PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor-Beşiktaş'ımız..9 Şubat C.tesi saat 14:00

Murat Aru
04-02-2008, 21:28
Bu zor deplasman maçını alarak yolumuza devam!

Sinan Arin
04-02-2008, 23:25
belkide en zor deplasman tek yol galibiyet

Murat İscan
05-02-2008, 02:07
inancımız tam durmak yok yola devam

Fırat Gürgan
06-02-2008, 23:15
Allah izin verirse Kayseri yolcusuyuz. 3 puanı da alıp gelicez inşallah.bu_!

Gokhan Akyol
07-02-2008, 14:43
istanbuldan kayseriye deplasman organizasyonu varmı varsa nasıl oluyor maliyeti falan bilen varsa bir aydınlatabilirmi???

Onur Özgen
07-02-2008, 18:06
-------------------------------rÜŞtÜ-------------------------------------
A.tandoĞan----------g.zan----------schildenfeld-----------İ.ÜzÜlmez
-------------------------------cisse--------------------------------------
------------serdar Özkan-------------------tello-----------------------
------------------------------delgado------------------------------------
------------------holosko---------------bobo---------------------------

Serhat Ovayolu
07-02-2008, 19:31
Umarım Beşiktaşımız istediğimiz ve umut ettiğimiiz galibiyetle döner. yaygın basında yeraldığı gibi bence baki ve ibrahimin eksikliği bizi çok zorlamayacak neticede gökhan ve i.kaş işi kotarabilecek durumda ki futbolcular. bence takımın en önemli eksiklikleri delgado ve tello olacaktır. ikisi olmadan maç kazanmakda ne kadar zorlanığımız acı bir şekilde rize maçında açığa çıktı. umarım oynarlar ve maçı alırız. ama iki futbolcunun eksiklliğinde beşiktaşımızın maç alamaz duruma gelmesi beni çok düşündürdü arkadaşlar.

Kayserideki şartlara gelirsek hem yükseklik farkı hemde kayserinin konumundan kaynaklanan soğuk esinti istanbuldan gelenler açısından hiçte alışık oldukları bir hava değil. ancak bu takımımız için mesele olmayacaktır.

kayseriden de bahsetmek gerekirse: kayserispor çıkışta eski hocalarına karşı hırsla oynayacaktır futbolcular ama ertuğrulun döneminden beri fazla değişmeyen kadroyu neticede ertuğrul'dan daha ii tanıyan yoktur bence. gokhan ve mehmetin transfer gündeminde kalmaları bence onların da kafalarını alak bullak etti. bunlar bizim için avantajdır diyorum.

Namik Kartaloglu
08-02-2008, 12:34
Ic Anadolu da bu mevsimde + derece bulmak deveyi hendekten atlatmaktan daha zor ama yarin oynanacak mac + derece(+3 olmasi bekleniyor). Takimimiz bu macta hava ya karsi da mucadele edecek. kolay gelsin Kartallar.

Mert Iyigun
08-02-2008, 23:17
yarın tribünde olucam. haydi Beşiktaş'm

Erkan Özberk
09-02-2008, 00:05
Nasip olmadi Kayseri'ye gitmek. Harc parasini 430 ytl yapanlar utansin. Kahvedeyiz, kartallayiz

Onur Özgen
09-02-2008, 16:45
maçı kaybettik, hakettik de. ama kayserispor gibi takım oyunu oynayan bir ekibe karşı, serdar özkan-tello-delgado-ricardinho-holosko orta sahasıyla direnemezdik. cisse'nin yedeğinin şu anda takımda bulunmaması inanılmaz, koskoca beşiktaş ikinci bir ön libero bulamıyor mu ?

