PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kombineler...

Sinan Kara
03-03-2008, 00:16
herhangi bir beşiktaş maçında konbinesini fırsatçılık tan istafade edip satanlar..her kim olursanız olun benim nazarımda ŞEREFSİZSİNİZ..
şimdi size anlatayım deniz tarafında arkadaşımı bekliyorum vapurla gelecek maça.cüzdan sigara kombine elimde 2 kişi geliyor niye geliyorsa artık(elimdeki kombineyi görmüşler kombinemde eski açık)abi maçı syredecekmisin falan .hayırdır diyorum.abi satacaksan alalım diyorlar.ne kadar verirsin diyorum cevaba bakın 200 ytl ye kadar çıkıyorlar.bence iyi para.ama ben satmadım.sevgimi 200ytl ye değişmedim.neyse arkadaş geldiama ben de takipteyim başka birinde 100 ytl ye aldılar...ama kimler bilmimiyorum belki de gs linin biridir.çünkü gayet de sivildi.bjk ye dair bişi de yoktu üstlerinde..
demem o ki arkadaşlar.kombinesini satanlar bjk li değildir.ŞEREFSİZDİR...

Sinan Kara
03-03-2008, 18:42
yorumsuz ....

Mehmet Ali Polat
03-03-2008, 23:11
sinan abi benim en çok üzüldügüm.bu kompinesini satan zavalılar varya abi bunlar kendi semtlerine çıktıgı zaman beşiktaşı nasıl sevdiklerini anlatırlar kahvede de yada köşe başında tabbi meydanı boş buluyorlar salla babam salla
işte üzüldügüm tek şey bu abi aşklarını 50 yada 100 ytl satıyorlar vay bee delikanlı gibi sevmelere bak.abi hatırlarsan yumurtakafa yılmaz abinin yazısı vardı delikanlı gibi sevme diye şimdi ise aşkını şerefsizce satanlar var abi.

Baltu Altug
13-03-2008, 12:06
kombinesini satanlardan, lisanssız ürün alanların ne farkı var?
herkesin bir sebebi vardır bunun için. geçen yıllarda bir kaç arkadaş fener deplasmanına gidebilmek için bir önceki maç kombinelerini sattılar ve deplasmanda takımımızı desteğe gittiler. yada bunun gibi bir çok sebeb..
o yüzden böyle genellemeler yapıp istisnalar kaideyi bozmaz demektense hiç genelleme yapmamak lazım.
en doğrusu çıkar peşinde olanları kınamak...