Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar günü için tribün görselliği adına
Ömür Hıncal
28-02-2008, 02:39
üye olduğum 3 forumdan biri olan Halkın takımınada bu konuyu asma gereği duydum.
konfetiler yavaş derinden hazırlanmakta. herkese naçizane önerim ve isteğim ve yapın ne olur dedıgım konu var birde. 1 er metre yarım metre bezlere kafanızdan gecen şekil söz vs bunları sprey olur yaglı boya olur yapmanız. kımse bahane bulmasın yok cızımım kotu yok su yok bu.ufak ufak bezlere bayagı bır sayıda mını pankartlar hazırlamak hos durur.
olmadı cumartesi cuma günü buluşup beraberde yaparız sayı çok olsun bez çok olsun. emek versek diyorum dünyada eşi bulunmayan şu tribünün güzelliği adına ve Erol abinin yükünü hafifletmek adına.
cuma gecesı cumartesı cumartesı gecesı pazar sabahından aksamına kadar zaman var bu olay yapılabılınır.
şuradan oradan buradan 50 kişi cıksa 10 ar tane yapsak 500 tane eder elimizde açarız. belki sayı dahada fazla olur 1000 leri bulur bellimi olur
Konfeti olayınada destek olacak arkadaşlar desteklerini esirgemesin 1 a4 kagıdından 21 tane parca kagıt cıkıyor 3cm x10cm ebatlarında ona gore ambalaj lastıgıyle paketleyıp statta dagıtmaları tribün acısından pek makbule gecer.Ha benım matbaacı tanıdıgım var ıstedıgınız kadar yaptırırım sorun degıl dıyenınız varsa eger kaymaklı ekmek kadayıfı olur bu cumartesı sabahından bana teslım edılmesı halınde teker teker ambalaj lastıgıyle paketleyecegıme söz verırım.
güzel birşeyler yapmak adına tribün görselliği adına yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür eder pankart ve konfeti desteklerinizi tribünün güzelliği adına paylasmanızı rıca ederım.
Özer Özçetin
28-02-2008, 09:51
Bir haftadır başka forumlarda yazıyorum,öncelikle tribündeki inanç sahaya yansımalı,takım sahaya ayak bastığı anda konfetiden yer gök görünmemeli,futbolcular havaya girmeli.
Tüm forumlarda bu konu maç gününe kadar işlense çok iyi olur.
Sezen Gunduzalp
28-02-2008, 09:53
Şimdilik ne kadar çıkar bilmiyorum ama iki matbacımdan haber bekliyorum hem benim iş yerimden de toplanacaklarla bayağı bir olur diye düşünüyorum.
İki türlü göndericem bir delgeçten cıkan kağıtlar birde 3cm 10 cm olarak kesilenler uygunsa bugun toplayacagım.
Bir de temiz kağıt mı olmalı
Ömür Hıncal
28-02-2008, 13:09
Her yerden konfeti teklifleri kumaş teklifleri geliyor sabahtan beri ağzım bir karış gülerek dolanıyorum. umarım alnımızın akıyla ve ınancımızı sahaya yansıtıp şampiyonluk yolundaki bu koca adımı atacagız.
Bu arada parça bez olarak satılan 1 er metrelık bezler 1 er ytl mıs haber vereyim dedim :)
Cem Ozel
28-02-2008, 16:04
pazar gunu donuyor olacağım yetişebilirsem bende aranıza katılmak isterim birşeyler hazırlanırken
Vedat Benakay
28-02-2008, 18:44
ne kagitlar ne kumaslar askimiz sokaklarin tavanina kadar ve ondan otesine...herkesinmucadelesine karsi ayaga kalkiyorum ve saygiyla egiliyorum bu ask icin.THE LAST BARRICADE biskekC@RSI olum ne ya bu askin yaninda
Gokhan Yerlikaya
29-02-2008, 20:49
c.tesi gecesi yola cıkıyorum pazar sabahı semtte olucam.bende her turlu hazırlıkta yardımcı olabilirim :)
Onur Özgen
29-02-2008, 21:11
her gördüğümde gözlerimin yaşardığı bir an vardır, 100.yıl belgeselinde görmüştüm sanırım; beşiktaş-galatasaray maçıydı, sezon 90-91 beşiktaşlı futbolcular tünelden sahaya adeta uçuyorlar, stad ise konfeti yağmuruna tutuyor sahayı ve yıkılıyor. ama en önemlisi özer abinin de dediği gibi hem futbolcular da hem taraftarlar da o müthiş inanç o kadar belli oluyor ki...
