PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halkın Takımı Dergisi

Hakan Kirezci
15-03-2008, 18:45
http://img524.imageshack.us/img524/1254/a3kapakarkakapakcopycn6.jpg

Arkadaşlar…
Halkın Takımı adıyla fanzin türü bir dergi tasarlıyorum.
İlk sayı için ön ve arka kapak resmi sunduğum gibi olacak.
A4 boyutunda 6 ya da 8 sayfa olarak planladığım bu fanzinin içerisinde bizlere ait ve bizi ifade eden yazı, fotoğraf ya da öyküler olacak.
Ekonomik zorluklar nedeniyle başlangıçta sadece PDF formatlı ve download edilebilir olarak sunmaya çalışacağım.
Koşullar elverdiğinde ise renkli fotokopi ya da digital baskı yoluyla ete kemiğe büründürüp birlikte planlayacağımız yöntemlerle dağıtıma sunmayı ve böylelikle sitenin gelişimi için gerekli kaynağın sağlanabileceğini umuyorum.
Bu konuda fikirleri olan ya da destek sağlayabilecek arkadaşların benimle bağlantı kurmasını rica ediyorum.

Dergiye yazı göndermek isteyen arkadaşlar yine verdiğim mail adresime word dosyası olarak gönderirlerse derginin tamamını düzenleyip görüşlerinize sunacağım.
Sevgiler…

Not: yazılarınızı göndermek için son gün 15.Nisan.2008 tarihidir.
Benimle bağlantı kurabileceğiniz ve yazılarınızı gönderebileceğiniz mail adresim ise:
hkirezci@gmail.com

Alper Saltık
15-03-2008, 18:55
Eline sağlık Hakan abi.Hemen indiriyorum okumaya başlıyorum
Aslında her ay böyle bir dergi çıkarsak mükemmel olur.

Gokhan Yerlikaya
15-03-2008, 19:07
Yüregine sağlık hakan abi.
herşey dört dörtlük olmus elele verip cıkaralım dergimizi

Turgut Eren
15-03-2008, 21:37
eline sağlık abi

Metin Yalçınkaya
15-03-2008, 22:21
Çok iyi düşünmüşsün Hakan abi.Yüreğimizin sesine tercüman oluyorsun..

Namik Kartaloglu
15-03-2008, 23:02
PDF formatli, indirilebilir derginin Ekonomik katkisi nasil olur abi? Onun disinda göruslerimi biliyorsun abi Sonuna kadar destekliyorum projeni.

Hakan Kirezci
15-03-2008, 23:16
Namık, bir yerde fikri görücüye çıkarıyoruz. Yoksa elbette ekonomik bir girdisi olmayacak bu şekilde.

Henüz elde oluşmuş bir yapı yok zaten. Gerek tasarım ve gerekse de içerik yönünden arkadaşlardan ne tür fikirler gelebileceğini görmek amacıyla duyuruyu yaptım.

Şimdilik kendi aramızda bir ilk sayı şekillendirelim. O zamana kadar bir çözüm yolu bulabilirsek elbirliğiyle, basımını yapıp illerinde dağıtımını yapabilecek arkadaşların da yardımıyla vira bismillah der yürür gideriz.

Uygun bir pozisyon yakalayabilirsek aylık, olmazsa 3 aylık periodlarda yayınlayabiliriz diye düşünüyorum.

Bu konuda ki her türlü fikir ve desteğe ihtiyacımız var. Bakalım bu işi ne kadar istiyormuşuz...

Sezen Gunduzalp
15-03-2008, 23:22
Ben basıp tek tek yollanması ile ilgilenebilirim :)
Hangi şekilde isterseniz renkli çıktı olarakta digital olarakta yardımım olursa sevinirim.

Cem Ozel
16-03-2008, 00:15
hakan abi mükemmel düşünmüşsün bence indrip okuyorum ne gbi katkıda bulunabilirm emin değilim. ama elimden geleni yapmaya calısırım. hiç birşey yapamassam bulunduğum bolgedeki beşiktaşlı arkadaslara derginin tanıtımını yapıp onlara ulaştırırım.

Deniz Özdemir
16-03-2008, 21:46
bencede çok güzel bir fikir bu dergi..hakan abi ellerine sağlık

Özer Özçetin
17-03-2008, 14:49
Hocam ben indirip bakamadım,proğramım buna müsait değil galiba,uygun görürsen ozerozcetin@hotmail.com a gönderirsen sevinirim.

Özer Özçetin
17-03-2008, 15:02
Beşiktaş adına dergi çıkarabilmek zevklerin en büyüğüdür,bu tadı Forza da almış biri olarak çok sevindim....

Özer Özçetin
17-03-2008, 15:16
Kolaymı sevdayı sürdürmek,kolaymı kahrolası saatlerin günlerin birbirini kovaladığı zamanlarda sevdana sahip çıkmak....Açlık sınırının 800 YTL y dayandığı bir yaşamda,2 yılda servetlerine 50 milyar dolardan fazla ek yapan 15-20 aileyi gördükten sonra,çorapları yırtık ayakkabıları delik bebekleri umuda taşımak kolaymı.
El bebek gül bebek büyütemediğimiz çocuklarımızı el emek göz emek topluma kazandırmak kolay mı.Bir mevzi açabilmek,vahşi endüstriyel saldırılara yaşamın her yanından dur diyemesek de,en azından futbolun cephesinden,son barikatın durağından tepki verebilmek çok önemli.
Eğer başarırsak eğer başarabilirsek,birilerinin kulağına kar suyu kaçırabilirsek aşk olsun emek verenlere derim,şapka çıkarırım.
Elimden geldiğince hamuru yoğurmaya çalışırım,aşı pişirmek için su katmaya çalışırım.
İsterseniz merhaba yazısına ek olsun satırlarım...Kolay gelsin....

