PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pankartlara Ne Oluyor

Sinan Kara
21-02-2008, 13:15
EVET ARKADAŞLAR PANKARTLARA NE OLUYOR.geçen gün tv den izledim artık stadlarda pankart sokmak asmak,tamamen yasaklanıyormuş.yani anlayacağımız isyanımızı sesimizi aşkımızı davalarımızı hicivlerimizi anlatmaya yarayan herşeyi elimizden alıyorlar.ve bu konudada ciddi cezalar varmış.bir maç ceza almak benim için ölümdür....önce meşaleleri bayrakları konfetileri ve daha sayamadıklarım,şimdide pankartlar..ne yapmamız gerek bilmiyorum ama bildiğim şu ki endüstri hızla futbulumuza ve sporumuza yerleşiyor.bir şeyler ve çok şeyler yapmamız gerekir.nasıl bir tepki göstereceğimiz yada nasıl davranmamız konusunda ki önerilerinizi bekliyorum.ha unutmadan bu konuyu biraz daha araştırmamız gerekiyor.biliyorsunuz tv lerde basın da yeteri kadar bilgi yok...KARTAL' ın kara çocuğu....

Namik Kartaloglu
21-02-2008, 13:45
Viktor Jaranin tirnaklarini cekti Sili Fasist Cuntasi, ne yapti Viktor Jara? gitarini parmaklariyla tinlatti, parmaklarini kopardilar bilegiyle tinlatti, gitarin tellerini sonra gitarini kirdilar, sarkilari söyledi.sonra dilini kestiler. ve öldurduler viktor jara yi. (bunlar hep rivayet, gercekleri iskenceciler biliyor)

Carsi simdi de insan gucunden pankartlarini yapar turubunlerde. Carsi TFF e karsi yazmak zor olmamasi gerek. Herkes gider Mersine biz gideriz tersine diye bir söz var ya iste o olsa gerek FENERASYONun ki. Dunya Stadlarini suslerken Fenerasyon sandalyede oturup Cekirdek yiyen, islik calan seyirci istiyor( Fenerasyon sizin Sukru Saracoglunda var bu, yetmezmi?) "Kadiköy cehennemi" dedikleri yerde(dun Sevilla macinda görduk 7dk kuru gurultu sonra sanki Ceza almis seyircisiz oynuyorlar gibi. Futbolcunun bagirma sesi duyuluyordu.
Sinan can carsiyi simdiye kadar durdurabildimi kimse? Bu saatten sonra da durduracaklarini sanmiyorum. 90 dk susmayan CARSI mesajlarini girtlagiyla veriyor zaten.

Sinan Kara
21-02-2008, 13:52
abi mesele o değil işte çarşı mesajını dediğin gibi her türlü verir.ama benim anlatmak istediğim farklı birşey.bizim stadda sopalı bayrak bile yasak ben özellikle bu sene göremedim kombinemde var her maça da gelirim ama göremedim.dün !!!! nin sevilla maçında bayrak çoktu..sonuçta türkiye de tribün olayı sadece bizde var.olan bize oluyor.biz susarakta mesaj veririz ama bunların amacı sindirmek,bizim içimizde ki muhalif sesi haklı isyanımızı susturmak.endüstri tam yerleşene kadar..yok edene kadar.ama çarşı bitmez..

Vedat Benakay
21-02-2008, 14:41
yalniz pankart degil bir madde var arkasi stada donuk mac seyretmenin bile cezasi olacakmis.(viktor jaranin yaptigini grup yorumun bireyleride yillarca yapti)

Mehmet Ali Polat
21-02-2008, 23:49
Bu kadar mı olur be abi

dogruyu,yalanı,ölümü,yaşamı,siyahı,beyazı,hatta evlilik tekliflerini bu

pankartlarda gördük ve yaşadık.

