PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartalhaber coma cevabım

Özer Özçetin
21-02-2008, 12:38
Beşiktaşla ilgili zaman zaman sansasyonel haberler yapan bir site var kartalhabercom diye.Bizim proje ile ilgili tamamen haksız saygısız ithamlarla ilgili bir yorum kaleme almışlar.Yazıyı okuyunca hemen sitenin sorumlusu ve sahibi konumunda olan Erce Kaftanla görüştüm acilen tekzip yayınlamaları gerektiğini söyledim.
Haberdar olanlar biliyor,bir fikir olarak orataya çıkan ardından projelendirdiğimiz bir çalışmamız var,Beşiktaşa katılım ve katkı diye özetlenecek bir çalışma.Öncelikli hedefimiz kaç kişiye ulaşabiliriz çalışması,bunun için gönüllü 4560 kişilik temsilci heyeti oluştu ve bugün itibarıyla İstanbul Ankara hariç 304 bin kişi vatandaş kimlik no ile başvurdu,her açıklamamızda bir YTL dahi toplamıyoruz ve toplamayacağızı belirttik,sadece tüm isimleri kulübe sunacağız,kulüp hukuksal olarak uygun şekilde ister B tipi üyelik ister fan clup tarzında bir şey oluştursun Beşiktaşı sevenler Beşiktaşa yardımcı olsun sürece bir şekilde katılsın istedik.Değil para toplamak aksine kendi evimizin iaşesinden keserek cebimizden masraflar yaparak yürütüyoruz çalışmayı.Medyanın kapılarını aşındırıyoruz telefonlar görüşüyoruz,illere ziyarete gidiyoruz ve tüm masrafı kendimiz finanse ediyoruz.
Beşiktaştan nemalanmak bir yana Beşiktaşa bir şey katmaya çalışıyoruz.
Biz hiç Beşiktaşçı olmadık,Beşikten Mezara BEŞİKTAŞLI olmaya devam edeceğiz

Erkan Özberk
21-02-2008, 12:52
Cok asagilik bir yazi olmus Ozer Abi. Sen yine sakin bir uslupla cevap vermissin ama gercekten okuyunca insanin sinirlerini hoplatan bir yazi yazmis "o sahis". Demek ki proje o kadar saglam gelisiyor ki bazilari kendi Titan zincirlerinin kirilmasindan korkar hale gelmis...

Sinan Kara
21-02-2008, 13:20
öze abi ben kartal haber coma arada sırada girerim ama inanki dediğin gibidir.çünkü ben bu sitede birçok kere yalan haber ve asılsız idda ile karşılaştım.ne yaptıkları meçhul bunların.artık pc de engellenenler listesinde sadece bu site var .anlayana...

Serdar Yeşil
21-02-2008, 13:29
Demek ki proje o kadar sağlam gelişiyor ki bazıları kendi Titan zincirlerinin kırılmasından korkar hale gelmis... Erkan ÖZBEK
Korkusuz kalem denilen şemsi birden belli ki Erkan ÖZBEK in tespitin den korkmuş, Özer ÖZÇETİN i tanımıyorum demiş, araştırdım kimse bilmiyor demiş, merak eddim kime sordunuz bilmiyorum veya tanımıyorum dedi, ben size bir akıl vereyim korkusuz kalem, google girin oraya özer Özçetin diye yazın kimdir nedir, nereden gelmiş ne iş yapar hepsi yazar, başkalarına sorup zaman kaybetmeyin
Hem tanımıyorum diyorsunuz hem de bir dolu düzmece yalan haberi yazıyor ve yayınlatıyorsunuz bu mudur sizin korkusuzluğunuz.
Özer ÖZÇETİN, BEŞİKTAŞ gibi yaşayan ve BEŞİKTAŞ gibi tanımadıkları hakkında yorum yapmayan bir ADAM dır.

Firat Sezginsoy
21-02-2008, 13:59
Özer abi herkes bu sitenin ne mal olduğunu biliyor zaten, okurken tuylerimi diken diken etti. Demekki hakkaten proje işlemeye başlamışki birileri hemen tedirgin olmuş, sulandırmaya başlamış. Bizler gerçekleri zaten biliyoruz gerisi fasa fiso.

Tek dileğim, kurtuluşumuz diye nitelendirdiğimiz bu projenin gerçekleştiği görmek. Umarım sizlerin sayesinde bu da olacak. Projedeki tüm emekleriniz için tekrar teşekkürler.

Yalanhaber.com'un korkusuz kalemi korkmaya başlasın çünkü gümbür gümbür geliyoruz..!

