PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zor Ay Ancak Yikar Geceris

Deniz Sabri Leventoğlu
12-02-2007, 22:54
Beşiktaşımız arka arkaya 4 tane zorlu maç oynayacak.. önce bu hafta konya deplasmanı ardından trabzon deplasmanı daha sonrasında vestel maçı ve inönüde gs maçı...

bu hafta ki konya maçını rahat kazanırsak problem yaşanmaz.. trabzonu orda parçalarız.. ama tabi o maç büyük skorlar beklemiyorum bir gol atıp defansa çekilme yapabilir jean tigana...

vestel maçına zaten çok rahat çıkacağız inönüde aldığımız avantajlı skor sonrasında

aralarında bizi en çok zorlicak maç gs maçı... inönüde oynanacak olması bizler için çok büyük bir avantaj takımımızın güzel oyunu ve taraftar desteği ile her türlü aşarız bu engeli..

bu zorlu 3 maçtan en az 7 puan çıkarmalıyız.. tabi ki hedefimiz 9 puan ancak olası bir kaza ikinciyi göstermemeli ve en az 7 puanı koymalıyız cebe

bizler inandık sayın futbolcular GELİYORUZ!!

Cem Kuzel
13-02-2007, 10:24
Çok zorlu bir virajdayız ama inanıyorum ki en az kayıpla atlatacağız bu zorlu ayı...Konya maçını bu oyunla bu moralle kayıpsız atlatırız..Konya maçının durumuna göre de trabzon maçı önemli ceyhunla beraber onlarda da bir gelişme var güzel maç olur ama yenecek güçteyiz.Vestel maçına gelince ersun yalan denen insan artık oyuncularına çıkın kavga edin vurun kırın parçalayın demeyip top oynayın desin...Galatasaray maçı en önemli nokta ama tabii o haftaya gelinceye kadar ne olur onlar ne yapar belli olmaz..Ama maç inönüde kazanmamız için hiçbir neden yok...

Serhat Yıldız
13-02-2007, 10:33
ligde artık deplasmanda mac kazanmak cok önemlı bır hal aldı kimse deplasmanda 3puan alamıyor ,yanı bu hafta özellıkle formda konyayı yemmek çok önemlı ,eger yenersek buyuk avantaj bu cok önemlı trabzon ve gs macları zaten derby ve her takımın bu havada cıktıgı maclar ,o yuzden deplasmanda anadolu takımlarını yenmek daha öenmlı dıkkat ettıysenız son yıllarda bu tıp macları kazananlar şampıyon oluyor

Erkan Özberk
13-02-2007, 11:00
umarım sakatlık yaşanmaz bu maçlarda. bu virajı sağlam atlatırsak gerisi çorap söküğü gibi gelir

Şenel Kızıldaş
13-02-2007, 11:14
umarım sakatlık yaşanmaz bu maçlarda. bu virajı sağlam atlatırsak gerisi çorap söküğü gibi gelir

benimde en çok korktuğum şey sakatlık zaten başımıa ne geldiyse sakatlıktan geldi gerçekten sakat vermeden 7 puan alırsak bu virajda mutlu son çok uzak değil bence..

Özenç Kurt
13-02-2007, 15:05
3 Maçta alınacak 9 puan'la çok büyük avantaj sağlarız şu maroton da. ayrıca takımdaki güven ve hava tavan yapar. ve zoor olmayacakmış gibi geçio içimden hade bakalım kartalım...

Yaser Gündüz
13-02-2007, 15:12
Ya ben konu sahibinin düşüncelerine pek katılamıyorum... Bu maç takviminde en rahat gördüğüm maç sondaki gs maçıdır. Vestel karşılaşmasını maçtan saymıyorum zaten... ama konya maçının önemine yaptığınız vurguya katılıyorum. O maçta vites yükseltmemiz lazım....

Son maçlarda rakibin sertliğine rağmen efendiliklerinden hiç taviz vermediklerini gözlemekle birlikte yine de Kırmızı kart gören çok büyük vebal alır üstüne söylemeden de edemedim doğrusu...

Hadi kartallarım

Erkan Özberk
13-02-2007, 20:56
deplasmanda 2 galkibiyetimiz var henüz. 2 deplasman üst üste. hadi hayırlısı

Gurkan Kadik
16-02-2007, 21:08
ilk, en kolay maçta yalan olduk. :(

Serhat Yıldız
19-02-2007, 11:33
usttede ben ve bıcok arkadaş belirtti ,konya macı önemliydı ,deplasmanda mac kazanan şampiyon olucak bu cok acık.fb cok kötu durumda maclarını izliyorum sakarya macınıda izledim ,gs de öle ,bır gercek daha var bız dahıl hıc bır takımda şampıyonluk havası yok .fb nın 100 yılı olmasına ragmen hemde kendı sahalarında kötuyduler, demek ıstedıgım beşiktaşımız 3 macı arka arkaya kazansa yanı deplasmanda bır galıbıyet alsa (ts macı cok uygun) yolu acılıacak ve takım şampıyonluk havasını yakalayacak .tekrarlıyorum kucuk macları kazanan şampıyon olacak

Demir Han
19-02-2007, 12:36
Merhaba,

Ne yazık ki küçük bir hüsran oldu tek teselli cimbom'da kaybetti
Yukarıdaki düşüncelere katılıyorum.Şampiyonu
1.Deplasman
2.Küçük maçlar
Belirleyecektir....

Trabzon ve GS maçı çok önemli eğer olmaz ise ..bu senede heba olacak...ve o zaman 3 lük için devam ederiz diyorum

Konya maçı en az berabere olmalı idi maçı seyredemedim umarım iyi oynamışızdır bu forumda bu maç ile ilgili yorumları bulamadım...olsa iyi olurdu