Orijinalini görmek için tıklayınız : Goldon Schildenfeld yeni stoperimiz!
Namik Kartaloglu
01-02-2008, 15:02
Defansın sigortası geldi
Beşiktaşımız, Dinamo Zagreb'in defans oyuncusu Schildenfeld'i transfer etti
Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaşımız'da transfer nihayet sonuçlandı. Beto, Biscan ve Drpic derken, Beşiktaşımız Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Gordon Schildenfeld de karar kıldı. Ekibimiz Hırvat oyuncu ile 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşme imzalandı. 23 yaşındaki futbolcu 191 cm boyunda. Ekibimizin daha önce aynı takımdan Dino Drpiç ile anlaşan ancak Hırvat futbolcunun saha dışındaki hareketleri ve özel yaşamıyla ilgili gelen olumsuz bilgiler nedeniyle bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. Takımı Dinamo Zagreb ile birlikte Antalya'da kampta bulunan Hırvat futbolcunun bir her an İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.
Beşiktaşımız'ın Genel Sekreteri Kenan Öner, Gordon Schildenfeld ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve futbol takımı genel menajeri Sinan Engin'in, Dinamo Zagreb'in kampta bulunduğu Antalya'da transfer çalışmalarını tamamladıklarını ve Schildenfeld ile sözleşme imzalayarak, uzun süren savunmacı arayışlarını sonlandırdıklarını kaydetti.
Önceki gün anlaştıkları Dino Drpic'in medyaya da yansıyan görüntüleri sonrası, bu oyuncunun transferinden vazgeçtiklerini belirten Öner, ''Bu duyarlılığı herkesten bekliyoruz. Beşiktaş'a böyle bir transferin uygun düşmeyeceğini düşündük. Gordon Schildenfeld çabuk bir oyuncu. İnşallah Beşiktaş'a faydalı olur'' dedi.
Kaynak: Karakartal.com ve AA
Namik Kartaloglu
01-02-2008, 15:36
Resmi siteye ariza sebebiyle ulasilamiyor(ben ulasamadim en azindan) ayrintilari ulasabileniniz aktarsa da okusak kimin nesi bu Goldon
Sezen Gunduzalp
01-02-2008, 15:53
Schildenfeld Beşiktaş’ta
01.02.2008 14:59
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Dinamo Zagreb’li Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varıldığını duyurdu:
"Şirketimiz Dinamo Zagrep’te forma giyen Gordon Schildenfeld’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 3,5 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır."
Gordon Schildenfeld kimdir?
1985 doğumlu olan genç defans oyuncusu 1.92 boyunda. Sibenik'te doğan Gordon Schildenfeld futbola burada başladıktan sonra 2007 yılında Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Alman kökenli olan defans oyuncusu, 2005/2006 sezonunda Sibenik ile Hırvat 2. ligi'nde mücadele etti. Genç oyuncu takımıyla geçen sezon 1. Lig'e çıktı. Hırvat 1. Lig'indeki ilk sezonunun ardından Hırvatistan'ın büyük takımlarının dikkatini çeken genç oyuncu, takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan 21 yaş altı milli takımının formasını da giyen Schildenfeld, özellikle hava toplarındaki büyük üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Hırvat milli takımının gelecekteki değişmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor.
bjk.com.tr
Onur Özgen
01-02-2008, 16:42
2 milyon euro verilmiş deniyor kulübüne, hiç tanımıyorum; umarım iyi çıkar; ama bir anda drpic'in takım arkadaşına yöneldiler, çok garip gerçekten...
Ahmet Ayyıldırım
01-02-2008, 17:18
http://img522.imageshack.us/img522/6319/6963bgordanxg0.jpg
Schildenfeld kimdir?
Beşiktaş sürpriz bir transfere imzasını attı ve Hırvat stoper Gordon Schildenfeld’i renklerine bağladı. Peki kim bu Schildenfeld? Schildenfeld için küçük bir araştırma yaptık...
Beşiktaş'ın yeni transferi Gordon Schildenfeld, takım arkadaşları tarafından duygusal yapısıyla tanınıyor. Balık burcu olan futbolcu kahverengiye yakın saçları ve yeşil gözleriyle dikkat çekiyor. Doğduğu kentin takımı Sibenic'te profesyonel olan Gordon, 2006 yılından beri Dinamo Zagreb'de futbol yaşamını sürdürüyor. 1.91 metre boyunda ve 91 kilo ağırlığındaki 23 yaşındaki futbolcu bu yıl 9 maçta forma giydi ve 1 gol attı.
Güçlü, baskıcı ve ceza sahası içerisinde agresif kişiliği ile tanındığı belirtilen Gordon'un, özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ile Hırvatistan Milli Takımı'nın gelecekteki önemli isimleri arasında olabileceğini belirtmek kahinlik sayılmaz. Kendisine Paolo Maldini'yi örnek alan Gordon, bir gazeteye verdiği demeçte en çok Milan forması giymek istediğini belirtmişti.