Ahmet Ayyıldırım
21-02-2008, 14:28
Vatandaş,Özer ÇETİN diye hitap etmiş ve bu isimle hiçbir somut bilgi elde edememiş.
İsmi yanlış telaffuz ettiğinden haberimi yok,yoksa işine mi gelmez ?

Vedat Benakay
21-02-2008, 14:38
kartalhaber com sinirlerimi yipratmamak icin girmiyorum.bu sitenin basinda neden kartal var anlamista degilim.nerede sansasyonal haberler var nerede besiktasi karistirmak icin duzmece haberler var bu sitede.

Özer Özçetin
21-02-2008, 16:29
Halkın Takımı üyelerinin gösterdiği ilgiye teşekkür ederim,Beşiktaşın Halkın Takımı olsun diye yola çıktık adımız para toplayana çıktı ve bu sitenin adına yakışacak şekilde cevaplar göremedik maalesef,ne diyelim,el oğlunun vurmaya çalıştığı darbeye bizim arkadaşlarımız bile tek kelam etmiyorsa bu iş zaten bitmiştir.
Cola turcalar size hayırlı osun

yumurtakafa yılmaz
21-02-2008, 17:00
yazılarımızda anlatmak istediklerimizi kavrayamayan yada kavramak istemeyenler için tek yapılacak şey bizzat gidip görüşmek. ekmeği yutarken çiğnemek gerekir aksi halde tükürük ve yutkunmak kar etmez. yüzyüze görüşelim bu kargalarla.

Sezen Gunduzalp
21-02-2008, 18:07
Yaptığınızı çok mu doğru sanıyorsunuz bu mu habercililiğiniz daha araştırma bile yapamıyorsunuz çok yazık .

Biz bu projeye , proje yönetimine inandık. Sizlerin yazıları ! bizi yolumuzdan yıldırmayacak.

Namik Kartaloglu
21-02-2008, 19:05
Kartal haberin korkusuz muhabiri cok korktugundan malesef Özer Özcetinin adini bilerek Özer cetin yazarak arastirma veya her hangi olasi basi agrimasi durumunda kendini koruma mekanizmasi olan" Özer Özcetinden bahsetmemistim" demek hazirliklarini da yapmis. Yorgani calan kilifini da uydurma olayi yani. Madem arastirmaci bu adam madem o siteyi görmus bu adam sitede ki diger yönetim isimlerini de görmustu onlari aciklama geregi duymamasinin altinda cok daha baska seyler yatiyor olmasi gerek. Korkusuz muhabir korkmus mu acaba?

Semsi Birben degil, hepimiz senin gazeteciligine tukururuz.

Mehmet Yucegonul
21-02-2008, 19:33
Beşiktaş'lısın ya destek olacağına köstek olun..Bu bizi daha da hırslandırıyor..Sen tanımıyor olabilirsin Özer Çetin'i bende tanımıyorum.Ben Özer Özçetin'i tanıyorum...Yerinde olsam ben tanışırdım Özer abi ile..
E sende artık projeyi desteklermisin yazılarında ben yerinde olsaydım o projeyi lekelemek ile yazıma taşımazdım yazarsınız ya araştırmadan bilmeden yazmak tamda bizim yazarlara göre bir iştir ne varki araştırsaydın ney nasıl diye ozaman yazın ile destek verirdin ama sen bence bunu bile yapamazsın...
Bir devrim yapıyoruz Liverpool yapınca tv lerde yazılarınızda desteklerken oley de Beşiktaş'ımız yapınca mı oba!!
Siz nasıl bir Beşiktaş'lısınız nasıl bir kArtal sınız yaptığınız haberlerin çoğu yalan sansasyon ben derimki siz Beşiktaş'lı değilsiniz arkadaş.Sizin gibi Beşiktaş'ı sevenler Beşiktaş'a yardım etmesin BEŞİKTAŞ'IMIZI SEVENLER YARDIM ETSİN..

Vehbi Cankat Güneş
21-02-2008, 21:37
adı geçen site kolpa haberleriyle nam salmış,her türlü ahlaki ve etik değerden yoksun bir site olduğu için bu denli çarpıtılmış bi yazı ancak burda çıkabilirdi.O yüzden hiç şaşırmadım.

YAŞASIN BÜYÜK BEŞİKTAŞ PROJESİ
YAŞASIN BEŞİKTAŞ

Ibrahım Soydemır
21-02-2008, 22:44
hatırlarsanız bir ara liverpool taraftarları projemize benzer bir proje ortaya çıkarmışlardı pek muhterem basınımızda taraftar devrimi diye haberi lanse etmişti.

Daha kapsamlı ve daha katılımcı bir projeyi gerçeğe dönüştürmeye başlayan beşiktaş taraftarlarını neden görmüyor bu medya???yada neden görmek istemiyor???neden karalamaya çalışıyor???

