Orijinalini görmek için tıklayınız : 21.Hafta Konyaspor-Beşiktaş 16/02/07 20.00
Serenat Tutaklı
13-02-2007, 17:58
http://img522.imageshack.us/img522/9040/konyaspor20logohs7.gif http://img261.imageshack.us/img261/4979/besiktas4br5.gif
İçerde kaybetmiyoruz,dışarda da bir seriye başlarsak ipi rahatlıkla göğüsleriz.Haydi Beşiktaşım,Konya maçı dışardaki serinin başlangıcı olsun!
Birkan Bürüngüz
13-02-2007, 18:04
ben hala muhtar heyeti açıcak diye beklim
ne güzel ben açıcaktım başlığı serocan benden önce davrandı :D
neyse evet deplasmanda artık kazanmamız lazım ki
şampiyonluk ipini gögüsleyebilelim
bizi bu maçta tek zorlayacak şey ne karşı takım ne de hakemlerden
bizi tek zorlayacak şey sahadır
eğer saha buzlu karlı yada çamurlu olursak zorlanabiliriz
umarım adam gibi bi sahada oynarız
Gürhan Oğuz
13-02-2007, 18:45
konya = trabzon = GS maçlarından 9 puan alırsak ki alacağız benim buna inancım var
bu takımı ancak yüzüncü yıl sonrasındaki ayak oyunları durdurur
gümbür gümbür derler ya hani işte, öyle geliryoruz
takım tam anlamıyla oynamaya başladığı, an bizi hücumda tutucak bir defans yok
takımın innadığı, kendine güvendiği artık daha net görünüyor
maçları izlerken hepimiz yerimizde duramıyor ayağa fırlıyorsak
bu takım olmamızdan kaynaklanan oyun anlayışının sahaya yansımasıdır
Arda Can
13-02-2007, 20:40
kazanacağız biliyorum..100.yılımızda da aynı hisleri yaşıyordum.. beşiktaşım hangi maça çıksa kesin kazanır gözüyle bakıyordum..bu sene de öyle hangi maça çıksak kazanıcakmışız gibi geliyor..
İskender Kalafat
13-02-2007, 21:59
içerde kim gelirse gelsin hoşgelsin, sefa gelsin ama bize kafa tutamaz. şampiyonluk dışardaki maçlara bakıyo. önümüzde çok önemli iki deplasman var. bu ikisini kayıpsız (hem puan, hem kart, sakatlık) atlatırsak içerde galatasarayı deviririz. ondan sonra da yolumuz açık. deplasman serimizin ilk ayağı olsun konya maçı. haydi kartalım yüksekten uç!!!
Ergün Soysal
13-02-2007, 22:23
cuma günü konyadayım,her zaman her yerde en büyük beşiktaş demek için..
arkadaşlarımın yaptığı tespite bende katılıyorum. inönü'de herkesi deviririz bizi şampiyonluğa taşıyacak olan ise deplasmanlar...
Safak Batman
13-02-2007, 23:00
Konyaspor Hazırlıkları Sürüyor
13.02.2007 17:51
Futbol Takımımız, Konyaspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana el topu oynayarak başlayan futbolcularımız, daha sonra çeşitli savunma ve hücum organizasyonları üzerinde durdu. Siyah Beyazlılarımız idmanı tam sahada çift kale maçla tamamladı.
Antrenmanda oyuncularımızın son derece neşeli oldukları gözlendi. Futbolcularımızın zaman zaman idman sırasında birbirleriyle şakalaşmaları ve Ali Güneş ile Nobre’nin güreşmesi dikkat çekti.
