PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : biskek KARTALI

Vedat Benakay
25-02-2008, 18:13
12 yillik baku macerasindan sonra kirgizistana dogru actik kanatlarimizi.kirgizistanin baskenti biskek semalarina vardik.etrafi suzduk,arastirdik.Yalnizdik, tek basimizaydik.cunku biz kartaldik cunku biz tek basimiza ucardik.bilirlerdi bizi bakude ,sevdamizin ne oldugunu cok iyi anlatmistik dosta dusmana.bakarlardi yuzumuze bu nedir kimdir delimidir.yasi basini almis hic mi isi yok gibilerinden gulerlerdi.bilmezlerdi bu sevdanin ne oldugunu.Halkin takimindaki bir sozu cok tutmustum bizim askimiz sokaklarin tavanina kadardir.evet boyleydi askimiz ve optiklerimizin yanina gidene kadarda boyle devam edecek.bilselerdi inanin dunyanin butun bos islerini birakip asik olurlardi asik oldugumuza.ama asik olsalardi diye dusunurum kiskanirmiydim acaba asik oldugumdan onlari...cunku bizler bir gun herkes BESIKTASLI olmasin,birakin o ayricalik bizde kalsin diyen asiklardandik.biskek semalarinda suzuluyoruz gozlerimizde yas cunku birakin dostlarin seslerini isitmeyi saat farkindan dolayi maclarini bile seyredemiyoruz.gozlerimizde yas... ama hic olmazsa halkin takimim forzam var giriyorum arkadaslarla kardeslerle yazisiyorum diye gonlumu ferah tutuyorum.nasil olsa bugunlerde gececek diye dusunuyorum. kazanda kardeslerle bagiracagiz,hasbide arkadaslarla marslar soylecegiz,sairlerde dostlarla sohbet edecegiz.iste bu dusunceler bile hayati o kadar guzel kiliyor ki kalbimizde.biskek kartali hala semalarda pike yapmadi.tek basina yalniz ama yuregi oyle bir askla dolu,bu ask onun yalnizligini bile aklindan siliyor atiyor.ne mutluki BESIKTASLIYIM.ve biskek kartali amatorcede olsa biskek icin bir site kurmayi basardi.amatorce bir site.biskek kartalida bilmiyor ne yapsin.o zaman bu barikatin onurlu neferlerinden yardim isteyecek.biskekten tum kartal kanatlilara,BESIKTASIMIN onurlu neferlerine binlerce selam olsun...(www.biskekcarsi.azbuz.com)

Namik Kartaloglu
25-02-2008, 20:03
Vedat can amatör veya degil asil olan emek degilmi? Ona da saglik! YouTube yi izlerken radyo sesini kismak istedim ki YouTube u iyi dinleyeyim diye radyoyu bulamadim ve orda sesler karisiyordu. Her yerde dunya kadar malzeme var alindigi yeri ve kisiyi bellirtinmi cok guzel birseyler olacagi simdiden belli. Emegine saglik. Devam, Ucmak yakisir sana...

yumurtakafa yılmaz
25-02-2008, 21:25
selam vedat.

yaa, bu ekmek davası ne menem bir şeydir hep sevenleri bibirinden ayırıyor. :)
biz, seni batıya beklerken sen daha da doğuya uçtun.

bazen bende doğuya ve batıya uçuyorum ancak; senin menzilin ve yüksekliğin bizi aşar.

siteyi ziyaret ettim :) radyoda fb-bursa maçına ağlayanlar vardı beni çok güldürdü.

bu vesileyle Allah'da seni güldürsün.

KARTAL kal.

Vedat Benakay
26-02-2008, 10:13
yorumlarinza tesekkurler .bu beni dahada guclu yapti.biskek daglarina yazacagim adini BESIKTASIM.

Serdar Yeşil
26-02-2008, 11:03
İş BEŞİKTAŞA hizmet ise söylenecek tek cümle, Emeklere Sağlık