Hakan Kirezci
17-03-2008, 15:49
Özer Özçetin hocamızın da desteğini aldıktan sonra bu işi becereceğimize dair inancım iyice pekişti.
Arkadaşlardan Halkın Takımı kavramını ifade eden, hayatı, Beşiktaş'ı, bizi ifade eden yazılarını bekliyorum mutlaka...
Bu işten elde edilecek gelirin öncelikle sitenin zorunlu giderlerine harcanacağını, fazlasının sitenin geliştirilmesi amacıyla kullanılacağını, kendi pankartlarımızın yaptırılabileceğini bilmenizi isterim.
Büyük Beşiktaş taraftar projesiyle Beşiktaş'a sahip çıkmaya çalışırken bu tür küçük projelerle de kendi sesimize, kendi medyamıza sahip çıkmamızın öneminin farkına varmanızı istiyorum. Devrimler önce küçük atölyelerden, fabrikalardan, tarlalardan başlar.
Bu, barikata konulacak minik bir çakıl taşıdır ki gerekirse ilgili kafalara fırlatmak üzere elimizin altında olmasında yarar vardır.
3 tane basmak gerekse de ilk sayı mutlaka Nisan sonuna kadar çıkacaktır artık. Gerisi bunu ne kadar istediğimize, ne kadar ciddiye aldığımıza bağlı olarak ya gelecek ya da bitecektir.

Namik Kartaloglu
03-04-2008, 19:50
Halkin Takimi ahalisi
Muhtarlar, Ihtiyarlar ve Gencler
Dergimizi Nisan ayinda cikarmayi planliyorduk, planlarimizda sendeleme olmamasi adina ellerinizi birar daha cabuk tutmanizi rica ediyoruz. Bol bol glikoz alin zihin acikligi ve guzel yazilar dilekleriyle...

DIKKAT DIKKAT!

Safak Batman
19-04-2008, 13:17
e hadiii nerde yazılar ?

Turgut Eren
20-04-2008, 03:54
valla ben yazmayı daha doğrusu yazabilmeyi çok isterdim. heveslendim bi ara ama . oyle bi kabiliyetim yok malesef :( yazabilen abilerin o güzel yazılarını okumayı bekliyorum bende

Namik Kartaloglu
25-04-2008, 17:45
Yazi gönderecekler artik deadline! Hadi pamuk eller kaleme!

Namik Kartaloglu
05-05-2008, 21:46
HALKIN TAKIMI Dergisi siparis listesi
Bu baslik altinda ikinci asama olan, siparisleri de topluyoruz.

Halkin Takimi dergisi kisa bir sure icinde cikacaktir. Dergi fiyati 3 YTL olarak belirlendi. Dergisiz kalmayalim diye burada alacagimiz dergi adetini yazabiliriz.

MUHTAR
05-05-2008, 22:44
MUHTAR için 1 adet :)

Özer Özçetin
05-05-2008, 22:49
10 tane havale adresi nedir.

Sezen Gunduzalp
05-05-2008, 23:18
Şimdilik 15 adet :)
Arttıkça burdan değiştiririm :)

Cem Ozel
06-05-2008, 02:05
20 adette ben istiyorum şimdilik

Gokhan Yerlikaya
06-05-2008, 02:13
oley dergimiz cıkıyor :D
tüm halka duyurmam lazım bunu.Siparişleri burdan yazarım.Çok sevindirik oldum :D

Turgut Eren
06-05-2008, 12:53
25 adette moymula lütfen..

Ömür Hıncal
06-05-2008, 15:07
2 adet kendi payımıza düşeni talep edelim bizde :)

Hakan Kirezci
06-05-2008, 20:09
Beklenmedik bir aksilik olmadığı takdirde 10 Mayıs cumartesi günü İstanbul'a ulaştıracağız.
http://img170.imageshack.us/img170/9620/onkapakbp8.jpg

Özer Özçetin
06-05-2008, 20:21
Hakan Hocam İstanbula gelecek arkadaşla nerede nasıl buluşulacak

Murat Aru
06-05-2008, 20:22
Bir emek.

Ellerinize sağlık.

yumurtakafa yılmaz
06-05-2008, 21:04
hakan ağabey bizide hesaba katıver bir zahmet.

5 adetle başlayalım.

Zaza Karatas
06-05-2008, 22:39
super bi fikir hakan abi

Hakan Kirezci
06-05-2008, 22:46
Hakan Hocam İstanbula gelecek arkadaşla nerede nasıl buluşulacak
İstanbul'a bizim Sezen Gündüzalp (ki emeği büyüktür) getirecek dergileri hocam. Son konuşmamıza göre Şafak Batman'a teslim edecek. Şafağın programını bilemiyorum ama maçtan önce şairlere getirmek gibi bir olanağı olursa orada olan arkadaşlar rahatlıkla alabilirler dergimizi. Ondan sonrası için de İstanbul dağıtımı Şafak Batman'dan başlıyor.

Özer Özçetin
06-05-2008, 22:51
Eyvallah Hocam,tekrar emeğinize sağlık

Şenel Kızıldaş
06-05-2008, 23:43
benide hesaba katın.....

Ercan Kartal
07-05-2008, 11:08
tek basina yurutulmesi zor bir is , yardimci olabilcegimiz bir konu varsa ben hazirim

Safak Batman
07-05-2008, 12:01
Siparişleriniz ve önerileriniz için

halkintakimidergisi@hotmail.com

adresini kullanabilirsiniz.

Gokhan Yerlikaya
07-05-2008, 17:18
abi banada 2 adet lütfen.
cuma gecesi manisadan yola cıkıyorum yönetim istifa demek için orda olacagım :D
olursa şairlerden alırım :)
bu taraflardan bi isteginiz olursa çekinmeyin :)

Erol Gölçek
07-05-2008, 19:14
değerli dostlar,
ben de bu heyecan fırtınasında yer almak istiyorum.
50 adet te bana...

Namik Kartaloglu
07-05-2008, 19:22
değerli dostlar,
ben de bu heyecan fırtınasında yer almak istiyorum.
50 adet te bana...

Erol can, 50 adet mi? :D

Mehmet Yucegonul
07-05-2008, 19:50
Bende alabilirmiyim 1 adet.

Metin Yalçınkaya
07-05-2008, 22:16
Evet bende dergiyi almak için büyük bir heyecan ile bekleyeceğim.Sabırsız olmakta kötü birşey... Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımla...

Hakan Kirezci
08-05-2008, 18:26
Arkadaşlar...
İlk sayımızı bastırdığımız gibi dağıtımına başlamış bulunuyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz.
İlk olmanın heyecan ve telaşı bir yandan, yazıları doğum öyküsünde de anlattığım üzere aslanın ağzından söker gibi almanın yorgunluk ve yoğunluğundan sayfa düzenlemesini yaparken sürekli numaralama işlemini değiştirmek zorunda kaldık.