BEŞİKTAŞA birşeyler katmak isteyen abilerimize neden çamur atmaya çalışıyor???korkuyorlar BEŞİKTAŞ GERÇEK BEŞİKTAŞLILARIN OLACAK bundan korkuyorlar.

Safak Batman
22-02-2008, 09:23
kartalhaber.com kimse tarafından ciddiye alınan bir site değil.
yayın politikaları ortada,bizde ciddiye almayalım.

Özer Özçetin
22-02-2008, 09:52
Aleyhimize yazı yazarak sadece çamur atan iligili şahış ve sitenin sahibi,kendilerine açılan onlarca telefona rağmen,bilgi alabilecekleri gerekli siteleri yazıları göstermemize rağmen ,düzeltme yazacak cesareti gösteremediler ne yazık ki.
Yazıyı kaleme alan şahış önce ben para toplandı yazmadım dedi,sadece toplanırsa yazmış güya,yazdığı konu hakkında bilgisiz olması bir yana yazdığını bile bilmemektedir.aYRICA bu konu hakkında ne biliyorsunuz da yazdınız dediğimde,,bir iki yönetici söyledi öyle yazdım dedi.Yazdığı satırları bile diyalogta reddeden zat,elbette bana söylediklerini de söylemedim diye atlatacak ve reddedecektir.Buna eminim.
Ayrıca bir cümlesi var ki evlere şenlik,güya bizler Divan kurulunu Yönetimi ve kongreyi hiçe sayıyormuşuz,bizler tarihimizi orada temsil eden herkese ve her kuruma saygılıyız.Eleştirilerimizde asla üslubumuzu bozmayız,bozmadık da.Biz bilirizki o koltuklar Ahmet Fetgerilerin Hüsnü Beylerin Şeref Beylerin Baba Hakkıların Sebaların bize bıraktığı onur abideleridir.
Kendilerine Beşiktaş yaftası yakıştırıp ellerine kalem alıp o kalemleri Hakkıyla kullanamayanlar tarih önünde utançlarını hep yaşayacaklardır.
Biz bir yola çıktık,olur olmaz ama 300 bini aşkın yürek bir mecrada buluşabiliyorsa ve bu sayı milyonlara varacaksa eğer,yağdanlıklarının kuruyacağından korkanların kabusu olmaya devam edecektir.Beşiktaş büyüklüğü ile korkakların korku dağları olmaya devam edecektir.
Bu arada gerek telefonla gerek birebir gerek mesajlarla ve forumlardaki cevaplarla sevdamıza destek veren herkese helal olsun,sağolsun Karakartalın yürekli cengaverlerine.

Erkan Özberk
22-02-2008, 11:23
Su an Besiktas'in gundemi biraz hararetli, ozellikle pazar gunu yapilacak kongrede sert tartismalarin cikmasi bekleniyor. Yonetim ibra tehtidiyle karsi karsiya ve ustelik bu tehtide karsi kozlari da "Inonu Stadi" projesi imis. Yani yeni sponsorlar yeni kola turkalar... Semsi'nin bu yazisinin sebebi de iste bu olaylara tepkisi olan, Besiktas'ta degisim yaratmak isteyen gercek Besiktaslilarin hevesini kirmak amaclidir. Ozer Abi'nin verdigi rakam simdilik 300binin uzerinde ve daha tam kapasite bir calismanin olmadigi da biliniyor. Korkunun bir diger sebebi de o.
Bu proje gercek Besiktaslilarin hayalidir, idealidir. Besiktascilarin da korkusudur.

Özer Özçetin
22-02-2008, 12:56
Denizlide projeyle ilgilenen arkadaşlar her yanı afişlerle donatmış,maçta ellerinde proje afişlerini kaldıracaklar,kapak olsun Beşiktaşın yoluna taş koymaya çalışanlara.

Mehmet Ali Polat
22-02-2008, 13:52
kolpa haberle yancı fikirlerle
yine tavan yaptı g.t oglanı basın
beşiktaşı yazın hatta karalayın
aziz amcanızdan gidin para alın

bu beste tüm gercekleri anlatır
yaşasın büyük beşiktaş projesi

Demet Kursunlu
22-02-2008, 17:28
Bu yönetimin korktuğunun arkasında çok güçlü bir muhalefet olduğunu bildiğinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum
BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞLILARIN OLACAK OKADAR
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞLIYIZ OKADAR

Cem Ozel
22-02-2008, 20:17
projeden rahatsiz olanlarin tetikciligini yapiyorlar sanirim.