Şimdi elimizden BEYAZ kagıdımızı SİYAH kalemimizi alıyorlar ya da çalıyorlar

Küçük bir beyaz kagıda sevgimi siyah bir kalemle ne kadar çok sevdigimizi

anlatamıyacak mıyız???

Gırtlagımız batlamışcasına ilk yarının devre arasında

ÇOK SEVDİK BE ABİ pankartınımızı gözlerimizden yagmur gibi akan göz

yaşlarımızı pankartın üstüne düşen damlalarımız olmuyacak mı???

Bu kadar da OLMAZ DEMİ ABİ

Sinan Kara
22-02-2008, 00:11
olmaz be kardeş..bizi biz yapan çarşı yapan değerlerimize karşı çıkanlara verecek bir cevabımız vardır elbet zulamızda.

Mehmet Ali Polat
22-02-2008, 01:46
_)

Hakan Kirezci
22-02-2008, 16:36
Bu yasak fikriyle ilgili söyleyeceklerimi demiştim gerçi ama bir de işin öbür tarafı var; daha doğrusu yasağı koyanların gözardı ettikleri, göremedikleri muhtemel bir durumdan söz ediyorum.

Beşiktaş taraftarının bunları ürküten ve bu yüzden önlem almaya çalıştıkları baskın karakterinin dışında bir başka büyük özelliği nedir? Taraflı tarafsız herkesin kabul etmek zorunda kaldıkları yaratıcılığı değil mi?

Bu yasak uygulamaya konulursa yasakçıların başlarına gelebilecekleri şimdiden görür gibiyim. Bu taraftar tek tek bütün harfleri tişörtlere bastırıp bütün İnönü'yü kitaba çevirir ki okumaya çalışmaktan hiçbiri maç falan seyredemez artık. Hem sabit de değil sürekli değişen metinlerle neler yazılmaz ki o tribünlerde...

Eski bir örnek geldi aklıma, belki bir fikir verir.

Kim anlatmıştı şimdi hatırlayamıyorum. Çocukken bu Beşiktaş'a meyilliymiş ama sıkı G.Saraylı bir dayı buna musallat olmuş. Takmış kafaya ki çocuğu G.Saraylı yapacak. Bu yüzden kapmış bunu İnönü'ye -o zamanlar maçlar yarıyarıya oynanıyor- Beşiktaş-G.Saray maçına götürmüş.

Kapalı bizim elbette, bunlar geçmişler karşı tarafa maçı bekliyorlar. Önce G.saray çıkmış sahaya ki birden bunların tribünleri komple sarı-kırmızı fon kartonları kaldırıvermiş. Stadın yarısı sarı kırmızıya boyanıvermiş. İyice coşan dayı bir yandan bunu dürtüyor bir yandan da ajitasyon çekiyor." Gördün mü len taraftarı? Taraftar dediğin işte böyle olur oğlum. Organizasyona bak organizasyona...vs... vs..."

Bizim ki boynu bükük seyrederken alemi birden karşı tribünlerde bir uğultu. Ne oluyor demeye kalmadan bütün tribünler siyah beyaza boyanıvermiş ve arkasından gökgürültüsü patlamış haliyle... "BEŞİKTAŞ!...BEŞİKTAŞ!..."

Nasıl oldu, ne oldu, bunlar bizim organizasyonu nasıl haber alıp da karşılık verdiler derken mesele anlaşılıyor. Beşiktaş taraftarı kıçlarının altında ki gazeteleri çekip açıveriyor silme...

"İşte..." diyor anlatan vatandaş, "O gün anladım ki benim olup olacağım tek tribün bundan sonra o gazete kağıtlarını açan tribündür."

Ey yasakçılar!... Başınıza gelecekleri iyice düşündünüz mü?

Cem Ozel
22-02-2008, 20:22
Sevdamiza nasil yasak koyacaklar

Feramuz ozdemir
25-02-2008, 22:27
Sevgİlİ ArkadaŞlar Bu Zİhnİyettekİ İnsanlar Pankartlarimiza Yasak Koyabİlİrler Ama YÜreĞİmİze. ?. Bİz Her Şeyİn Üstesİnden Gelİrİz.

