Orijinalini görmek için tıklayınız : Dino Drpic !
Demir Han
26-01-2008, 20:29
Hürriyet Haber
"Beşiktaş’a Hırvat stoper
26 Ocak 2008
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine 3,5 milyon dolar karşılığında transfer edilen Higuain’le yollar ayrılırken Hırvat stoper Dino Drpic’le anlaşmaya varıldı "
Uçan paralar....yiten umutlar....yazık
Beşiktaş'ın çıkarları için bu oyuncuları aldık diyen Sağlam Hoca şimdi de bu adamı alıyor....yazık....oldu mu hocam şimdi sen bize kar mı ettirdin ?.....Takım artık SE nin transferleri ve takım taktiği ile devam ediyor....Dümen'de SE nin artık %51 de olsa söz üstünlüğü var...
Yazıklar olsun
Serhat Ovayolu
27-01-2008, 00:05
abi bu kim ya umarım bir higuain daha başımıza bela olmaz. tanıyan var mı
Hakan Kirezci
27-01-2008, 00:53
Bildiğim kadarıyla 81 doğumlu, 1.93 boyunda, D.zagrep ve Hırvat milli takımının çok önemli bir stoperi. Hem UEFA da geçen yıl D.Zagrep adına hem de 2008 elemelerinde Hırvatistan adına kilit oyuncu konumunda bir oyuncuymuş.
İyi oyuncu olduğu su götürmez de... İşte, ne bileyim...
Sütten çok ağzımız yandı ya, üfleyip duruyoruz artık yoğurtları bile. Rahmetli Sabri'den sonra ikinci bir dino olacak eğer gelirse.
Namik Kartaloglu
27-01-2008, 01:15
Íki Mexikali bir araya gelince ne yapar? cevap: biri uyur digeri Devrim yapar, Uc Mexikali yan yana gelince ne yapar? Cevap: ikisi uyur biri Devrim yapar. Bizim iki deli yan yana gelince ne yapar? niyemi iki delli? Dino Kurtce deli demek. Bir delimiz zaten var ikincisi de yolda anlasilan. Bence ikisi de uyanik kalip birlikte Devrim yaparlar.
IME I PREZIME DINO DRPIĆ
dino.drpic@nk-dinamo.hr Mail adresi
DATUM ROÐENJA 26. 5. 1981. Dogum tarihi
MJESTO ROÐENJA ZAGREB
MJESTO U MOMČADI BRANIČ
BROJ DRESA 26 ayakabi numarasi olmayacagi icin forma numarasi diyelim
VISINA 193 Boyu
TEŽINA 88 Kilosu
BOJA KOSE SMEĐA
BOJA OČIJU PLAVA
BIVŠI KLUBOVI CHROMOS
DOŠAO U DINAMO 1997. RUJAN
PRVI NASTUP ZA DINAMO MILAN - DINAMO (KVAL. ZA LIGU PRVAKA)
REPREZENTACIJA SVE DO U-21
SEZONA 2007./08. HNL KUP UEFA
GOLOVI
NASTUPI 7 6
MINUTE 630 560
ŽUTI KARTONI 1
CRVENI KARTONI Bu kismi ne siz sorun ne de ben diyeyim
Süleyman Aktaş
27-01-2008, 01:22
Umarım yararlı olur.
Zira, İ. Toraman, Baki ve Gökhan Zan'ın durumu ortada
Demir Han
28-01-2008, 11:41
Bu adam resmen alındı mı bilemiyorum halen bir açıklama yok ama Kasımpaşa'dan da alınmış bir stoper daha var.
Toraman,Zan,Baki üçlüsünden kurtulmak lazım ..
Serhat Ovayolu
29-01-2008, 04:23
Bu adam resmen alındı mı bilemiyorum halen bir açıklama yok ama Kasımpaşa'dan da alınmış bir stoper daha var.
Toraman,Zan,Baki üçlüsünden kurtulmak lazım ..
kurdugumuz cumlelerde besiktasli ahlakimizla ters dusmemeye ozen gosterelim..
Namik Kartaloglu
29-01-2008, 11:42
neden. bence baki gitse yeter. boşuna dememişler baki gibi futbolcun olacağına mercimek kadar ..... olsun.
Tam bir Fenerbahceli agzi.