ben o zaman bebektim, keşke hatırlasaydım; ama eğer bir takım 3 sene üst üste şampiyon oluyorsa, 4. sezonu da karşı tarafın şikesiyle kaybediyorsa, o takım en başta inanmıştır, taraftarı inanmıştır. muhakkak iyi bir takımdır; ama insanı başarıya götüren ilk şey inançtır, daha sonrası azimdir, çalışmadır, kararlılıktır...
şu anda yapmamız gereken takımımıza sonsuz inanmak ve bunu sürekli; ama sürekl, her an futbolculara hissettirebilmeliyiz, onlara inancımızı görürlerse, hissedirlerse, önümüze kim gelirse gelsin, önümüzde duramayacağına yüzde yüz inanıyorum. çünkü beşiktaş bir kere inanırsa, durdurulamaz !
Rıza Şahin
01-03-2008, 03:12
ben bir şey belirtmek istiyorum. pazar günü maça gelmeye çalışacağım. olumsuz bi durum olsa dahi yaptığım konfetileri kime ve ne zaman verebilirim???*
Rıza Şahin
01-03-2008, 03:16
şunada dikkat etmek gerekir. maçtan önce konfetileri kimse harcamasın. erkenden sahaya atmasın. idmana çıkarken konfetilerden bir tanesi gitmemeli ki mutlaka atanlar olacaktır. diğer formlarda üyeliği olan arkadaşlardan ricam bu konuya dikkat çekmeleri...
Varol Özdemir
01-03-2008, 11:52
Bu gece Ankara'dan geliyorum.Yarın sabah aksilik olmaz ise aranızda olacağım.Kendimce sizlere bu olayda katkım olursa sevinirim.
Özlem Erdoğdu
01-03-2008, 18:05
güzel forumun güzel insanları, duygulandım yine:) bu takım bu maçı alacaksa işte taraftarının bu inançlı çalışmaları sonucunda alacaktır. rıza abi merak etme bu konuda dikkatli olunacaktır kesin.
Sezen Gunduzalp
01-03-2008, 19:59
Konfetiler varmış umarım dogru anlamış ve doğru yollamışımdır :)
Ömür Hıncal
01-03-2008, 22:58
Konfetiler varmış umarım dogru anlamış ve doğru yollamışımdır :)
Çok teşekkür ederim,konfetiler ambalaj lastiğiyle paket edildi hazırlandı :)
cuma akşamı başlayan pankart seruvenı sonucu 1 tane buyuk pankart /Çocuklar İnanın/ sayamadıgım ve epeyı olan pankartları bıtırmemızle son buldu.
dizlerimiz kan çanağı oldu ama güzelde oldu bayağı emek sarfettik bugun,ibadet ettik desek yeridir :)
Namik Kartaloglu
01-03-2008, 23:02
Çok teşekkür ederim,konfetiler ambalaj lastiğiyle paket edildi hazırlandı :)
cuma akşamı başlayan pankart seruvenı sonucu 1 tane buyuk pankart /Çocuklar İnanın/ sayamadıgım ve epeyı olan pankartları bıtırmemızle son buldu.
dizlerimiz kan çanağı oldu ama güzelde oldu bayağı emek sarfettik bugun,ibadet ettik desek yeridir :)
Emeginize saglik. Iki öneride bulunmustum, Pankart önerileri kisminda bir de oraya baksana belki uygulayabilirsiniz gecmisi hatirlatma amaciyla. Zalat gibi.
Sezen Gunduzalp
01-03-2008, 23:07
Valla resimlerinizi Mehmet ' ten gördüm.
Hepsi harika emeğinize sağlık bir de zaman geçse :) :)
Murat İscan
02-03-2008, 12:50
maç öncesi Halkın Takımı ailesi nerde toplanıyor şairlerdemi kazandamı bilgisi olan varmı..?
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.