Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce En Büyük Beşiktaşlı Kim?
Özenç Aktaş
09-02-2008, 22:59
Bence Che Guevera
http://img178.imageshack.us/img178/9153/avatarchetm5.png
Gokhan Yerlikaya
09-02-2008, 23:12
Comandante Che Gueverabu_!
Ahmet Ayyıldırım
10-02-2008, 00:48
''Kimse bizden daha çok Beşiktaşlı değil !'' İmza: S.E
Mehmet Yucegonul
10-02-2008, 08:25
Kimse kimseden daha iyi Beşiktaş-lı değil. herkez kendincen önce Beşitkaş-lı olması lazım..Beşiktaş-lı- olmak sorgulanmaz tabi burda emeği geçen abilerimizin cevaplarını görmek isteriz :)
yumurtakafa yılmaz
10-02-2008, 12:52
bazı değerlerin bu konuyla ilişkilendirilerek tartışılması bence pek doğru değil...
tartışma biraz derinleşirse "çiş yarışı" na döner. :)
kıyıdan köşeden de olsa, BEŞİKTAŞ'ımızın taraftarı olan ve onurlu yaşam biçimini kendisine ilke edinmiş herkes en iyi BEŞİKTAŞ'lıdır.
ben, sen, biz ve onlar.
ortak değer diyince ne algılamalıyız ?
Safak Batman
10-02-2008, 13:23
evet olayı "çiş yarışı" na :) döndürmeden cavap vermek gerekirse
haksızlıklara karşı haklıdan,
ezen ve ezilenlerin olduğu bir dünyada ezilenden,
müşterileşen taraftar anlayışının olduğu bir yerde tribün kültüründen,
arsızca kapitalistleşen futbol anlayışının olduğu biryerde amatör futbol ruhana sahip olan,
herkes En Büyük Beşiktaşlı benim için..
Serkan Usak
10-02-2008, 18:28
cevabı belli olmayan soru
Murat İscan
10-02-2008, 23:11
En büyük Beşiktaş lı arkadaş ben Beşiktaş lıyım diyendir
Serdar Yeşil
11-02-2008, 10:11
En büyük BEŞİKTAŞLI, Şeref bey Stadı
Namik Kartaloglu
11-02-2008, 13:15
Cevabi belli olmayan soruyla birlikte, "2003 te ben sampiyon yaptim bu takimi" diyen Sinan Engin degildir muhakkak. Eger kendimi saymazsam bir isim vermek zorunda kalirsam; (Hafizami bagislayin) Seref Bey de Tek basina oturup mac seyrettikten sonra televizyon muhabirine "Federasyonun temsilcisi olarak burda oturuyorum ve ayrica Besiktasliligimi hic kimseyle tartismam" diyen Affan Kececi dir.
Özlem Erdoğdu
11-02-2008, 15:00
affan keçecinin beşiktaşlılığı, takımı için yaptıklaırndan sonra sorgulanmamalı bence. aynı zamanda yendiğimiz maçı ben aldırdım, yenildiğimiz maçı da onlar kaybetti diye kızan bir sinan (sinen) engin de beşiktaşlılığın hakkını ne kadar veriyor? bu aynı okulda yüz almak ve hocanın bir vermesi demek gibi birşey.
en büyük beşiktaşlı "ben BEŞİKTAŞLIYIM ULAN" diyendir :D
Sezen Gunduzalp
11-02-2008, 15:02
En büyük Beşiktaşlı BENİM :)
Namik Kartaloglu
11-02-2008, 17:03
affan keçecinin beşiktaşlılığı, takımı için yaptıklaırndan sonra sorgulanmamalı bence. aynı zamanda yendiğimiz maçı ben aldırdım, yenildiğimiz maçı da onlar kaybetti diye kızan bir sinan (sinen) engin de beşiktaşlılığın hakkını ne kadar veriyor? bu aynı okulda yüz almak ve hocanın bir vermesi demek gibi birşey.
en büyük beşiktaşlı "ben BEŞİKTAŞLIYIM ULAN" diyendir :D
Özlemcik ben Affan Kececi nin kim oldugunu Besiktas ve Federasyon arasindaki "yumruk show" dan sonra bilenlerdenim. Derdim Affan kececinin dogrulugu yanlisligi degil aslinda olay Affan kececi nin durusudur. Besiktasin ahlak sorunudur. Tek basina sikayet etmeden, timsah gözyaslari dokmeden ona ayrilan yerde oturup görevinin gerekliligini yerine getirmesi olayidir. En erkek en kahraman Besiktaslilarimizi Kayserispor macinda görduk. Sirtimi dayayabileyecegim bir Besiktaslidir diye dusunuyorum Affan Kececi icin.