Gokhan Yerlikaya
09-02-2008, 17:02
yazık oldu..
Anlamadıgım şey;1-0 malüp oynuyoruz ama Ertugrul Hocamız oyuna hiçbir şekilde müdehale edemiyor.Orta sahada 2-3 pas yapamıyoruz.Ricardinho gibi ikili mücadelelerde cok zayif bir futbolcunun Kayserispor gibi ligin en cok faul yapan ve sert futbol oynayan bir takıma karsı ne yapabilir? Acaba Teknik heyet bunu hiç düsündümü? Ricardinho'nun oynadıgı maçta Delgado neden oynayamıyor?
Hakeme söyleyecegim tek şey; yönetmenlerin verdigi rolu iyi oynadı kutlarım..

Erkan Özberk
09-02-2008, 17:12
Koray'i gonderir misin sen...

Su da var ki bu seneki en aciz Besiktasti. Hicbirsey uretemediler futbol adina. Sagolsun Ertugrul Hoca da iyi izledi maci. Ben bile sabredemeyip son 10 dakikayi izlemedim

Özlem Erdoğdu
09-02-2008, 17:23
ne diyelim ki artık! ölür müsün, kalır mısın?

Onur Özgen
09-02-2008, 17:52
koray'ı gönderdi veya göndermedi. altyapı'da dahi ön libero'da oynayan, alıp bir maçlığına da olsa koyacağın bir adamın yok mu ? en azından sadece koşsaydı, pres yapsaydı ve rakip orta sahayı yıpratsaydı yeterdi. bu orta sahayla çıkılması zaten intihardı.

Onur Özgen
09-02-2008, 17:54
bir de 6 maç üst üste kazandık ligde, ama bu gün lider gs manisa'yı yenerse fark 5'e çıkacak. gerçekten bizim seri galibiyetler aldığımız bir dönemde, rakiplerimizin de kazanması, bizim şanssızlığımızdı diye düşünüyorum.

Mustafa Kemal Varol
09-02-2008, 18:44
liverpool faciasından sonra 2.bi facia daha yaşabilirdik,neyse ki kayseri de korkmuş olcak ki fazla gelmedi üstümüze..umarım hatalardan ders alınır ve olabilcek en iyi sahaya yansıtılırak en kısa zamanda yeni bir galibiyet serisi yakalanır.. beşiktaş sen bizim herşeyimizsin..

Deniz Özdemir
09-02-2008, 21:57
çok kötü bir futbol vardı bugün.daha fazla gol yiyebilirdik.gol atmak yerine fazla gol yemeden bitsin şu maç diye dua ettim.bilmem böyle nereye kadar gideceğiz..şampiyonluk havasına girdik derken yine tepetaklak olduk ya dur bakalım nolacak:(

Sinan Arin
09-02-2008, 23:00
[QUOTE=Gokhan Yerlikaya;47649] Ricardinho'nun oynadıgı maçta Delgado neden oynayamıyor?

gökhan hocam sana kesinlikle katılıyorum Ricardinho'nun oynadığı maçlarda Delgado'ya bişeyler oluyo.takımı ne yönledirebiliyo nede doğru dürüst pas yapabiliyo.takım içinde liderlik sorunumu var bilen birisi açıklarsa sevinirim..ha bide dakika olmuş 87 Ertuğrul Hocam Gordon'u oyuna alıyo.bu ne demek acaba? takım nasıl olsa yenildi bari yeni transferi oyuna sokayımda takıma biraz alışsınmı istedi Ertuğrul Hoca anlayamadım!!!

Gokhan Yerlikaya
09-02-2008, 23:09
Gordon konusunda bende size katılıyorum.. Hocam dalga gecer gibi oyuna aldı.acaba mutlu topcu falanda mı farketmiyor.yeniliyoruz 1-0 gol atmamız lazım gol! nobreyi cıkarmasınada bi anlam veremedim.adam potansiyel tehlike ya sen bu adamı nasıl cıkarırsın böyle bir macta aklım almıyor.

Vehbi Cankat Güneş
10-02-2008, 20:43
Tek maç kaybetmek şampiyonluk için engel değil ama takımın geleceğe dönük umut vermemesi asıl bu canımı sıkan.Umarım ben yanılırım.