Erdem Ak
22-02-2008, 23:58
Kartalhaber.com sitesini dikkate alan pek fazla medyayı tirübünleri takip etmeyenlerdir diye düşünüyorum.Kartalhaber.com fotomaç gazetesinden daha aşağılıktır..En azından fotomaç feneberbahçe yanlısı olduklarını inkar etmiyorlar.
Geçen haftalara kadar Kartalhaber.com açılış sayfasından üst satırlarda açıkca görünen yerde ''fenerbahçe melodileri'' tıklayın indirin şeklinde reklam (link) vardı.Düşünün artık ne denli bir site ne kadar iğrenç kaldıki haberlerinin % 90 ı da asılsız. Özer abi o yüzden bizler o siteyi ve şemsi denen adamı zaten dikkate almıyoruz..Neymiş korkusuz kalemmiş!!!Bizede sitenin birinde sayfa açsınlar yaz kardeşim desinler bakın neler yazıyoruz amaç karalamak ise (bu bizler ile asla bağdaşmayan bir duruş) sonuçta yazana değil yazdırana bakmak lazım..Araştırılsın bu sitenin kurucularında ve yanlarında fenerbahçelilerin çıkacağı çok açıktır.Bu nedenle ilgili siteyi muhatap dahi almıyor Beşiktaşlı olmadıklarını çok iyi biliyoruz.

Muhittin Saban
23-02-2008, 00:19
Özer abim azıcık sitem etmiş buradan destek mesajları gelmiyor diye. Haklıdır. Çünkü buradan verilecek cevaplar o saldırının sahiplerine olmayacaktı aslında!. Nasıl olsa biliyorlar ve bekliyorlardı böyle bir tepkiyi. Buradan verilecek cevaplar asıl bu gözbebeği projenin tasarlayıcılarına ve elini kim taşın altına sokuyorsa onlara verilen bir desket olacaktı. Çünkü o fedakar insanların şevki kırılmasın ve arkalarında onlara moral veren gücü hissedebilsinler.

Yazıyoruz, anlatıyoruz buraya anlatmak hiç olmaz.

Atamızın "Gençliğe Hitabe"sini tekrar okuyunca bu hitabenin Beşiktaş'a uyarlanması çok da zor olmuyor. Şemsi ya da türevi kişilerin de bu hitabede hangi kelimelerde gizli olduğunu anlamak da zor olmuyor. Çünkü Beşiktaş'ın şu an ki durumu itibarıyla kimler tarafından kuşatılmış olduğunu çok iyi biliyoruz. Kuşatanlar-taşeronlar-lejyonerler ne ararsanız hepsi mevcut. Hatta silah olarak kalemlerine sarılmış "çok bilen-belden aşağı vuran" tayfası iş başında.

Hakikaten "üzülmeye değmez ya da uğraşmaya değmez" denemez. Çünkü bundan kısa bir süre önce Hıncal ile başlayan sataşmalara sessiz kalınınca adam gibi cevap gelmeyince(Bundan tribünü de kastediyorum maalesef) cevap vermesi gereken 1. ağızdan yapılan resmi ama şekil olarak gayriresmi açıklamada bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Ama bu seferki sataşma farklı. Çünkü bu olayda Beşiktaş taraftarının çoğunluğunun duygularına ve isyanına Beşiktaş’ımızın geleceğinde bembeyaz sayfalar açılması adına yön vermeye çalışan bir avuç insanın emeğine yönelen bir saygısızlık ve alenen belden aşağı vurma eylemi var.

Özer abi, Engin abi ve Alaattin abinin ve bu 3 değerli ismin yanı sıra bu gözbebeği projeye destek veren kartal yürekli insanların karşılıksız olarak el birliği ile hayata geçirmeye çalıştığı bu olayı “savcı edasıyla” ama sadece bir piyondan öteye geçemeden aklınca soruşturmaya tabi tutan şahsın amacı ne olursa olsun Beşiktaş üzerine oynanan oyunların yeni bir versiyonu olarak görmemiz ve tez elden sert bir karşılık görmesi kaçınılmazdır. Bize karşı esen rüzgarın hafifliği ve sertliği çok önemli değil. Önemli olan esmeye başlamasıdır. En hafif esen rüzgar bile yarın öbür gün bilimsel anlamda test edilmiş “ kelebek etkisi” ile bizlere bir fırtına olarak esebilir.

Hakikaten sertleşmenin zamanıdır. “Oralı olmamak” olmaz-olamaz!.

“İt iti ısırmaz” derler ama gördüğünüz gibi daha dün bu atasözü anlamını neredeyse yitirmiş durumdadır. Şansal Büyüka bile üslubunu bozarak Hıncal’a verip veriştirmiştir.