Son sayfa numaralamasını bitmiş haliyle gönderdiğimiz de matbaa ile aramızda oluşan bir iletişim kopukluğundan faydalanan murphy yaptı yapacağını. (Murphy'nin birinci kuralı: Aksilik çıkma ihtimali varsa çıkar...)

İlk dört sayfadan sonra ki sayfa numaralarında bir düzensizlik oluşuverdi. Yeniden bastırmak olanağımız vardı ancak oluşacak zararı ikinci sayımızın sayfa sayısını ve kalitesini artırmak için kullanmak varken bu şekil hatasını düzeltmek uğruna göğüslemeye gerek duymadığımıza karar verip bu haliyle sizlere ulaştırmak zorunda kaldık.

İçerik yönünden bir sıkıntımız yok ama can sıkıcı bu hatadan dolayı tüm Beşiktaşlı kardeşlerimizden özür diler hoşgörülerine sığınırız.

Acemiliğimize verin gayrı dostlar

Hakan Kirezci
08-05-2008, 20:41
Bir ikinci husus;

İstanbul, İzmir, Moymul ve Erol Gölçek dostumuzun desteğiyle Tekirdağ-Çorlu dağıtımını toplu olarak yapabildik.

Diğer illerden gelen tek tek siparişleri ise tahmin edeceğiniz üzere yerine getirmekte çok zorlanıyoruz. 2 ayda bir çıkaracağımız dergimizin yıllık abonelik yöntemiyle tek tek dağıtım sorununu 2. sayıdan itibaren aşabileceğiz ancak şimdilik aklımıza gelen tek çözüm şu oldu.

Yukarıda saydıklarım dışında ki illerden en az 10 adet olarak gelecek olan talepleri tek bir adrese toplu olarak hemen kargo yoluyla gönderebiliyoruz.

Talep edilen dergi adedinin toplam ücreti aşağıda ki hesap numarasına havale edildiği takdirde aynı gün kargoya verilecektir.

Teşekkür ediyoruz.

Havaleleriniz için:

Sezen GÜNDÜZALP
T.Halk Bankası 09739-Çankaya şubesi- İZMİR
Hesap No:01003950

İletişim adresimiz:
halkintakimidergisi@hotmail.com

Mehmet Yucegonul
08-05-2008, 21:07
Hakan abi şimdi tek talep olmuyacakmı ilk sayıda mesele ben Antalya'dayım.

Sezen Gunduzalp
08-05-2008, 21:14
Hakan abi şimdi tek talep olmuyacakmı ilk sayıda mesele ben Antalya'dayım.

Antalyadan Sinem Yıldırım'a 10 adet gönderdim iletişiminizi sağlayacağım :) ki zaten tanışıyormusunuz :D

Özer Özçetin
08-05-2008, 21:16
Sezen sen saat kaçta Şairlerde olacaksın Cumartesi veya nerede olacaksın

Sezen Gunduzalp
08-05-2008, 21:19
Özer abi saat 13,00 gibi Kazanın orda olacağım

Gurkan Ilgazcan
10-05-2008, 13:23
gökahn aşk olsun bilader ya 2 adet alıyon bize sormuyon bile 2-3 tanede ben alırım gökhan yerlikayala beraber alırım.

Namik Kartaloglu
10-05-2008, 14:56
Ayni semte ayni sehirde oturan arkadaslar kendi aralarinda anlastiklarinda kargoyla gönderme sartlari bizler icin cok daha uygun. henuz gec degil kisilerin tek siparislerinde.

Hakan Kirezci
10-05-2008, 16:45
Facebook grubumuz:
http://www.facebook.com/group.php?gid=13514466111

Mehmet Yucegonul
11-05-2008, 00:06
Antalyadan Sinem Yıldırım'a 10 adet gönderdim iletişiminizi sağlayacağım :) ki zaten tanışıyormusunuz :D

tamam sağol tanışıyoruz iyi oldu bu :)

Özer Özçetin
11-05-2008, 03:11
ilk basket maçında 20-30 tane dergi dağıtabilme imaknı olabilir mi,basket play off ta fb gs çıkarsa haziran sayısını maçta dağıtmak gerekiyor.
Yani ilk sayı mükemmel olmuş,pazr sabahı 11 tane telefon aldım herkes sadece harika fiyor,baskı vs içinse biz doğan grubu değiliz ki reklamsız bu kadar olur diyorlar.
Herkesin emeğine sağlık

Ömür Hıncal
11-05-2008, 12:41
Şafak beyden zarı zoruna aldığım :) 2 dergiyi dün maç sonu kovalamacada Optik Başkanın evinin orda bırakmak zorunda kaldım hükümsüzümdür.

Tekrardan talepte bulunmak istiyorum :)

Safak Batman
11-05-2008, 21:11
Şafak beyden zarı zoruna aldığım :) 2 dergiyi dün maç sonu kovalamacada Optik Başkanın evinin orda bırakmak zorunda kaldım hükümsüzümdür.

Tekrardan talepte bulunmak istiyorum :)

hhahah:) :) kolay mı o kadar Halkın Takımı dergisi almak ? İnsanlar sırada bekliyor haftalardır. ön sipariş formunu doldurup sıraya girmeniz gerekiyor.

Özgür Öge
12-05-2008, 01:05
Ankara içinde 10 adet dergi ayırırsanız sevinirim.

Deniz Özdemir
12-05-2008, 21:35
bende şimdilik 2 tane istiyorum.inşallah arkadaşlarımız dergimizi gördükten sonra bu sayı artacaktır:)

Umit Bayezit
12-05-2008, 21:43
dergi basıldımı son durum nedir ben nereden indireceğimi bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum çok güzel bir gelişme umarım herşey gönlünüzce olur

Namik Kartaloglu
12-05-2008, 21:47
bende şimdilik 2 tane istiyorum.inşallah arkadaşlarımız dergimizi gördükten sonra bu sayı artacaktır:)

Deniz can, Özgur Öge ye 10 adet gönderilecek senin iki adeti de onlara ekledikmi kargo birlikte olmus olur ki o da bizleri ikinci bir masraftan kurtarir. Ne dersin?

ve derginin mail adresine siparislerinizi yazin ki sizlere ödeme seklinin nasil yapilacagini maille yollayalim.
Kestane kebap, acele cevap

Namik Kartaloglu
12-05-2008, 21:48
Web dergimiz cikmadi, simdi sadece dergi/dergi seklinde(kagit ).

