PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [24.hafta] Beşiktaş - Galatasaray [02 Mar 2008-19:00]

Onur Tural
24-02-2008, 22:53
Şampiyonluğun 1. düğümü burada çözülecek..

Dünya bir yana, sen bir yana haydi bastır Beşiktaşım koy Cimbomboma!

Erdem Ak
24-02-2008, 22:56
Herkesi stada bekliyoruz full olmalı

Ayrıcalık inönüde yaşanır...

Sinan Kara
24-02-2008, 23:05
bekliyoruz orada olacağız.stada gelenlerde destek versin.çekirdek işi saraçoğlunda yani...

Ahmet Ayyıldırım
25-02-2008, 08:58
İpler bizim elimizde.
Öyle bir bağlaki Kartalım kördüğüm olsun !!!larım.

Dişe diş kana kan

Safak Batman
25-02-2008, 09:24
önce rize maçı

Demet Kursunlu
26-02-2008, 09:16
ak koyun kara koyun belli olma sırasıdır KARTALIM aç kanatlarını GELİYORUZ uLan

Hamza Uyulgan
26-02-2008, 09:52
http://img118.yukle.tc/images/537forza13sayi.jpg (http://www.yukle.tc)

Demir Han
27-02-2008, 23:13
Kayıp bitmek olabilir...kazanırsak Fener de kırmızılar var onlar için de zor hafta olacak lider olarak haftayı geçebiliriz ya herru ya merru görelim bizimkileri ne kadar yürekli ve futbolcular

Serhat Ovayolu
28-02-2008, 09:41
ne diyelim, kupadan elenmişliğin moral bozukluğuyla şampiyonluk yarışında da yara almayız umarım. ama benim takıma olan inancım çok yüksek. haydi kara kartalım var gücünle bastır ve güldür yüzümüzü.

Ahmet Ayyıldırım
28-02-2008, 11:57
Futbol Takımımız, Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı Turkcell Süper Ligi 24. hafta karşılaşmasının hazırlılarına başladı.
Dün Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında Çaykur Rizespor'a karşı forma giyen oyuncularımız koşu yapıp antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcularımız ise ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yaptılar.

Gökhan Zan, bugün takımla çalışmalara başladı. Serdar Özkan ile Mehmet Sedef, kademeli olarak takımla çalışmalara başlarken, Serdar Kurtuluş'un tedavisine devam edildi. Bobo da yarın takımla çalışmalara başlayacak.

Ç.Rizespor maçında sakatlanan Cisse'nin MR'ı çekilirken, sol diz iç yan bağlarında üçüncü derecede esneme tespit edildi. Cisse, 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Dünkü maçta sağ gözündeki problemi nedeniyle oyundan alınan Gordon Schildenfeld'in durumunun bugün yapılacak tetkiklerden sonra, yarın (29 Şubat) netleşeceği açıklandı.

Siyah-Beyazlılarımız, derbi hazırlıklarını yarın (29 Şubat) basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.

bjk.com

Safak Batman
28-02-2008, 17:51
http://image.haber7.com/haber/84864.jpg
BJK-GS maçının hakemi belli oldu

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 2 Mart Pazar günü yapılacak derbi maçı yönetecek hakem belli oldu. İşte derbinin hakemi:

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 2 Mart Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Gezer'in yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Mustafa Sönmez yapacak.

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçın 4. hakemi ise Barış Şimşek.

Vehbi Cankat Güneş
29-02-2008, 14:22
tüm engelleri aştım geliyorum uLan_)

Onur Özgen
29-02-2008, 14:41
Çocuklar İnanin, İnanin Çocuklar
GÜzel GÜnler GÖreceĞİz GÜneŞlİ GÜnler
Cİm-bom-bom'u İnÖnÜ'de DevİreceĞİz
Şampİyonluk Şarkilari SÖyleyeceĞİz

Erhan Gocmen
29-02-2008, 14:46
zor..cok zor mac.

