Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekerlekli Sandalye : Beşiktaş - Galatasaray 18 Şubat Pazar 15:30
Cihan Umut Kaya
11-02-2007, 22:39
En önemli maçında takımımızı yanlız bırakmayalım................
Beşiktaş Süleyman Seba Spor Salonu
Adres: Emirhan Caddesi Çitlenbik Otobüs Durağı arkası Dikilitaş
Telefon: 0 212 261 63 19
Semt: Besiktas
Arkadaşlar 18.02.2007 Pazar günü Saat:15.30 de Süleyman Seba Spor Salonunda BEŞİKTAŞ Tekerlikli Sandalye Basketbol Takımımızın gese ile maçı vardır..Onları yalnız bırakmayalımmmm..!!
BİRİNCİ LİG , 2006-2007
S ----TAKIM ------------------------O ------G -----M -----A -----Y ------P
1 ----Beşiktaş ----------------------6 ------6 -----0 ----468 ---288 ----12
2 ----Galatasaray Eng. ---------------5 ------5 -----0 ----415 ---200 ----10
3 ----Cadbury Kent Eng. -------------6 ------4 -----2 ----358 ---301 ----10
4 ----Ordu Bedensel Eng.SK ----------5 ------4 -----1 ----335 ---269 -----9
5 ----İzmir Bşhr. Bld. S.K. ------------5 ------3 -----2 ----300 ---255 -----8
6---- Karabük Kardemir Eng.SK--------5 ------2 -----3 ----276 ---336 -----7
7 ----K.K.T.C Lefkoşa Türk Bld. S.K.---5 -----2 ------3 ----271 ---335 -----7
8 ----Adana Engelliler S.K. -----------5 -----0 ------5 ----269 ---329 -----5
9 ----Ank. Karagücü S.K. ------------5 -----0 ------5-----197 ---350 -----5
10---Antalya Büyükşehir Bld. S.K.---- 5 -----0 ------5 ----192 ---418 -----5
1. Hafta 24 Ara 06 Antalya Büyükşehir Bld. S.K. BEŞİKTAŞ 44-94 12:00
2. Hafta 14 Oca 07 BEŞİKTAŞ- İzmir Büyükşehir Bld. S.K. 69-65 15:30
3. Hafta 21 Oca 07 Karabük Kardemir Eng.SK BEŞİKTAŞ 58-82 12:00
4. Hafta 27 Oca 07 BEŞİKTAŞ K.K.T.C Lefkoşa Türk Bld. S.K. 84-44 15:30
5. Hafta 04 Şub 07 Ank. Karagücü S.K. BEŞİKTAŞ 34-74 12:00
6. Hafta 11 Şub 07 BEŞİKTAŞ Cadbury Kent 65 - 43 18:00
7. Hafta 18 Şub 07 BEŞİKTAŞ Galatasaray Eng. - 15:30
8. Hafta 25 Şub 07 Adana Engelliler S.K. BEŞİKTAŞ - 12:00
9. Hafta 04 Mar 07 Ordu Bedensel Engelliler SK BEŞİKTAŞ - 12:00
10. Hafta BEŞİKTAŞ Antalya Büyükşehir Bld. S.K. -
11. Hafta İzmir Büyükşehir Bld. S.K. BEŞİKTAŞ -
12. Hafta Beşiktaş Karabük Kardemir Eng.SK -
13. Hafta K.K.T.C Lefkoşa Türk Bld. S.K. Beşiktaş -
14. Hafta Beşiktaş Ank. Karagücü S.K. -
15. Hafta Cadbury Kent Eng. Yıldızlar Beşiktaş -
16. Hafta Galatasaray Eng. Beşiktaş -
17. Hafta Beşiktaş Adana Engelliler S.K. -
18. Hafta Beşiktaş Ordu Bedensel Engelliler SK -
Popüler olanı sevmemiz çok normal yani tv de bize sürekli sunulanı sevmemiz ama biz birer izleyici değiliz, bizler taraftarız ve BEŞİKTAŞLIYIZ ....
BEŞİKTAŞLILIK sa !!! Her alanda , her dalda tam destek ve ilgi göstermek gerekir. Bu renleri bu formayı üzerine giyen ve BEŞİKTAŞ JK adı altında ter döken her sporcuya ve her branş takımımıza gereken ilgiyi ,desteği ve emeği vermeliyiz arkadaşlar..