Umit Bayezit
12-05-2008, 21:53
fiyatla alakalı bilgi alabilirmiyim ben KOCAELİ de potansiyeli harekete geçiriyorum hemen

Namik Kartaloglu
12-05-2008, 21:57
ekmekten ucuz 3 ytl.

Deniz Özdemir
13-05-2008, 13:21
Deniz can, Özgur Öge ye 10 adet gönderilecek senin iki adeti de onlara ekledikmi kargo birlikte olmus olur ki o da bizleri ikinci bir masraftan kurtarir. Ne dersin?

ve derginin mail adresine siparislerinizi yazin ki sizlere ödeme seklinin nasil yapilacagini maille yollayalim.
Kestane kebap, acele cevap

tamamdır namık abi sen ne dersen o:) sizin için en kolay nasılsa biz öyle yaparızbu_!

Namik Kartaloglu
13-05-2008, 13:56
Özgur Öge halen siparisi gecerlimi diye cevap versin, iki siparis paketlenir ulasir size.

Özgür Öge
13-05-2008, 16:44
Özgur Öge halen siparisi gecerlimi diye cevap versin, iki siparis paketlenir ulasir size.

Sipariş geçerlide sayı artabilir.Önümüzdeki günlerde Ankara'da kan bağışı kampanyası,2 telekom maçı ve bir tanede zamanı henüz kesinleşmemiş sezon sonu etkinliğimiz olacak.Bunlara katılacak insanlardan perşembe gününe kadar alacakları kesin dergi sayısını belirlemelerini bekliyorum.
Size en geç perşembe sabahı ulaşırım.

Umit Bayezit
13-05-2008, 22:52
mailide yazıyorum hemen ilk etapta 20 adet lütfen

Derya Banu Akgul
14-05-2008, 17:52
çookk uzun zamandır takip edemiyorum.taşındım ve birazda sanırım olan bitene üzgün olduğum için kendimi geri çektim (yanlış anlaşılmasın BJK 'nin durumundan dolayı )ama benimde çorbada tuzum olsun istiyorum çok sevindim görünce.

şimdilik 5 adet bende alayım ve sanırım siparişlerde gelir :) muhtemelen cuma akşamı akatlarda olucam bana ordan ulaştırabilirsiniz.

Cem Ozel
14-05-2008, 19:26
fiyatla alakalı bilgi alabilirmiyim ben KOCAELİ de potansiyeli harekete geçiriyorum hemen

benim piyasamdan uzak dur :D satmam gereken 25 adet dergi var valla sezen affetmez :D

Namik Kartaloglu
14-05-2008, 19:38
Eyvahhhh cem geldi! Ben size demistim si cem gelmeden siparislerinizi yapin,dagitiminizi yapin, dergilerinizi satin sonra gelin ayak ayak ustune atip rahat oturun diye. simdi ortalik karisti Kocaeli, sakarya savasini baslatti bilem:D

Sezen Gunduzalp
14-05-2008, 21:32
benim piyasamdan uzak dur :D satmam gereken 25 adet dergi var valla sezen affetmez :D

gereken derken daha bitmedi mi :D

Hem benı ne kadar yanlış tanımışsınız ağzım var dilim yok :)

Namik Kartaloglu
14-05-2008, 22:23
çookk uzun zamandır takip edemiyorum.taşındım ve birazda sanırım olan bitene üzgün olduğum için kendimi geri çektim (yanlış anlaşılmasın BJK 'nin durumundan dolayı )ama benimde çorbada tuzum olsun istiyorum çok sevindim görünce.

şimdilik 5 adet bende alayım ve sanırım siparişlerde gelir :) muhtemelen cuma akşamı akatlarda olucam bana ordan ulaştırabilirsiniz.

Istanbulda Safaktan temin edebilirsin Derya can. Eger bitmisse o zaman derginin hotmail adresine yazarsan sana ulastirilir.

Umit Bayezit
14-05-2008, 22:25

satamazsan bana gönder kardeşim yardımcı olurum (sezen hanım duymasın ama :D )

Cem Ozel
15-05-2008, 08:54
yok dun huseyin kurtuda yakaladım.. yarın bodruma gidiyorum kocaeli piyasası bir sureliğine umite kaldı.. :D

Safak Batman
17-05-2008, 10:54
Derya basket maçında yoktu(yada ben göremedim) o yüzden dergileri veremedim.

Deniz Akkuş
17-05-2008, 12:46
selam ben eskişehirdenim yazmak veya hazır dergiyi bjk ulaştırmak isterim... msn ekledim irtibat için ve eğer tamam derseniz çevremdeki beşiktaşlılardan dergiyi almaları için ön hazırlık yaparım...

Safak Batman
17-05-2008, 15:14
tamam.

merhaba G.Deniz Akkuş sunu bahsettiğimiz temel konularla asgari ortaklaştığımız herkesin desteğine ihtiyacımız var şimdiden sarfettiğiniz emek için teşekkürler

Özer Özçetin
17-05-2008, 15:26
Hakan hocam yeni sayı için yazılar ne zaman ulaşmalı

Hakan Kirezci
17-05-2008, 16:21
Yeni sayı temmuzda çıkacak hocam. Bu yüzden haziran ortasına kadar tüm yazılar elimize geçerse ilk sayıda yaşadığımız kargaşayı yaşamayız..
Yani son tarih Haziran 15 diyelim.

Özer Özçetin
17-05-2008, 16:43
Sanırım 2 yazı göndereceğim,makale ve yaşananların süzgeci mahiyetinde olacak sanırım.
Kolay gelsin,eğer Haziranda çıkarabilirsek çok iyi olur,en azında süreci kaçırmadan ve insanların gündeminde olarak yerimiz almaya başlarız.

Umit Bayezit
17-05-2008, 17:07
yok dun huseyin kurtuda yakaladım.. yarın bodruma gidiyorum kocaeli piyasası bir sureliğine umite kaldı.. :D

eyvallah gözün arkada kalmasın

Derya Banu Akgul
21-05-2008, 01:39
Derya basket maçında yoktu(yada ben göremedim) o yüzden dergileri veremedim.

geldim ama giremedim :( sebebini sormayın karışık bir durum :( şafak seninle nasıl görüşürüz bilmiyorum ama en kısa zamanda dergilere ulaşmak istiyorum.elimden ne gelirse yapmaya hazırım

Safak Batman
22-05-2008, 08:27
İstanbuldaki arkadaşlar dergimizi Mephisto Kitabevi ( İstiklal Caddesi No : 197 Beyoğlu) adresinden temin edebilirsiniz.

