Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Tandoğan !
Erdem Ak
23-02-2008, 00:11
Ali Tandoğanın Denizli maçında yaptığı gereksiz davranışları nedeni ile takımı on kişi bırakıp neredeyse şampiyonluktan bir adımdaha uzaklaştıracaktı bizi.Zaten bu adamıAli Tandoğanlı Beşiktaşımıza alanlar oynatanlar gönderemeyenler utansın! yazıklar olsun!
İbrahim Üzülmeze kafa atıp elmacık kemiğini kıran bir futbolcuyu Beşiktaşımız transfer etmiştir.Bu kafa İbrahim Üzülmeze değil Beşiktaşımıza atılmıştır.Bunu göremeyenler işine gelmeyenler Pascal Nouma için neler yaptı!Tamam Pascalın yaptığını tasvip etmiyoruz ama Ali Tandoğanı hiç tasvip etmiyoruz
Onu Beşiktaşıma getirenler utansın yazıklar olsun
Selinsu Alaz Gümüş
23-02-2008, 11:39
Sanırım İbrahim Üzülmez geçmişte kalmış bir olayı sizin kadar kafasına takmamış ki aynı takımda müxadeleyi sürdürüyorlar.Bence sizde bir an önce vazgeçseniz çok iyi olur sanırım...
Namik Kartaloglu
23-02-2008, 12:22
Sanırım İbrahim Üzülmez geçmişte kalmış bir olayı sizin kadar kafasına takmamış ki aynı takımda müxadeleyi sürdürüyorlar.Bence sizde bir an önce vazgeçseniz çok iyi olur sanırım...
Dogru söze ne denmeli?
Erdem Ak
23-02-2008, 22:25
Hayır ben kendi adıma vazgeçmiyorum.He vazgeçmemem birşeyleri değiştirecekmi oda hayır.Herkes kişisel düşüncelerinde özgürdür dilediği gibi sınırları aşmamak kaydı ile dile getirebilir.Zatende forum sitelerinin amacı bu değilmi?Bir şeyleri dile getirmek ,tatlı tatlı seviyeli tartışmak ,öneri,çözüm bulmak değilmi?O halde eleştiride olacaktır övgüde.Bu her daim birilerinin hoşuna gittiği gibi gitmeyenlerde olmuştur olmayada devam ediyor!
Ancak ben İbrahim Üzülmezin kafasına takıp takmamasından bahsetmiyorum onlar futbolcu bir futbolcu bir futbolcuyu istemiyor diye kimse kimseyi göndermez istemeyen çeker gider mantığı vardır yönetimde.
Benim asıl bahsetmek istediğim konu Beşiktaş duruşundan bahsedenler Beşiktaşımıza yapılan haraketi tasvip etmeleri,(tasvip etmeleri diyorum çünkü konuya muhatap futbolcunun transferidir)Beşiktaş duruşuna Beşiktaşlılığa hiç yakışmıyor.
Benim asıl sözüm yönetime,Ancak siz hiç anlamamışsınız
o yüzden olaya çok farklı yaklaşmışsınız..
Mehmet Ali Polat
23-02-2008, 23:08
ali tandogan bunu hep yapıyor alıştık.her maç aynı bence türk futbolunda ondan kaliteli genç futbolcularımız var koray bile ondan daha kalite ama adamı harcadılar.bence koray kalmalı ali gitmeliyidi.işte bizim yönetim profesyonel bir düşünce ye sahip degil
Murat Ödemiş
23-02-2008, 23:32
ali tandoğanı van belediye spora bedevadan verelim gitsin babamızın hayrına 3. lig tam ona göre
Metin Yalçınkaya
23-02-2008, 23:49
Beşiktaşlılıktan bahsediyorsunuz ama sizin şu söylediklerinizi hiç anlayamıyorum.Bu mu Beşiktaşlılık formamızı giyen ve terleten bir futbolcu hakkında böyle ağır yorumlar olabilir mi..Lütfen bence ithamlarınızda biraz daha olgun düşünerek konuşalım.Bu formayı giyen herkesi sahiplenmeliyiz...
Sinan Kara
24-02-2008, 23:42
coçuk hırs yaptı ama ters tepti..biz genelde bu tip futbolcuları severiz ama ali yi neden sevemedik bende bilmiyorum..gene de iyi niyetli bundan şüphem yok.ben denizli de askerdim ali yle bir sohbetim oldu.iyi adamdır ...
Onur Özgen
25-02-2008, 16:40
ali tandoğan 30 yaşındaki bir çocuk sanki...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.