Engellilerimiz namalup gidiyorlar ve önümüzdeki tek engel galatasaray engeli bizden daha güçlü değiller ama bedensel engelliler liginde çok garip güçlere sahipler; şaibeli maçlar kazanıyor ,garip şekilde milli takıma nerdeyse tam kodro gidiyorlar, onun için taraftar olarak bu takımımıza desteğimizi ve ilgimizi lütfen daha samimi ve coşkulu verelim.
MAÇLARINA GİDELİM......................
İsmail Şahin
12-02-2007, 00:31
geliyorum kendi adıma
sezonun en önemli maçlarından birincisi bu
ikincisi floryada olacak galiba...
Cihan Umut Kaya
12-02-2007, 01:39
SEVGİLİ ismail duyarlılığın için teşekkür ederken bunun bir duyarlılık meselesi olup olmadığını sorguluyorum beynimde, taraftarlık mecburiyetindenmidir yoksa aşkın verdiği duyarlılıkmıdır her alanda takımımızı yanlız bırakmamamız gereğini inatla savunan ve takımını her alanda destekleyen senlere ihtiyaç duyduk daha bugün , 30 kişiydik engelli maçında belki....
bu maç takım için çok önemli çünkü en dişli rakibimiz bu takım ve şampiyonluk yolunda daha 4 -5 hafta olmuşken bu takımla oynanan maçtan çıkabilecek galibiyet şampiyonluk yolunda atılmış en büyük adım olacaktır....
bunun için hiç olmazsa bu maçta belki salonun tümü değil ama en azından 500 kişi olma çabamız umarım sonuç verir....
Bu durumun bilincinde olan ve konuyu sabitleyen arkadaşlarada ayrıca çok teşekkürederim..
Cihan Umut Kaya
12-02-2007, 14:26
Bu [B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B] cimbomun antrenörü aynı zamanda milli takımında anterenörü idi Beşiktaşlı oyuncuları
tehtid ediyodu gs ye gelmezsen bir daha milli takımın yüzünü göremezsin
diye geçen senenin şampiyonu ve bjkden 2oyuncu almış finalisti izmir b.bld sinden hiç oyuncu almamıştı
bjk bilindiği gibi son yıllarda şampiyonluğa ambargo koymuştu
ama 2.ligden yeni 1.lige çıkan gsden geçensene 9 oyuncu almıştı
hadi arkadaşlar dolduralım salonu......
Safa Şenyıldız
12-02-2007, 16:05
Maç 14.00 da yazılmış ama dün maçta oyunculara sordum kaçta olacak diye, 15.30 dediler. Haber veriyim dedim. Zaten 14.00 olmasın yetişmem zorlaşır yoksa :(
Cihan Umut Kaya
12-02-2007, 17:16
Maç 14.00 da yazılmış ama dün maçta oyunculara sordum kaçta olacak diye, 15.30 dediler. Haber veriyim dedim. Zaten 14.00 olmasın yetişmem zorlaşır yoksa :(
düzeltmeyi yaptım maç saati 15:30 dur......
Uğraş Polat Şahin
12-02-2007, 21:24
Oradayım bende..
Çok önemli bir maç,takımımızın her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var..Sağlam bir şekilde tribünde ki yerimizi almalıyız..Bari bu maç dolsun süleyman seba..
Rasim Bektaş
13-02-2007, 08:45
gelecek yerlerim engelli gelemiyorum!
asıl engelli benim gibi gelemeyenlerdir! (Düzname)
Şenel Kızıldaş
13-02-2007, 10:40
geliyoruz...
Cem Kuzel
13-02-2007, 11:05
Hayata inat beşiktaş diyen hayata sımsıkı bağlanan ve üstündeki formanın değerini bilenler için ordayız..
Ümit Kurt
13-02-2007, 12:11
bende ordayım...
Umut Tutun
13-02-2007, 12:17
hentbol maçı sonrası tekerlekli sandalye basketbol takımımızın maçına kalamayışımız kötü oldu zaten.üstüne bir de uçan murat'ın kalma çağrısı ve dönüşte takım ekibinden abimizin bize maçı hatırlatması da eklenince pek de iyi hissetmedik tabi ki...söz verdik geldik.
elden geldiğince semtteki iki şampiyonu ( tekerlekli sandalye ve hentbol) takip ediyor ve desteklemeye gidiyoruz zaten.pafları da ekleyeceğiz buna yavaş yavaş...büyük ailemize de bu alışkanlığı kazandırmak için çalışmak gerek.
şimdi bu maç özeldir.imkanları seferber edip duyuralım.sağlam gidecek ve onların ruhuna bir nefes, bileklerine penche olacağız.
ayrıca, zor bulunan o en güzel fırsat için:
Beşiktaş'ı Beşiktaş'ta Beşiktaş'la yaşama fırsatı için...