Çalışmaya gribal enfeksiyona yakalanan İbrahim Üzülmez, sol üst adalesinde ağrıları bulunan Gökhan Zan katılmadı. Fahri Tatan ve Ali Güneş kondisyoner eşliğinde hazırlıklarını sürdürürken, Kleberson ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
Siyah Beyazlılarımız, yarın (14 Şubat) yapacakları antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Berkant Tutaklı
14-02-2007, 08:02
Konyaspor ligde hiçbir hedefi olamayan ve okeyde dördüncü diye bir tabir vardır.Yanlızca kareyi tamamlıyan bir takım.Bu ligde varlıkları ile yoklukları belli olmuyan bu gibi takımları çok rahat yeneceğimiz aşikar.Futbolcularımız bir hedefe kilitlendiler ve bu hedefi yakalamaları için bu maçı almak zorundalar.Bu gibi maçlarda bahane anlamıyorum yok saha zemini yok hava şartları kazanacaksın başka yolu yok.Ve Beşiktaş"ımız bu maçı farkla alacak.
Erhan Çetinbağ
14-02-2007, 09:19
Herkese merhaba,
Başta babam olmak üzere çevremdekiler yavaş yavaş neden sezon başından beri "inadına Tigana" dediğimi anlamaya başladılar. 8 maçtır yenilgi yüzü görmeyen takımımızın cuma günü de kaybetmeyeceğini, kazanmak içinse, futbolcu arkadaşlarımızın sadece maçı isteyip Beşiktaş gibi mücadele etmelerinin yeterli olacağını düşünüyorum, ki böyle oynasınlar kazanmasalar da olur.
Bu merhaba, ilk merhabadır. Hayata, futbola ve en başta Beşiktaşımıza karşı ortak pencereden bakabildiğim "halkın takımı"yla olmak çok güzel.
Ümit Kurt
14-02-2007, 09:47
Herkese merhaba,
Başta babam olmak üzere çevremdekiler yavaş yavaş neden sezon başından beri "inadına Tigana" dediğimi anlamaya başladılar. 8 maçtır yenilgi yüzü görmeyen takımımızın cuma günü de kaybetmeyeceğini, kazanmak içinse, futbolcu arkadaşlarımızın sadece maçı isteyip Beşiktaş gibi mücadele etmelerinin yeterli olacağını düşünüyorum, ki böyle oynasınlar kazanmasalar da olur.
Bu merhaba, ilk merhabadır. Hayata, futbola ve en başta Beşiktaşımıza karşı ortak pencereden bakabildiğim "halkın takımı"yla olmak çok güzel.
aramıza hoşgeldin arkadaşım...
inanç önce taraftardan başlar,bizler inandık onlarda inanırsa kimse durduramaz bizi GELİYORUZ...
Ersan Üngüder
15-02-2007, 14:09
maçın hakemi Tolga Özkalfa.
Serkan Balcı
15-02-2007, 20:53
önümüzdeki belki de en zor maç diye tahmin ediyorum konya maçını çünkü trabzon yenmemiz sanırım daha kolay olacak.konya biraz zorlu gibi gözüküyor.
kanatlar iyi çalışırsa kesin kazanırız.rico delgado sağlam olması lazım içerde olduğu gibi dışarıda da oynaması lazım .güzel günler bizi bekliyor.
YA BU SENE KESİN ŞAMPİYON OLMAMIZ LAZIM.öyle gibi de GÖRÜNÜYOR.
Ersan Üngüder
15-02-2007, 21:05
Konyaspor Hazırlıkları Tamamlandı
15.02.2007 13:12
Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında Konyaspor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Ekibimiz'de sakatlığı devam eden Kleberson ve kondisyon eksikliği bulunan Fahri Tatan ile Ali Güneş, Konya kafilesine dahil edilmedi. Ekibimiz Konyaspor maçı öncesindeki son idmanında taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Takımımız'da sakatlığı devam eden Kleberson salonda çalıştı, diğer futbolcularımız ise toplu ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması ve çift kale maç yaptılar.
Antrenman sonrasında Teknik Direktörümüz Jean Tigana'nın açıkladığı 19 kişilik Konyaspor maçı kadrosunda şu futbolcularımız yer alıyor:
Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Mert Nobre, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Baki Mercimek, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Mustafa Doğan, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Delgado, Bobo.
Siyah Beyazlılarımız, saat 15.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan özel uçakla Konya'ya gitti.