Onun için Şemsi diye sanal alemin yargıcı rolünü üstlenmiş bir zehirli kalem, bana göre soyut bir şahıs var mıdır, yok mudur bilemiyorum. Tanıyanınız var mı? Bu şahsın, aynen adına kayıtlı Vatandaşlık kimlik numarası, cilt,hane no su, baba adı, anne adı doğum yeri yani kısaca böyle bir kimlikte var olup ve Beşiktaş taraftarına dil uzatan bir kişi var mıdır? Önce bunun tesbiti gereklidir. Eğer böyle biri varsa ve kendinde bu cüreti bulabiliyorsa hak ettiği cevabında tarafımızdan gecikmemesi gerekmektedir.

Şu unutulmamalıdır; Kullandığı üslupla isim kullanarak sadece çok iyi tanıdığımız Özer abiye değil bu projeye gönül koymuş tüm Beşiktaş’lılara dil uzatmış sayılmalıdır.

Bu zihniyetin söylediğini yutacağını zannetmiyorum. Yani tekzip falan da yayınlamaz bunlar. Söyledikleri ile kalırlar. Çünkü bunların etik anlayışı ancak bu kalibrededir! Kısaca yaptıkları öyle ya da böyle yanlarına kar kalmamalı. Bu kadarına da pes artık!

Verilecek en anlamlı cevap, en üslubuyla ve hakkıyla verilmelidir. Madem aileyiz dil uzatılan ağabeylerimizin de her daim yanında olmamız ve destek vermemiz gerekir. Çünkü hakarete ve haksız suçlamalara uğrayan dostlara gösterilmesi gereken vefa duygularımız son zamanlarda baya bir erime göstermişti. Bu gösterilecek tavır çok önemlidir, ve geç kalınmamalıdır.

Ancak bazılarımızın bildiği bazılarınızın da bilmediği bir gerçeği de, hemen açıklayayım;

Daha önceleri BJKHaber adı altında yalan haberler yapan ve bu yüzden Beşiktaş kulübünce mahkemeye verilerek dava açılmış ve bu yüzden kapanmış olan site daha sonra kartalhaber olarak saçmalamaya devam etmektedir.

Alın size sitenin sahibi Erce Kaftan isimli şahsın Fener ve Gs sitelerinin adresi. Hepsi de Şemsi denen soyut şahsın yazdığı siteler ile aynı formattaki sayfalarla dolu.

Not: Google'dan oy almasınlar diye sitelerin adreslerini vermiyorum. Ama mevcut isteyene veririm. Bilginize

kartalhaber.com ile birlikte bu sitelere reklam almak için webmaster forumlarında ava çıkan bu zihniyet kolay yoldan para kazanmayı, kişilere ve kurumlara atıp tutarak sallamayı kendine misyon edinmiştir.

İşte namlu ağızlarının çapları bu kadardır!

Özer abi sen o güzel canını sıkma, dedik ya

" hepimizi birimiz, birimiz hepimiz içiniz"

Alayına gitsin ...

.

Deniz Caglar Dundar
23-02-2008, 00:28
Maaşları kesileceğinden korkuyor heralde bu tip insanlar,o yüzden saldırmaya başladılar.Adice iftiralar atıyorlar,insanlar ceplerinde para harcarken,sözde para topladıkları söyleniyor,ama söylesinler,biz neyin ne olduğunu iyi biliyoruz,Beşiktaş sizlerin yani Beşiktaş'lıların sayesinde kurtulacak.

Mustafa Padak
23-02-2008, 00:50
özer abi senin benden çok daha iyi bildiğin gibi kimilerinin mertliği SATILIKtır.Bazılarının (kim oldukları aşikar) hali hazırda satılmış olan mertliklerinin tahsil edilmemiş taksitleri var.Projemiz ödemeleri aksatacak siyah beyaz içine saklanmış menfaatçi şerefsizlerin çıkarlarını engelliyoruz abi.Adamlar isyan edincede haksızlar diyorsun.Haklılar çıkarlarını korumaya çalıştıkları için haklılar.
Ama zaman GERÇEK BEŞİKTAŞ TARAFTARInın zamanı,zaman beşiktaşı çıkarları için sevenlerin değil,BEŞİKTAŞ İÇİN KİLOMETRELERİ YADA MİLYARLARI DÜŞÜNMEYENLERİN ZAMANI.
Para için bu işi yaptığınızı düşünen menfaatçi şerefsizler kalplerinde sizin kalbinizdeki kadar beşiktaşı yaşasalar bu projenin içinde olup size destek vermek için varlarını yoklarını ortaya koyarlardı ama her zaman söylediğimiz gibi çar$ı değil ÇARŞI abi.

