PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sorgu

Cem Ozel
16-03-2008, 00:28
Beşiktaşlıyım. böyle olduğuna inanıyorum. Beşiktaşlı durusu, felsefesi, renkleri derken hayatımda önemli bir noktaya koydum Beşiktaşı. fakat önüme armanın olduğu her yerdeyiz söylemi çıktı. birçoğumuz bunu savunuyor. her alanda elbette beşiktaşı destekliyorum fakat basketbolu ve futbolu izlerken keyif alıyorum. aynı keyfi voleybolu izlerken veya hentbolda duymuyorum. elbette beşiktaşı destekliyorum ama geri plana atmış oluyorum. bu noktada zorla diğer alanları takip ederken kendi kendime eziyetmi ediyorum yoksa yeterince beşiktaşlı değilmiyim?

Gokhan Yerlikaya
16-03-2008, 01:02
ne yazıkki aynı şeyleri bende yaşıyorum cem abi.
Beşiktaşı ve Beşiktaşımızı simgeleyen herşeyi hayatımın her alanına yansıtan bir insan olarak futboldan başka branşları izlerken aynı heyecan ve tuttkuyu yaşayamıyorum.basketbolu izlemeye calısıyorum daha cok ama cabuk sıkılıyorum.
aynı soruyu bende soruyorum kendime yeterince Beşiktaşlı degilmiyim acaba?

Cem Ozel
16-03-2008, 01:04
tabi birşey daha var ben bu söylemi yanlışmı algılıyorum?

Murat Aru
16-03-2008, 01:23
:D cem Irak'ta okadar şekerli çay içersen olacağı buydu :D

"BJK koleji" nin (Özel paralı okul, parası olmayanı almazlar) basket takımıda varmış, maçları varmış, BJK lı taraftarlarından destek istiyorlarmış. Bu haber resmi sitede yayınlanmıştı, O an verdiğim tepki "Oha!" olmuştu...

Hani bir çok kez oha oluyorum ya :D

Abartmamak lazım...

Bu durum ne Beşiktaşlı lığından bişi alır, nede ekler. Ama samimiyet konusunda yol almış olursun, oluruz.

Namik Kartaloglu
16-03-2008, 01:29
Eger dikkat ettiyseniz uzun bir dönem öncesine kadar basket le ilgili bir tek yazi yazmis degildim. HT de ki diger branslar öksuz kalmisti futbolun yaninda ve o gunlerde ben öksuz evlatlarimiza babalik yapma derdine dustum. Basketboldan zerre kadar birsey anlamazken elimden geldigince takip etme, elimden geldigince izlemeye zorladim kendimi. Simdi baskette periodlarin 15 dakika olmadigini(ceyrek) 10 dk oldugunu biliyorum en azindan. ve birinci ikinci periodlarin bir devre ucuncu dörduncu periodlarin da ikinci devre oldugunun da ögrendim. Ama Apodaka, Shumpert, Mehmet, sinan, kaya, Dalmau,Nicevic i resimlerini gördugum zaman taniyor ve nasil olduklarini da biliyorum. Ahtapot degiliz ve o zayif özelligimizden dolayi her telden calamiyoruz, gönlumuzden koptukca elimizden geldikce hersey. Besiktasliligimiz mi? Armanin oldugu her yerdeyiz, Ölene kadar BESIKTASLIYIZ!

Cem Ozel
16-03-2008, 01:41
Ahtapot degiliz ve o zayif özelligimizden dolayi her telden calamiyoruz, gönlumuzden koptukca elimizden geldikce hersey.

elimizden gelen herşey bence olay burada bitiyor. armanın olduğu heryerde bulunmak büyük bir misyon bunun altından herkes kalkamaz. Sevdamız için bu gerekli derseniz eyvallah ama sanki ben keyif almadığım branşları izlerken ( ki bu beşiktaştan değil o branştan keyif almadığımdan) buhran anlarında kendime eziyet ettiğimi düşünmeye başladım.

Hakan Kirezci
16-03-2008, 01:44
Valla ben sarman kediyle siyah-beyaz bir kedi kapışmışsa eğer bizimkini tutuyorum.

Safak Batman
16-03-2008, 02:16
aslında güzel soru
mesela ben basketbolu beşiktaşı izleyerek sevmeye başladım
hentboldan anlamama rağmen maçlarına gittim.
voleybolu isse bayanlar oynayınca sevmemek elde değil :)
şaka bi yana bence elbette beşiktaşlı olmanın bir kriteri değil bütün branşları takip etmek

Gokhan Yerlikaya
16-03-2008, 17:51
:D cem Irak'ta okadar şekerli çay içersen olacağı buydu :D

"BJK koleji" nin (Özel paralı okul, parası olmayanı almazlar) basket takımıda varmış, maçları varmış, BJK lı taraftarlarından destek istiyorlarmış. Bu haber resmi sitede yayınlanmıştı, O an verdiğim tepki "Oha!" olmuştu...

Hani bir çok kez oha oluyorum ya :D

Abartmamak lazım...

