PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayalperest Değilmişiz

Özer Özçetin
12-03-2008, 12:37
Bir milyon üye hedefli bir kampanya başlattık adına projemiz dedik,site kurduk,temsilciler oluşturduk 45oo kişi ve her temsilci en az 200 kişiye ulaşsın dedik ve 300 bin sayısını aştık.Vatandaş kimlik nosu ile temsilcilere kayıtlar yapıldı,15 mart son gün dedik,dedik te...
Önce hayalperest dediler,bunun adı ham hayaldir dediler,ardından Beşiktaş adına ne kadar ak varsa hepsine kara demekle ünlü bir site soyadımı doğru yazma cesareti gösteremeyerek bizi para toplayan dilenci yaptı.Ki bir kuruş almadığımız halde..Bsın bizi tek satır yazmadı görmedi,kardeşin duymaz eloğlu duyar mantığı Kapalıya her maça gelen Milliyet yazı işleri md.Cem Dizdar,Nilay Yılmaz her şeyi proje hakkında bilmelerine rağmen yazmadılar,sadece Birgün ben 2 kez bir kez de Rıdvan Akar yazdıYeni Şafak yazdı.Başka kimse tınlamadı görmedi duymadı duyanı kapattı.Ama ne zamanki fb harekete geçince devrim başlığı attılar,demek ki ham hayal değilmiş yaptığımız,demekki boşa değilmiş çabalarımız olabiliyormuş bu işler.
Ama bizimkiler resmi olarak ne yazık ki harekete geçmedi hala.Yıllar önce BJK da yöneticilik yapan ve şu anda kulüpte önemli bir görevde bulunan bir abimizle konuştum fb yapıyor diye,hukuk kurulu ile görüşelim dedi olabilir mi diye ve sakıncadan bahsetti ya herhangi bir grup Beşiktaşı ele geçirirse.Zaten art niyeti olan grup şu günki giriş aidtaıyla da kulübü ele geçirir,toplanır 4-5 bin kişi yatırır 2 şer milyar art niyetini gerçekleştirir yine.Ama 50 milyon seçmeni olan bir Ülkede bir milyon kişinin oy kullanma hakkı olsa o kişiler meclisi seçse demokrasi olurmu,20 milyon taraftarı olan bir camia 10-15 bin kişiyle yönetim seçse uygun olurmu.
fb bizden kopyaladı ve harekete geçti,bizi hayalci görenlere duyrulur.

Özlem Erdoğdu
12-03-2008, 12:47
hayal falan değildi özer abi. herşey basının kolpalığından ve insanların iyi gün dostu olmasından kaynaklanıyor. ama olsun be abi, bu takım, bu ruh nelere göğüs gerdi, neleri devirdi. elbet projemizin altından da alnınızın akıyla kalkacaksınız (ben yaştan kaybediyorum:D )

Arzu Tuncer
12-03-2008, 12:51
Sabah gazetelerdeki devrim haberlerini görünce bir kez daha tebessüm ettim medyanın ikiyüzlülüğüne. Öncelikle, Anti-Beşiktaş olduğunu tescillemiş Milliyet gazetesi - ki yazı işleri müdürü Beşiktaşlıdır?, - olmak üzere gazetelerin projejimize gösterdiği duyarsızlık kahrediyor beni, sonra da yönetimin bugüne kadar hiçbir şekilde destek vermediği projemize basında çıkan !!!! haberleri sonrasında kesinlikle duyarsız kalmayacağı gerçeğini biliyor olmak ...Bu proje kesinlikle BEŞİKTAŞLILARındır ve Beşiktaş taraftarı bu projeyi hayata geçirerek herkese gereken dersi verecektir, buna inancım tam. Destek veren herkese yürekten teşekkürler...

Hakan Kirezci
12-03-2008, 13:55
Israrla birkaç yazımda kullanmıştım; tekrar edeyim, yeri geldi. Adnan Menderes zamanında aynen şöylemişti:
Bu ülkeye komünizm gelecekse onu da biz getiririz...

Yani anlamı şudur; Halkın yapacağı herşey tehlikelidir. İzin verilmemelidir ve gerekirse engel olunmalıdır. Ama şartlar illa ki de zorluyorsa yapılması gerekeni halka bırakmadan kendimiz yapmalıyız ki direksiyon elden gitmesin yoksa külliyen(toptan yani) göçer gideriz.

İşte halkın talepleri ile endüstriyel taleplerin çakıştığı nokta tam burası.
Bu işi bizim yani halkın yapmasına izin verilmez. Engel olunamayacak kadar güçlü bir talepse alır kendileri yaparlar ve bize yani halka bırakmazlar.

Burada Fenerbahçe'yi ya da Aziz Yıldırım yönetimini salt Beşiktaş'ımızın rakibi olarak görüp konuya bu şekilde yaklaşmak büyük yanlışlık olur. Burada projemizi çalan onlar değil onların öncülüğünde ki endüstriyel futbol sermayesidir.
Çaldıkları yer de Beşiktaş değil halkın ta kendisidir.

Bu yüzden bu projenin yönetime sunularak izin alınmasını beklemek konusunda ki karamsarlığımı belirtip yeni açılımlar beklediğimi söylemiştim.