Cihan Umut Kaya
13-02-2007, 13:10
bilmeyenler için spor salonunun adresini ekledim arkadaşlar herhangibir değişiklik olduğu taktirde tekrar düzeltme yapacağım...
Ali Mandacı
13-02-2007, 13:39
:cool: ben geliyorum...
BİR UMUDUM SENDE ANLIYORMUSUN ?
Rasim Bektaş
13-02-2007, 15:24
olasılığı olupta maça gelmeyen tekerlek olsun!
Burak Sığırcı
13-02-2007, 21:57
müsait olup da gelmeyenlere can yücel'den mesaj var:
tekerlek sensin,sandalye de sana girsin!:cool:
başlığın altına geleceğim diye yazıp da gelmeyenler forumda teşhir edileceklerdir.herkes ayağını denk alsın!:D
Şenel Kızıldaş
13-02-2007, 22:39
inadına geliyoruz!!!!
Serenat Tutaklı
13-02-2007, 23:04
Şampiyonluk için engelleri aş!
Özenç Kurt
13-02-2007, 23:18
BJK tvde saat 15:30 olarak verildi:cool:
Özlem Demir
14-02-2007, 13:02
Eğer ayarlayabilirsem bir ihtimal bende geleceğim..
Gürhan Oğuz
14-02-2007, 13:19
bu hafta istanbulda maç yok
pazar günü arkadaşların gideceği ortam var bahane yok yani
bu takımın desteginize ihtiyacı unutmayın
seronun dediği gibi engelleri aşında gelin bakalım
Cihan Umut Kaya
14-02-2007, 14:28
arkadaşlar tribünde kocaman bir pankart HALKIN TAKIMI.........................
Safa Şenyıldız
14-02-2007, 16:52
Zaten konunun içinde maç saatini düzeltmiştik. Ama başlık değiştirilmemiş o da düzeltilirse iyi olur.
Ümit Kurt
14-02-2007, 17:19
Zaten konunun içinde maç saatini düzeltmiştik. Ama başlık değiştirilmemiş o da düzeltilirse iyi olur.
ayrıntıcı Safa:D
Safa Şenyıldız
14-02-2007, 17:48
Öleyimdir.Kendim mükemmelim ya herşeyin de mükemmel olmasını isterim. :D
Alaattin Çam
14-02-2007, 18:12
“Dostluk Kazansın”
14.02.2007 16:34
Bu hafta sonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde gerçekleşecek tarihin ilk derbisi öncesinde, Antrenörümüz Mehmet Önüt ve Kaptanımız Kaan Dalay ile Galatasaray'ın antrenör ve kaptanını bir araya getirdik. 18 Şubat pazar günü saat 15.30’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak maç öncesinde dostluk mesajları verildi.
İki ezeli rakip ve iki ezeli dost... Beşiktaş ve Galatasaray... Türk sporunun iki önemli kulübü bu hafta sonu bir ilk’e imza atacak... Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin ilk derbisi, Beşiktaşımız ve Galatasaray arasında 18 Şubat 2007 tarihinde saat 15.30'da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak. Bu tarihi maç öncesinde ev sahibi takım olarak, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız'ın Antrenörü Mehmet Önüt ve Kaptanımız Kaan Dalay ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü R.Sedat İncesu ve Kaptanı Ahmet Mencik’i bir araya getirdik. Ulus Parkı’nda gerçekleştirilen buluşmada, ilk olarak Antrenörümüz Mehmet Önüt ve Kaptanımız Kaan Dalay, misafirlerine Beşiktaş forması hediye ettiler.
İncesu: “Heyecanla Maçı Bekliyoruz”
Misafir takım olmaları nedeniyle ilk sözü verdiğimiz Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü R.Sedat İncesu, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin camialarının uzun süredir beklediği bir karşılaşma olacağını belirterek, “İki dost ve iki ezeli rakip birbiriyle karşılaşacak. Yıllardır diğer branşlarda elbette çeşitli karşılaşmalar oluyordu fakat ilk defa Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nda bir derbi yaşanacak. Öncelikle çok güzel bir maç olacağına inanıyoruz. İki takım da iyi hazırlanıyor. Heyecanla maçı bekliyoruz” dedi.
