PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (F.T.K) Ç.Rizespor - Beşiktaş / Ctesi -02 Şub 2008-19:00

Murat Aru
30-01-2008, 22:36
Kupada Rakip Ç.Rizespor

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri, Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. Futbol Takımımız, kupanın çeyrek finalinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ekibimiz, ilk maçını 2 Şubat'ta deplasmanda oynayacak.

Ekibimiz çeyrek finalin ilk maçını 2 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Rize'de, rövanşı ise 27 Şubat'ta BJK İnönü Stadı'nda oynayacak.

Kupadaki diğer eşleşmeler şöyle:

Fenerbahçe - Galatasaray: 3 Şubat Pazar 19:00
Adana Demirspor - Gençlerbirliği: 2 Şubat Cumartesi 15:00
G. Oftaşspor - Kayserispor: 1 Şubat Cuma 19:00

Mert Çevik
30-01-2008, 23:25
işh. kupadaki bi önceki maçın hıncını çıkarıcaz

Deniz Özdemir
31-01-2008, 22:02
02.02.2008 Rİze AtatÜrk 19:00
Çaykur Rİzespor - BeŞİktaŞ A.Ş.
O BÜnyamİn Gezer
Y ÖzgÜr Fatİh Kalayci
Y HÜseyİn Fİdan
D Mustafa İlker CoŞkun

Deniz Özdemir
31-01-2008, 22:04
benden duymuş olmayın ama m.ilker hoca iyi bir Beşiktaşlıdır:D

Metin Yalçınkaya
02-02-2008, 10:03
Bu maçı eksiklerimize rağmen alacağımızı umuyorum.Çünkü şuan takımın havası çok iyi bence..Rastgele kartalım...

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 21:04
Ters takima karsi oynadinmi tum faktörler aleyhine oluyor. 75 dakika tek saha oynadigimiz birmacti ta ki I.Kasin kisisel hatasina kadar. Istanbuldaki mac cok farkli olmali. Yenilgiyi coktandir tadmayan takimimizin ikili eleme usulu bir turda yenilmesi ders anlaminda iyi oldu bence. Ligde yasamayalim dileklerimizle.

Murat Aru
02-02-2008, 21:05
Dayak yedik, Küfür yedik birde üzerine 1 gol yedik!

Afiyet olsun...

Bu takımda hala Batuhan gibi "kişiliksiz" bir futbolcu sahaya sürüle biliyorsa.
Bu adam hala bu takımda yer bula biliyorsa, bu takım da çok şey kaybolmuş demektir.

Rize'yi İstanbul'da yeneriz yenmesine de şu kimliksiz, kişiliksiz adamlardan nasıl kurtulunur orasını bilmiyorum.

Murat Aru
02-02-2008, 21:09
"2007-2008 sezonu yani bu sezon rizenin bazı maç skorları

Galatasaray 4 - 0 Ç. Rizespor
Trabzonspor 5 - 1 Ç. Rizespor
Ç. Rizespor 1 - 4 V. Manisaspor
Ç. Rizespor 2 - 5 Galatasaray
Gençlerbirliği 4 - 1 Ç. Rizespor
Ç. Rizespor 0 - 4 Trabzonspor "

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 21:27
Ben maç boyunca iyi oynadığımızı düşünmüyorum karşılıklı çok fazla top kayıpları olan zevksiz bir maçtı.
Kale önünde kacırdıklarımıza inanmıyorum birde Serdar Özkanın çalım aşkına inanamıyorum :(

Metin Yalçınkaya
02-02-2008, 22:06
Artık bende söyleyecek söz bulamıyorum.Yani daha ne demeliyim ki.İşin bir diğer ilginç yanı trabzonlu taraftarlarında maça gelip rize yi desteklemesi.Diğer büyük maçların hangisinde geldiler hatırlamıyorum.İnşallah inönü de herşey farklı olacak.Farklı kazanalım istiyorum.Çok mu şey istiyorum...:(

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 22:16
Yenilen goller(Rizenin) eski antrenör dönemi, antrenör degisikliginden sonraki ilk mac bize denk geldiginden tabiki dogal sonucu futbolcular kendini ispatlama durumundaydilar. Iki hafta sonraki macta bu halden eser kalmayacaginin garantisini veririm. Lig ve kupa oyunlari arasindaki farkta bellirleyici sebepler. Kimse kilic ve kalkanlarini kilerden cikarmasin:) cok is var bence bu takimda.

Onur Utku Demir
03-02-2008, 11:01
Uzun zamandan sonra bir Beşiktaş maçı izlemeye gittim dün gece.Delgado ve Tello olmayınca takımın ne halde olacağını da merak ediyordum ve tam da tahmin ettiğim gibi oldu.Bizim takım adamlar üzerine kurulu olduğunu gösterdi bana.

Ayrıca bir ara maçta kargaşa oldu.Serdar Özkan'ı boğazladılar falan.Açıkçası ben orada diğer takım arkadaşlarının o boğazlayan adamı yere sermesini beklerdim; fakat gördüm ki hepsi birbirinden aciz.Nerede agresiflik, nerede takım ruhu?Adam Serdar'ı köşeye çekiyor bu sefer de kendisi hareket yiyor.Ne ses çıkarıyorlar, ne de tepki.

Onur Sarısoy
03-02-2008, 13:04
bende uzun zamandır ilk defa maç izliyim dedim...bi daha izlemicem nedir bu rizeden çektiğimiz abi...
ama birazda bahtsız bedevi olduk...

Deniz Özdemir
03-02-2008, 19:33
öfff şu rizeye şansımızın tutmamasına sinir oluyorum..böyle basit takımlara yenilip duruyoruz..rize başka takımlardan 4-5 gol yiyor bizim karşımızda aslan kesiliyor:(:( nasıl bir iş bu anlamadım.ben yenilceğimizi bildiğim için maçı izlemedim.iyiki de izlememişim..izlemezken bu kadar sinirlendim bide izlesem ne olurdu acaba:(

Sinan Arin
03-02-2008, 20:30
bobo öyle iki tane gol kaçırdıki evlere şenlik. hiç futboldan anlamayan birisini getirip şu topu üç direğin arasından geçir desen gol yapar. o kaçırdıklarına rağmen bu kadar gamsız bi oyuncu görmedim ben. artık birilerinin bobonun kulağını çekmesinin zamanı geldide geçiyo.ayrıca serdar özkandaki bu çalım atma hastalığı başımıza çok iş açacak gibi. yediğimiz goldede ibrahim kaşın yaptığı hata kadar gökhan zanın orta sahadan kaleye şut atmaya çalışmasınında büyük payı var..acaba kaç gol attı öyle??

Demir Han
05-02-2008, 12:43
Sabır...sadece sabır...