Hakan Kirezci
29-02-2008, 14:50
Cisse'nin mevkiinde oynayacak takımda ki tek adam Delgado'dur derim ben.
Rico'da onun boşalttığı yerde oynar.
Beşiktaş'da bu maçı çok rahat alır gider...

Onur Özgen
29-02-2008, 15:07
lig tv'de kadro aynen şöyle verildi.

-----------------------------hakan----------------------------
ali tandoğan--------i.toraman-------g.zan-------------i.üzülmez
------------------------------baki-----------------------------
-----------serdar özkan--------------------tello----------------
----------------------------delgado----------------------------
-----------------holosko-----------------nobre-----------------

ertuğrul hoca baki'yi ön libero oynatma çılgınlığında bulunmaz umarım. serdar özkan'ı ön liberoda oynatsın, maç öncesi savaşabildiğin kadar savaş desin daha iyi iş yapar orada.

Erhan Gocmen
29-02-2008, 15:35
kalede hakan varsa, ruyadan cabuk uyaniriz.

Onur Özgen
29-02-2008, 16:01
umutsuzluk beşiktaşlıya yakışmıyor arkadaşlar, bu kadar umutsuz olacak birşey de yok keza...

Hakan Kirezci
29-02-2008, 16:03
5 stoper
2 orta saha
2 forvet...
Hiç inandırıcı değil ama Buysa gerçekten bu iş yatar...

Onur Özgen
29-02-2008, 16:07
geçen sene de tigana 5 stoper oynatmıyor muydu hakan abi? geçen sene gs'yi hangi kadro ile yendik hatırlayalım isterseniz...

-----------------------------runje------------------------------------
m.doğan------------i.toraman-------baki----------------------i.üzülmez
delgado-------------s.kurtuluş------koray---------------------ricardinho
---------------nobre-----------------------bobo----------------------

Hakan Kirezci
29-02-2008, 16:34
Nerde 5 stoper Onur?
S.Kurtuluş'la Koray çift ön libero burada. Koray malum zaten stoper değil; onun yerine Kurtuluş'u yeni ön libero olarak yetiştiriyordu Tigana. Sonra mecbur kaldı sağbeke çekmeye.
Orta sahaya bakarsan zaten iki defansa 2 de ofansa yönelik 4 adam...
Klasik 4-4-2.
Bizim takımın bütün sorunu (Tabii kanımca) savunması ya da forvet hattı değil. Orta sahamız zayıf diyeceğim o da değil. Orta saha hiç yok; İhale savunmaya kalıyor.
Şimdi LigTv nin şu kadrosunda ki ortasahaya bir bakalım ve ümit etmeye devam edelim. Ancak ben böyle bir kadroyla sahaya çıkacağını hiç ama hiç düşünmüyorum bile.

Onur Özgen
29-02-2008, 17:21
abi; m.doğan, i.toraman ve g.zan. artı serdar kurtuluş ve koray da defans patentli oyuncular, koray rize'de libero oynuyordu zaten, şu an manisa'da da stoper oynuyor, serdar kurtuluş da bursa'dayken sağ bek ve stoper oynuyordu.

yani evet, bana deselerdi ki, bu takımda vazgeçilmez birinci oyuncu kim sence diye, kesinlikle cisse derdim; ama ne yazık ki sakatlandı, şu anda bundan sonrasına bakmak lazım. ve s.kurtuluş gelene kadar o bölge idare edilecek, edilmek zorunda; ama biz beşiktaş taraftarları böyle kritik bir derbi öncesi bu kadar umutsuz olmamalıyız diye düşünüyorum. gs'yi de son maçlar da görüyoruz, leverkusen önündeki halini gördük, kasımpaşa maçındakini de, en son fb maçında da 9 kişi kalmış rakibine karşı ecel terleri döktü adeta, yani bu maçın favorisi beşiktaş'tır diye düşünüyorum, o yüzden umutsuzluğa kapılacak birşey göremiyorum.

yumurtakafa yılmaz
29-02-2008, 17:25
ben hala rikar denyo nun bu takımda niye tutulduğuna bir anlam verebilmiş değilim.
gelmeden evvel bize serbest vuruşlarını gösterdiler, hepsi gol... şükür göremedik.
anlaşılan, sözleşmenin iptali için başkan bayağı külfetin altına girmiş. gönderemedi.
çay-kur rize maçında bizi iresmen uyuttu yahuu.

