Mert Kayalar
27-02-2008, 18:33
16 yıl oldu.
Her gs maçı öncesi bu olay aklıma gelir ve gözümden yaşlar akar.
Kendisini unutmayacagım.
Topragın bol olsun abi, mekanın cennet olsun.
Kazanın önünden fenere esenler, cimbom'u dost belleyenler mecidiyeköy'de beşiktaş atkısını boynuna dolamış eşiyle beraber dolaşırken 30-40 kişilik galatasaray taraftarınca Muhendis Oktay'ın katledildiğini unutmasın.gs 6 fb 1 şampiyonluğumuzuda çalmıştır ayrıca yapılan şerefsizlikler çabuk unutuluyor veya neden fener'e yönelik oluyor anlamıyorum.
Kazanın önünde esenler gelsinler kabataşın önüne eski açığın arkasına.Mühendis oktayı toprağa vermişiz gs'liler yüzünden 16 sene geçti taksim'den rahat rahat iniyorlar giriyorlar stada.
Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.
Kendisini Unutmadım ve Unutturmayacagım.
Uğruna şehitler verdik Beşiktaş.
Onların kanları hep siyah beyaz.
Bu akşam inönüde senin uğruna
Can verip ölmeye geldik Beşiktaş !!!!!
Her gs maçı öncesi bu olay aklıma gelir ve gözümden yaşlar akar.
Kendisini unutmayacagım.
Topragın bol olsun abi, mekanın cennet olsun.
Kazanın önünden fenere esenler, cimbom'u dost belleyenler mecidiyeköy'de beşiktaş atkısını boynuna dolamış eşiyle beraber dolaşırken 30-40 kişilik galatasaray taraftarınca Muhendis Oktay'ın katledildiğini unutmasın.gs 6 fb 1 şampiyonluğumuzuda çalmıştır ayrıca yapılan şerefsizlikler çabuk unutuluyor veya neden fener'e yönelik oluyor anlamıyorum.
Kazanın önünde esenler gelsinler kabataşın önüne eski açığın arkasına.Mühendis oktayı toprağa vermişiz gs'liler yüzünden 16 sene geçti taksim'den rahat rahat iniyorlar giriyorlar stada.
Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.
Kendisini Unutmadım ve Unutturmayacagım.
Uğruna şehitler verdik Beşiktaş.
Onların kanları hep siyah beyaz.
Bu akşam inönüde senin uğruna
Can verip ölmeye geldik Beşiktaş !!!!!