PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Besiktas Ankaraspor Macin Ardindan!

Namik Kartaloglu
16-02-2008, 21:54
Hep ugursuz olurum diye mac öncesi yorum yapmamaya calisiyorum ama masallah hic birimiz yorum yapma veya baslik acma cesaretini gösterememisiz:D Eskiden bu isi MUHTAR yapardi sanirim?

Macin son dakilalarinda Rustu isliklandi, sebebini bilen varmiydi? Ben anlamadim. Eger hataydiysa onu da I.Toraman Rustu ve diger defans oyunculari ortak yapti neden tek kisilik kurban sectik ki?

Mustafa Padak
16-02-2008, 22:03
abi haklısın da adamda alışkanlık oldu her golde ofsayt die el kaldırıyor bu defa baktım yine aynı hareket amaç ne anlamıyorum ki kendi hatalarını kabullnemeyip hakeme mi atmaya çalışıyorlar.... bi bak arkadaşım sen önüne git topa hamleni yap atla yakala sonra bırak başkaları itiraz etsin hakeme topa hamle yapacaktı ayağı kayıp düşmese yakalar düştü ya adam neden düştü çünkü aklı yine hakemde kalkarkalkmaz yine eller kollar havada ankarasporlular gol sevincini bıraktı rüştü ile toraman hala yedikleri golü tartışıyorlar

Namik Kartaloglu
16-02-2008, 22:35
Mac öncesi saha temizleme döneminde Özturk Pekin ve Umit Kayahanmac basliyor da yorumlar yapiyorlardi. Dikkatimi ceken bir sey vardi ki Rahmetli Ahmet Kaya nin BU NE YAMAN CELISKI ANNE aklima gelmisti o an. Söylenilenler suydu "Ligde ust uste en cok galibiyet alan takim Besiktastir ta ki gecen Kayserispor macina kadar 6 macta 6 galibiyetle, Bu böyle olmasina ragmen gecen hafta alinan maglubiyetten sonra basinda gerek antrenör olsun gerek futbolcu olsun gerek yönetim olsun ve en buyuk sorun olan taraftar olsun afaroz edildi"Buraya kadar mantik.
"Böyle bir seriyi yakalayan takimin taraftari kulubu, futbolculari baski altina aliyor ve sonuc ta takim hep yeniliyor" Burasi da celiski.
Daha kac hafta önce Ist. Buyuksehir Belediyespor macinda seyirciler artik yenildik deyip mac bitimine 10 dk kala Sukru Saracoglunu terkeden Fenerbahce seyircilerini görmemezlikten gelmisti. Bu da o celiski.
Bugun herzaman oldugu gibi macin ilk dakikasindan hatta mac öncesinden son dakikasina kadar takimini destekleyen(son isliklama olayi cok farkli birsey olsa gerek) bu soguga ragmen yanliz birakmayan taraftari halen medyanin gözune batmasi hangi akla hizmet etmekte?