PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basket maçını unutmayalım.

Mert Kayalar
16-02-2008, 12:18
Bugün saat 19:00'da inönüde oynancak Ankaraspor maçından önce saat 16:00'da basketbol takımımız Oyak Renault ile oynayacak.
Bu maça tüm halkıntakımını davet ediyorum.Inonu'de ki maça hayli hayli yetişiriz Akatları boş bırakmayalım.

Haydi Kartal'lar Akatlara...

Hakan Kirezci
16-02-2008, 22:15
Kariyerli oyuncu, yıldız oyuncu, tecrübeli oyuncu, sayı kralı falan filan...
Hepsi benim için boş şeyler.
Bu takımın kartal yürekli tek oyuncusu Sinan Güler.
Keşke takımın tamamı Sinan Güler gibi olsa da play-off lara son takım olarak katılsak razıyım. Katılmasak ne yazar ayrıca.
* * *
Hani bir söz vardır basketbolda; Point-guardın kadar konuş derler.
Ege ağzıyla söyleyeyim, Dalmau dalmayoo, Mehmet Yağmur yağmayoo...
El Amin'in Telekom'la sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş. Olur mu acaba dersiniz?

Onur Utku Demir
17-02-2008, 19:52
@Hakan Kirezci çok haklısın.Sinan Güler gün geçtikçe daha da çok belli ediyor kendisini.Savunması mükemmel hakikaten.Umarım Milli Takım'a seçilir.Abisinine göre -Muratcan Güler- daha uzun, şutu daha iyi ve daha atlet.Daçka'daki fiziğine göre şimdi bir hayli gelişmiş.Önceleri kemikleri sayılan Sinan Güler'in şimdi omuzları formadan taşıyor desek yeridir :).Gün geçtikçe daha da iyi oynuyor.Aman nazar değmesin.

Takımda son zamanlarda oldukça hissedilen sorunların başında point-guard sorunu geliyor.Özellikle Dalmau'da son zamanlarda belirgin bir düşüş var.İlk haftalara göre daha suskun, daha pasif.Apodaca sakattı bir şey diyemiyorum ama ondan da tam bir verim alamayabiliriz.Yakın zamanda başına gelen iki ailevi olay - bir yakınının vefat etmesi ve bir çocuğunun olması- sonucu kafasının karışık olduğu belli.Ben Dalmau'nun 1 numara yerine birkaç maç için 2 numarada denenmesinin yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Kaya Peker hakemlerle çok fazla konuşuyor.Tamam hırslısın, mücadelen var ama bu kadar da hakemlik olmaz.Atıldığı iyi oldu.Aklını başına toplar umarım.Zaten onda da bir düşüş varya hayırlısı ...

Nicevic geldiğinden beri bir kere olsun kötü oynamadı bence.Her maçta performansını koruyor.Takımda en güvendiğim oyunculardan biri.Hele topu eline aldığında attığı o orta mesafeli şutlarına bayılıyorum.

@Hakan Kirezci ben El Amin yerine sözleşmesi bitecek olan bir diğer oyuncuyu, Beşiktaş'tan Real Madrid'e giden ve orada da gayet iyi oynayan Kerem Tunçeri'yi öneririm.Ne dersin? :)

Onur Utku Demir
17-02-2008, 19:53
Mesaj iki defa gitmiş.
Bir ekleme yapayım en azından.

Akatlar'a gitmeyen ve takımı yalnız bırakan Beşiktaş insanlarına diyecek laf bulamıyorum.Her seferinde maç saatini bahane gösteren insanların sayısı oldukça fazla.Peki sorarım onlara hafta içi maçlarına gitmiyorsunuz ama Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçı her nerede olursa olsun herhangi bir mazeret göstermeden gidiyorsunuz.Bu nasıl bir çelişkidir?
Yönetim beklenmeyen bir hareketle Akatlar'a servis ile ulaşımı sağlıyor maç günleri.Buna rağmen hala uzaklıktan bahsediyorsunuz.
Ayıp.
Çok ayıp hem de ...

Mert Kayalar
17-02-2008, 23:13
Pot arkasında ben ve 2 arkadaşım vardı.Aldım arkama onları 3 kişi bağırdık elimizden geldiğince.

Hakikaten bi burukluk oluştu içimde o salonu orda öyle görünce.

Özer Özçetin
18-02-2008, 09:06
Salona girdiğim an içim burkuldu,en fazla 200 kişi vardı salonda,eğer hakem Kaya ile uğraşmasa ne takım ne de taraftar ayağa kalkacaktı.Hatta bir ara tribünde takım öne geçmek istemiyormu diye konuştuk arkadaşlarla,son 2 dakika muteşemdi takım,az sayıda olmamıza rağmen tezahüratımız salonda yankılandı,netice de dedikodularla dolu bir haftayı galibiyetle kapamak güzeldi.

Fırat Gürgan
18-02-2008, 18:07
bu sene gidemediğim 1-2 maçtan biriydi. tv den gördüğümde gerçekten çok üzüldüm , salon çok boştu. artık kimseye de ''maça gel'' demeye çalışmıyorum. nasıl olsa hep aynı insanlar maçta, herkes birbirinin yüzünü ezberlemiş halde.

Onur Özgen
19-02-2008, 15:48
beşiktaş taraftarı büyük taraftardır diyoruz; ama beşiktaş taraftarı sanırım büyük bir futbol taraftarı. ayıp ! bu takım bunu haketmiyor !..