İncesu: “Beşiktaş Öncülük Yaptı”
Tıpkı Beşiktaşımız gibi ligde hiç mağlubiyeti olmayan Galatasaray’ın Antrenörü Sedat İncesu, kulüplerin isimleri büyük olunca, hedeflerinin de büyük olduğuna dikkat çekerek, Beşiktaş’ın senelerdir bu işin öncülüğünü yaptığını ve Tekerlekli Sandalye Basketbolu’na ilk yatırım yapan kulüp olduğunu vurguladı. Öncülüğümüzün ardından Galatasaray’ın da gelmesinin, lige daha büyük bir heyecan kattığını ifade eden İncesu, şöyle konuştu: “Biz de lige büyük hedeflerle girdik. İki büyük kulüp olarak diğer spor kulüplerini ve firmaları da bu işin içine çekeceğimize inanıyorum. İki köklü kulüp sayesinde gerçekten Tekerlekli Sandalye Basketbolu çok daha ilerlere gidecek. Her iki kulübün taraftarı da milyonları geçiyor. Belki hepsi maçlara gelmiyor ama taraftarlarımız bu oluşumlardan haberdar. Bu ilginin daha da artacağını düşünüyorum.”
Sedat İncesu, iki kulüp yöneticileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda Galatasaray taraftarlarının Pazar günü BJK Süleyman Seba Spor Salonu’na gelmeyeceğini kaydederek, “Yöneticilerimiz arasında yapılan sözlü protokole göre, biz Pazar günü maça taraftar desteğiyle gelmeyeceğiz. Beklentilerimiz, seyircilerin de bu işe dahil olması. Beşiktaş taraftarı, takımını hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Galatasaray taraftarı da gerçekten bu sezon takımımızı çok iyi sahiplendi” dedi.
Önüt: “Galatasaray’la Ligimiz Güzelleşti”
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız'ın Antrenörü Mehmet Önüt, bu önemli buluşmaya geldikleri için Galatasaray’ın Antrenörü ve Kaptanı’na teşekkür ederek sözlerine başladı.
Beşiktaş’ta antrenör olarak göreve başladığı üç sezon öncesinden bugüne kadar geçen sürede çok yol kat ettiklerini belirten Mehmet Önüt, şöyle konuştu: “Ben bu işe ilk başladığımda Sedat Hocamız yine Milli Takım'ı çalıştırıyordu. Koşan takım basketbolundan geldiğimiz için aramızda öncesinden de diyaloğumuz vardı. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’e geldiği andan itibaren rakip olduk. Galatasaray’ın da gelmesiyle ligimiz daha bir şenlendi, heyecanlandı, güzelleşti gibi geliyor bana.”
Önüt: “Derbi Mücadelesi Büyük Bir Heyecan”
Galatasaray’ın takımı kurulmadan önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaşımız arasında yaşanan mücadeleyi hatırlatan Mehmet Önüt, “Yenilmezlikler, rekorlar, şampiyonluklar vardı, bunların üstesinden geldik. Hatta o zaman sevgili Ahmet Mencik de İzmir’de oynuyordu, daha sonra Galatasaray’a transfer oldu. Şimdi olay daha yukarılara taşındı. Beşiktaş ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları Süper Lig’de derbi mücadelesi oynayacak. Bu büyük bir heyecan. Ben heyecan hissediyorum. Sporcularımda da bunu gözlemliyorum. Buraya gelmiş olmak bence büyük bir keyif ve büyük bir güzellik. Bunu Camiamız içinde yaşamış olmak, bunu engelli olsun olmasın futbolseverlerle paylaşmış olmak çok önemli. Hocamızın da sözünü ettiği gibi taraftarlarımız sürekli bu mücadeleden söz ediyor. Bu büyük mutluluk” dedi.
Önüt: “Basketbol Şöleni Yaşanacak”
Pazar günü oynanacak maçın derbi özelliği taşımasının yanı sıra o gün BJK Süleyman Seba Spor Salonu’na gelenlerin ya da televizyon başında maçı izleyenlerin basketbol şöleni yaşayacaklarını ifade eden Önüt, o gün centilmenlikle basketbolun güzelliklerinin yansıyacağını belirtti. Önüt, Engelli Sporu'yla uğraşan insanlar olarak, bazı misyonları olduğunu vurgulayarak, futbol sahalarında ya da spor salonlarında görmek istemedikleri olumsuzlukları bundan sonra yaşatmak istemediklerini kaydetti. Bu anlamda iki güzide kulübün de bu yolda adım attığını söyleyen Önüt, “Geçmişte de aramızda bir takım sorunlar yaşadık ama bugün konuştuğumuz zaman hepsinin üstesinden gelebileceğimize; engelli camiasında, sporumuz ve ülkemiz adına ileriye gitmek için birlikte kol kola, omuz omuza mücadele vermemiz gerektiğine inanmış insanlarız” dedi.