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=9437
Güneş Çetiner
15-02-2007, 21:23
Sero can elin uğurlu gelsin, yüzümüzü güldüren futbolumuza ve galibiyet serimize devam edelim...
Şenel Kızıldaş
15-02-2007, 21:35
kazanıcaz kesin ... çünkü ben yarın orda olcam maça gidecek olan yada giden birine ulaşabileceğim bi telefon numarası veren olursa çok makbule geçer ...
Safa Şenyıldız
16-02-2007, 04:10
konya zor rakip gibi ama 1-0 da olsa aliriz gibi geliyo bana.
Safak Batman
16-02-2007, 07:49
geçen sefer istenmeyen ! olaylar yaşanmıştı konya yollarında,umarım bu sefer herhangi bir sıkıntı olmaz.gidebilen arkadaşlara iyi yolculuklar.
Alaattin Çam
16-02-2007, 09:38
istenen olaylar olsun Şafak nedir ki? :p :p :p
Konya etli ekmek yemelerde, yarım porsiyon hacı olmalara kadarımız var! Yollardayız imanım, rast gelsin kanım...
Yeneriz Kartal kuvvetiyele...
Deniz Aru
16-02-2007, 09:41
Her deplasman macından istegim yine SakatLık oLmasın Geresi zaten geLir. Rast geLe KartaLIm.
A.Tugan Çetin
16-02-2007, 09:52
Çok kritik bir deplasman maçı! Ama kazanırsak herşey çok güzel olacak! Trabzona çok rahat ve güzel gideceğiz!
Var mısın Kartal'ım hepberaber elele ?
Var mısın uçalım göklere ?!
Cenk Şerefhan
16-02-2007, 09:54
ankara'dan maça giden var mı? ben de katılmak istiyorum. biraz geç oldu ama hala yola çıkılmamıştır diye düşünüyorum. gidenler varsa bana mesaj atsınlar, numara versinler.
Safak Batman
16-02-2007, 10:24
alaattinim söyletme bana konya ve mevlanayla ilgili tezahüratı :) geçen sene nadide sultanın tesirinde kalan bazı konyalı spor severlere fiili eleştiride bulunulmak zorunda kalınmıştı kastım onadır.
yeneceğiz ve trabzona güle oynaya gideceğiz.
Erhan Çetinbağ
16-02-2007, 10:56
aramıza hoşgeldin arkadaşım...
inanç önce taraftardan başlar,bizler inandık onlarda inanırsa kimse durduramaz bizi GELİYORUZ...
Teşekkür ederim, hoş bulduk...
İşteyim ve saat 20:00 olmayacakmış gibi geliyor bugün. 100.yılda ki heyecanı hissediyorum bütün hücrelerimde...O yıl bütün deplasman maçlarını izlediğim bir yer vardı. O zamandan beri ilk kez gideceğim bu akşam maçı izlemeye oraya. Herşey o günlerde ki çoşkusuyla olur umarım.
Çocuklar inanın...
Murat Ödemiş
16-02-2007, 11:15
aha yazıyorum kesin bu dediklerim olacak ....bi top direkten dönecek bobo bır kac topu kalecıye nişanlayacak..nobre bi topu az farka dışarı atacak..korayın bı ıkı pasıyla ofsayta yakalanacz ..........fakat nobre ve bobo ıle 2/0 alacaz macııı
alırız yılgınlık yok direniş var ..konya 0 bjk 2 yazdım artık
Mesut Sarıtaş
16-02-2007, 11:28
Karakartal formunu iyice artırdı. Bu ligde rakibimiz yok.
Bence bu maçı çok rahat vede farklı alırız. İçimdeh üç dört olur diye geçiyor. Takım sakatlıklara çok dikkat etmeli. Bu sezon için bu form düzeyi ile kesin şampiyonuz...
Mustafa Yardım
16-02-2007, 11:30
çok zor maç olacak ama kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum. şampiyonluk için konyadan üç puanla dönmek lazım...
