bitireceğe benzer. Bu takımın gerçek gücünü G.saray maçında hep birlikte göreceğiz derim ben.
Onur Utku Demir
28-01-2008, 16:13
@Hakan Kirezci çok doğru söylüyorsun bu gidişle takımda baya yerler değişecek; ama benim anlayamadığım Barbaros'un alınması.Serdar Kurtuluş zaten iyileşecek 1 2 haftaya.Onu nereye alacaksın?Ali Tandoğan oynuyor işte sağ kanatta ne güzel.Serdar Kurtuluş Cisse'nin yerinde daha iyi oynar hem.
Bu bitti bir de İbrahim Toraman'ı, Baki'yi gönderme fikri var.Yahu biraz dikkatli düşünürsek bu adamların hata yapmaları gayet normal.Hatta bu kadar az hata yapmaları sebebi ile tebrik ediyorum.Takımda defansa yardımcı kim var?Her topu bu adamlar yükleniyor.Toraman gerçekten mükemmel bir insan.Oyunculuğu da fevkalede güzel.Bana göre onun sahada olması bile pek çok oyuncu için bir güç.Baki deniyor.Baki ile Gökhan Zan arasında kalsam Cam çocuk Gökhan yerine Baki'yi seçerim açıkçası.O hafta kim iyi oynar, formayı kim hakederse o oynasın tabi ama adaletli bir forma dağıtımı olsun.
Namik Kartaloglu
28-01-2008, 18:23
Hakan Abi; sabah sabah bal mi yedin? agzindan bal akiyor!
Eger simdiye kadar ligden kopma bir yere 4. sirayi gecici iskal ediyorsak bu yazdiklarinla en kisa zamanda birinciligin tapusunu cikaririz ve o tapu da Vakiflastirilir(vakiflarin satilma ve yikilma haklari saklidir).
Ben de bal dan sonra aci isot sunayim size; Uzagi degil de yarini görmemiz gerekmezmi önce Kayserispora karsi stoper kim olacak Ali ve I.Toroman cezaliyken? Serdar Özkan icin benim izlenimim su; Ertugrul hoca serdari Delgadonun yaninda ve yedeginde oynatnasina gerekce Serdara staj yaptiriyor. Bu dusunce var ise Sergen II(suratli variyanti)yolda demektir.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.