Önüt: “Dostluk ve Rekabet Bir Arada”
Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarların aynı salon içerisinde, aynı atmosferde maç izlediği günleri hayal ettiğini belirten Mehmet Önüt, konuşmasına şöyle devam etti: “Biz kazanmayı çok istiyoruz. Ama sonuçta ne olursa olsun yaşanan bir spor mücadelesi. Belki uzun yıllar önce yaşadığımız ama şu anda yaşamaya hasret olduğumuz güzellikleri, dostlukları iki takım tribününde, iki takım mensuplarıyla göreceğimize inanıyorum. Tek hayalim, tek hedefim bu... Biz Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcuları, teknik ve idari ekipleri olarak, bunu sağlamak durumundayız. Pazar günkü müsabakada da dostluğun ve rekabetin bir arada yaşanacağına inanıyorum.”
Kaptanlar: “Dostluk Kazansın”
Aynı zamanda Milli Takım’dan da arkadaş olan ve daha önce aynı odayı paylaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Ahmet Mencik ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız'ın Kaptanı Kaan Dalay da dostluk mesajları verdiler.
Sarı kırmızılı takım Kaptanı Ahmet Mencik, “Abisiyim ben onun” diyerek Kaan’a takılarak sözlerine başladı ve şöyle devam etti: “Biz geçen seneden beri bu maçı bekliyoruz. İki büyük kulübün oyuncuları olmak ve bu maça çıkacak olmak, bize apayrı bir heyecan veriyor. Takım olarak, maça çok iyi hazırlanıyoruz. Ben iki takımın da başarılı bir performans göstereceğini düşünüyorum. Biz takım olarak iddialıyız ama ‘Dostluk kazansın, galibiyet de iyi olanın olsun’"
Kaptanımız Kaan Dalay da, “Ben de ‘Hem dostluk hem de Beşiktaş kazanacak’ diyorum” şeklinde Ahmet’e takılarak sözlerine başladı. Daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde oynarken de Ahmet’le rakip olarak sahada karşılaştıklarını belirten Kaan, yıllardır da kendisiyle iyi arkadaş olduklarını ifade etti. Başarılı Kaptanımız, “Bu maçta hem dostluğun yaşanacağını hem de maçın çok zevkli geçeceğini düşünüyorum” dedi.
Sohbetimizin ardından her iki taraf da birbirine, pazar günü oynanacak maçta başarı dileklerinde bulundu.
Röportaj: Serpil Kurtay
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=9433
Cihan Umut Kaya
15-02-2007, 15:47
arkadaşlar konunun başlığında ki saati değiştirdim düzelten değişiklik yapmama rağmen girişteki saat değişmiyor.. yetliki arkadaşlar düzeltirse sevinirim...
maç saati 15:30 dur.....
Cem Kuzel
15-02-2007, 15:50
Bilgi için teşekkürler gerçekten belirtiğiniz iyi olsun...Dostluk kazansın herzaman dostlukdan ve kardeşlikden yana olan BEŞİKTAŞımız kazansın...
Ali Mandacı
17-02-2007, 18:30
arkadaşlar pazar günü 14.00 14.30 arası kazandibinde toplanıyoruz...:cool:
Şenel Kızıldaş
17-02-2007, 22:30
Ümitle beraber yine salona geleceğiz herhangi bir değişiklikte bilgi verilirse çok seviniriz...
Nasuh Pirinc
18-02-2007, 00:25
umarım salon full cekerde "Engel Tanımyan Kartallar" ı yalnız bırakmamıs olursunuz..hadi rastgele Beşiktaşım
Sinan Dedeli
18-02-2007, 02:09
maçın önemli görülmesi sevindirdi beni de. yarın iyi bir destek olacağına inanıyorum salonda. haydi kartalım sevindir bizi.
A.Tugan Çetin
18-02-2007, 13:26
önemli maç.çıktık yola Kartal'ımın yanına...
İsmail Şahin
18-02-2007, 14:01
çıkıyorum bende...
Namık abiyle Beşiktaş'ta buluşacağız
Deniz Can abi direk maça gelecek
Gürhan abi pankartı sokmak için önceden gidecek
Piraye ablamla şeker kızlarının koltukları hazır...
Oradayız hepimiz...
Beşiktaş için 1903 defa
sağol sağol sağol sağol sağol....