Onur Özgen
29-02-2008, 17:30
böyle giderse seneye takımda kalacağını düşünmüyorum yılmaz abi, geçen senenin ilk yarı sonu ve ikinci yarı başı dışında ricardinho'yu göremedik hiç sahada ne yazık ki... bir de delgado ile ikisi oynatıldığında, ikisinden de verim alamıyoruz ( rize maçı gibi... ) bu yüzden mutlaka birinden biri tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Hakan Kirezci
29-02-2008, 18:27
Cisse'nin mevkiinde oynayacak takımda ki tek adam Delgado'dur derim ben.
Rico'da onun boşalttığı yerde oynar.
Beşiktaş'da bu maçı çok rahat alır gider...
Bak Onur'cum, ben umutsuz değilmişim.
Rico'da forvet arkasında iş yapar be Yılmaz... En azından gidene kadar.

Onur Özgen
29-02-2008, 19:00
görmemişim abi o mesajını kusura bakma, umutsuz olmayalım zaten, umut her zaman vardır...

Mehmet Ali Polat
29-02-2008, 20:36
haydi kartalım bu taraftar sana güveniyor güvenimizi boşa çıkartmaa.

Deniz Yilmaz
01-03-2008, 05:28
delgado'nun ön liberoda başarılı olabileceğini düşünmüyorum.aynı zamanda rize ile oynadığımız kupa maçlarında cissenin yerine yanılmıyorsam rico oynadı ve başarılı olduğunu söyleyemem.(ilk maç ve 2. maçta gordonun sakatlanmasından sonra). son rize maçı da gösterdiki cisse nin olmadığı bir durumda savunma zaafları daha artıyor. dikkate alınması gereken konu gs nin savaşan ortasahasına karsı bizim ne kadar mücadele edebileceğimizdir.kallinin fener maçındaki kadroyu cok fazla değiştirmeyeceğini düşünüyorum.sadece kırmızı kart gören lincoln'un yerine cok fazla alternetifi olmasada mücadele gücü yüksek birini monte edeceği kesin. tahminim orta saha da arda-m.topal ve barışın yerleri garanti. barışı ya sağ kanada çekip orta sahada göbekte ondan boşalan yere ayhan yada yeni transferi oynatacaklar. yada fener maçında olduğu gibi barış ve m . topal göbekte, ve başka bir oyuncuda sağ açıkta oynayacaktır. buyüzden bizim orta sahada onların mücadele gücüne cıkabilecek oyuncular ne delgado, ne rico,ne tellodur. bu yüzden yüksek ihtimalle ertuğrulun tercihi i.toraman olacak bu bölge için. yanılmıyorsam bir kaç maıçını hatırlıyorum del bosque döneminde toramanın ön liberoda oynadığını. maçı kazanmamız herseyden önce rakibin eksiklerini çok iyi tespit etmek lazım. bizim orta sahada cissenin yerini nasıl kolay dolduramıyorsak onlarda da sağ kanat sorunu var. sakatlanan uğur ve cezalı lincolnden sonra en zayıf bölgesi sağ kanat olacaktır diye düşünüyorum ve i.üzülmez vede tello ya bu maç büyük bir görev düşüyor. sol kanatlarında ise ardanın defansif anlamda yardımının az olduğu düşünüldüğünde bizim sağ kanatta ali tandoğan yerinde serdar özkan tercihi daha faydalı olacaktır. maçın anahtarı bizim için kanatlar. ne kadar iyi işlerse biz maçı o kadar rahat kazanabiliriz.maçın diğer anahtarıda futbolcuların ve bizim hiç bir zaman bitmeyecek olan inancımızdır.

Erkan Özberk
01-03-2008, 09:50
orada oynayacak tek adam Toraman'dir. Antep'te o bolgede cok oynamisti

Hakan Kirezci
01-03-2008, 10:12
Zaten olacağı da o da... Sakardır Toraman be arkadaş. Umarım eğrisi doğrusuna gelir.

