PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aile Evi Projesi (küçük eller büyük yürekleri bekliyor)

Derya Banu Akgul
15-03-2008, 13:46
Aile Evi Projesi (küçük eller büyük yürekleri bekliyor)
Aile Evi Kampanyası
Kanserli Çocuklar ve Ailelerine ‘Aile Evi' Çatısı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören, maddi durumu iyi olmayan kanser hastası çocuklara, tedavileri boyunca aile ve yakınlarıyla ücretsiz kalabilecekleri bir ‘Aile Evi' kampanyası başlattı. Yasal izinleri alınan proje, maddi sıkıntılar nedeniyle tedavileri aksayan çocukların tedavi sürekliliğini sağlayacak. Cerrahpaşa'da kurulacak olan ‘Aile Evi' ile, kanserli çocukların tedavileri için hayati önem taşıyan hijyenik ortam ve hastalıkla mücadelenin en önemli unsurlarından biri olan psikolojik destek imkanı sunacak.

*Bu proje tümüyle gönüllülerin profesyonel katkıları ile oluşturulmuştur.

Ben bu projeyle hiç ummadığım bir anda karşılaştım ve güvenilirliğine inandığım için elimden geleni yapacağıma söz verdim .Bu sözü birazda sizleri yani duyarlı BJK taraftarını düşünerek verdim aslında.Sizden illa şu kadar para verin diye başlamıyacağım söze biz çok büyük bir camiayız ve umarım gereken yerlere ulaşırız .Vakıftan bazı yöneticilerle konuştum ve tribünde bir pankart açabiliriz dediğimde heyecanlarını görmenizi isterdim .Fb maçına bu projeyi tanıtacak iyi bir pankart hazırlayıp ya biz trbünde yada stad içinde futbolcularımıza açtırabilsek çok büyük bir işi başlatmış olacağız .Sadece sorunları bu projeyi en iyi şekilde duyurabilmek ve buda benim aklıma gelen en güzel yol oldu yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ .........
http://www.kanserlicocuklaraumut.org/default.asp

Umarım konuyu ana foruma açmam sorun olmaz :(

http://img443.imageshack.us/img443/9761/umutcp9.gif

Olgun Şimşek
15-03-2008, 18:42
derya duyarlılığın için teşekkürler.elimzden birşey gelirse ne mutlu bize

Derya Banu Akgul
15-03-2008, 20:26
Sadece DESTEK Olgun biryerele duyurabilmek için biraz çaba istiyoruz

Sezen Gunduzalp
15-03-2008, 23:13
Herkes arkadaş listesine mail gönderebilir, yapılacak kan kampanyalarında küçük el ilanları dağıtılabilir.
Şimdilik aklıma gelenler :(
Ama bir şeyler yapıp en azından daha fazla insanın bilgi edinmesini sağlayabiliriz.

Murat Aru
16-03-2008, 01:36
elimden geldiğince kampanyaya katılmayı düşünüyorum.

Derya Banu Akgul
16-03-2008, 10:49
Konuyu sabitlediğiniz için size nekadar teşekkür etsem azdır bu konuyla ilgili bir kaç proje gelişti bugünkü maçı atlatıp sonra sizlerle paylaşacağım .

Sezen Gunduzalp
16-03-2008, 13:25
Güzel Haberlerini bekliyoruz ablacım :)

yumurtakafa yılmaz
16-03-2008, 16:41
dayanışma ruhu...

insanların karşılaştığı sorunların büyüklüğüne göre ihtiyaç duyduğu bir nevi mücadele birlikteliği.

tabii ki en güzel şeyler insanlar için ancak kimi zorluklarda biz insanlar için.

bu sitede çoğu zaman insan yaşamının kalitesinin arttırlabilmesi için sorunlar sıralanır ve ardından çözüm önerileri sunulur.

sadece sorunu anlamak ve anlatmak çözüm değildir, gücüne ve düşüncesine göre herkes bir katkı sunmaya çalışmalıdır.

bizde, Derya arkadaşın burada bu soruna ilişkin açtığı konuyla ilgili ne yapabilirizi tartışmalı ve varsa çözüm önerilerine katkıda bulunmalıyız...

maddi yada manevi.

bunu somutlayalım arkadaşlar.

ve unutmayalım ki "endüstri yada vahşice gelişen kazanım hırsı" dır, insanların yaşamını karartan.

bu nedenle karşıyız işte...