Bu durum ne Beşiktaşlı lığından bişi alır, nede ekler. Ama samimiyet konusunda yol almış olursun, oluruz.

konuyla pek alakalı degil ama murat aru her yerde :D
butun sitelerde karsıma cıkıyor dartanyal olarak :D
Sanal alemde bile armayı kovalıyor ne guzel bişiApploud

Özer Özçetin
17-03-2008, 11:14
Zaman ve mekan olarak herkesin heryere yetişme şansı diye bir şey söz konusu olamıyor maalesef.
1 -er 2 şer saat arayla tüm kategorilerde maçlar oynanıyor,semtler değişik,salonlar ayrı ayrı yerlerde,zaten futbol ve basketbol tüm Dünya da izlenme oranı olarak en üst seviyede,ama futbolda en azından PAF maçları A takımı maçlarından önce oynatılabilir,aynı şeklide voleybol maçlrı basketten 2 saat önceye konabilir özellikle iç maçlarda,ancak bu şekilde yetişebiliriz.
Bazı branş maçlarını kaçırmak veya gidememek renk aşkından birşeyleri eksiltmez.
Ama en azından futbolun aynı saatine denk gelen diğer branş maçları da nöbetleşe izlenebilir,bunun için de iyi bir taraftar örgütlenmesi gerekir,derneksizliğin sıkıntıları işte burada ortaya çıkıyor.

Vedat Benakay
17-03-2008, 12:58
bu yasamimin sonuna kadar BESIKTASIMIN oldugu heryerde varim insallah giderken tabudumdada olur armam

Firat Sezginsoy
17-03-2008, 14:10
@Gökhan,

yarınki basket maçına bir gel, ortamı, atmosferi, oyunu gör, sevmezsen ben bir daha halkin takımına yazmıyorum :)

Gokhan Yerlikaya
17-03-2008, 14:50
@Fırat Sezginsoy

abi manisada oturuyorum :) Elimden geldigince,en azından Beşiktaşımın bana ihtiyacı oldugu maclarda yanında olmaya calısıyorum.Galatasaray macından önce oynanan Efes macında hayatımda ilk kez basketbol macı izledim :D zevk aldıgımı söyleyebilirim ama işte tv karsısında o ruhu bulamıyorum kendimde.Ama yinede izlemeye calısacagım bundan böyle.ee sırada ULEB Cup macımı var :D

Sinan Kara
17-03-2008, 19:46
armanın olduğu her yerdeyiz lafını duydum.kim düşündüyse sadece aferim derim ama:ben armanın olduğu her yerde olmam yukarda arkadaş yazmış bjk koleji falan.ben armanın nasıl ve ne amaca hizmet ettiğine bakarım.ona göre peşinden giderim...duruşumuza ve felsefemize uygun değilse benim kusuruma bakmayın

Sezen Gunduzalp
17-03-2008, 21:55
Salon sporlarını oldum olası sevmişimdir ne kadar bu konuda yeteneksiz olsamda :)
Eğer izleyeceksem ve takip edeceksemde Beşiktaşımdan başlıyorum :)
Ama haftasonu bir başka bir takımın Basketbol veya Voleybol macını da tvde buldum mu kaçırmıyorum :D

Bu beni ne daha fazla Beşiktaşlı yapıyor ne daha az.
Bende bu maçları daha fazla Beşiktaşlı olayım diye izlemiyorum :D :D

Özlem Erdoğdu
18-03-2008, 14:42
ben sıkılırım basket, voleybol vs maçını tvden izlemekten. tvden izemeye katlanabildiğim tek spor tutkunu olduğum futboldur. diğer bütün branş maçlarını salonlarında izlemek isterim. o heyecan başka oluyor :D

Turgut Eren
18-03-2008, 16:59
tv den izlemek bazen sıkıntı veriyor insana(en azından bana) ama salon sporlarında(özellikle voleybol ve basketbolda) taraftar için atmosfer çok farklı oluyor. eğer çok kaptırırsanız kendinizi, bazen 100 kişiyle bile kendinizi inönü de hissedebiliyorsunuz(tabi ki nispeten:)).

Canmert Avsar
18-03-2008, 21:50
Çocukluğumuzdan beri biz hep futbol oynadık
Ara sıra basketbol
çok az veya hiç denecek kadar da voleybol...
Sanıyorum ki ilgimiz bu yüzden futbola biraz daha fazla.
Ayrıca futbolda çok büyük paralar dönüyor
Diğer branşlarda bu kadar yok.
Bu yüzden gazeteler spor haberleri futbola daha çok önem veriyor.

İşte sanırım bu yüzden futbol dışındaki branşlardan az da olsa habersiz yaşıyoruz.
Ama Hayatta Beşiktaş ise diğer branşlarımıza biraz daha önem göstermeliyiz.

Hamza Uyulgan
26-03-2008, 16:56
Armamıza olan aşkımız farklı bişey ama bende diğer branşları futbol kadar sevmiyorum. BEŞİKTAŞ'ımız için takip de ediyorum gidebilirsem basket vs.maçlarınada gidiyorum.bunun cocukluktan gelen bişey olduğu düşüncesindeyim çünkü biz BEŞİKTAŞ'ı futbolla öğrendik öyle sevdik.
cem kardeşim sende merak etme ''acaba yeterince BEŞİKTAŞ'lı değilmiyim'' sorusunu kendine sorabiliyorsan yeterince BEŞİKTAŞ'lısındır..

Zaza Karatas
26-03-2008, 18:02
Bende Ayni Seyleri Hissediyorum senin Namik kardes..Basketbol ve Futbol maclarinda aldigim zevki hentbol ve diger branslarda alamiyorum nedense...bunun nedeni ulkemizdeki populer 2 spor olmasidir Basketbol ve Futbolun :]