Yunus Kucuk
01-03-2008, 12:51
pazar günü sabahtan istanbuldayızz...allahın izniyle yenip şehrimize geri dönücezzz...

Onur Sarısoy
01-03-2008, 21:45
bende istanbuldayım ama malesef maça gidemiyorum

ü

Murat İscan
02-03-2008, 11:45
bende istanbula geldim bu akşam trübünde yerimi alacam inş. Beşiktaşım bu maçı alır şampiyonluk yarışında bir adım öne geçeriz...

Metin Yalçınkaya
02-03-2008, 12:13
Bu maçı almalıyız.Artık şu liderlik hasretine son verme zamanı geldiğini düşünüyorum.Bizler inandık inş. futbolcularımızda inanmışlardır..GE_Lİ_YO_RUZ...

Turgut Eren
02-03-2008, 14:05
bu maçta moymul'dan da taraftar var. pankart bi gün önceden yola çıktı.
FORZA MOYMUL ÇARŞI
beşiktaşıma başarılar.

bu maça gidecek arkadaşlara ricam olacak. bizim pankartı gorenler fotoğraflayabilir mi acaba. yada video falan gibi görseller çok isime yarar.;) tşkler simdiden..

Demir Han
02-03-2008, 18:38
Kadro seçimi felaket.
Orta saha yok sahada 6 defansif adam var ...Ataklar organize ve bilinçli değil ancak defans arası uzun top ile gol aranıyor...Yüce taktisyen hocamız beraberlik için kurmuş takımı rezalet

Dk38 defans adam gib top çıkaramıyor dan dun misali....çok aciz bir futbol

1. Rüştü
78. İbrahim Kaş
19. İbrahim Üzülmez
5. Gökhan Zan
8. Baki Mercimek
22. Ali Tandoğan
58. İbrahim Toraman
14. Tello
10. Delgado
23. Holosko
11. Nobre

İlk 6 ya bakın lütfen..oynarsa Son 4 oynayacak ve gol atacağız..

Yan top ve gol....Nobre Dk56...

Namik Kartaloglu
02-03-2008, 19:22
Gooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllll NOBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Namik Kartaloglu
02-03-2008, 19:59
BESIKTASIM LIDER SIMDI! Sampiyoooooonnnnnn BESIKTAS

Ahmet Ayyıldırım
02-03-2008, 20:13
Şen ola KARTALIM

Mert Çevik
02-03-2008, 20:46
çok mutluyum yaa çokkkk
baskettede yendik ligdede şampiyonuz
bu gece çok rahat uyucam

Sezen Gunduzalp
02-03-2008, 21:15
Ne diyebilirim ki bu yaşatılan sevinç karşısında
Tebrikler KARTALIM :D :D :D

Namik Kartaloglu
02-03-2008, 21:21
Galatada Efesimizi yudumladik simdi sarhosuz... Oturan kimse kalmasin herkes ciftetelliye

Sezen Gunduzalp
02-03-2008, 21:26
Apploud Apploud :D :D :D :D

çokta bilmiyorum ama :(

Demir Han
02-03-2008, 21:38
Haftayı lider kapatabiliriz demiştim çıktı :)
Fakat bu futbol ve zihniyet ile ligi şampiyon bitirebilir miyiz ? Umuyorum ve istiyorum ama mantığım zor diyor.

Maçı seyredenler gördüler son derece kısır ve zevksiz bir maçtı berabere veya 1 farklı olacağı belli idi şanslıyız biz aldık.

Takım Fener'in beraberliği sonucunda mağlup olmamak üzerine kurulmuştu haaa galip gelirsem ne ala taktiği tuttu aynı şey GS için de olabilirdi ama yine şanslıyız...

Bir kez daha gördük ki teknik kadromuz büyük maçlarda cesaretli ve hamlekar olamıyor..bu teknik kadro ile büyük başarıları pek yakın görmüyorum.Kaleci dahil 7 kişi defansta idi...ona rağmen Hakan pozisyonlar buldu ve iyiki kaçırdı ardından bizim korner gol oldu...