Deniz Can
18-02-2007, 14:28
yağmur sele dönende derelerden taş da gel
biz kav!!!a giren de sevdalara düş de gel
gel gülüm gel...
engelsiz kartallar icin destegini esirgemeyen, bizleride yanina alan dostlara selam olsun...
Serenat Tutaklı
18-02-2007, 15:59
18-12 1.periyot
öndeyiz..
Alaattin Çam
18-02-2007, 16:01
Süleyman Seba salonda!
gitmeyenler adın üzülüyorum
Serenat Tutaklı
18-02-2007, 16:27
28-37 mağlupuz...2.periyot
Arda Can
18-02-2007, 16:28
pankartımız harika...
Serenat Tutaklı
18-02-2007, 17:03
40-51 mağlubuz...son periyot
Serenat Tutaklı
18-02-2007, 17:33
54-71 mağlup olduk..
sizin canınız sağolsun...
Alaattin Çam
18-02-2007, 17:36
canınız sağolsun Kartallar!
Birkan Bürüngüz
18-02-2007, 17:43
sizin içinizde ki ruh yeter
Özer Özçetin
18-02-2007, 17:53
Bugünkü bu önemli maça gidemedim,dünkü maçta kızım hastalandı hala ateşli,o nedenle şöleni kaçırdım.
Beşiktaş adına Engelliler adına güzel görüntüler vardı,Efsane Başkanın salona gelmesi ayrı bir mutluluktu.
Halkın Takımı pankartı da çok hoştu.
Eda Neriman Yılmaz
18-02-2007, 18:33
maçtan yeni geldim ve inanın hiç bir futbol macında sesi kısılmayan ben suan ses cıkaramıyorum feda olsun kartalıma canları sag olsun. ilk periyot onde olmamıza karsın ilerleyen zamanlarda savunma hataları ve topun ısrarla potaya girmemesi, serbest vurusların %80 ini kacırmamız sonucunda yenildik canları sag olsun... onlarda ki azim, onlarda ki inanç herşeye yeter. aşk engel tanımıyor bugun bunu öğrendim gerçekten de. pankartımız cok güzeldi. -musun eki ayrı olmasa da adamım bahadır abinin dediği gibi "imla hatası olsun anlam hatası olmasın" dedik :) halkın takımı olarak kazanda toplanmaya başladık ardından salona cıktık ali abiler pankartı açtılar. maç başladıktan sonra büyük başkan seba salona geldi. taraftar acısından yorum yapmam gerekirse ilk başlarda kalabalıktık. macın son periyodunda taraftar sayısı %30 hatta %20 lere indi. bunun 2 sebebi vardı. birinci sebep; beşiktasın yenik olması ve bu saatten sonra mac donmez saatte gec oldu cıkalım gıden zıhnıyet, ikinci sebepte salonda bulunan ladies of besiktası (LOB) (ki kendilerini gereksiz bluyorum) macın 2. perıyodundan itibaren rahat bırakmayan bir taraftar grubunun (ki bu grupta bulunan elemanların %90 ını tanıyorum) LOB un cıkmasıyla onların peşinden sahayı terk etmelerıdır. zaten olması gerektıgı gıbı bagıran taraftar grubu sahada kalmıstı. yanı sevınmek için sevmeyenler aşkta engel tanımayanlar:)
maç çıkışında beşiktaşın miniklerinin maçı vardı oraya gittik kiminle oynuyolardı bılmıyorum ama (yesıl beyazdı forma rakıp takımın) 2-1 beşiktaşımız ondeydi. cocuklar topun capından daha küçük olan ayaklarıyla o kadra guzel topu kontrol edip o kadar güzel oynadılar ki inanın hayran kalmamak elde değil. güneşli günler göreceğiz diye bagırıyor insanın iç sesi onları izlerken.