Tribün de maç kadar kötüydü:(

Fırat Gürgan
11-02-2008, 00:19
şampiyonluk için kritik bir virajdı ama geçemedik. yine de hiçbir şey bitmiş değil, hala iddamız sürüyor ama biraz inanç, hırs gerek bu takıma. kimse mesuliyet almak istemiyor. toptan kaçıyor.

tribün açısından en kötü deplasmanlarımızdan biriydi desem yalan olmaz heralde. bu arada bütün stadı temizleyip, sadece rakip tribünü bir metre karlar içinde bırakan kayseri yönetiminede yazıklar olsun. karın içinde ayaklarımız dondu resmen, o buzda birileri düşüp biryerlerini kırmadıysa iyidir.

Namik Kartaloglu
11-02-2008, 13:33
Maci projeye uyeleri ve temsilciler kazandirma amacinda "Besiktaslilar" la bulusarak seyrettim, pisman da oldum.
Macin ilk 20 dk sinda yedigimiz iki sari kart (delgado ve tello) Bulent Demirlek in rengini ve maci kaybedecegimiz isaretini vermisti.o dakikalarda bu maci agzimizla kusta tutsak alamayacagiz demistim yanimdakilere. Rico pasa artik evrimini doldurdu Besiktasta, gitsin Bahrein de bir takimda oynasin son milyonlarini cebine koyup emekli maasini dusunsun. Kötu ve yavas futboluyla Delgado ve Tello yu da etkiliyor. Kayrerisporlularin cebine giren tesvik paralari mac sonu sevinc cigliklarina bakilirsa yeterli derecede yuklu olmasi gerek. Sanmiyorum fenerbahce bizi yenseydi bu kadar cok sevinirlerdi?
Yine iki tane delikanlimiz sahada dayagi tek basina yediler! Abileri UTANMAZLAR gidip yine araya kayserileri yatistirmak icin girdi. Bir tek Delgado cocuklara sahip cikti.
Bu oyunla Sampiyonluk kervani yoladami? demeden önce, Sampiyonluk kervani eh artik ne zaman yola cikmak icin hazirlik yapacak diye sormaliyiz.

Hakan Kirezci
11-02-2008, 14:56
Yahu Namık... Kayseri maçının devre arasından bu yana içimde biriktirdiğim öfkemi dillendirmemek için savaş veriyorum; kendime saklayayım diyorum; susuyorum ama gelip deşeliyorsun, dürtüyorsun konuyu.

Kırk küsur yıldır Beşiktaş soluyan bir insan evladıyım. Topraktan mı yaratılmış yoksa başka bir malzeme mi kullanılmış bilmediğim şu bedenimin nasıl ve ne zaman yaratıldığını bilmem ama bir şeyden eminim ki bu bedene üflenen ruh tüm renklerin tamamen solduğu simsiyah bir gecenin bağrına bembeyaz mehtabın saplandığı bir anda üflenmiştir. İşte bu ruhtur ki bunca yıldır taşımakta olduğu sevdasını evladını saran bir anne kıskançlığında sakınmıştır; kendimden bile.

Yaşadığım sevinçlerden çok üzüntülerini hatırlarım bu sevdanın. Tüm detaylarıyla birlikte hem de. "Bırakıcam ulan bu takımı" kelimelerinin zihnimde salt yazı olarak belirmesi bile nefes almamı engellemiştir, göğsüm sıkışmıştır ve ihanet duygusu sarmıştır tüm fani bedeni.

Sayfalar dolusu bir metni saniyelerle ifade edilecek bir süre içerisinde tarasam içinde geçen "Beşiktaş" kelimesinin kaç tane olduğunu eksiksiz sayabilecek kadar kazınmıştır benliğe bu aşk.

Ancak...
Bursa maçıyla başlayıp, Rize maçıyla devam eden sürecin son noktasını Kayseri maçı koymuştur.

Sahada ki genç kardeşlerinin tokatlanmasına, gırtlaklarının sıkılmasına, itilip kakılmasına seyirci kalan bu güruh asla Beşiktaş takımı değildir.

