PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşın Tezahüratları Kastamonu da

Özer Özçetin
23-01-2008, 15:08
Tribünlerde yıllardır söylediğimiz Gündoğdu,Güzel Günler Göreceğiz ve Aldırma Kartal tezahüratları Kastamonuspor maçlarında söyleniyormuş.
Kastamonu taraftarları maça Gündoğdu marşıyla başlayıp ardından Güzel Günler göreceğiz çocukları söylüyormuş.
Maçın gidişata göre eğer aksi bir sonuç olursa Aldırma KSK tezahüratına geçiyorlarmış.
Anadoluda tezahüratlarımızın yankı bulması ne güzel.

Önder Mutlu
23-01-2008, 15:29
kırkırmızı pembe gönlüm sende KSK / ÇARŞI ...:D

Özer Özçetin
23-01-2008, 15:43
Kastamonusporun renkleri Kırmızı Siyah Önder Mutlu,burada espriye mazhar bir mevzuat göremiyorum.
Ayrıca Çarşının adını alakasız bir yerde kullanarak komiklik mi yaptığını sanıyorsun

Demir Han
23-01-2008, 15:56
Merhaba,
Aslında tezahürat konusunu bende açmayı düşünüyordum.Aklıma yıllar önce Göteborg maçında yaptığımız bir tezahürat geldi ve biraz utandım kendimden.
O zamanı hatırlayanlar bilirler o tezahüratı.."Oynatmaya az kaldı Göteborg nerdee..." diye gidiyordu.

Burda iki şeyden utandım ve kendimi afederiniz aptal gibi hissettim

1.Tribünlerdeki bayanlar....Onların yerine koydum kendimi...Onların bizler ve futbol hakkında o anda gelişen düşüncelerini düşünmeye çalıştım...Utandım...

2.Sahadakiler Türk olsa neyse hadi anlarlar belki biraz etkisi olur...Ama onlar gram bile anlamaz iken biz orda böyle küfürlü tezahüratlar yapıyoruz.Burda da kendimi aptal gibi hissettim

Bence tezahüratlarda argo belli bir seviyeye kadar evet ama üstü ve küfüre hayır...

Artık ülkemizdeki takımların da nerede ise yarısı da yabancı olduiğuna göre Liverpool maçındaki gibi sahadaki herkesi içine alabilecek ve zevk verecek tezahüratlar yapılmalı diğerleri de engellenmeli....

Hepinizde iyi günler

Can Bayraktar
23-01-2008, 17:49
zonguldakspor maçlarında da söyleniyor arkadaşlar hemde yıllardır

Serdar Yeşil
24-01-2008, 10:20
Marşlarımızın Anadolu'da Söylenmesi, bu BEŞİKTAŞIN ve Taraftarının büyüklüğüdür, Üretkenliği ve topluma malolmuşlukdur. Halkın Takımı BEŞİKTAŞ

Deniz Özdemir
24-01-2008, 21:07
ya tezahüratlarımızı söylemeyen takım kaldı mı ki acaba:) ben çok sık duyuyorum.çalıp çalıp söylüyorlar.hatta benim yönettiğim amatör maçlarda bile bestelerimizin söylendiğine şahit oldum:)

Murat İscan
26-01-2008, 21:12
güzel memleketim Kastamonum güzel Anadolum, Halkın Takımının gücüdür bu marşlar bu sevdalı şarkılar anaduluma yayılmış çokmu dünya bu marşaları belleğine kazıdı dahada kazıyacak...

Kadir Eren
28-01-2008, 01:09
anadoluya gitmeye gerek yok her hafta kadıköyde söyleniyor bizim marşlarımız :) hırsızlık kanlarına işlemiş...

Onur Utku Demir
28-01-2008, 11:12
Keşke Kastamonu'da sınırlı kalmasa, keşke Anadolu'ya gidildiğinde hep beraber birbirlerimizin marşlarını söylesek...