Namik Kartaloglu
07-06-2008, 14:47
ISTANBULDAKI ARKADASLARIN HALKIN TAKIMI DERGISI NI TEMIN EDECEGI ADRES:

Murat UNCU
Sahaf-Kitabevi
KİTAPİÇİN
Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu

0 212 244 01 77
sahafmurat@hotmail.com

Ömür Hıncal
11-06-2008, 04:39
yahu ağabey ben deplase.com a öyle tanıtalım dıye bır topık actım adanadan sıparıs var ne edecegız onları :)

birde bir arkadaş bana özel mesajdan ulastı onu aynen ıleteyım buraya.

başkan şu halkın takımı fanzin nedir ne değildir, yeniharmana yazıyorum artık, önümüzdeki sayıya "türkiyede yeraltı neşriyat" dosyası hazırlayacam, bu arkadaşlarla bi konuşsak? röportaj vs
benim msn;

Umit Bayezit
11-06-2008, 11:08
ömür desene fanzin ilk popüler kültür zorlamasını aldı.

kurtlar vadisi yazı dizisi gibi olur (türkiyede yeraltı neşriyat)

vay be...

Özer Özçetin
16-06-2008, 08:02
Yazılar tamammı yeni sayı için Dergimizin Temmuz sayısı taraftarlarca büyük merak konusu....

Umit Bayezit
16-06-2008, 13:56
ben birkaç güne kadar bomba bir röportaj yetiştireceğim ayın 20 si demişti hakan abi son tarih için yanılmıyorum değilmi?

mazur görün gecikmeyi kafam kalaba malum bu aralar...

Sezen Gunduzalp
16-06-2008, 13:59
Heyecanla Bekliyoruz :D :D

Hakan Kirezci
16-06-2008, 16:40
Yazılar tamammı yeni sayı için Dergimizin Temmuz sayısı taraftarlarca büyük merak konusu....
Yazılar tamamdır hocam ancak kesin olmasına karşın ulaşmayan bir iki yazımız kaldı onları bekliyoruz. Bir de Ümit'in bombasını yerleştirecek bir kovuk arayacağız anlaşılan.
Bir de malumumuz, gündem sıkışıklığından dolayı bazı yazıları bir sonraki sayıda kullanmak üzere beklemeye almak zorunda kalacağız; bu yüzden sıkıntıdayız biraz. Arkadaşlarımızın anlayışına sığınmaktan başka çaremiz yok.

Özer Özçetin
19-06-2008, 10:05
Ümit haydi bas gaza,grev de bitti ekonomik olarak rahatlayamadıysanız da bir şekilde rütine geçtiniz.
Ayrıca Hakan Hocam ODTÜ lü kardeşlerimizde yeni bir dergi çıkarmış,iş kızıştı biraz,elimizi çabuk tutalım,demek ki taraftar da müthiş bir bekleyiş varmış.
Olsun meşaleyi yaktık bir kere,umarım bir çok yerde kaliteli içerikli Beşiktaş Dergileri çıkar çoğalır,buna ihtiyacımız var.
Demek ki Forza Dergimiz yaşasaymış Dünyanın sayılı yayın organları arasında yerini alacakmış.Ne yapalım süreç böyle işledi,Halkın Takımı Dergisi olarak iyi yerlere ilerleyip bir nebze de olsa Forzanın eksikliğinin bir kısmını doldururuz.Ligler başlayana kadar çalışmaları hızlandırsak belki önce 15 günlüğü deneriz,hayal bile desek haftalığa bile geçebliriz.

Özgür Öge
19-06-2008, 14:23
1 Temmuz 1 Kasım tarihleri arası yurtdışındayım.Ankara'daki dağıtım işini kasım sayısından itibaren yeniden üstlenebilirim.

Umit Bayezit
20-06-2008, 02:10
bugün 20 haziran cuma en geç 16 ya kadar gönderiyorum maili

son düzenlemeleri yapıp gönderiyorum

tekrar özür dilerim 16/24 zor vardiya günü öldürüyor

resimlerde var siz karar verin lütfen resimlerin hangisini kullanmak isterseniz yada kullanılmaz bilemem ancak güzel bir sohbet oldu eminim sizlere keyifle okuyacaksınız

Namik Kartaloglu
20-06-2008, 11:10
Özgür Öge dergi paralarıyla yurtdısına kacıyor.Kim almak ister bu yükü,Özgur gelene kadar?(Ankara)

Umit Bayezit
21-06-2008, 01:47
nihayet tamamladım ropörtajı ve gönderdim.
dün gece sabahladım notları derlemek için.
sabahda yazdık kardeşim yıldırımın sayesinde bitti.
yetişmiyordu neredeyse neyseki rezil olmadan gönderdim maili
beğenmene sevindim hakan abi elden gelen buydu umarım herkes tarafından beğeniyle okunur.

Hakan Kirezci
04-07-2008, 00:18
Dergimizin 2. sayısının dağıtımı 7 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.
http://img125.imageshack.us/img125/9636/kapaksonhalivo9.png

İhtiyar Heyeti
04-07-2008, 00:29
Halkın Takımı Dergisi 1. Sayıyı buradan Okuyabilirsiniz. (http://halkintakimidergisi.blogspot.com/2008/06/blog-post_22.html)

Özer Özçetin
04-07-2008, 08:46
Dağıtım şekli nasıl olacak,kitapçılardan üzerinden mi ,toplu gelecek mi.

Umit Bayezit
04-07-2008, 09:20
kapağı çok beğendim ellerinize sağlık

eminim içerikde çok güzel olmuştur.