Bu söylediklerime kızacaksınız bu mutlu günde yine oyunbozanlık yapıyorsun diyeceksiniz....Kızmayın arkadaşlar ben mutlu değilim bu geçici mutluluklar bende etki yapmıyor...

Takım hala kişiliksiz,Teknik kadro çaylak ve yetersiz, Yönetim vs vs ise hep aynı terane....

Herkese bu galibiyet kutlu olsun...sonu şampiyonluk olsun

Erkan Özberk
02-03-2008, 22:06
Neden bu kadar uzun surdu. Neden bizi 4 yil mahrum biraktiniz.
Tesekkurler. Herseye ragmen...

Murat Aru
02-03-2008, 22:07
bu_! Apploud bu_!

:D _) :D

!_music_! !_nanik_! !_music_!

Metin Yalçınkaya
02-03-2008, 22:18
Maçtan yeni geldim çok güzel bir atmosfer vardı. Herşey güzeldi,bunu liderlik ile süslememiz ayrı bir güzellikti.Artık şampiyonluk şarkıları söyleme vakti gelmiştir bence.Bugün Holosko ve Nıobre ikilisi çok çalıştı onlara artı bir parantez açmak gerekiyor...

Deniz Özdemir
02-03-2008, 23:09
ya bugün ne güzel bir gündür ölee..aman hiiç bu zafer sarhoşluğu bitmesin:):)

Erkan Özberk
03-03-2008, 00:37
amman sabahlar olmasinnn

Turgut Eren
03-03-2008, 01:28
ya kazandık çok sevindim ama stada sokamamış bizimkiler moymul çArşı bayrağını. ama tek tesellimiz kazan da dalgalandırmışız bayrağı. buna da şükür. napalım. bi daha ki maça inşallah artık.

Serhat Ovayolu
03-03-2008, 10:33
Şampiyon olmamamız için bence bir sebep yok. Yeter ki kendi elimizle vermeyelim. haftaya genleri yenersek bence tek zor maçımız deplasmanda oynanacak olan sivas maçı olur. haydi kara kartal bu şampiyonluğa çok ihtiyacımız var....

Cem Ozel
03-03-2008, 10:55
resim ceken arkadaslar multimedyaya koysanız diyorum hani

not: maç yerine italyan voleybol kupasını yayımlayan al jazeree'yi kınadıgımı bıldırırım

Adem yavuz
03-03-2008, 13:43
çok şükür alhumezalım

Özlem Erdoğdu
03-03-2008, 15:30
o golü attık yaa... bir an öldüm de cennete düştüm dedim kendi kendime. ellerim havadaydı ve dudaklarım tamamen alışkanlıktan "allahım sana şükürler olsun" diye haykırmaktaydı :D

Murat Ödemiş
03-03-2008, 22:05
maç başlar başlamaz klişe sloganlar ve işin tuhaf tarafı o kadar anarşist A ların içinde işe yaramaz boş ve anlamsız vatan millet sakarya kalabalığı....
bu kadar anti anarşist bir toplumda ve devlette bülent ersoyun anarşist tepkisine olumlu göndermelerin olmaması....yendik lider olduk ama bu asimile edilmiş A lar canımı sıkıyor açıkcası ..saygılar

Namik Kartaloglu
03-03-2008, 22:32
o golü attık yaa... bir an öldüm de cennete düştüm dedim kendi kendime. ellerim havadaydı ve dudaklarım tamamen alışkanlıktan "allahım sana şükürler olsun" diye haykırmaktaydı :D

Yok yok o kadar degil, cok abartmissin! biraz daha sakin oynasaydik daha cok gol attigimizdan o zaman simdi istanbul poyrazi agzindan girip seni suruklerdi oradan buraya kadar, degilmi özlemcik? Biz bu gese yi dayma yeneriz yeterki isin icine Dogan ,Atmaca, Sahin karistirmasinlar.