Gönülden Müjde Başar
11-02-2008, 18:58
bence benim :)
ben beşiktaşlıyım diyen herkes değil beşiktaşlılığı felsefe olarak benimseyen cesur efendi saygılı bilgili gibi güzel sıfatalrı bünyesinde barındıran herkes en büyük beşiktaş'Lı
Murat Ödemiş
11-02-2008, 23:11
bu alemde iki büyük var 70'lik rakı ve beşiktaş...diyen her kes en büyük beşiktaşlıdır ....artı en büyük beşiktaşlı atatürk değildir
Onur Özgen
12-02-2008, 17:57
hiç kimse en büyük beşiktaşlı olamaz. ama hiç kimse de beşiktaş'tan büyük olamaz !
Özer Özçetin
13-02-2008, 08:14
Beşiktaş üzerinden menfaat sağlamayan,kendini Beşiktaşçı olarak görmeyen,hüznünü de neşesini de yaşayabilen,Beşiktaşın hiç bir makamını reklam aracı olarak görmeyen,saygısında sevgisinde kusur etmeyen,camianın geçmişiyle övünen,geleceği adına bir şeyler yapmaya çalışan,elinden geldiğince armanın olduğu her branşta takıma sahip çıkıp destek veren,Beşiktaşın aleyhinde oyun tezgahlayanlara cesurca karşı duran,iktidarda olanlara yanlış yaptıklarında eleştirel olan kişi Beşiktaşlıdır,bu değerleri taşıyan da elbette BÜYÜK BEŞİKTAŞLI dır
Sinan Arin
13-02-2008, 18:31
daha 10 yaşında bi çocukken takımı galip geldiğinde evin içinde kendi kendine önce metin sonra ali sonrada feyyaz olup maçı tekrar yaşanan, takımı yenildiğindede oturup ağlıyandır en büyük Beşiktaşlı!!!
Metin Yalçınkaya
13-02-2008, 21:34
En büyük Beşiktaşlı içinde o büyük aşkı yaşayan,aşkın yanında yeri geldiğinde hüznü yaşayan,hüznü yaşarken de sevgisinden asla şüphe etmeyendir.Beşiktaşlılık bambaşka bir duygu tarifi imkansız...Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene...
Vehbi Cankat Güneş
14-02-2008, 11:40
Beşiktaşı her durumda karşılıksız seven,Beşiktaşın geleceği için kafa yoran,mücadele eden,elini taşın altına sokan herkes Büyük Beşiktaşlıdır.
Mustafa Kemal Varol
14-02-2008, 14:10
en büyük beşiktaş'lı 'beşiktaş'tan başka özel hayatım yoktur' diyen kişidir.
Onur Sarısoy
15-02-2008, 13:11
EN büyük beşiktaşlı tek aşk beşiktaşk diyendir
Özenç Aktaş
20-02-2008, 17:34
Farketmez hepimiz Beşiktaşlıyız ama bir gerçek var che guevera da beşiktaşlı
http://img178.imageshack.us/img178/9153/avatarchetm5.png
Vedat Benakay
21-02-2008, 19:47
bazı değerlerin bu konuyla ilişkilendirilerek tartışılması bence pek doğru değil...
tartışma biraz derinleşirse "çiş yarışı" na döner. :)
kıyıdan köşeden de olsa, BEŞİKTAŞ'ımızın taraftarı olan ve onurlu yaşam biçimini kendisine ilke edinmiş herkes en iyi BEŞİKTAŞ'lıdır.
ben, sen, biz ve onlar.
ortak değer diyince ne algılamalıyız ?
cevap vermeye gerek yok yilmaz kardes vermis cevabi
Özenç Aktaş
23-02-2008, 18:27
Hepimiz En Büyük Beşiktaşlıyız
Hamza Uyulgan
26-02-2008, 10:35
onu bilemem ama sadece şunu söylüyorum ! Ne mutlu BEŞİKTAŞ'lıyım diyene
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.