Yok yok baki Besiktasta olmali, oynadigi her macta elinden gelen her seyi yapiyor ve yapmaya calisiyor. Durusuyla,özguveniyle,Ahlakiyla,Kisiligiyle,Arkada s canliligiyla yabanci-yerli, futbolcu-idare, Kulup-Taraftar arasinda bir görunmez köpru dür ve daha da olur.Baki konusu bir daha dusunulsun sanirim. En azindan birilerine yaranmak icin birilerini harcamiyor. Bu örnek "guzide" kuluplerimizin birinde, harcanan kisi kuluptemutlu olmadigini ve ayrilmayi dusundugunu dile getiriyor.
Onur Utku Demir
29-01-2008, 13:17
Açıkçası son derece gereksiz bir transfer olarak görüyorum.Bu adam Beşiktaş'a ne katacaktır?Takımda onca stoper varken neden sol bek eksikliği göz ardı edilir anlamıyorum.Bu adamın takıma gelmesine karşıyım açıkçası.Bugün takımda olan stoperleri sayarsak Toraman, Baki, Gökhan, İbrahim Kaş öne çıkanları.Bunlardan özellikle İbrahim Kaş kendi emeklerimizle büyüttüğümüz, bizde doğan ve bizle büyüyen bir oyuncu.Üstelik kötü de oynamıyor.Şimdi bu gelecek adam bizim binbir emekle büyüttüğümüz İbrahim Kaş'ın önünü kesecek ve bunla beraber yine taraftarın parasıyla kalkındırdığı kulübün parasını çarçur edecekse ben tepkimi koyarım.Gelecek oyuncuyu yuhalamam ama İbrahim Kaş, Baki, İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve diğer gençler varken ne gerek?
Fırat Gürgan
29-01-2008, 17:29
dünya üzerinde üst düzey oyuncular haricinde zaten çokta farklı bir özellikte stoper bulmak zor. aşağı yukarı hepsi benzer özellikte; uzun boylu, güçlü ve kafa toplarında etkili. önemli olan tek nokta ayaklarına hakim olan türde ki oyuncuyu bulup almak. bunun içinde ince eleyip sık dokumak lazım. yönetim devre arasında oldu bittiye getiripte saçma sapan bir oyuncu alacaksa bence almayıp sezon sonunu beklemeli.
Eren Cemaloğlu
29-01-2008, 17:48
Tam bir Fenerbahceli agzi.
Yok yok baki Besiktasta olmali, oynadigi her macta elinden gelen her seyi yapiyor ve yapmaya calisiyor. Durusuyla,özguveniyle,Ahlakiyla,Kisiligiyle,Arkada s canliligiyla yabanci-yerli, futbolcu-idare, Kulup-Taraftar arasinda bir görunmez köpru dür ve daha da olur.Baki konusu bir daha dusunulsun sanirim. En azindan birilerine yaranmak icin birilerini harcamiyor. Bu örnek "guzide" kuluplerimizin birinde, harcanan kisi kuluptemutlu olmadigini ve ayrilmayi dusundugunu dile getiriyor.
abi kesinlikle katılıyorum.baki bu takımda kalmalı.uzun süreli olarak değil ama kısa vadede çok işe yarıyor.yani doğru bir sezon boyunca bakiye güvenip oynatamazsınız ama asıl oyunculara bir şey olduğu zaman ise ondan iyisini de bulamazsınız.ayrıca yedek kalmayı da hiç sorun etmeyen bir kişi.baki bu takımdan asla ve asla gönderilmemeli...
Serhat Ovayolu
29-01-2008, 19:06
birincisi ben tam bir beşiktaşlıyım . fenerbahçeli olmak bir yana fblli olmakla itham edilmek bile çok acı. ikincisi de geçen sezon yenilen ilk 8 golün 7 sinin bakinin hediyesi olduğunu ve takımın yenilgiye alışmasının da bu ilk maçlar olduğunun hatırlanmasını isterim. tabiki ben bakinin kişiliğini bilemem ama teknik anlamda çok eksik adamı karşısına aldığında mutlaka faul yapmalı ve durdurmalıymış gibi davranıyor. bunun sonucu yine cezalı arkadaşlar...
Hakan Kirezci
29-01-2008, 19:39
Fenerbahçe'li ağzı biraz sert olmuş gerçekten Serhat ama senin de Baki'ye yaklaşımın en az Baki'nin dalışları kadar sert olmuş. Ben söylediklerine Vedat Okyar ağzı demeyi tercih ederim.