Deniz Akkuş
08-07-2008, 23:22
benim fikrimce kitapcılardan olmasın en azından 3 büyük il dışında çünkü genel olarak dergi kitap gazeteye ilgi pek yok... ben toplu alınıp dağıtılmasından yanayım.. birde derginin çıktığı ay internet üzerinden yayınlanmasın ki alan kişiler kendilerine haksızlık edilmiş saymasın..artı verilen emekler göz önüne alınınca satılmasının daha çok gerekli olduğu kanısındayım..ama ne olur temmuz sayısı ay bittiğinde internetten okunma imkanı sağlanması daha iyi olur... tabi bunlar birer öneri.... tek düşüncem sadece dergi satmak değil bir kaynaşma ortaklaşa birşeyler yapma ve bu derginin yayaılmasını sağlayanlar ve o yayaılma esnasında ailemize giren herkesle taraftar projesine katılımı dahada yükseltmek ve insanlar arasında bir paylaşım ortamı sağlamak... umarım bunu kendi adıma eskişehirde cenk arkadaşında yardımı ile bu akşam 3 kişiydik ama yarın ve öbürgün öbürgün daha çoğalarak beşiktaşa birşeyler katabiliriz... ...

Hakan Kirezci
09-07-2008, 00:05
Deniz kızım, zaten 3. sayı çıkmadan yani eylül ayından önce 2. sayı internette yayımlanmayacak merak etme.
Kitapçılar ikincil tercihimiz. Öncelikle arkadaşlarımızın işi örgütlemesinden yanayız ama şimdilik çok az ilde bu işi becerebildik. Sanırım yavaş yavaş dağıtım ağımız oluşacaktır.
Madem bu kadar ilgilisin bundan sonra Eskişehir'den sen sorumlusun. Bu sayıdan itibaren Eskişehir dağıtım sorumlumuz Deniz Akkuş'tur arkadaşlar.
Oradan yazı,fotoğraf ya da röportaj desteklerinizi de bekliyoruz. Dergi dağıtmakla işten kurtulamazsınız.
Hadi bakalım, kolay gelsin.

Deniz Akkuş
09-07-2008, 01:37
teşekkür ederim... en sonunda o kadar sıkıldınki abicim sanırım benden bu görevi bana layık gördün :):) ben ve eskişehirdeki arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız...

Umit Bayezit
09-07-2008, 01:51
hayırlı olsun kolay gelsin deniz

Sezen Gunduzalp
09-07-2008, 10:02
Kolaylar gelsin Deniz :D :D

Deniz Akkuş
09-07-2008, 11:44
teşekkür ederim... umarımyapmak istediğimi başarabilirim..... sevgilerle

Cenk Şerefhan
10-07-2008, 23:02
taşın altına elimizi koyacağız. harekete geçiren sadece beşiktaş sevgisi de değil, halkın takımının bir parçası olmak, hayata bizim gibi bakan insanlarla hayatın tam da içinde olan bir konuda ortaklaşa kollektif işler yapmak ya da yapılan işte ucundan kıyısından yeralmak bizim için gerçekten gurur verici. deniz in heyecanına ben de ortak olmaya çalışacağım. eskişehir'de halkın takımı vardır...

Murat Yıldırım
11-07-2008, 22:08
Tebrik ederim Deniz ve başarılar dilerim.
Duyduğun heyacan beni çok duygulandırdı, çok hoşuma gitti, her konuda yardıma hazır olduğumu bilmeni isterim. Sevgiler. selamlar.

Alperen Kılınçer
30-07-2008, 15:14
---yÜreĞİnİze SaĞlik---

Akin Akoglan
03-08-2008, 10:50
1. sayıyı netten 2. sayıyı elden okudum dergiyi eline alıp okumak ayrı bir keyif gerçekten çok güzel olmuş ememği geçenlere teşekkürler ağustos sayısını merakla bekliyorum

Safak Batman
06-08-2008, 12:32
Mephisto kitapevinde dergimiz kalmamış

dergimizi

KİTAPİÇİN - Sahaf-Kitabevi

Murat UNCU

Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu

adresinden temin edebilirsiniz

Hakan Kirezci
10-08-2008, 22:39
Arkadaşlar...

Dergimizin 3. sayısını da çıkarmak üzereyiz. Bu süreç içerisinde şahsen gözlemlediğim bir iki konuya değinmek istiyorum izninizle.

İlk olarak dergiye olan ilgi artan bir ivme grafiği çiziyor bu mutluluk verici ve şevkimizi artıran bir husus ancak öncelikle Halkın Takımı ahalisi olmak üzere tüm Beşiktaşlıların sesi olma iddiamızı taşıyabilmek için bu sesin bir şekilde çıkması lazım ki dergi olarak o sesi yansıtabilelim. Oysa gördük ki yazı yazma konusunda bir (ya) çekimserlik, (ya da) umursamazlık var efkar-ı umumiyede.

Arkadaşlar. Emin olacağınız birşey söyleyeyim mi, 24 sayfalık bir dergiyi salt yazı anlamında dahi bir kaç kişi doldurup çıkarabiliriz. Hani dostlar alışverişte görsün, dergi düzenli çıksın anlamında. Ben üç yazı, beriki 4 yazı, falancadan da sekiz-on fotoğraf, iki gaz, üç vites al sana dergi... Geriye bunu dergimizdir diye yüzümüz kızarmadan sizlere satmaya kalkmak kalıyor ki bunun adı ticarettir arkadaşlar ancak biz tüccar değiliz; yapamayız, yapmayacağız da...

Bazı özel görüşmelerde ilk duyduğum mazeret "Ben yazmayı beceremem ki" oluyor. Peki forumda benim bilmediğim, yüzyüze konuşulan bir lokal mi var ki iletişimi yazmadan kurup derdinizi anlatabiliyorsunuz? Sadece okuyan ve foruma hiç yazmayanlara değil sözüm ama iyi kötü birşeyleri anlatmaya çalışan arkadaşlardan Beşiktaşa dair üç beş cümleyi biraraya getirip düşüncelerini derli toplu olarak sunmasını bekleyemez miyiz? Ben beklerim, bekliyorum da.

Dergi grubu olarak malzemesiz kalmış değiliz, yanlış anlaşılmasın lütfen. Şu anda 3. sayıyı pat diye çıkarabilecek yazı ve döküman stoğumuz mevcut. Hamdolsun sabit yazarlarımız ve de "hadi" deyince yazabilecek arkadaşlarımız bu pratik sorunu rahatlıkla halledebiliyorlar. Peki sizce bu katılımcı bir yaklaşım mı oluyor? Bu derginin çıkacak her sayısını almaya niyetli olan arkadaşlara sormak istiyorum özellikle, hep aynı üslup ve aynı fikirlerin yeraldığı bir dergiyi salt koleksiyon olsun diye mi almak zorunda kalasınız?