Murat Aru
23-02-2008, 10:53
Kartal Haber 2006 yılında "Çarşı Çatlı'nın Mezarını 600 kişi ile ziyarete gitti" diye haber yapmıştı. Bende o haberi bilgisayara kaydetmiştim. Daha sonrada bir kaç tane mail atmıştık o zaman kartalhabere bilen bilir. Geçen günde bilgisayarda temizlik yaparken o haberi silmiştim, keşke silmemiş olsaydım.

Fakat öle herkesi ciddiye alacak olsaydık sabahtan akşama kadar laf yetiştirmekten yorulurduk. Şayet yönetim de öle yapıyor. Sabah akşam ona buna ana sayfadan cevap yazıyor. Onlar yorulmuyor ama olsun!

Bence, eğer emekler gerçekleşirse cevapta doğru verilmiş olur.

Bu sitede kimseye Cola Turka Formaları Yakışmaz! Yakışmadı da...

Özer Özçetin
23-02-2008, 14:31
Murat kardeş,bu proje benim ne kimseye borcum ne de babamdan kalan ödenecek bir miras borcu.Bana zırnık maddiyat sağlamayacağı gibi,hergün bir şeyler harcadığım bir konu cebimden.
Eğer bu siteyi günde 200 kişi ziyaret ediyorsa,40-50 kişi değişik yerlerine yazıyorsa,Beşiktaşı Halkın Takımı yapabilirmiyiz hayalini reaileteye taşıma çalışmamıza omuz verir destek verir.Bırakın desteği köstek olup karalamaya çalışanlara en azından tepki verir.
Gerekli sayıda gücümüz oranında tepki koyamadıysak,bugün cola yarın rozi,öbürgün bilmem iddaa grubu armanın yanına yapıştırılır ve bugün ses çıkarmayanlar yarın dövünemez.Hele ki Halkın Takımıyız diyenler hiç dövünemez.Denizli maçına gidenlere sorun bakın nasılmış çalışmalar,kan bağışı kampanyaları afiş çalışmaları toplantılar,Denizli ayağa kalkmış,fakat ne hikmetse bzizm arkadaşlarda tık yok.Üzüldüğüm budur sadece.Şu anda onlarca banka bırakın 310 bin kişiyi 10 bin kişiyi bize sunun gerisine karışmayın diyor,biz yoktan bir şeyi hayata geçirme adımlarını attık,310 bin kişi ne balon ne hava civa.Canlı kanlı Kartal yürekli cengaver.
Halkın Takımı bu olayda maalesef çok yaya kaldı,sözüm bu kadar,bundan sonra ne yazarsanız yazın bu konuda polemiğe girmeyeceğim.

Murat Aru
23-02-2008, 15:14
Özer Abi,

Sende Halkın takımı Sitesinin üyesi değilmisin, en önemlisi nereden polemik kokusu aldında polemiğe girmiyeceğim dedin? Yazın forza'da da var oradan da bakıyorum 2500 kişi okumuş 80 kişi yorum yazmış. Halkın Takımı Sitesinde de 280 kişi okumuş 26 yorum yazılmış. Halkın Takımı küçük ama oran olarak daha yüksek. Tepkileride yakinen takip ediyorum. Halkın takımı'nda yazı sabit ana sayfada destekliyoruz yazıyor. Buraya üye olan arkadaşlar çalışmalarda yer alıyor falan. Polemik tütecek bir yer yok. Benim bilmediğim birşey varsa orasını bilemem. Ben sadece burada yazılanlara bakarım.

Şimdilik 310 bin kişi cevabını verecektir Özer Abi Sen canını sıkma.

Bu yolda olucaktır bunlar. Karalamada olacaktır, eleştiride.

Önemli olan projenin hayata geçmesi.

