PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlispor - Beşiktaş

Safak Batman
19-02-2008, 11:29
Denizlispor - Beşiktaş

Süperlig
22/02/2008 20:00

http://www.ajansspor.com/futbol/takimlogo/42_logo.gif-http://www.ajansspor.com/futbol/takimlogo/83_logo.gif

Sezen Gunduzalp
19-02-2008, 11:33
Cuma günü orda olmayı çok istiyorum :)
Takımıma başarılar...

Ahmet Ayyıldırım
19-02-2008, 14:05
Ders alma ders ver.

Demir Han
19-02-2008, 14:20
Mutlak kazanılması gereken bir maç.
Takım konusunda hala kafam soru işaretleri var...hayırlısı olsun

Ercan Kartal
19-02-2008, 15:17
denizli gecen hafta pasaya yenildi bu hafta maca kesin asilir takim bana gorepek umut vermiyor , tellonun cezasi ne durumda ?
tek dilegim sakatsiz bitirmek olucak maci

Mehmet Ali Polat
19-02-2008, 23:25
benim en çok çekindigim futbolcu ( yusuf şimşek ) denizlispor onun sayesinde şuan ligte tam bir beyin bileklerine hakım ve denizli taraftarı onun futbolundan etkileniyor ve takımıyla bütünleşiyor. ertugul hoca yusuf a önlem alırsa dogal olarak bitkisel hayata girecek denizli .ankara maçı gibi olmaz ilk yarı güzel ondan sonrası cehennem sıcagı inanıyorum denizliden güzel futbol ve kolay bir galibiyetle ayrılacagız.denizli maçına nobre holosko ikilisini bozmasın ben ankara maçında beyendim.

Murat Ödemiş
20-02-2008, 10:51
düzgün bir sahada fark atarız.....aha demedi demeyin

Ibrahım Soydemır
20-02-2008, 16:24
cuma günü BEŞİKTAŞIMIZIN yanında olucaz inşallah istanbula sakatsız ve 3puanı almış olarak döneriz.

Sinan Kara
21-02-2008, 12:19
tello nunda cezası bitti,yusuf ta artık eskisi gibi değil.ben yeneceğimizden eminnim arkadaşlar...

Deniz Özdemir
21-02-2008, 13:05
KARTAL'ımıza sonsuz başarılar...artık her maç bizim için değerli,her maç bizim için önemli..puan kaybının telafisi yok,puan kaybına tahammülümüz yok!!!

Sezen Gunduzalp
21-02-2008, 13:58
1 saati aşan taktik ağırlıklı çalışmaya sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan ile Mehmet Sedef'in yanı sıra Ankaraspor maçı sonrasında ayağına dikiş atılan ve bu nedenle dinlendirilen Delgado katılmadılar.

Kulüp Doktorlarımız, sakat oyuncularımız ile birlikte, ayağında dikiş atılan bölgedeki hassasiyeti süren Delgado'nun da Denizli maçında forma giyemeyeceği belirttiler.

Çalışma sonrasında Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam 19 kişilik Denizlispor maç kadrosunu açıkladı. Kadroda şu oyuncularımız bulunuyor:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Aydın Karabulut, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Ricardinho, Bobo, Cisse, Bülent Uzun, Tello, Nobre, Gordon Schildenfeld, Holosko, Batuhan Karadeniz."

bjk.com

Safak Batman
22-02-2008, 13:27
holosko ve nobre ye sarı kart bekliyorum bu maçta

Erkan Özberk
22-02-2008, 13:56
Horozu havada karada kapar Kartal. Vira Besiktasim...

Namik Kartaloglu
22-02-2008, 20:34
Gooollllllllllllllllllllllllllllllll Ho lo s ko

Namik Kartaloglu
22-02-2008, 20:35
GOOOOOLLLLLLL Nobre

Mehmet Ali Polat
22-02-2008, 20:41
nobre nobre nobre

Namik Kartaloglu
22-02-2008, 21:31
A.Tandogan ikinci sari karttan kirmiziyla oyundan cikti. 10 kisiyle harikayiz.

Demir Han
22-02-2008, 21:39
Bir futbolcu bu kadar mı kıt zekalı olabilir
Herşey yolunda giderken iki basit sarı kart...bizimkiler yine geri çekildi...umarım yeneriz ama sinirlenmemek elde değil

Demir Han
22-02-2008, 21:44
Ve 2-1 oldu golu goremedim ama sanırım Rüştü tabir-i caiz ise yumurtlamış

Demir Han
22-02-2008, 21:54
şükür bitti 1-2

Namik Kartaloglu
22-02-2008, 21:56
Bitti. Cok harikaydi cocuklar. Herkesi kutluyorum. Aydin Karabulut bir gol atmali harika iki hareketi vardi sahalarda ender görulur cinstendi. Bu Gordonla defanstan korkmuyorum artik. Her gelen topu karsiladi son 10 dakika doldur bosaltta tum takim calisip tehlikeleri savurduk. Kisacasi... Kutlarim.

Ahmet Ayyıldırım
22-02-2008, 22:01
Her maç aynı stres,nereye kadar bilemiyorum.
Rüştü her maça damga vurur oldu.Savunma ile bu kadar uyumsuz bu kadar dengesiz hareketler yetti,arttı bile!
Eldivenini asacağı günü bekler oldum.