ölümün karşısında yaşamın.

Gokhan Yerlikaya
16-03-2008, 18:04
kampanyalara bende katılabilirim elimden geldigince..
bu taraflarda(manisa,izmir) bana düsen görev neyse yerine getirmeye çalısırım..

Derya Banu Akgul
16-03-2008, 21:42
Düşünsenize çocukları amansız hastalığa yakalanıyor ülkenin bir çok yerinden buraya geliyorlar ,neden ? Çünkü yokki memleketinde tam teşekküllü hastaneler ,evine ocağına yakın yerde çocuğunu tedavi ettirsin.Adam geliyor yatırıyor kuzusunu hastaneye anasıda yanında ,babada hastane bahçesinde kar kış demeden sabahlıyor.Otelde kalsa paramı dayanır bahçede yatsa canmı dayanır.İşte arkadaşlar durum kısaca bundan ibaret.Ben hep söylerim süslü kelimeleri bilmem ,imla kuralından hiç anlamam.Ama yüreğimden geçeni yazarım.

Bağış kutuları için teklif yaptık valilikten izin alınması gerekiyor.Fb maçında semtte bir kumbara açtığımızı düşünün süper olur be :) Bozuk paralarımızı alacaklar diye endişeye kapılmaya gerek yok işte size fırsat hayırlı bir yere bağlaşlarız olur biter.

En büyük dileğimde fb maçında futbolcularımıza pankar açtırabilmek .Sanırım büyük bir kesime duyurmuş oluruz.

Bu arada gerçekten bu projeyi öğrendiklerinde beri beni yanlız bırakmayan fb li bayan taraftarlara buran çok teşekkür ediyorum.Sanırım bu hafta içi konuştuğum bir yayın organıyla hem biz BJK taraftralarının hem fb taraftarlarının hemde vakıf başkanının katılacağı bir roportaj ayarlanacak .

Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel teşekkürler :)

Deniz Özdemir
16-03-2008, 21:49
Herkes arkadaş listesine mail gönderebilir, yapılacak kan kampanyalarında küçük el ilanları dağıtılabilir.
Şimdilik aklıma gelenler :(
Ama bir şeyler yapıp en azından daha fazla insanın bilgi edinmesini sağlayabiliriz.

sezen güzel söylemiş...ne yapılması gerekiyorsa bende varım derya abla:)

MUHTAR
16-03-2008, 23:19
http://img443.imageshack.us/img443/9761/umutcp9.gif

Derya Banu Akgul
17-03-2008, 09:15
Halkın Takımı ailesi sizler gerçekten harikasınız. Muhtar çok teşekkür ediyorum.Bugün vakıfla görüşüp bütün detayları size aktaracağım .

OMUZA OMUZAAA OMUZ OMUZAAAA

Sezen Gunduzalp
17-03-2008, 10:47
Haber bekliyoruz ablacım , hem biz ne yapabiliriz için hem gelişmeler için .

Herkesin desteği için teşekkürler.

Derya Banu Akgul
17-03-2008, 16:59
http://www.kemik-iligi.org/gonullu/bagis.asp

bu arada bunuda araya sıkıştırayım dedim.ülke nüfusu 70 milyon ama donör 1 milyon bile yok Kıbrıs rum kesimi 700 bin kişi 350 bini donör bu konudada mutlaka bilinçlenmeliyiz .

Alper Saltık
17-03-2008, 21:16
BesiktasUlan.Com olarak bizde destek olacağız.

Muhittin Saban
17-03-2008, 23:16
Aile Evi Projesi (küçük eller büyük yürekleri bekliyor)
Aile Evi Kampanyası
Kanserli Çocuklar ve Ailelerine ‘Aile Evi' Çatısı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören, maddi durumu iyi olmayan kanser hastası çocuklara, tedavileri boyunca aile ve yakınlarıyla ücretsiz kalabilecekleri bir ‘Aile Evi' kampanyası başlattı. Yasal izinleri alınan proje, maddi sıkıntılar nedeniyle tedavileri aksayan çocukların tedavi sürekliliğini sağlayacak. Cerrahpaşa'da kurulacak olan ‘Aile Evi' ile, kanserli çocukların tedavileri için hayati önem taşıyan hijyenik ortam ve hastalıkla mücadelenin en önemli unsurlarından biri olan psikolojik destek imkanı sunacak.