Kulübün resmi internet sitesinde kendisi hakkında bilgiler veren Schildenfeld, antrenman ve maçlar dışında sıkı bir tiyatrosever olduğunu belirtiyor. Tatlıya olan düşkünlüğüyle tanındığını belirten Schildenfeld’in, en sevdiği film ise “Die Hard”. Brad Pitt ve Angelina Jolie hayranı defans oyuncusu Anastacia'ya olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor. Henüz ehliyeti olmayan oyuncunun en büyük hayali bir Subaru Impreza sahibi olmak.
01.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Onur Özgen
01-02-2008, 17:33
ilk güzel özelliği tiyatro sever olması o zaman... :)
Ömür Hıncal
01-02-2008, 20:00
hayırlısı olsun bakalım. benim aklım fikrim hala giuntide her ne hikmetse.
Deniz Özdemir
01-02-2008, 21:17
boyu ve yaşı uygun umarım futboluda aynı güzellikte olan bir futbolcudur.her zaman ki gibi hayırlı olsun demekten başka seçeneğimiz yok:)
Cem Ozel
02-02-2008, 06:53
ben anlamadım dino dendi takım arkadası alındı. nasıl bir transfer politikası izliyorlar cözebilmiş değilim.
umarım beşiktasıma faydalı olur.
Metin Yalçınkaya
02-02-2008, 09:01
Umarım iyi bir transfer yapmış olalım.İnşallah hayırlı olur Beşiktaşımıza...
Özlem Erdoğdu
02-02-2008, 13:30
tatlı sever olduğu da kilosundan belliymiş :D hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden, nede olsa bizi takan yok :(
Sinan Arin
02-02-2008, 13:32
bana ülkemde şifo diyolar burdada aynı şekilde hitap edebilirler demiş Schildenfeld..bizim unutulmaz bi şifomuz vardı bakalım bu gelende onun gibi dört dörtlük olacakmı?
Onur Özgen
02-02-2008, 14:11
hırvat stoperler genelde iyi olur ve en önemlisi de yumuşak ayaklı olur biraz daha. umarım schildenfeld de öyledir; ayrıca alman asıllı olması da güzel diye düşünüyorum; çünkü almanların da defansları çok iyidir. bakalım umarım iyi çıkar...
Onur Sarısoy
03-02-2008, 12:05
kime niyet kime kısmet...
faydalı olması dileğiyle...genç olması en büyük avantajı
Namik Kartaloglu
03-02-2008, 15:02
Resmi sitemize
Schildenfeld’den İlk Röportaj
03.02.2008 14:36
Yeni transferimiz Gordon Schildenfeld, ilk röportajını BJK TV'ye verdi. Şimdiye kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünü belirten Schildenfeld, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum" dedi.
Herşeyin çok çabuk geliştiğini belirten Schindelfeld, "Ortam ve tesisler çok güzel, hatta mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zagreb de büyük bir şehir ama kısa süre olmasına rağmen İstanbul'un trafiği dışında fantastik bir yer olduğunu gördüm" dedi.
İyi bir profesyonel olduğunun altını çizen Hırvat futbolcumuz, "Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamayacağımı ve zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş çok iyi bir futbol takımına sahip ve Avrupa'da tanınan bir kulüp; bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını ben de takip ettim. Ayrıca Türk futbolunu ve futbolcularını da yakından tanıyorum. Hırvatistan'da iyi takımlar olmasına rağmen, Turkcell Süper Ligi'nin daha zor ve kaliteli bir lig olduğunu kendi gözlemlerimden biliyorum" diye konuştu.
Çaykur Rizespor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçını televizyondan izlediğini söyleyen Gordon Schildenfeld, "Bu maçta çok şanssız olduğumuzu söyleyebilirm. Ama 2 ayaklı bir tur ve telafisi var. Biz bu ilk maçı telafi edecek güçteyiz. Benim de katılmamla Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum" dedi.
Bugüne kadarki kariyerinin hep çıkışlarla sürdüğünün altını çizen genç transferimiz, "Beşiktaş'ta da başarılara imza atarak bu yükselen çizgimi daha da yukarılara taşımak istiyorum. Yaşım itibarıyla artık ülkemin ümit milli takımında oynayamayacağım; umarım buradaki performansımla A milli takımın değişmezlerinden olurum" şeklinde konuştu.
Şampiyonluk yarışına da değinen Schindelfeld, "Şu an liderle 2 puanlık fark var ve biz de yarıştaki 2 rakibimizle evimizde oynayacağız. Bu avantajı değerlendirerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Son olarak taraftarlarımıza değinen Schindelfeld, "İstanbul'daki Liverpool maçını hem televizyondan hem de daha sonra internetten izledim. Maç sırasında ve galibiyet sonrasında taraftarların şovu tek kelime ile muhteşemdi" diye konuştu.
Murat İscan
03-02-2008, 23:08
hayırlısı olsun denecek fazla söz yok klasik
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.