Mehmet Ali Polat
22-02-2008, 22:11
hep aynı sıkıntı oluyor diken üstünde oturuyoruz.haftaya galatasaray maçında bunları yaşamayız umarım .ertugrul hoca buna saglam bir çözüm bulması gerekir.

Namik Kartaloglu
22-02-2008, 22:16
Bilmiyorum ama biz ayni maci seyrettik? Rustu ye cok is dusmemesine ragmen yaptigi hareketler zamanli ve yerindeydi. Özellikle ilk yari. Ikinci yarida da iyiydi surekli kartlarla takim yildirilmaya calisiliyordu ve baslkilar da o neticede geldi. Yedigimiz golun sorumlusu deliydi rustu degildi bence. Simdiki defansin uyumu cok guzel bir tek Gökhan topu uzaklastirma konusunda zorluk cekiyor sakatliktan sonra özellikle(Tavsiyem: tornaciya gidip ayak ayarini yaptirsin) toplari minnare yapmaktan zevk aliyor sanirim.

Sezen Gunduzalp
22-02-2008, 22:24
ilk yarı ve ikinci yarı olarak ayrı ayrı düşünmek gerek sanırım maçı.
İlk yarı atak ve hızlı olan bizdik ikinci yarı Denizlispor.
Ama kontrolsuz ve kötü değildik ve herkes iyi oynadı. Golde yine anlaşmazlık vardı. Tek sorun defansta iki kişi aynı topa hareket etmesi .
ama Gordon'u bende begendim çok çabuk uyum sağlaması ve başarılı olması çok güzel.
Ayrıca Holoskoya da ayrı biz satır yazmak gerekir yine çok koştu ve çok top takip etti.
Tebrikler Kartalım :D :D

Serkan Balcı
22-02-2008, 23:13
geçen hafta maçı stadda bu hafta tv de izledim.
tamam ertuğrul veya başkası önemli değil bir iskitrar istiyoruz hocadan yana.
ama ertuğrul maçı katkısını çok az olduğunu düşünüyorum.oyuna mudahale etmekte çok yavaş ve yanlış yaptığı artık bir gerçek .
lütfen hocamıza yanındakiler ve yönetim yardımcı olsun.
ŞUNU söylemek gerekir takım güzel iyi bu ligi şampiyon bitiririz.

Sinan Arin
22-02-2008, 23:44
bir oyuncu bi takımı ancak bu kadar eksik bırakır. brezilya milli takımında oynayan bir oyuncu nasıl bu kadar vurdum duymaz oynar anlayabilmiş değilim ricardinho'dan bahsediyorum tabiki..ayrıca takımın en iyi oyuncusu bana göre holosko'ydu. çok mücadele etti çok koştu rahatlıkla adam eksiltebilen bi oyuncu umarım bu şekilde devam eder..

Erdem Ak
23-02-2008, 00:02
yine sıkıntı yine sıkıntı!!!!
Ankara maçında karda kışta son yedi dakikada havadan bile daha şok ettiler bizi..Denizlidede umarım çekirge misali olmazda gs yi yenelim

Erkan Özberk
23-02-2008, 00:48
stres...

Onur Sarısoy
23-02-2008, 14:30
Ucuz "yırttık" ama bu ne kader böyle sürer bilemem.Herhalde taraftarlar arasında bi araştırma yapılsa en fazla kalp krizi geçirme riskini Beşiktaşlılar yaşar...
Biz ne zaman bahar yaşayacağız?
Ne zaman korkamadan
ohhh bee!!! demeden
"takır takır" top oynayacağız???
Malesef Beşiktaş Ertuğrul hocaya bi beden kadar büyük geliyor
Bu artık iyice ortaya çıktı takımda bir istikrar yok
aklımda hep lucescu nun beşiktaşı var
"takır takır" top oynayan
4 derbiyide kazanarak şampiyon olan Beşiktaş...
Şimdi bakıyorum üstümüzdeki takımlarla yaptimiz maçlara hepsini kaybetmişiz
Peki bu takım hangi maçları kazanarak şampiyon olacak???
Bir ara çok umutlanmıştım ama artık umudum yok ancak şampiyonlar ligini zorlarız.Boşuna pembe tablolar çizmeye şampiyonluk muhabbeti yapmaya gerek yok.Dun geceki Denizli ile üst sıralarda oynayan takımlardan biri maç yapsaydı en az 5 atardı...

Fırat Gürgan
23-02-2008, 22:42
valla zor maçtı. ertuğrul sağlam ın gereksiz taktiğinden dolayı ilk yarıdan çok uzak bir oyun oynadık ikinci yarı, bu sene rahat maç izleyemeyeceğiz ortada. Allah hepimize sabır versin.

Safak Batman
24-02-2008, 19:17
beşiktaş

Namik Kartaloglu
24-02-2008, 21:03
Fenerbahcenin Bursaspora yenildigi, Galatasarayin kasimpasaya yenildigi svasin berabere kaldigi bir hafta da Besiktasimizin Denizliyi yenmesi kan yapti. 5 puanlik bir haftayi geride biraktik. Haydi artik kartalim simdi Yukseklerden ucmak zamani. Ucmak ÖZGURLUKTUR!

Deniz Özdemir
25-02-2008, 00:43
bu galibiyet çok iyi oldu.yarıştan kopmamak önemliydi.rakiplerde puan kaybedince bize artık yol açıldı.bu fırsatları akıllı olup iyi kullanmamız lazım.şimdi büyük heyecanla 2 martı bekliyorum..