PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zordur Seni Sevmek Beşiktaşım

Özer Özçetin
03-03-2008, 12:21
Sevdanın meşakkatli yolları gibidir Karakartalın selam ederek süzülmesi Dolmabahçe semalarında.Her zaman aşk kazanıra sadık kalarak sevebilmek,sevgi adına mısralar dizebilmek,hasret türkülerini söyleyebilmektir Beşiktaşı sevmek.Biliriz ki bu sevda ustalık gerektirir,zordur biliriz Beşiktaşı sevmek.
Rüzgarın hışırtısı bile kabartır duyguları,cama vuran her damla sağanak gibi gelir iner konar yüreğimize.Aç saatler yaşatır hasretler sevdamıza.Acısını da bal eyleriz Siyah Beyaz gölgelerin,neşesi ise bir başka olur.Her dakika her an bambaşka yaşanır gönüllerde.
Kimse bizim kadar sevemez,kimse bizim kadar sadık kalamaz aşkına.Bu aşk ticari olmaz asla,müşteri hiç olmaz sevenler.Bize hissiyat gerektir,duygunun şelalesi.
Zordur seni sevmek Beşiktaşım,bunu sadece biz değiliz,sevmeyi bilmeyenler beceremeyenlerde çok iyi bellemiş ki,başka kulvarlarda alıyorlar nefesleri.Bize yürekten seven gerek,sevdanın ağırlığı çeken gerek.Zorluğu ile yaşayacak olan sevdayı gelsin aramıza.

Sinan Kara
03-03-2008, 18:50
herhangi bir beşiktaş maçında konbinesini fırsatçılık tan istafade edip satanlar..her kim olursanız olun benim nazarımda ŞEREFSİZSİNİZ..
şimdi size anlatayım deniz tarafında arkadaşımı bekliyorum vapurla gelecek maça.cüzdan sigara kombine elimde 2 kişi geliyor niye geliyorsa artık(elimdeki kombineyi görmüşler kombinemde eski açık)abi maçı syredecekmisin falan .hayırdır diyorum.abi satacaksan alalım diyorlar.ne kadar verirsin diyorum cevaba bakın 200 ytl ye kadar çıkıyorlar.bence iyi para.ama ben satmadım.sevgimi 200ytl ye değişmedim.neyse arkadaş geldiama ben de takipteyim başka birinde 100 ytl ye aldılar...ama kimler bilmimiyorum belki de gs linin biridir.çünkü gayet de sivildi.bjk ye dair bişi de yoktu üstlerinde..
demem o ki arkadaşlar.kombinesini satanlar bjk li değildir.ŞEREFSİZDİR...

evet beşiktaşı sevmek zordur. yukaruda anlattığım olayı pazar günü yaşadım.bir de kombineler başlığı altında dün gece yazı yazdım ama gördüm ki benim yorumsuz yazımdan başka bir tepki yok..

beşiktaşlı olmak benim hayatımda gurur duyduğum 3 şeyden biridir...maalesef aramızda beşiktAŞK ını satanlarda var...

Mehmet Ali Polat
03-03-2008, 22:49
Abi ben beşiktaşın hafta sonu buluşamıyorum iş yüzünden sadece 3 hafta sonra cuma maçlarına kadar kalbimin agırısıyla ona kavuşmayı bekliyorum.Bir tek heycanlandıgım yer o stad kapısndan içeri girdigim zaman agrıyan kalbim heycandan yerinden çıkacak oluyor.özer abini dedigi gibi Zordur Beşiktaşı Sevmek.Ben ayakkabı magzasında çalışıyorum işyerinde radyodan maçı dinleye biliyorum.Gol oldugu zaman gol diye bagıramıyorum sadece küçük bir gülümsemeyle sevine biliyorum.SİZCE BEN FAZLA YAŞARMIYIM BU HASRETLE...

Özer Özçetin
04-03-2008, 08:27
Önce Sinan kardeşime bir şey söyleyim,öyle vahşi bir kapitalizm yaşıyoruz ki,insanlar yarın ne ile karşılaşacağından habersiz,bir sele kapılmış gidiyoruz.Ekmek parası bile zor bulunur hale geldi,eğer birisi kendi parası ile aldığı bileti satacak duruma geliyorsa,bu ayıp satanın değil sattıranındır.Yok bir şekilde bedava yollardan edinip satarsa o başka.O nedenle fazla dert etme...
Diğer kardeşim üzülme Beşiktaş ilaçtır 5 yılın acısına sancısına bir şampiyonluk yeter,biz zaten Siyah Beyazı seçmişiz,acı da keder de sevinç te neşe de var kabul ettiğimiz sevdanın harcında......

Serdar Yeşil
04-03-2008, 08:28
Abi ben beşiktaşın hafta sonu buluşamıyorum iş yüzünden sadece 3 hafta sonra cuma maçlarına kadar kalbimin agırısıyla ona kavuşmayı bekliyorum.Bir tek heycanlandıgım yer o stad kapısndan içeri girdigim zaman agrıyan kalbim heycandan yerinden çıkacak oluyor.özer abini dedigi gibi Zordur Beşiktaşı Sevmek.Ben ayakkabı magzasında çalışıyorum işyerinde radyodan maçı dinleye biliyorum.Gol oldugu zaman gol diye bagıramıyorum sadece küçük bir gülümsemeyle sevine biliyorum.SİZCE BEN FAZLA YAŞARMIYIM BU HASRETLE...

Böyle giderse fazla yaşamazsın :)

Cem Ozel
05-03-2008, 22:56
sevmek demek kavga demek biliriz; turku turku siir siir soyleriz

Özlem Erdoğdu
10-03-2008, 12:37
gitsin gidebilenler bırak
kalın diye yalvarma
sel gider kum kalır
kalırız biz bize

bırak iyi günlerde gidenleri
belki döner gelir kötü günlerde
düşman safında dostu olanın
geldi işte gitme vakti

Burhan Gümüş
10-03-2008, 14:39
Devrimci olmak nasıl zor zanaatsa,Beşiktaş'ı da sevmek işte bir o kadar zor zanaattır.