Umut Şen
16-02-2007, 12:52
inandık bi kere geliyoruz dedik herkes yuhalarken biz inadına tigana dedik serdar kim diye eleştirenler varken şimdi serdar kurtuluş neden milli takımda oynamıyor diye eleştirenler var bugün delgado da oynuyor rico da hatırlıyorum da riconun inönüde çıktığı ilk maçtı Konya maçı hadi görelim sizi kartallar GE-Lİ-YO-RUZ
Eyup Kaymaz
16-02-2007, 13:29
5 olsun bizim olsun :D
Piraye Oğuz
16-02-2007, 14:56
umudumuz var
Yeşim Cingöz
16-02-2007, 15:24
Çıldırt bizi delirt bizi Kartalıım,o stadı başlarına yıkalımmmm...
Murat Çapar
16-02-2007, 16:40
Rastgele Kartal'ım...
Gürhan Oğuz
16-02-2007, 16:58
aloo konyaya gidecek arkadaşlar sakın peynir şekeri yemeyin bağıramazsınız maçtan sonra alın eve götürün güzel olur tazesi
birde fırın kebap yeyin encik olsun
maçı alacaz bu takıma güveniyorum
Kartal Han
16-02-2007, 17:27
konyayı rahat geçeceğimize inanıyorum
ve son üç maçımızıda alırsak şampiyonluk yolunda bir çok engeli aşarız
hadi kartalım
aç kanatlarını gökyüzü senindir
Namik Kartaloglu
16-02-2007, 19:48
Goooooooooooollllllllllllllllllllllllllll Nobreeeeeeee
Serenat Tutaklı
16-02-2007, 19:55
İkinci yarının en kötü Beşiktaş'ını bu 45 dakikada izledik.Kendi evimizde harikalar yaratırken,deplasmanda ne oluyor bize?Bizim yapmamız gerekenleri Konya yaptı.Defansımız golde çok hatalıydı.Gökhan Zan boş boş bakınırken,Erman geldi rahatlıklı vurdu kafayı.Gökhan'ın sakatlığı ise ayrı bir konu başlığı olur.Bu adam ne kadar sık sakatlanıyor böyle.Ben artık şanssızlık falan demiyorum.Sanırım Gökhan kendine iyi bakmıyor.3 maçta bir sakatlık olmaz ki.Rakip takım oyuncularının bize karşı sert oynadıklarından şikayet ediyoruz her zaman ancak bizde de Koray sağolsun bu açığı kapıyor.Her maç Koray atılacak mı acaba diye endişeleniyorum.Bir de bir şey yapmadım diye itiraz ediyor.Yakışmıyor Korayım sana.Neyse ki golü attık beraberlikle girdik içeri.Çek kulaklarını Tigana,Kartalım 2.yarı alacak maçı.
Ve ilk yarının en güzel görüntüsü golden sonra oyuncularımızın harika sevinci.İnandıklarına inanıyorum.Bizler gibi...Geliyoruz...
Sefa Gülhani Çavuş
16-02-2007, 20:15
bu takıma deplasmanda birşeyler oluyor.!!!!
Ali Erken
16-02-2007, 20:48
Maç bitmeden söylenecekler söylenebilir; zaten 10 dakikada 2 gol atıp maçı çevirebiliyorsak her türlü takdiri ve de şampiyonluğu haketmiş oluruz.
İlk haftalarda bu takımın 55-60 puan toplayacağını söyledim. Şampiyonluk dediğimiz şey kolay birşey değil. Yeri gelecek Zago kafayla golü atacak, Pancu 90'da vuracak, Kaan Frikikten yazacak Cordoba bazı maçlarda devleşecek v.s v.s. Eh 90ların futbolu da yok ki artık..
34maçın 17sini deplasmanda oynuyorsun. Kar var kış var. Tarihte ilk kez bozuk zeminde maç oynamıyoruz. Bunları düşünüp kadronu kuracaksın. Her maç ilk golü sen atmayabilirsin, maçı çevirmek için tecrübeli adam gerekecek...vs.vs.