Ben Vedat'ı seyredebilenlerdenim. Çok iyi bir liberoydu. Baki'yi eleştirirken temel referansı "Ben o bölgeyi çok iyi bilirim" dir. İyi bilir bilmesine de biraz da etrafını hatırlarsa Ahmet-I, Lütfü, Zekeriya, Niko gibi bir dörtlü savunma arasında oynadığını da dikkate alırdı.
Baki cezalı tamam da Toraman'da cezalı farkettiysen. Antep maçının başlığında kendimce analize kalkışmıştım bu konuyu. Kaleci hariç herkesin golü düşündüğü bir takımda rakibi sadece 2 stoperle karşılarsanız ortaya çıkacak olan sonucu o iki stoperle ortaklaşa paylaşmak zorundasınızdır.
Lig Tv nin saha içi çekiminde Toraman'ın takımı Rüştü'ye şikayeti açıkça duyuluyor. "Herkes ileride geri gelen kimse yok" diyor. Rüştü'de "Tamam...Tamam devam et sen" diye yatıştırıyordu İbrahim'i.
Bizim takımın şu an ki fiili dizilişi 3-5-2 nin zor bir versiyonu olan 2-5-3 olmuş.
Bu durumda ben o ilk 2' ye hiç birşey diyemem, çarpılırım.
Namik Kartaloglu
29-01-2008, 21:21
birincisi ben tam bir beşiktaşlıyım . fenerbahçeli olmak bir yana fblli olmakla itham edilmek bile çok acı. ikincisi de geçen sezon yenilen ilk 8 golün 7 sinin bakinin hediyesi olduğunu ve takımın yenilgiye alışmasının da bu ilk maçlar olduğunun hatırlanmasını isterim. tabiki ben bakinin kişiliğini bilemem ama teknik anlamda çok eksik adamı karşısına aldığında mutlaka faul yapmalı ve durdurmalıymış gibi davranıyor. bunun sonucu yine cezalı arkadaşlar...
Serhat Ovayolu can bagisla beni fenerbehceli diye kirdigim icin. Benim anlatmak istedigim seyi anlatayim biraz(kendimi bagislatmaya kilif aramadan) dun, bugun-her gun yazili ve görsel medyada her zaman her basarili oyuncumuzu ya satiyoruz ya parasini almadigindan ayrilacakmis ya da disinin arasina maydanos sikismis diye takimdan ayiriyorlar. Bu yukardaki yazdigimda da o yazilarin kokusunu gördugum icin tepkim o sekilde oldu, Özur dilerim. Kartal Yuregini kucaklarim
Erkan Özberk
29-01-2008, 22:51
iste bizim ailemizin guzelligi:)
Baki bence Premier Lig oyuncusu. Abartmiyorum,gayet ciddiyim. Sert stili, oyun tarzi o lig icin uyumlu fakat Turkiye gibi cit kirildim youncularin oynadigi ligde biraz goze batiyor. Gecen seneki Fener macini hatirlayin(HITMAN BAKI) Bence Baki bu takimda her zaman kadroda bulunmasi gerekn oyunculardan bir tanesi. Bu siralarda goze batmasinin nedeni de Hakan Abi'nin dedigi gibi takimin 2-5-3 sistemi ile oynamasidir. Kaldi ki takimda Ibrahim Uzulmez var. Ne Tello ne Toraman ne de Baki acigini kapatabiliyor. Tamam Baki oynarken bilmem kac gol yedik dogru ama yenilen gollerin hep sol taraftan gelmesi de biraz dikkat cekici degil mi???
Gokhan Yerlikaya
30-01-2008, 03:05
ben anlamam abi.Ronaldo gibi bir defans alacaksan al.alamıyorsak digerlerinden bizde cok var.paramızı sokaga atmayalım.
Sinan Arin
30-01-2008, 20:33
baki bence teknik kapasitesi sınırlı bi oyuncu bazı pozisyonlarda müdahelelerde geç kalmasından dolayı bayağı golü kalemizde gördük..ama o baki yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncularımızdan bir tanesi özellikle attığımız gollerden sonraki sevinçlerini görünce bakiyi sevmeye bile başladım. özellikle gaziantep maçındaki sanırım nobrenin attığı golden sonra telloyu havaya kaldırışını görmüşsünüzdür..