siyah beyaz birgündü ama şu kadar soylım halkın takımıyla herşey güzel be kardeşim :)
not: sero canımsın :)
Nasuh Pirinc
18-02-2007, 18:41
canın sagolsun Kartalım
Murat Aru
18-02-2007, 18:43
maçtan yeni geldim ve inanın hiç bir futbol macında sesi kısılmayan ben suan ses cıkaramıyorum feda olsun kartalıma canları sag olsun. ilk periyot onde olmamıza karsın ilerleyen zamanlarda savunma hataları ve topun ısrarla potaya girmemesi, serbest vurusların %80 ini kacırmamız sonucunda yenildik canları sag olsun... onlarda ki azim, onlarda ki inanç herşeye yeter. aşk engel tanımıyor bugun bunu öğrendim gerçekten de. pankartımız cok güzeldi. -musun eki ayrı olmasa da adamım bahadır abinin dediği gibi "imla hatası olsun anlam hatası olmasın" dedik :) halkın takımı olarak kazanda toplanmaya başladık ardından salona cıktık ali abiler pankartı açtılar. maç başladıktan sonra büyük başkan seba salona geldi. taraftar acısından yorum yapmam gerekirse ilk başlarda kalabalıktık. macın son periyodunda taraftar sayısı %30 hatta %20 lere indi. bunun 2 sebebi vardı. birinci sebep; beşiktasın yenik olması ve bu saatten sonra mac donmez saatte gec oldu cıkalım gıden zıhnıyet, ikinci sebepte salonda bulunan ladies of besiktası (LOB) (ki kendilerini gereksiz bluyorum) macın 2. perıyodundan itibaren rahat bırakmayan bir taraftar grubunun (ki bu grupta bulunan elemanların %90 ını tanıyorum) LOB un cıkmasıyla onların peşinden sahayı terk etmelerıdır. zaten olması gerektıgı gıbı bagıran taraftar grubu sahada kalmıstı. yanı sevınmek için sevmeyenler aşkta engel tanımayanlar:)
maç çıkışında beşiktaşın miniklerinin maçı vardı oraya gittik kiminle oynuyolardı bılmıyorum ama (yesıl beyazdı forma rakıp takımın) 2-1 beşiktaşımız ondeydi. cocuklar topun capından daha küçük olan ayaklarıyla o kadra guzel topu kontrol edip o kadar güzel oynadılar ki inanın hayran kalmamak elde değil. güneşli günler göreceğiz diye bagırıyor insanın iç sesi onları izlerken.
siyah beyaz birgündü ama şu kadar soylım halkın takımıyla herşey güzel be kardeşim :)
not: sero canımsın :)
Konuyu okadar güzel anlatmışsınki Ben maçta olsam bunları fark etmezdim :)
Teşekkürler.
BU SEVDA ENGEL TANIMIYOR İŞTE
BEŞİKTAŞ.
Ersan Üngüder
18-02-2007, 18:57
Gerçekten de azimleri ve mücadeleleri alkışı hakediyor kartallarımızın.
canınız sağolsun.
BİR UMUDUM SENDE ANLIYOR MUSUN?
Diren Sarisoy
18-02-2007, 19:13
Bugünkü bu önemli maça gidemedim,dünkü maçta kızım hastalandı hala ateşli,o nedenle şöleni kaçırdım.
Beşiktaş adına Engelliler adına güzel görüntüler vardı,Efsane Başkanın salona gelmesi ayrı bir mutluluktu.
Halkın Takımı pankartı da çok hoştu.
öncelikle geçmiş olsun özer abi. maç çok iyiydi ortam çok iyiydi kazansaydık herşey çok daha iyi olacaktı.yönetimin bu maç öncesinde takımımızı maddi kaygılar güderek kampa almamasını kınıyorum. gs lı oyuncuların bülent korkmazı fazla izledikleri ve onun çirkefliğinden fazlasıyla etkilendiklerini düşünüyorum. ama yinede her iki takımıda mücadelelerinden ötürü kutluyorum.futbol takımımızdaki bazı oyuncuların gelip bu maçı izlemesini isterdim belki biraz ders çıkarırlardı. layds of un bugün mikrofonları yoktu heralde hiç sesleri çıkmıyordu:)
BEŞİKTAŞ AŞKI ENGEL TANIMAZ
İskender Kalafat
18-02-2007, 23:32
o mücadeleye şahit olmak, onlardaki o hırsı görmek herşeye bedel zaten. varsın kazanamasınlar. ki orda kaybeden yoktu. kolay kolay hiçbir branşta göremezsiniz bir derbi maçtan sonra iki takımın beraber tribüne çağırıldığını. işte bu güzelliğin de yaşanmasına vesile oldu güzel sporcularımız. hepsine sonsuz teşekkürler. ayrıca (her ne kadar haklarında en ufak bir olumlu düşünce sahibi olmasam da) ladies of beşiktaş isimli grubun mensubu olan leydilere yapılan terbiyesizlikten başka bişey değildi. karşı tribünden gelip leydilerin arkasına doluştular, inatla küfürlü tezahüratlara devam ettiler, leydiler çıktıktan sonra görevlerini tamamlamış edasıyla onlar da terkettiler salonu. evet gerçekten beşiktaşı desteklemeye gelmişsiniz, bravo. o sahadaki oyuncularımızın bizden beklediği de tam olarak bu zaten...:mad:
İskender Kalafat
19-02-2007, 00:55
http://img475.imageshack.us/img475/1972/hpim0945ju8.jpg
gökhan gürses'in makinasından halkın takımı. kadraj tam kıvamındadır, ayrıca evet croplanmıştır. :cool:
İsmail Şahin
19-02-2007, 12:37
yenemeyeceğimiz bir maç değildi
canları sağolsun çelik pençelerin...