Bunları düşünmeden yola çıkıyorsun, arada aldığın galibeyetlere göre şampiyon olacağız diyorsun. Öyle yağma yok. Gazla da olmuyor..
Bu sezondan şampiyonluk çıkmayacak, stres yapmamıza gerek olduğunu düşünmüyorum.. Tek dileğim gelecek sezon bu kadronun üzerine yapılacak eklemelerle şampiyonluğa oynayacak bir kadronun kurulması.
Asıl hesaplaşma seneye..
Sefa Gülhani Çavuş
16-02-2007, 21:02
kime gidelim kime kızalım kime isyan edelim kime nediyelim...
bu takım değilmiydi daha geçen haftasonu bizi hepmizi koskoca camiayı şampiyonluk havasına sokan herkesi kıskandıran oyunu oynayan...kime ne diyelim şimdi...
her maçı stadda oynayamayız ya...ne istiyolar ...anlamıyorum ki ...bu kadar mıydı_? bayram havası ...
yemin ediyorum yeter artık yemin ediyorum...
Eren Cemaloğlu
16-02-2007, 21:11
çekemedi allahsız ...... iki maç kazanmamızı...işlerine gelmedi iyi oynamamamız.ama helal olsun işlerini iyi yaptılar durdurdular bizi.lanet olsun böyle lige de böyle fe(n)erasyona da böyle hakemlere de yeter artık offfbeee
Ali Mandacı
16-02-2007, 21:16
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne - üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.
Gör, nasıl yeniden yaratılırım,
Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım,
Oğullarım var gelecekte,
Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası,
Gözlerinden,
Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende,
Anlıyor musun ?
AHMED ARİF
BİR UMUDUM SENDE ANLIYORMUSUN ? :cool:
Sefa Gülhani Çavuş
16-02-2007, 21:16
.....
Bahadır Ahıska
16-02-2007, 21:25
Bir Umudum Sen De Anliyor Musun??
Ahmet Ayyıldırım
16-02-2007, 21:27
Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma..en büyük sen değilmisin aldırma kartal aldırma..
Baki'deki bu azmi bu mücadeleyi görünce ''Şampiyon Beşiktaş ulAn !'' dedim kendime.bu ufak kıvılcım bile beni mutlu etmeye yetti..
güzel günler göreceğiz hepberaber...
Özgür Ergün
16-02-2007, 21:47
Eeee ne oldu şimdi? Yenildik... ilk kez mi oluyor? Ya da son mu olacak... sevdamızdan bir eksilme oldu mu? Oldu diyenle zaten işim olmaz... boşverin.. ciddiyim.. rahat olun ve Beşiktaşlı olmaktan gurur duyun :)
Nasuh Pirinc
16-02-2007, 21:57
yav bosverin uzulmeyin Beşiktaşlılıgınzla ovunun ilk defa olmadı bu sonda olmıyacak
Ben Seni Kara Gunde Daha Çok Sevdim Kartalım
Özenç Kurt
16-02-2007, 22:01
özgür abi yelkenleri baya salmış:D isterdim okadar rahat olmayı ama olmuyo işte
2. yarıdaki beşiktaşı görünce insan okadar rahat yazıp konuşamıo varsa bide hedeflerimasde şampiyonluk. ama anlamakta mümkün değil bir takım bukadar mı
değişebilir bir haftada oda ayrı bi konu
Rıza Aslan
16-02-2007, 22:04
-İşte yine yağmur kokan bir mevsimdeyiz. Güneş, bulutları dağıtmak için rüzgarlar oluşturuyor. Siz de dinliyor musunuz. Rüzgarın yapraklarla oluşturduğu şarkıyı duyuyor musunuz.
''Yine hazan mevsimi geldi.
Yine yapraklar rüzgarların peşi sıra gidecek.
Yine deli gönlüm, yine bu mevsim de, hicranını yalnız çekecek...''
h.i.