Namik Kartaloglu
28-01-2008, 11:25
Hep beraber biri birimizin marslarini söylemeyelim ne olursun Onur Utku can. Dusun Besiktas taraftari Yaaasaaaa Besiktas diye Fenerbahce marsini diyor? iiiii Middem kalkti. Anadolu takimlari da cok iyi biliyorki Besiktas marslarinin yaratiliminda duygu yasam- onur yasam var.

Deniz Özdemir
28-01-2008, 11:39
vallahi bi fb marşını söylemek benimde hoşuma gitmez.bırakın biz yaratıcılığımızı gösterelim onlar bizi örnek alsın.her zaman olduğu gibi bizi izlemeye devam edin:D:D

Onur Utku Demir
28-01-2008, 11:52
Hep beraber biri birimizin marslarini söylemeyelim ne olursun Onur Utku can. Dusun Besiktas taraftari Yaaasaaaa Besiktas diye Fenerbahce marsini diyor? iiiii Middem kalkti. Anadolu takimlari da cok iyi biliyorki Besiktas marslarinin yaratiliminda duygu yasam- onur yasam var.

@Kartaloglu öyle demek istemedim.Anadolu'ya gittiğimizde diyorum.Mesela ben Adana Demirspor ile marşlarımızı söylemeyi çok isterim.Tabii ki de Fenerbahçe, Galatasaray felan değil kasttettiklerim.AdanaDemirSpor'la, Eskişehir'le, Diyarbakır'la ve daha pek çok güzel grupla ...

Serdar Yeşil
28-01-2008, 13:10
anadoluya gitmeye gerek yok her hafta kadıköyde söyleniyor bizim marşlarımız :) hırsızlık kanlarına işlemiş...

KadıKöy dediğin yer, anadolunun taaaa kendisi

Ahmet Ayyıldırım
28-01-2008, 18:21
Tribünlerde yıllardır söylediğimiz Gündoğdu,Güzel Günler Göreceğiz ve Aldırma Kartal tezahüratları Kastamonuspor maçlarında söyleniyormuş.
Kastamonu taraftarları maça Gündoğdu marşıyla başlayıp ardından Güzel Günler göreceğiz çocukları söylüyormuş.
Maçın gidişata göre eğer aksi bir sonuç olursa Aldırma KSK tezahüratına geçiyorlarmış.
Anadoluda tezahüratlarımızın yankı bulması ne güzel.

Özer abi,esasında bu olaydan rahatsızlık duymamız gerekmezmi ?
Şahsen,Beşiktaşımızın güzel sözlerinin ve bestelerinin başka ağızlardan söylenmesini içim almıyor.Hangi İstanbul ya da Anadolu takımı olursa olsun bunu hazmedemiyorum ben.
Renklere olan sevdamız ve tribün duruşumuz(kültürümüz),BİZİ BİZ yapan en önemli etkendir.Bıraksınlar bu zevki sadece biz yaşayalım,bıraksınlar hazır besteye konmayı üretici olsunlar ya da bıraksınlar uzaktan gıpta ile seyretsinler.Seyretsinler de anlasınlar.İyice kazısınlar hafızalarına;

Bu aşkın sadece BEŞİKTAŞK olduğunu.

Demet Kursunlu
29-01-2008, 09:28
Bilen herkesin bizim bestelerimiz olduğunu bildiğini düşünüyorum,bizi örnek almalarıda güzel örnek olabilemmiz güzel ;)

Onur Sarısoy
31-01-2008, 15:15
Kastamonu biraz tutucu biryerdir oradaa bu tezahüratların yankılanması olaya ayrı bir güzellik katmış....

Özlem Erdoğdu
31-01-2008, 15:33
bence eğer kötü amaç yoksa tezahüratlarımızı söylemelerinin bir sakıncası yok. yeterki !!!!bahçe gibi "beşiktaş sen bizim herşeyimizsin" i malum şekilde değiştirmesinler, yada diğer marşlarımızı kendi kafalarına göre bozmasınlar.

bunun dışında marşlarımızı kullansınlar, dayanışma kabilinden :)