Namik Kartaloglu
23-02-2008, 15:23
Bu proje hic birimizin babamizin mali degil ama cocuklarimizin gelecegidir demistik baska bir deyisle. Kimseye maddiyat saglamadigi gibi herkesten de birsey gerek manevi(emek) gerek maddi(kosturmaca paralari,telefon görusmeleri vs.) birseyler alip göturuyor. Ama kimse bu olayin o kismiyla fazla ilgilenmiyor da, bu giderler olayin olurunda vardi, hepimiz biliyorduk diyoruz. Gel gör ki Özer Abinin bahsettigi bazi seyler var ki ben bu son gunlerde cildirma kertesine geldim. Zamaninda bu isin dernekciligini yapmis sahislarla simdi pojede ismi anilan sahis ve diger sahislar ayni konu icinde olayi tartismak yerine Besiktasin ciddiyetsiz sekilde dedikodusunu yapiyorlar ve o dernekciligini yapmis sahisi ikna etme girisiminde degiller. "Sadece Forza ve Carsi Cevresinin haberi var bu olaydan" diyecek bayagilikla sorumlulugunu savusturuyor oysa ki bu olaya daha farkli yaklassa dernekcilik yaptigi cevre bu ise ikna olur. Bu da nereden baksan bir 20 uye demektir.
310 bin kişiyi 10 bin kişiyi bize sunun gerisine karışmayın diyor bu söz bence biz ve bu proje icin utanc kaynagidir tabiki. Eger bu sunulan rakamlara ulasamiyorsak, hemen gidip cekirdekciden cekirdeklerimizi alalim! Ve bu HT,Forza, PenCHE, Besiktask, Besiktasim vs vs sitelerde de sadece kacbin kisilik stadimiz var, benim bukadar orjinal formam var senin kac tane? Bizim kulubun baskani sizin kulubun baskanini döver i tartisalim artik.

Özer abi teslim olmak yok! polemige de girecegiz.

Ya bu deveyi gudecegiz, ya bu deveyi gudecegiz! baska bir cikis yolumuz yok.

Murat Aru
23-02-2008, 19:42
Kartal Haber 2006 yılında "Çarşı Çatlı'nın Mezarını 600 kişi ile ziyarete gitti" diye haber yapmıştı. Bende o haberi bilgisayara kaydetmiştim. Daha sonrada bir kaç tane mail atmıştık o zaman kartalhabere bilen bilir. Geçen günde bilgisayarda temizlik yaparken o haberi silmiştim, keşke silmemiş olsaydım.

Fakat öle herkesi ciddiye alacak olsaydık sabahtan akşama kadar laf yetiştirmekten yorulurduk. Şayet yönetim de öle yapıyor. Sabah akşam ona buna ana sayfadan cevap yazıyor. Onlar yorulmuyor ama olsun!

Bence, eğer emekler gerçekleşirse cevapta doğru verilmiş olur.

Bu sitede kimseye Cola Turka Formaları Yakışmaz! Yakışmadı da...

http://img238.imageshack.us/img238/8176/offcp1.jpg

Bu haberi yapan BJK HABER sitesiymiş. Yanlışlıktan dolayı özürdilerim.

Hakan Kirezci
23-02-2008, 21:06
Yav zaten bu BJKHaber sitesi Kartal haber.com un eski adı değil miydi? Sonradan sanırım adli durumlardan dolayı isim değiştirdilerdi diye hatırlıyorum.
İkisi de aynı halt yani.

Namik Kartaloglu
23-02-2008, 21:18
Evet abi Kartal haber ve BJK Haber ayni.

Mehmet Ali Polat
23-02-2008, 23:19
Bunların hepsi fenerbahçe yandaşları

Vedat Benakay
25-02-2008, 14:06
ozer kardes korkusuzlarin kalemi kardesimiz bugunde kongreyi izlemis ve yazmis bizim gibi odleklere yorumlarini aktarmis ama bizim gibi odleklere hala ozur borcunu sunmamis son gelismeler ne bize aktarirsan seviniriz

Mustafa Padak
28-02-2008, 11:56
Beşiktaşlı seyirci değil taraftardır 25/02/08
Seyirci ile taraftar arasındaki ayrım Bursa maçındaki Fenerbahçe 'seyircisi' ile her maçtaki Beşiktaş taraftarı arasındaki farktır. Biri stada 'sosyalleşmeye' diğeri sevdiği ile kavuşmaya ve ona göğsünün son hançeresin-deki sevgisini haykırmaya gelir. Beşiktaşlılar diğer bütün takımların bütün taraftar grupları için ya gıpta edilen, ya kıskanılan ya da taklit edilen bir fenomendir.

Şimdi Beşiktaşlılar yepyeni bir projeyle bir kez daha "öncü" konumlarını pekiştiriyorlar. Beşiktaş taraftar projesi 310 bin üyeyi geçti. Hedef 3 milyon üye kaydetmek. Futbol tarihinin en büyük sivil toplum hareketini hedefleyen Beşiktaşlılar aslında örnek bir örgütlenmeyi hayata geçiriyor. Bu harekete önderlik eden isimler arasında Adnan Bos-tancıoğlu, Feridun Düzağaç ve Zeki Demirku-buz gibi Beşiktaşlı aydınlar.Çarşı'nın saygın isimleri ve projenin yürütücüsü Beşiktaşlılar var.

Proje kapsamında her Beşiktaşlı taraftar kendi başkanını seçebilecek, isterse aday olabilecek. Söz, karar ve yetkiyi paylaşacak. Bu hakka sahip olmak için 3 yıl boyunca aidat ödemesi yeterli olacak.

