PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Disi PenCHEler derby yi aldi!

Namik Kartaloglu
03-02-2008, 18:55
Beşiktaş Cola Turka:65 Galatasaray:62
03.02.2008 19:37

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, TBBL'nin 14. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'ı uzatmaya giden maç sonunda 65-62 yendi.
Mücadelenin ilk periyodu büyük bir çekişmeye sahne olurken Ekibimiz bu bölümü 18-14 geride geçti. İkinci periyot da karşılıklı basketlere sahne olurken Siyah Beyazlılarımız soyunma odasına 30-27 geride gitti.

3. periyodu 41-35 sarı kırmızılılar önde geçerken, büyük bir çekişmeye sahne olan son periyodun ardından normal süre 56-56 eşitlikle tamamlanınca uzatma bölümüne geçildi.

Uzatma bölümü sonunda Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız Galatasaray'ı 65-62 yenerek derbiden galibiyetle ayrıldı.

Sezen Gunduzalp
03-02-2008, 19:00
Tebrikler Kartallarım :D :D

Hakan Kirezci
03-02-2008, 19:13
Konuyu birisi açsın diye bekledim bir baktım son zamanların büyük basketbol meraklısı Namık dayanamamış.
İyi yapmış Namık iyi yapmasına da eksik kalmış gibi sanki biraz.
Son perioda başlandığı andan itibaren en az üç kez vazgeçiyordum seyretmekten. Son anda içimden bir ses sonra pişman olabileceğimi söyledi de sonuna kadar izleme şansına eriştim.

İlk olarak kız takımımızın büyük bir coaching sorunu olduğunu önceden beri söyler dururum. Bu maçta bu artık iyice açığa çıktı. Şu Aziz Akkaya arkadaşa teşekkür etme zamanımız çoktandır gelip geçti ama dur bakalım ne zaman olacak bu iş.

İkinci ve asıl değinmek istediğim konu ise gitmiş olan şu maçı önce Şaziye Karslı'nın iki ve son olarak da Nilay Yiğit'in üç adet müthiş üçlükleri ile döndürmüş olmaları. Şaziye'ye sözüm yok da şu Nilay Yiğit'in transfer haberi çıktığından bu yana kızcağız üzerinde oluşan taraftarın yoğun tepkisine karşın bu kızımızın saygıdeğer sporcu kimliğini sahaya sürmesine iki laf etmeden geçemeyeceğim.

Fenerbahçe'de oynarken ki tavırlarından ötürü aforoz edilmeye çalışılan bu genç sporcu topun en çok el yaktığı anlarda ellerini sakınmadan kullandığı üç adet üçlükle maçı kopardı aldı. Maçtan sonra döktüğü gözyaşlarının onore edilmesini haybeye bekledim. Televizyonun kısıtlı olanaklarıyla görememiş olmayı ümit ediyorum. Olmuştur mutlaka diyerek kendimi avutuyorum.

Haykırışları hatırlıyorum. "Nilay Yiğitsen gel!" türü şeylerdi hepsi de...
Nilay "Yiğit'miş. Geldi, oynadı, hakettiğini ise sanırım henüz alamadı.
Birgün inşallah o da olur.

Sinan Arin
03-02-2008, 19:18
helal olsun dişi kartallara

Erkan Özberk
03-02-2008, 20:04
o ne ucluktu beee.Ellerine saglik Nilay Yigit. Buyuksunuz Disi KArtallar

Namik Kartaloglu
03-02-2008, 20:18
Basketboldan zerre kadar birsey anlamadigimi daha önce de itiraf etmistim simdi ikinci baskisini yapiyorum: zerre kadar basketten anlamam. Uc puanlik atis cizgisinin nerede oldugunu bilirim sadece.

HT basketbol subesi olarak Sezencik, Hakan abi sen ve Eren digerlerimiz se tamamen amatörce birseyler yaziyoruz.
Nilay Yigit yazini hatirliyorum Hakan abi ilk geldigi dönemlerde afaroz etmistik kiz cagizi ve sen guzel bir yazyazmistin.haksizlik ettigimizin halen farkina varamayisimiz handikapimiz tabiki. Maclari izleme sansim olmadigi gibi son dönemlerde www.tbl.org.tr de de sorun var aninda mac sonuclarini ve skorlari okuma olanagimda yok.
Karinca kararinca BESIKTAS adinin oldugu her yere birazcikta olsa ulasmaya calisiyorum, benimki saf bir iliski.

Gönul isterdiki HT de görev paylasimiyla tum dallarda ayni agirlikta bilgilenelim. Futbolcularimizin krampon civilerinin turunu bilirken basketcilerimizin adini bile bilmemek kötu birsey.

Sezen Gunduzalp
03-02-2008, 21:07
Hakan Abi maçı hangi kanal verdi :(
Benim elimde ki mevcut kanallarda bulamadığım için İstanbulda maçta olan arkadaşlarımdan takip edebildim.

Namık Abi bundan sonra maç öncesinde konu açabilirsek belki izlemek yada takip etmek için birşeyler olabilir mesela her hafta başı Beşiktaşımın tüm dallarda ki maç programını yayınlarsak genel bilgilerle kanallarıda eklersek belki takipte güzel olabilir :)

Nasıl olsa futbol takımı için ayrıca konu açılıyor. :)

Hakan Kirezci
03-02-2008, 21:50
BJK TV verdi sezen... D-Smartla birlikte

Deniz Özdemir
03-02-2008, 22:56
tebrikler Dişi Kartallar'a..

Baltu Altug
13-03-2008, 10:50
bütün maç nilay adına tek bir olumlu düşünce içine giremedim. maçı döndürme adına sadece bir kaç üçlükle oynadı. mac sonucu hepsi mutluydu.
maçları biletsiz olmasına rağmen 100 kadar taraftar vardı. ve 3 periyoduda geride tamamlayan takımımız taraftarın desteğiyle maça asıldı.
3.sırada ki bu ekip desteği hakediyor.
adnan polat nasıl galatasaray macında bu macı taraftar sayesınde aldılar dıyebılıyorsa. hapoelden 15 sayı fark yıyen takımımız gelıp akatlarda 20 sayı farkı nasıl atabılıyorsa, bayan basketbol takımımızda liderliğe oturabilir elbetteki desteğimizle!