Ben size bir ipucu vereyim. İyi yazarım, kötü yazarımı boşverin. Nobele oynamıyoruz burada. Bizim en büyük silahımız samimiyetimiz ve naif duruşumuzdur. Bunu sağlamanın ve sürdürebilmenin tek yolu bol çiçekli geniş bir kırsala dalıp gönlümüzce bir buket derlemekten geçiyor, gül bahçesinden birbirinin aynı gülleri toplayıp nikah sepeti yapmaktan değil. Sizler dergiye yazı yazın. Belki yayımlanmayacaktır. Gerekli mi? Küser misiniz "yazdım ama yayımlamadılar" diye gönül koyar mısınız? beş yazarsınız, on yazarsınız üçü girer hiçbiri girmez önemli mi? Siz katkınızı vermeye niyetlenin, dergimize sahip çıkın ki yirmidört değil elli sayfalık bir dergi hazırlayalım. iki ayda bir değil her ay yayımlayalım. A takımı (isim benzerliği, takılmayın fazla), PAF takımı, B takımı, B genç ve minikler olarak bölümlerimiz olsun her yazıyı sınıflayıp yayımlayalım. Herkes sesini duyursun, herkes bu sesleri okusun...

Devam edersem duramayacağım o yüzden burada kesmem gerekiyor. Umarım derdimizi anlatabilmişimdir. Bir daha bu konuda asla mızıldanmayacağıma dair söz veririm.

Dinlediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar...

Umit Bayezit
10-08-2008, 22:44
yürekten mızıldanlanmaların yeri başımızın üzeridir üstad...

Hakan Kirezci
11-08-2008, 13:31
"Greetings my friend.

My name Yuri. I from far Russia, but am possible to you familiarly my name as I work in several fanzines in the different countries of the Europe.

I the owner the Internet-shop in which magazines about ultras are on sale only magazine!

http://magshop.appee.ru/ (http://magshop.appee.ru/)

As I work in the best magazine from Russia Ultras Life Magazine. And in it I conduct many headings, one of which has the name “News ultras press "... In it I would like to write about your of magazine.

Tell as I can receive it??? As I wished to buy 10 spears of this magazine, or exchange them."
Bu mail dergimizin adresine gönderilmiş.

Özetle der ki;

Selam dostlar..
Uzaklardan, Rusya'dan sesleniyorum fakat adıma, çalıştığım Avrupa'nın birkaç farklı ülkesinde ki fanzinlerden aşina olabilirsiniz.

Sadece Ultras hakkında online dergiler satan bir internet mağazasının sahibiyim. (Linki eklenmiş)

Halen Rusya'nın en iyi dergisi olan Rusya Ultras Life Magazin' de çalışıyorum ve dergideki bir çok bölümün yöneticiliğini yapıyorum. Bunlardan bir tanesi "Ultras basınından haberler".
Bu bölümde izin verirseniz sizin derginize de yer vermek istiyorum

Bu arada derginizden 10 adet satın almak ya da bizim dergimizle değiş tokuş yapmak istiyorum.

Umit Bayezit
11-08-2008, 15:13
"Greetings my friend.

My name Yuri. I from far Russia, but am possible to you familiarly my name as I work in several fanzines in the different countries of the Europe.

I the owner the Internet-shop in which magazines about ultras are on sale only magazine!

http://magshop.appee.ru/ (http://magshop.appee.ru/)

As I work in the best magazine from Russia Ultras Life Magazine. And in it I conduct many headings, one of which has the name “News ultras press "... In it I would like to write about your of magazine.

Tell as I can receive it??? As I wished to buy 10 spears of this magazine, or exchange them."
Bu mail dergimizin adresine gönderilmiş.

Özetle der ki;

Selam dostlar..
Uzaklardan, Rusya'dan sesleniyorum fakat adıma, çalıştığım Avrupa'nın birkaç farklı ülkesinde ki fanzinlerden aşina olabilirsiniz.

Sadece Ultras hakkında online dergiler satan bir internet mağazasının sahibiyim. (Linki eklenmiş)

Halen Rusya'nın en iyi dergisi olan Rusya Ultras Life Magazin' de çalışıyorum ve dergideki bir çok bölümün yöneticiliğini yapıyorum. Bunlardan bir tanesi "Ultras basınından haberler".
Bu bölümde izin verirseniz sizin derginize de yer vermek istiyorum

Bu arada derginizden 10 adet satın almak ya da bizim dergimizle değiş tokuş yapmak istiyorum.

süper bir haber bu bravo adamlara agresif ticaret bu işte...

Safak Batman
11-08-2008, 17:19
malesef 10 tane dergi yok ama :)

Namik Kartaloglu
11-08-2008, 17:26
Eger ilk iki sayidan vermemiz gerekiyorsa benden birinci sayi icin 4 ikinci sayi icin 5 alabilirsiniz. öyle bir sart yoksa 3. sayidan artik.

Hakan Kirezci
11-08-2008, 17:38
Adama (Adı Yuri) 3. sayıdan göndeririz dedim yav.. Telaş yok.

Safak Batman
11-08-2008, 17:54
işin içine rus lar girince nasıl heyecanlanıyolar baksana .
abi sonra moskova dan para geliyo bunlara demesinler bu iş bir tezgah olmasın??

Hakan Kirezci
11-08-2008, 17:57
Farkındayım Şafak bu nedenle hemen bağlantıya geçtim, Gürcistan ve ABD' ye de göndermenin yollarını arıyorum.

Namik Kartaloglu
11-08-2008, 18:56

yokya ne heyecanlanmasi, biz burda hizmet veriyoruz. Tövbe Tövbe adimiz yarin Revizyoniste de cikarsa ya?

Safak Batman
11-08-2008, 19:28
Mephisto kitapevinde dergimiz kalmamış

dergimizi

KİTAPİÇİN - Sahaf-Kitabevi

Murat UNCU

Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu

adresinden temin edebilirsiniz

Mephisto Kitabevine dergi bırakılmıştır.Mephisto'dan da dergimize ulaşabilirsiniz.