Beşiktaş Taraftar Projesi il ve ilçelerde temsilciler vasıtasıyla örgütleniyor. Her il ve ilçe için kime başvurulacağı ve nasıl üye olunacağı bjktaraftarprojesi.com adresinde ayrıntılı biçimde tanımlanıyor.

Bu projenin yürütücüleri sağlanacak aidatlarla Beşiktaşlılar için dergi, sempozyum, kitap, dayanışma ve hatta maddi büyüklük ölçüsünde daha iddialı projeler geliştirmeyi amaçlıyor. O giderek aşınan ama muarızlarının bile kabul ettiği Beşiktaşlı Duruşu'na ilişkin yeni bir anlayış, ahlak ve fair play anlayışını hakim kılınması hedefleniyor.

Kalıcı ve kurumsal bir taraftar bloğu örgütlenmesi ile "son barikaf'ın tahkim edilmesi söz konusu. Hiçbir Beşiktaşlının kayıtsız kalamayacağı yepyeni bir süreç başlıyor. Peki kim mi onlar? İşte sitelerinden yanıtları: "Tribünde bir doktordur, işçidir, iş adamıdır, okuma yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur, profesördür. Omuz omuza zıplayıp "Beşiktaş'ım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş, gırtlağını yırtan Solcusudur, Sağcısıdır, Ateistidir, Hacısıdır, Müslüman'ıdır, Ermeni'sidir, Yahudi'sidir, Hıristiyan'ıdır. Irak işgalinden önce Savaşa karşı duran yurtseverlerin yanındaki ruhtur. Mitinglerde "BEŞİKTAŞLIYIZ, SAVAŞA KARŞIYIZ" tezahüratlarında, Tribün'de "Savaşa HAYIR", "Amerikan Şahinlerine karşı Karakartallar" pankartla-rıyla tepkisini koyandır. Bir F-16 burnuna yapılmış Kartal'dır. ÇARŞI'nın "A"sını Aykırılığın ve Asiliğin "A"sıyla yazan, güce tapmayan isyankârlıktır.

"Siyah Beyaz Ölüm Yaşam" diyen felsefedir. Delikanlılığı da hayat felsefesi olarak benimseyenlerdir. Sevinmek için sevmeyendir, inadına inançla bağlı olandır. Nazım Hik-met'in "ASLOLAN HAYATTIR"ına tribünlerin Hacı Babasıyla "HAYATTA BEŞİKTAŞ" diye ölümsüzleştirenlerdir. "ÇARŞI, MUSTAFA KEMAL HARİÇ HERKESE, HATTA KENDİNE DE KARŞI" diyen aykırılıktır. Tribüne boydan boya "Ölüm Ne Zaman ve Nereden Gelirse Gelsin; Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Böyle Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir. ÇARŞI ruhu BEŞİKTAŞ'IN uslanmaz asi ruhudur... BEŞİKTAŞ'INI taparcasına seven çılgın aşığıdır."

RIDVAN AKAR USTAYA SAYGILARIMLA forum içerisinde yer alan farklı konularda bu yazı bulunmakta ama bence bu yazı bir yerde bulunacaksa orası burası kartalhaber .com a en iyi cevap

Ergin Demir
28-02-2008, 12:30
altımızda X5 jiplerle maçka parkına gelip bilet dağıtmadığımız için,BEŞİKTAŞın malı deniz yemeyen keriz demediğimiz için,hep KARAKARTALın menfaatlerini düşündüğümüz için,aç kalıp açıkta kalıp ailemizin rızkından kesip her ortamda BEŞİKTAŞı desteklediğimiz için bize karşılar ÖZER ABİ verdiğimiz savaşları sende iyi hatırlıyorsun şimdi BEŞİKTAŞ ismi ile kendine rant sağlayan şerefsiz karaktersiz herifler o zamanlar bizim yanımızdalar mıydı acaba ki şimdi bizi rantçılıkla suçluyorlar biz eğer rant peşinde olsaydık 25 yılda kendimize 25 tane daire almış olurduk ben şimdi günde 18 saat çalışıyor olmazdım bizim için PARA HİÇBİR ZAMAN AMAÇ OLMADI SADECE ARAÇ OLDU bu gerçeği sanal alemde saklı 3-5 tane piç kurusu değiştiremez

Özer Özçetin
29-02-2008, 07:52
Beşiktaşlı olanların savaşı asla unutulmaz,Beşiktaşı rant kapısı olarak görenler,Beşiktaşçı olanlar tarihin onursuzlar sayfalarında yerini mutlaka alacaktır.