Mert Çevik
30-01-2008, 23:10
bildiğim kadarıyla higuan satılmadı kiralık verildi bide bence defansımızdaki oyuncular gönderilmemeli takviye yapılmalı drpici tanımıoyrum umarım beşiktaşıma gereken takviye olur bide kasımpaşadaki adamın transferi kesin diil olsa bile kiralık alınıcakmış 2. yarı denenicekmiş
Ömür Hıncal
30-01-2008, 23:48
http://www.youtube.com/watch?v=m93kG5CEzWU
adamı tanımıyorum simasını filanda bir bakın bakalım buradaki tahrikatör şahısmı oluyor bu dino. tamam dinodur delidirde burası Türkiye adama çeşitli sıfatlar yakıştırırlar en başta erman topoğlu ve plase ahmet çakar olmak üzere ha keza rakip tribünlerden yükselecek seslerde cabası.
kendi tercihimdir Allah yazdıysa bozsun
Hakan Kirezci
31-01-2008, 00:55
Alınmış kesin olarak bu arkadaş. 1 milyon euro bonservis demekteler haberde.
Yakışır yerine umarım.
Mehmet Yucegonul
31-01-2008, 01:32
http://www.youtube.com/watch?v=m93kG5CEzWU
adamı tanımıyorum simasını filanda bir bakın bakalım buradaki tahrikatör şahısmı oluyor bu dino. tamam dinodur delidirde burası Türkiye adama çeşitli sıfatlar yakıştırırlar en başta erman topoğlu ve plase ahmet çakar olmak üzere ha keza rakip tribünlerden yükselecek seslerde cabası.
kendi tercihimdir Allah yazdıysa bozsun
Video yu izledimde o hareketi yapan Dino mu :s
Namik Kartaloglu
31-01-2008, 11:41
Menkul Kiymetler borsasina bildirildigine göre alinmis. Resmi sitede yazsa da bitse bu sorun.
Erkan Özberk
31-01-2008, 11:53
Drpic alinmis bir de Zapatocny de alinacakmis diye haberler dolasiyor...
Mustafa Kemal Varol
31-01-2008, 13:17
bence alınacak stoper Dino gibi genç ve gelecek vaadeden bi stoper olmamalı,çünkü elimizde İ.Kaş gibi ümit milli takımın da stoperi olan hatta a milli takıma kadar yükselmiş genç yetenekli ve en önemlisi de BeşiktAŞK'lı bi stoperimiz var zaten, Dino ya vereceğimiz şansı, ona göstereceğimiz sabrı İbrahime göstermeliyiz, şampiyonluk gelecekse İbrahim ile gelmeli ,kaçacaksa da Dİno ile değil İbrahim ile kaçmalı... yok illa şampiyonluk diyorsak eğer tecrübesiyle&bilgisiyle savunmayı yönlendirecek,savunmadaki arkadaşlarına güven verecek,gerektiğinde onların açıklarını kapatacak olgun bi savunma oyuncusu almalıyız.. örnek:rigobert song, guario ronaldo...
Safak Batman
31-01-2008, 15:00
BEŞİKTAŞ DRPİC'TEN VAZGEÇTİ
Prensipte anlaşmışlardı ama
31.01.2008 14:52
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan bir son dakika haberi. Geçtiğimiz gün prensipte anlaşan Beşiktaş ile Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımının savunma oyuncusu Dino Drpic bugün bu anlaşmayı bozdu. Siyah-beyazlı takım sözleşme imzalamaktan vazgeçti...
Onur Sarısoy
31-01-2008, 15:07
Baki hakkındaki yorumlara üzüldüm doğrusu...
bence ilk 11 de oynamasa bile kulübeden gelip oynayabilir yani tam bir acil durum adamı oynamasa da kalmalı çünkü kısıtlı yeteneğiyle en üst seviyede oynuyor marsilya maçında niang a neler yaptığını gördük....
Ömür Hıncal
31-01-2008, 15:16
Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti!
FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpiç'in transferinden vazgeçti.
Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor.
Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpiç'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti.
Özer Özçetin
31-01-2008, 16:17
Dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek,henüz hiç bir şey bitmeden oldu keşke olmasaydı veya iyi ki alondı yorumlarının havada kalması ne garip değil mi.
Hakan Kirezci
31-01-2008, 16:30
İnsanın kıçının kendi kariyeri üzerine olumlu ya da olumsuz etkileri hakkında ciddi bir sosyolojik araştırma ihtiyacı doğmuştur.