Cem Ozel
15-08-2008, 03:16

:D

Namik Kartaloglu
16-08-2008, 10:19
Onları önce İnönü Stadyumu'nda bir pankartta gördüm. Sonrasında 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Akar'ın takip ettiği sitelerden biri olduğunu öğrendim. Beşiktaş tribünlerinin kafada oluşan bir siyasi imgesi varsa bunda en çok onların payı var diye düşünüyorum. Şimdi de fanzin çıkarmışlar. Hatta 2. sayısı piyasadaymış. Türkiye'de tribünlere takılan, deplasmanlara giden, bir takımı hayatının en önemli kısmına koyan insanların söyleyecek sözü yok diyen, çapulcu sürüsü olarak niteleyenlere kapak olabilecek iş çıkardıklarını da söyleyelim. Sözü Tanıl Bora'nın şu sözüyle de bitirelim: "Forumlarda, bloglarda, taraftar sitelerinde öylesine aklı başında yorumlarda bulunan insanlar var ki değme futbol yazarlarına taş çıkartır."
Gönderen cc zaman: 12:03
Etiketler: Beşiktaş

http://rakamla10.blogspot.com/2008/07/halkn-takm.html sitesinden alintidir.

Umit Bayezit
16-08-2008, 13:49
bir güzel haber daha sağol namık abi

Umit Bayezit
25-08-2008, 21:05
3. sayı kapak süper olmuş yine

tebrikler bekliyoruz sabırsızlıkla

Deniz Akkuş
06-09-2008, 17:30
elinde 1. sayıdan 10 adet,2. sayıdan 3 adet olan varmı acaba...

Serkan Keskin
06-09-2008, 20:17
deniz bende 2. sayıdan var istersen gönderebilirim

Deniz Akkuş
06-09-2008, 22:31
arkadaşlar özellikle 1. sayı lağzım.. cem bende var diyordun bu konuda bilgi verirsen sevinirim.... arkadaşlar gerekirse korgosu karşıdan ödemeli olabilir sorun değil...en az 5 adet birinci sayı arıyorum...

Hakan Kirezci
06-09-2008, 22:54
1. sayı tüm acemilikleriyle birlikte artık koleksiyon malı oldu. Gelecek sene Gitti gidiyordan açık artırmayla alırlar artık.!_bye_!

Ismail Hakki Demirel
06-09-2008, 22:59
1. sayı tüm acemilikleriyle birlikte artık koleksiyon malı oldu. Gelecek sene Gitti gidiyordan açık artırmayla alırlar artık.!_bye_!

takip ediyorum abi konuyu banada öyle geliyor yokmuu artırannnn satıyoruummm sattttttııımmmmmm :D :D

Namik Kartaloglu
06-09-2008, 23:01
Bende birinci sayidan 5 tane var ama kimseye koklatlam bilem. ikinci sayidan da bir o kadar o da ayni sekildeee KOK LAT MAM!

Ismail Hakki Demirel
06-09-2008, 23:03
Bende birinci sayidan 5 tane var ama kimseye koklatlam bilem. ikinci sayidan da bir o kadar o da ayni sekildeee KOK LAT MAM!

abi ileri görüşlüymüşsün demekki :D bunu dedinya şimdi kafanı yoran çok olur :) dün forzada birisi başlık açmış 2006 çubuklu forma die bende resim attım bana msj atmış varsa sende bana satsana die :D :D :D

Namik Kartaloglu
07-09-2008, 00:47
Ne me lazim on yil sonra antika niyetine tanesini 1000 kaata satmak varken ne diye 3 kagitcilikla ugrasayim. saksi dustu tamam da cocukkende dusmustu. Ortaklik yapalimmi? iyi iflas isi yapariz haaa

Gursel Metin
07-09-2008, 02:02
Dün, 5 eylülde yani galatasaraydaki kitabevine ve mephistoya uğradım 3. sayı çıkmadı dedi.Masanın üzerinde 20-30 tane 2.sayıdan vardı bunlar bitmedimi dedim soran yok dedi.
Forumda talep var dergi yok,kitapçıda dergi var talep yok.

MUHTAR
07-09-2008, 02:40
Merhaba,

Mepistoda Dergi Bitti, Yeni 3. sayıyı bu akşam saat 22:00 de verdik.

Murat Uncu'da ise eski sayılardan dergi kalmış bizde bilmiyorduk görünce altın bulmuş kadar sevindik. Hepsini almadık eski sayılardan 2 şer sayı bıraktık gerisini aldık. Yeni sayıdan da dergi bıraktık.

Şimdi Semt'te ve Kadıköy'de derginin satışını yapacak yer arıyoruz.

Deniz Akkuş
09-09-2008, 16:53
hala birinci sayı gerekiyor elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim... en az 5 adet... gerekirse karşı ödemeli gönderebilirsiniz...

Deniz Akkuş
09-09-2008, 16:56
sevgili muhtar acaba semtte kazan dibindeki çay ocağından böle birşeyi talep edemezmiyiz... taraftarın çok rahatlıkla alabilecekleri bir yer diye düşündüm ama.. sanırım sizde düşünmüşsünüzdür belkide..öle işte

Safak Batman
09-09-2008, 18:42
sevgili muhtar acaba semtte kazan dibindeki çay ocağından böle birşeyi talep edemezmiyiz... taraftarın çok rahatlıkla alabilecekleri bir yer diye düşündüm ama.. sanırım sizde düşünmüşsünüzdür belkide..öle işte

Beşiktaş için aşağıdaki adresten dergimizi temin edebilirsiniz.

Beşiktaş Gazete Bayii

Garanti Bankası (Kazan yanı) Karşısındaki GAZETE Bayi

Beşiktaş

Deniz Akkuş
09-09-2008, 18:58
pardon şafak görmemişim

Sukru Gursoy
05-10-2008, 19:16
arkadaşlar ;
merhaba burası Antalya
daha önce Hakan abiyle görüştüm ama burada derginin dağıtımını yapan arkadaşla bir türlü irtibata geçemiyoruz.
derginin ve fanzinin antalyada dağıtımı ve hadi hiç değilse kendime temin edebilmem açısından bana bir yardım edecek yokmu?
taş üstünde bizde bir taşkoyalım veya altına bizde elimizi sokalım

Hakan Kirezci
05-10-2008, 19:48
Yav Sinem'in sipariş listesi sabitse o aynen devam etsin, Şükrü sen de aşağı yukarı istediğin dergi adetini ve kargo adresi bildirirsen dergi mail adresine Kasım ayından itibaren sana ayrı gönderir sanırım müdiremiz Sezen hanım...
(Deniz, bu bizim Sezen.)
(Şimdi müdire falan deyince yine hiyerarşi, iktidar vırt zırt diyen çıkmasın...)