Özgür Ergün
16-02-2007, 22:07
Olmasın Beşiktaşım şampiyon... bazı kardeşlerimiz anlamazlar bu sözümü ama bizlerin Beşiktaşlı olduğu zamanlarda on beşe sene şampiyon olmamıştı bu takım.
Boşverin kazanmayı.. şampiyon olmayı.. Sİz Beşiktaşı sevmeye devam edin ve gurur duymaya!!!
Beni de yormayın olur mu? Bu takım bu renkler ile sahaya çıkmaya devam ettiği sürece ben burdayım :)
Muhittin Saban
16-02-2007, 22:11
Eeee ne oldu şimdi? Yenildik... ilk kez mi oluyor? Ya da son mu olacak... sevdamızdan bir eksilme oldu mu? Oldu diyenle zaten işim olmaz... boşverin.. ciddiyim.. rahat olun ve Beşiktaşlı olmaktan gurur duyun :)
Sevgili Özgür,
Tabiki ilk kez yenilmiyoruz, tabiki son da olmayacak. Sevdamızdan da bir eksilme olmadı ve Beşiktaşlılık gururumuz da tavan yapmış durumda.Beşiktaş'ı Barbaros Hayrettin'in yanında anıt diye dikseler de sonsuza kadar maç yapmasa da ben yine Siyah-Beyazı seveceğim ve ona karşılıksız olarak gönlümün teslimiyetçiliğine sadık kalacağım.
Ancak şu bir gerçek; Eğer ortaya güzel şeyler ve bir övünç kaynağı çıkartılacaksa bunu ne sen ne de ben yapabiliriz. Bizler zaten kulübümüze kombine parası vererek sportif ürünleri alarak ve sonuna kadar tribünde yanlarında olarak elimizden geleni yapıyoruz.
Ya esas yapması gerekenler ne yapıyorlar? Bu iş bir gün iyi bir gün kötü olmak ile olmaz. Bugün gördük ki sezon sonunu başarı ile bitirmemiz fanteziden öteye gitmeyecek. "Balık baştan kokar" derler ya iştye aynen öyle.
Bir kere Beşiktaş'ın bir Başkanı var mı yok mu belli değil! Cavcavı görüyorsun değil mi? Bir günde "Cavlayarak" nasıl da en ufak bir olaydan nemalanıyor ve kamuoyunda ses getiriyor.
Kadıköy de kan akmış tepki Ankara'dan geliyor!. Ya biz değilmiyiz tribünde münferit bir olay yüzünden Kutsal İttifak'ın bastırması ile bir gece de ceza alan?
Kadıköy'de resmen kanlı bir çatışma oluyor ve tam 6 kişi deşiliyor ama bizim başkanda tık yok. Var mı bunun ötesi? Aynı tür olay yüzünden canı yanmış bir camianın başkanı böyle bir zamanda çıkış yapmayacak da da ne zaman çıkış yapacak?
İşte diyorum ya "Balık baştan kokar" diye. Başkan icraatsiz ise teknik kadro tamamen fişi çekmiş demektir. Ne yapsınlar ellerinden bu geliyor demek ki. Ama bildiğim bir şey var "O ellerden çok daha fazlası gelebilir"
Evet bu sevda bitmez ama biraz da Güneş'e suya ve havaya ihtiyacı var!
Muhittin Saban
Erhan Çetinbağ
16-02-2007, 22:16
sarhoş ve de üzgünüm...
siyah ulan...
Rıza Aslan
16-02-2007, 22:17
Beyaz ulan .!
Özgür Ergün
16-02-2007, 22:19
alayına...
Erkan Özberk
16-02-2007, 22:20
gider ullaaan.
yav bu yobaz memleketinden iyice nefret ettim şimdi
Cihan Umut Kaya
16-02-2007, 22:34
Bitmesin dertler..................
neden deplasmanda böyleyiz, neden sakin değiliz, neden deplasmanda çok çabuk konsantrasyonumuz bozuluyor....