Fb maçına bu projeyi tanıtacak iyi bir pankart hazırlayıp ya biz trbünde yada stad içinde futbolcularımıza açtırabilsek çok büyük bir işi başlatmış olacağız .

Hem Beşiktaş kulübü hem de Beşiktaş taraftarı olarak Türkiye'de bu konularda her zaman lokomotif görevini saygı duyulacak derecede üstlenerek ve Toplumsal konulara olan duyarlılığımızı göz önüne alarak Beşiktaş taraftarının bu yardım elini tutmanız dileğiyle gerekeni yapacağınızı bilmekteyiz.

http://www.kanserlicocuklaraumut.org/default.asp

İyi günde kötü günde hep omuz omuzaysak .........
Fener maçına pankartla çıkılması konusunda duyarlı olmanızı temenni eder saygılarımızı arz ederiz.

Muhittin saban

Dedim ve kulüp resmi sitesine ( bilgi@besiktasjk.com.tr) mailimi yolladım.

Derya Banu Akgul
18-03-2008, 13:57
Ben yolladım arkadaşlar lütfen sizlerde bu maili iletin.

Muhittin çok teşekkür ederim ilgin için .

Derya Banu Akgul
26-03-2008, 14:07
Gel Sen De Katıl Umudun Şarkısına!
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı

evet arkadaşlar yeni açıkta bu pankartı açıcaz İzmirden Sezen kardeşim yaptırıp yolluyor taa oralardan kocaman yüreğiyle bize destek oluyor yüreğine sağlık DİŞİ KARTALIM HARİKASIN SEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

Buket Yıldız
29-03-2008, 15:26
kanser hastalarına en büyük destek moraldir. elimden ne gelirse ne yapabilirsem bu destekte bende varım! bence herkesin uygun oldugu bir gün ziyaret etmeliyiz onları küçkte olsa hediyeler alarak gidelim ve mutlu edelim. gülmek biranda olsa hastalıklarını unutmak isteyecekleri en büyük şey

Derya Banu Akgul
31-03-2008, 14:12
Pankartı stad yönetimi açtırmadı.Bir gün evvel içeri vermek gerekiyormuş.Stad komiseri çok uğraştı açmamız için bir sürü yeri aradı anaons ettirdi ama stad yetkilileri açmamıza izin vermedi .Pankartıda elimizden aldılar çıkışta bulamadık söliyecek söz bulamıyorum. YAZIKLAR OLSUN ....

Sezen Gunduzalp
31-03-2008, 14:56
cidden çok üzüldüm...

M.Bahattin Belen
31-03-2008, 22:22
Şampiyon olamasanda bir kurtarılmış can bir yürek o gülen yüzün elindeki Beşikaş bayrağı ve ağzından çıkan EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ YADA BAŞKA güzel şeyler İÇİN YAŞAMA SEVİNCİNE DAİR SÖZLER
BU GERÇEKLİĞİ GÖRMEK BAŞKADIR.
Sen anlamazsın Polat sen anlamazsın Aziz anlasan SERMAYENİN ONURLU ÇOCUĞU OLAMAZDIN.
Malesef azınlıkta olsada bizimkilerdende gerçekleri görmeyenlerin olduğunu kimse İNKAR EDEMEZ SANIRIM.

Fırat Gürgan
31-03-2008, 22:50
o pankartı stada almayanlara yazıklar olsun. bir pankart sokmak için ( hele ki bu kadar hassas bir konuda) nedir bu prosedür zinciri anlamıyorum.

Derya Banu Akgul
02-04-2008, 10:24
Pankartı açtırmadılar hadi tamam ama nereye koydunuz ne emekle yapıldı o pankart kaç kilomerte yol tepti ve o pankartın anlattığı okadar çok şey vardıki LANET OLSUN.Bursa maçına 23 nisan şenliği olcaktı ve 10 tane çocuk getirecektik çocuk esirgemeden ve bu pankartı onlar açacaktı ogün, aklıma geldikçe sinirimden ağlıyorum.Fakat pankartı açmamız için canına dişine takan stad komiserine tekrardan çok teşekkür ediyorum açtırmayan direk stad müdürüydü ................

Gokhan Yerlikaya
04-04-2008, 13:37
yazıklar olsun daha ne denebilirki :(
!_sinir_!