Jennifer Lopez namıyla maruf bir hanım kızımız kariyerini söz konusu kaidesi üzerine inşa ederek arş-ı alaya doğru bir başarı abidesi olarak yükselebilirken…
Ve hatta kaidelerinin letafeti adı geçen kızımızla kıyas kabul etmez nice sanat dostumuz, yarattıkları oynak kaide teknolojisini ses sanatları literatürüne “Gırtlak marifetinden gayrı kullanılabilecek ikinci bir beşeri enstrüman”olarak kullanarak “Top” listelerinin tepelerini zorlarken…
Bir çok isimli isimsiz yeryüzü yurttaşı, kaideleri ile değil ama onu yerleştirebildikleri dört başı mamur, manzaralı ve de pek konforlu mekanların yüzü suyu hürmetine güç ve iktidar nimetlerini egolarına meze yapıp yudum yudum mabadlarının keyfini sürerken…
Mesleğini icra esnasında vücudunun sadece en alt ve en üst kısımlarını kullanmasına müsaade edilen bir garip topçunun yukarıda anılan başarı öykülerine özenmesinde ki hatayı ben onu eğiten hocalarında aramaktayım.
İlgili kardeşimize dair yaptığım ilk yorumumda (Rahmetli Sabri’ye atfen)ikinci bir Dino vurgusunu yaparken kendisi bizi tekzip edercesine, aslında tarihimizde ki ikinci bir Hakkı Yeten olma talebinde olduğunu beyan etmiş ancak bizim yöneticilerimizin gözü önlerinde sergilenen çift kanatlı isyanın ötesini göremediğinden bu büyük tarihi fırsat maalesef tepilmiştir.
Ne diyebiliriz ki?... Sahalarda meşin top olgusundan gayrisine yer yokmuş demek ki henüz.
Erkan Özberk
31-01-2008, 16:33
Youtube'deki goruntuleri nedeniyle transferden vazgecildigini soyledi biraz once Haber24
Ahmet Ayyıldırım
31-01-2008, 17:00
Youtube bir nimettir.Nasiplenmesini bilene
Safak Batman
31-01-2008, 17:39
transfer politikamızın ne kadar planlı programlı ve kapsamlı olduğu açıkça belli değilmi ?
Demir Han
31-01-2008, 18:48
Tek kelime....Komedi...ne kadar da ince eleyip sık dokuyorlar....breh breh...
Adamı almama sebepleri de tartışılır...
Erkan Özberk
31-01-2008, 21:01
Bazi internet sitelerinde Drpic'in BJK formasiyla pozu felan var. Nasil bir is oldu anlamadim. Resmi sitede de resmi bir aciklama yok. Is cocuk oyuncagina mi dondu(donduruldu)?...
Namik Kartaloglu
01-02-2008, 16:04
Ve nokta konuldu. Video göruntulerinden dolayi almaktan vazgectik. Bence en dogrusu da o olmasi gerekiyordu.
Onur Özgen
01-02-2008, 16:46
yalnız poposunu gösterdiği grup hajduk'un neo-nazi grubu dikkatinizi çekerim :)
Namik Kartaloglu
01-02-2008, 17:16
Neo nazi veya degil farkedermi sence? Ahlak sa her kes icin ve heryerde gecerli olmali, nabza göre serbetmi verilirmis? Besiktas bu futbolcuyla cok yorulurdu, iyi oldu da baslamadan bitti. Bir basinimiz var ki dusman basina, kokainci dediler bizle sorun yasattilar. FB aldi kolpalar sustu. Otoparkta Ricardinyo ya saldirana Istiklal Marsi söyletti medyamiz,Tombalacimiza 6 ay ceza aldirtti bu kolpa medya. Bicaklar havada ucustu yarali sayisi 5 i gecti agizlarini acmadilar(hele hele agzi köpurmus doberman)Hakeme su atacak kadar kendinde cesaret bulan Carlos olayini görmemezlikten geldi bu kolpa basin. Basimiz cok agrirdi cok. Sutten agzimiz yandi ya simdi yogurdu da buzdolabinda soguduktan sonra yemek zorundayiz(Korktugumuzdan degil ha, hastalik bunlar bize bulasmasin diye)
Onur Özgen
01-02-2008, 17:40
evet drpic türkiye'ye fazla gelirdi haklısın namık abi. ama anlamadığım 1 gün içinde, hatta daha kısa süre içinde bir anda dinamo'nun diğer stoperini aldılar. ne iştir anlamadım ?
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.