Orijinalini görmek için tıklayınız : kartal yuvası ama hangi kartal yuvası!
Mehmet Yucegonul
08-02-2008, 22:05
Şimdi olayı anlatayım Kardeşim var dedim ki git kartal yuvasına bir tane mont al dedim.Neyse birgün geçti aradan dükkandayım kardeşimi aradım ne oldu aldın mı dedim.Yok almadım dedi.Niye dedim bakınız aşşağıdaki olayı kendisi bir başka forumda anlatmış?tamamen kardeşimin yazısı!
merhaaba arkadaşlar bugün antalyada kartal yuvas'na gittim bişeyler aldım fakat acı bir gerçekle karşılaştım ve çok zoruma gitti ilk önce tek mağaza kartal yuvasıydı ama sahibleri bunu ticari çıkarlarına kullandı ve ne yazikki !!!!ezi klerin ve
cinconların ürünlerinide satıyolar ve yemin ettim bir daha antalyadaki kartal yuvasından bişey almıyacam yetkili kişilere duyurulur.yönetim buna bir çözüm bulsun beşiktaşımızı beşiktaşlılara emanet edelim rant sağlıyo bazı beşiktaşlı geçinenen işletmeciler umarım böle bir olay en kısa zamanda çözüülür çok üzüldüm gerçekten
Namik Kartaloglu
08-02-2008, 22:11
Bu olayi resmi sitede ihpar veya bize ulasin kismindan sikayet olarak yazin.
Sezen Gunduzalp
08-02-2008, 22:16
.
Namik Kartaloglu
08-02-2008, 22:20
Ben ihpar maili yazdim, sizlerinde bunu yapmanizi isterim. Bir kisiyi dikkate belki almazlar ama cogaldikmi sesimiz duyulur.
Mehmet Yucegonul
08-02-2008, 23:03
Sezen abla şimdi tekrar telefon ettim ve kardeşim yine böyle dedi.
Kardeşim: Kartal Yuvasını işleten adam diyor:Yan tarafıda mı siz işletiyorsunuz
Kartal Yuvası sahibi mi işleticisimi:Evet biz işletiyoruz:
E yani ne biçim bir durum!Bu kadar basitmi bu olaylar
Sezen Gunduzalp
08-02-2008, 23:09
Arkadaşıma tekrar sordum ben biliyorum ne kadar iyi Beşiktaşlı olduklarını ben bilirim diyor.
Kartal Yuvasının işletmecisi Ekrem Bey
Yan tarata ki dükkanların sahibi Ekrem Beyin akrabaları imiş.
Namik Kartaloglu
08-02-2008, 23:50
Simdilik beklemedeyiz yarin Antalyadan fotografli belgeler ekledikten sonra gereken yapilsin.
Cem Ozel
09-02-2008, 17:09
ben anlamadım kartal yuvasındamı satıyorlar yoksa yanda başka bir mağazadamı satılıyor?
Özlem Erdoğdu
09-02-2008, 18:02
rezalet yahu !! olacak şey değil. biz onlarla bir miyiz ?
Namik Kartaloglu
11-02-2008, 16:42
Bu konu kapanmistir sanirim? Simdi Antalyada Gurhan Oguz la konustum Hem Kartalyuvasi sahibiyle bizzat konusmus, hem dukkana gitmis hem de resimleri var. iki magaza bitisik olmasindan kaynaklanan bir yanlislik olmustur. Kartal yuvasi ve diger magazalarin alakasi ise sahiplerinin akran olmasi olayidir. Kartan Yuvasi sahibi iyi bir Besiktasli ve bu ortaya atilan iddalardan dolayi uzgun. Biraz daha titiz olsak? Bir yanlis ardindan bircok yanlisi daha getirdi. Ben resmi siteye yazi yazdim, sizler baska seyler. Kendi adima yaptigim yanlistan dolayi cok mahcubum Kartal Yuvasi Antalya subesine karsi.
Hakan Kirezci
11-02-2008, 17:33
http://img162.imageshack.us/img162/5606/kartalyuvas1oq1.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/7215/kartalyuvas2wr4.jpg
Namık Kartaloğlu tarafından gönderilmiştir.
Sezen Gunduzalp
11-02-2008, 17:38
Bir yanlış anlama olduğunu tahmin etmiştim .ama resimler ile kanıtlanması hoş olmuş.
Özlem Erdoğdu
12-02-2008, 15:16
yanımızdakinin ezİk yum olmadığına sevindim desem :D
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.