bu arada gece şarapçılar aradı beni
esnafspor maçını 3-1 kazanmışız :D
haftaya mahmutpaşa ile maçımız var
hentbolden sonra oraya kayalım
anladın sen..
A.Tugan Çetin
19-02-2007, 13:54
canları sağolsun.mücadeleleri izlenmeye değerdi.kartal gibiydiler!..
Can Durukan
19-02-2007, 14:19
http://img84.imageshack.us/img84/7782/p2180077hs9.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=p2180077hs9.jpg)
Safa Şenyıldız
19-02-2007, 16:04
Beklediğim bir sonuçtu. Üzülmeye gerek yok. İkinci maçta da deplasmana gidip takımımızı desteklemek lazım. Şansımız yaver giderse final serisine berabere başlayabiliriz. Yoksa şampiyonluk ünvanını %90 kaybederiz. Keşke orda olup destekleyebilseydim takımımı. :( Ankarada cüzdanımı çalıp bu maça gelmemi engelleyenleri hiçbir zaman affetmiycem. :mad: Ama deplasmandaki maçta ne olursa olsun desteklemeye gidicem takımımı. Bütün herkesten özür dilerim. :(
Piraye Oğuz
19-02-2007, 17:25
Canınız sağolsun
Cem Çınar
19-02-2007, 20:01
yenemeyeceğimiz bir maç değildi
canları sağolsun çelik pençelerin...
bu arada gece şarapçılar aradı beni
esnafspor maçını 3-1 kazanmışız :D
haftaya mahmutpaşa ile maçımız var
hentbolden sonra oraya kayalım
anladın sen..
eski dostlar da ortama iyi gitti ;)
Uğraş Polat Şahin
19-02-2007, 20:36
gs daha iyi mücadele etti ve haklı bir galibiyet aldılar malesef..bizde Aytaç hariç oynayamadılar,daha önceki maçlarda daha iyiydi takım,boş pozisyonları kaçırmıyorlardı en azından,kaç tane boş turnike kaçırdık,adamlar boş pozisyonları hiç kaçırmadılar,serbest atışlarda da aynı durum..neyse olmadı,canları sağolsun..bir daha ki maçta başabaş bir oyun ortaya koyup dengeleriz durumu..
Ayrıca,
Bu alemde bağlamaz bizi,
Ne hentbol,ne engelli,
Hepimizin kafasını kırdı,
Beşiktaş'ın sevgisi;)
Kemal Agül
19-02-2007, 21:27
Ben bu maçta Beşiktaşlılık duruşunda bahsedecem ve iki takım arasındaki gözlemlerimi anlatacam ilk olarak teknik adamlardan bahsedecem
önümdeki gs kocu devamlı oyuncularını azarlar bağırır her posizyona haklı haksız maçın hakemine ve masa hakemine itiraz eder oda yetmezmiş gibi yedekteki oyuncuları azarlar neden bağırmadıkları için nba usulü defans defans diye bi ara dövecek filan zanettim
oyuncuları ise yapılan çoğu posizyonda bizim oyuncuları provokete edecek herşeyi yaptılar nerdeyse
Peki bizim Beşiktaşımız nasıl davrandı tam tersi tabii kocumuzun bir kere bile ne rakibe ne hakeme nede oyuncularına agresif davrandığını görmedim oyuncularımız bazen haklı şekilde hakeme itirazda bulundularsada hiç bir zaman rakipe karşı provokatif hareketler yapmadılar ki maç esnasında yapılabilecek çok fazla posizyon oldu
sonuç olarak yenildik ama farkımız ortaya koyduk :)
seviyoruz sizi seviyoruz
Halil Gurel
19-02-2007, 23:57
Sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan kartallarımızı tebrik ediyorum, yılmayan mücadeleniz içimizi ısıttı, rakibin çirkefliklerine yanıt vermediniz, hakemi etki altına almaya çalışmadınız bu bile kazanılacak bir maçtan daha önemliydi bizim için, bunları yaşattığınız için hepinize teşekkürler.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.