Maçtan sonra, yine üyemiz olan ellisini aşmış bir dostumla yaptığımız konuşmada ikimizin de hırsımızdan kendi gırtlağımızı sıkmak istediğimiz duygusunu paylaştığımızı öğrendiğim anda şu karara vardım.

Bu tarihten itibaren, Beşiktaş armasının olduğu her yerde, her zaman tüm benliğimle varım ancak futbol takımı adı altında o formaların içine girip te bizim gırtlağımızı sıkan bu güruh tamamen temizlenene kadar ve mevkii, yeteneği, adı, nereden gelip nereye gittiği asla önemli olmadan ama bir Pascal'ın, bir İlhan Mansız'ın ruhunu taşıyarak o formayı bunların sırtından söküp alacak ve onurumuzla birlikte taşıyacak adamlar yeniden bu işi sırtlayana kadar bu takım! benim için bitmiştir.

Varsınlar ne halt ederlerse etsinler gayrı.

Murat Yıldırım
12-02-2008, 17:52
İnsanın ait olduğuna inandığı bir ortamda kendini yapayalnız hissetmesi, tedavisi en zor duygusal depremlerden biri olsa gerek. Maç sonu yenilgiden çok daha fazla içimi acıtan şey, gencecik İbrahim Kaş ve Serdar Özkan’ın saha ortasındaki yalnızlıklarıydı. Canımı daha da yakan ; olay anından sonra Kayserililerin ortamı sürekli gererek ve terörize ederek maç atmosferinin tamamına hakim olmalarına karşın, bizden birilerinin meydana çıkıp bu baskıya direnmeyi düşünmemesi idi. İtilip kakıldılar, sözle fiille taciz edildiler ve öylece kabullendiler… Hakan’ın dediği doğru tabi… İnsan ister istemez Mansızları Pascalları Sergenleri ve hatta hatırlayanlar bilecektir Ertuğrulları arıyor. İnsan, kendisini bu bütüne ait hisseden, başka bir parçanın canı yandımı kendi canı da acıyan, diğeri üzülmesin diye kendini ortaya koyanların olduğu bir takımı özlüyor. Bulamamanın verdiği hayal kırıklığı ve yarattığı öfke ile haklı olarak isyan ediyor. Ancak sanırım, bu haklı isyanın dozu bazen hedef şaşırmamıza da yol açabiliyor…

Bu takım yıllardır değişip duruyor. On tanesi geliyor sekiz tanesi gidiyor. Bu takımda ikincisi senesini oynayan takımın kaptanı olacak kadar eskimiş sayılıyor. Bu takımın “ağabeyi” kalmadı. Kimseye, ağabeylik yapacak, takıma sahip çıkma sorumluluğunu hissedecek kadar süre tanımıyorlar. Daha kötüsü, bu takımda kimse kendini “ağabey” de hissetmiyor, böyle bir misyona cesaret edemiyor. Çünkü kimsenin kendilerine sahip çıkılacağına dair bir inancı kalmadı. Bu takımda kıdemli olmaya, daha yaşlı, eski ve kariyerli olmaya bir anlam yüklenmediğini görüyorlar. Bu takımda vefa denilen şeyin olmadığı öğrendiler. Onun için de takım değil kendileri, kariyerleri ön plana çıkıyor. Yani en can acıtıcı sonucu ; kendilerini “ait” hissetmiyorlar… Geçmişten geleceğe taşınan, takıma yeni gelenin en ufak hücresine kadar buram buram hissedeceği, içinde olanların her daim yaşadıkları bir Beşiktaşlılık ruhunun olmadığı yerde tabiî ki aidiyet denilen duygunun oluşması da mümkün olamıyor. O zaman da, bu ruhun yaratacağı sinerjiden mahrum, herkesin kendi bacağından asıldığı, “90 dakikalık Beşiktaşlılar” dan ibaret takım ile en fazla bu kadarı yapılabiliyor… Yönetimin, kadro yapılanması ve transfer politikasındaki olağanüstü hatalarının yarattığı bir çok sonuçtan birisi de burada kendini gösteriyor…