Cem Dizdar'lar, Nilay Yılmaz'lar, ıvır zıvırlar bu işe sahip çıkmaz boşuna beklemeyin. Onların beslendiği damarların kan pompalandığı yere bakın anlarsınız neden sus pus olduklarını.

Kolaydır Beşiktaş üzerine hamaset yapmak, göz yaşartıcı cümleler kurmak. Bunun için para alıyorlar. Aldıkça da söyleyecekler.

Yiğit er meydanında belli olur demiş atalarımız. Erleri hep beraber görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz. Nüfus kağıdına yazdırmakla olunmuyor.

İş Beşiktaş'ın erlerine düşüyor artık. Hiçbir çıkar gözetmeden, salt sevdasının peşinden koşan yiğit Beşiktaş erlerine;
Halka düşüyor...

ve Halk izin almaz yapar...

Özer Özçetin
14-03-2008, 07:39
2 gündür özellikle Milliyette devrimden söz ediliyor,peşpeşe köşe yazıları yayınlanıyor.Dün de en son Ercan Güven yazmış.Hemde allayıp pullayıp sunmuş,fbnin yaptığı sadece para toplamak değil,demokrasiyide yerleştiriyor diyor.İyi anlayın okuyun amaç para toplamak değil sadece sürece taraftarda katılıyor diyor.Ve ardından ekliyor sadece 1 buçuk takım olacak artık fb ve diğerleri diyor....
Pes mi desem bravomu bilmiyorum.Ama öncelikle pes demek lazım,15 ay önce Birgünde yazdım,adına katılım ve kalkınma diyebileceğimiz 3 milyon üyenin hayal olmadığı bir sistemin kurulabileceğini ve bunu şekillendirip bir proje haline getirdiğimizi ve kulübte yaptığımız toplantıda bir yöneticimize anlattığımızı belirttim,akabinde Yeni Şafak bir sayfa röportajımızı yayınladı,taraftar forumlarında yer aldık,ardından malumunuz site kurduk,temsilciler belirlendi yani tam bir Halk Hareketi başladı,Beşiktaş Halkın Takımıysa eğer bunun gereği yerine geliyor işte dedik.
Konuyu hep canlı tuttuk,ama ne yazık ki,yüzbinleri harekete geçirmemiz görülmedi ama azizin 2 dudağında çıkan daha alt yapısı şekli şeması belli olmayan bizim kötü bir kopyalamamız olan üye kampanyası lafı manşetlere taşındı,kçşe yazılarına mazhar oldu.
Bu ne demektir,sadece bizden korkuyorlar...Beşiktaşlının sevdalıları eğer sürece katılır,kulübünü kalkındırır,demokrasiyi yerleştirirse yandık dediler,ne kadar gizlesek saklasak kardır dediler.
Korkaklar güneş balçıkla sıvanmaz ki.........Bugün olmasa yarın elbet sevdalılar iktidara gelecek,söz yetki karar sevenlerin olacak,unutmayın nehir kaynağına akar nihayetinde......
Macun tüpten çıktı bir kere....Bugün olmazsa yarın,belki yarından da yakın.....
Korkaklar daha ne kadar gizleyeceksiniz.Biz meşaleyi yaktık,daha da ileri taşıyacak milyonlarca Kartal Yürekli nöbette artık.....Başa Dön
--------------------------------------------------------------------------------

Özer Özçetin
14-03-2008, 08:00
Halkın Takımı Halkın projesine verdiğiniz desteğe teşekkür ederiz.....

Namik Kartaloglu
14-03-2008, 12:41
Simdi de artik kontraataka gecme zamanimiz diye dusunuyorum. kontra ataga gecebilmemiz icinde yapabilecegimiz iki sey var;
1. www.bjktaraftarproje.com bir mail taslagi hazirlar ve o mail taslagina Besiktas JK olmak uzere basin ve yazarlarin adi yazilir.
2. O mailler projeyi destekleyen sitelere ana sayfada her uyenin veya misafirin ulasabilecegi sayfaya yerlestirilir her uye ve misafir de artik bu maili o kisilere göndersin.

Mail bombardimanina Tutalim bizi duymayanlari!

Cem Ozel
14-03-2008, 17:01
namık abi yapılsın yapılmasına ama fener yapınca devrim biz ise hayalperestiz!!! sonuç getirirmi dersin yoksa bombardımanın ertesi gunu manşetlerde "beşiktaş taraftarı hayalperestliğe devam ediyor" mu yazar?

Gokhan Yerlikaya
14-03-2008, 19:08
bence basın umrumuzda olmamalı.Zaten alayı fenerbahce patentli yada sempatizanı degil mi?

Biz projemizi,Siyah-Beyaz aşkı gönlünde yaşayan,gercekten Beşiktaş için birşeyler yapmak isteyen renktaşlarımıza ulaştıralım.yolumuza yoldaş edelim.yoksa bize hayalperest demişler cokta umrumda degil acıkcası.

Namik Kartaloglu
14-03-2008, 23:25
namık abi yapılsın yapılmasına ama fener yapınca devrim biz ise hayalperestiz!!! sonuç getirirmi dersin yoksa bombardımanın ertesi gunu manşetlerde "beşiktaş taraftarı hayalperestliğe devam ediyor" mu yazar?

Oralari karistirma CEM CAN, Nazim Hikmet´te halen vatan hainligine devam ediyor ya!