PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir ilk daha!

Mehmet Yucegonul
22-01-2008, 23:17
BEŞİKTAŞ: 78

Elan Chalon:55

Bunu adı rekor!
Beşiktaşımız ULEB Kupası'nda 10 maçını da kazanarak tarihe geçti!
Uleb Cup'ta mücadele eden temsilcilerimizden Beşiktaş Cola Turka, B Grubu'ndaki 10. ve son maçında BJK Cola Turka Arena'da Elan Chalon'u 76-55 yenerek 10'da 10 yaptı ve Uleb Cup tarihine geçti. Beşiktaşımız elde ettiği bu büyük başarıyla Uleb Cup tarihinde bunu başaran ilk takım oldu. B Grubu'nu yenilgisiz lider tamamlayan Beşiktaşımız'da en skorer isim 19 sayı, 8 ribaunt üreten Kaya Peker olurken, Shumpert 16, Dalmau da 15 sayıyla oynadı. Konuk takım Elan Chalon'da ise Darrel Mitchell'ın 13 sayısı takımına yetmedi.

Siyah-beyazlılar ilk periyodu 22-9 önde tamamlarken, ikinci çeyrekte de 16 sayı atmasına rağmen potasında 19 sayı gördü ve devreyi 39-28 önde tamamladı. 3. çeyrekte de üstün olan Beşiktaş Cola Turka rakibine 18-11'lik üstünlük kurdu. Son periyotta rahat bir oyun sergileyen temsilcimiz, rakip potaya 20 sayı daha bıraktı ve maçı 78-55 kazanarak grubunu namağlup lider tamamladı.

Beşiktaşımız, bir üst turda 19 Şubat'ta deplasmanda oynayacak. 26 Şubat'ta ise rakibini Akatlar'da konuk edecek.
İLKLERİN TAKIMI : DİKKAT İLKLERİN DERKEN TÜRKİYEDE DEĞİL !AVRUPA DA!

BİR İLK DAHA...

Mehmet Yucegonul
22-01-2008, 23:22
http://i30.photobucket.com/albums/c331/mehmet1903/medyaphp.jpg

Deniz Özdemir
22-01-2008, 23:30
Beşiktaş'ımız bize bir gurur daha yaşattı devamını bekliyoruz:)

Namik Kartaloglu
22-01-2008, 23:54
Besiktasima Ilklerin takimi olma disinda ne yakisir ki?

Namik Kartaloglu
23-01-2008, 00:15
Maç Sonrası Açıklamalar
22.01.2008 22:12

Gruptaki 10 maçın 10'unu da kazanarak ULEB Cup tarihine geçen Takımımız'da Basketbol Şube Koordinatörümüz Hasan Bozkurter ile oyuncularımız Onur Aydın, Kaya Peker ve Mehmet Yağmur şu değerlendirmelerde bulundular.
Hasan Bozkurter, karşılaşma sonrasında şunları söyledi:" Akatlar'da bugün çok güzel bir olaya şahitlik ettik. Avrupa'da tarih yazan bir takım izledik. Türkiye'yi Avrupa'da çok iyi temsil ettik. Bundan sonra da önümüze çıkan rakiplerimizi eleyerek şampiyonluk kazanacağız. Hepimiz buna inanıyoruz."

Oyuncularımız ise şu değerlendirmelerde bulundu.

Onur Aydın: Bir takım kaptanı olarak böyle bir takımın başında olmak benim için gurur verici. Herkes başarı için elinden gelenin en iyisi yapıyor. Grupta 10'da 10 yaptık ama bu pek bir şey ifade etmiyor. Bundan sonraki turda maç kaybedersek bir anlamı kalmayacak bunun. Bundan sonraki turlarda bütün maçları kazanıp ilk 8'e kalıp kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Kaya Peker: Beşiktaş Camiası için gerçekten çok önemli bir olay. Bu takım içinde bulunduğum için de mutluyum. Önemli bir olaya imza attık ama tabii ki elimizde hiçbir şey yok şu anda. 10-0 çok güzel bir sonuç ama hiçbir şey ifade etmiyor. Bundan sonraki turda çok zor takımlarla da oynayabiliriz. Ciddi olup, aynı oyunu ortaya koyup mutlaka yenmeliyiz. Mutlaka buradan sonra adım adım düşünmeliyiz. Önümüzde iki tur var. Önce ilk turu ardından ikinci turu geçip ilk 8'e kalmak istiyoruz. Zaten oraya gitmek çok büyük bir olay. Orada da iyi bir hava yakalayıp başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Mehmet Yağmur: Tarihe geçtik ama bundan sonrası önemli. Taraftarımız da gelmeye başladı. Bundan sonraki turda burayı doldurabilirsek bence şampiyon oluruz. İlk 8'e girip ondan sonrasına adım adım bakacağız. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.
kaynak: resmi site

Demet Kursunlu
23-01-2008, 06:35
Guruluyuz mutluyuz nekadar az destekde görseler başarıları devam ediyor çok seviyoruz sizleri TEŞEKKÜRLER