Cagdas Sezgin
09-03-2008, 22:01
İnadına asıcaz.

Gerekçe nedir?

Burhan Kaynar
13-03-2008, 21:58
sİyahla Beyazi Anlatmakmi Hemde
Beyazin ÜstÜne Kara Yaziylami ?

Derya Banu Akgul
15-03-2008, 16:12
Bilmezleri o taraftar yüreğiyle seviyor,bilmezlerki sadece aşkı için geliyor .19 mayıs gösterilerinin bize uzak kaldığını ,bir çaputa yazılmış 2 nağmenin yüreğin en derininden geldiğini ve o nağmenin neleri anlattığını anlamazlar,bilmezler.

http://img397.imageshack.us/img397/3356/n7560440782771701670ec2.jpg (http://imageshack.us)

Gokhan Yerlikaya
15-03-2008, 18:07
FeneRasyona duydugum nefret duyguları iyice kabarmaya basladı.
saz çaldık diye mapushaneye düstük.simdide pankart astık diye mi cezalandırılacagız...
Ben anlayamadım gitti şu Endüstriyel futbol felsefesini.
Ama şunu bilsinler; giderek endüstriyelleşen futbolda,potansiyel müsteri olarak yer alanlardan olmadık hiçbir zaman.Olmayacagızda!

''Yüregimizin derinliklerine kök salmıs bir çınardır sevdamız.... Ummana ulaşmak için çoskunca,yatagına sıgmadan akan ırmaktır sevdamız.''

Mert Iyigun
18-03-2008, 23:19
acaba pankartları yasaklarken neyi bahane ettiler, neyi neden gösterdiler çok merak ettim şimdi

Zaza Karatas
19-03-2008, 15:24
o ne bicim bir kural ya PANKARTSIZ macmi olur pankartlar stad icerisinde taraftarin sesini en iyi sekildi duyuran simgedir..

Ercan Kartal
19-03-2008, 22:45
EGER boyle bir sey yaparlarsa tisortlerde tek tek harflerle yana yana gelerek acariz pankartlarimizi bununda mi onune gecebilecekler ?
demokraside care tukenmez yeterki demokrasi olsun

Suleyman Korkmaz
19-03-2008, 23:07
trabzon maçında yeni açığa açmışlardı tekelin özeleştirmesine hayır diye beşiktaşlı olduğum için kendimi çok şanslı görür dururum bide demirören olmazsa

Onur Sarısoy
28-03-2008, 16:05
bu,dünyanın en komik yasağı olur herhalde
hernese yasaklar delinmek için vardır Bayern Münih stadında trübünde nasıl yazı yazıyorlar bizde oyle yazarız
SUS-MA-YA-CA-ĞIZ

Gokhan Elci
30-03-2008, 15:29
yakında çekırdek yemeyenlerede ceza verırler!!!

Namik Kartaloglu
08-04-2008, 15:03
Bugun dusunemeyecegin kadar...
Basim belada!
Mabedimiz yikiliyor,formamiz da satiyorlar arada
Adamin biri oturuyor ORADA( isart edilerek)
Ligden ismim silinmis
Basim belada
Pankartlarim sokulmuyor stada
Nerden baksan tutarsizlik
Nerden baksan tutarsizlik
Nerden baksan ahmakca
Sevdim inanamayacagin kadar sanli kartalim

Sözlerin devamini duzenlemeye devam edecegim

Gokhan Yerlikaya
10-04-2008, 17:07
Ayhan Abi'nin dedigi gibi;
''Bir gün bu ülkede bize futboluda yasaklayacaklar.Ama biz yine Beşiktaşlı kalacagız.Yine Beşiktaşlıyız diyecegiz.''