Deniz Can
16-02-2007, 22:48
ya icindesindir cemberin
ya da disinda yer alacaksin
kendin icindeyken
kafan disindaysa
caresi yok kardesim
her aksam boyle icip kederlenip
mutsuz olacaksin
meyhane masalarinda kahrolacaksin
Besiktas aski agir basiyor, cemberin icindeyim; kafamla, yuregimle. Bir matematiksel durum bu. Yani bu macin sonucu, bir matematiksel sonuc. Gercektir de yeter kilmiyor kendini bu yenilgi, yuregim aska agir basiyor ama askolsun sana demekten de kendimi alikoyamiyorum.
Herkesin bir karakutusu varsa, benim karakutumda yazmayacak umutsuzluk.
Bir umudum sende, anliyor musun?
Özgür Ergün
16-02-2007, 22:50
Cansın Abi :)
BİR UMUDUM SENDE ANLIYORMUSUN
Halkın Takımı
Serkan Balcı
16-02-2007, 22:55
ya onu bunu anlamam ne konya ne trabzon alayı gelse farketmez önce kalbimin şampiyonusun sonra ligin sampiyonu (sarhoşum, ev soğuk (126 ytl elektrik faturası gelmiş),yorgunum benden bu kadar
Arda Can
16-02-2007, 22:58
canımız sağolsun..
Serenat Tutaklı
16-02-2007, 23:09
Üşüyorum kapama gözlerini...
Özgür Ergün
16-02-2007, 23:17
Yokluğun.. cehennemin öbür adıdır..!
Uğraş Polat Şahin
16-02-2007, 23:20
Ali Erken 'asıl hesaplaşma seneye' demiş yorumunun sonunda,aynen katılıyorum bu cümleye..
Sezon başında genç kadro kurduk,takım yeni,şampiyonluk beklemiyoruz,hep destek olmalıyız dedik..2.yarı izlediğimiz güzel mücadeleyle,akabinde puan farkının azalmasıyla umutlandık,fakat gene bir deplasman dönüşü...Ama işte 'asıl hesaplaşma seneye'..maliyetsiz çözüm olmaz..seneye hesapları kapatıcaz..
eğer itirazımız,isyanımız olucaksa bunun asıl yeri ve zamanının da,önümüzde ki sezon olması gerektiğini düşünüyorum..Bu sene içinde umutlarımı kaybetmiş değilim ayrıca..Açıkcası, aslında ne galibiyet,ne başarı,ne şampiyonluk umrumda bile değil..BEŞİKTAŞ'ı şöyle yada böyle yaşamak varya herşeye bedel..
'Bir umudum sende,anlıyor musun?'
Anlamasanda olur be BEŞİKTAŞ'ım:)
Erhan Çetinbağ
16-02-2007, 23:38
Göz kapaklarıma engel olamıyorum...Yorgunum...Siyah-beyaz çekemedik bu akşam kardeşimle... Kırgınım...
Sen şampiyon olma, ben hep sana aşığım... Bu akşam bir kez daha...
Siyahh ulann...
Ahmet Ayyıldırım
17-02-2007, 00:04
beyaz ulaaan !
baki mercimek ulaaaaaaaaaaaaan !
Birkan Bürüngüz
17-02-2007, 00:15
seni, anlatabilmek seni.
iyi çocuklara, kahramanlara.
seni, anlatabilmek seni,
namussuza, haldan bilmez,
kahpe yalana.
yumurtakafa yılmaz
17-02-2007, 00:30
çok uzaktım bu maç. üzüntüyü teletexten tattım. tartışılmaz üzüntü sardı yüreğim, ne söylesem anlamsız.
YENİLSENDE,
YENSENDE,
TARAFTARIZ SENLE.
ÜZÜNTÜNLE, SEVİNCİNLE,
SENİNLE BİRLİKTE.
Cem Ozel
17-02-2007, 00:54
nasıl ki hayat her zaman güldürmüyor yüzümüzü, o zamanlarda bile sıkı sıkıya bağlıyız hayata.. sen üzsen bile bizi sana hayat kadar bağlıyız..
Mesut Sarıtaş
17-02-2007, 01:08
Bu nasıl iş ben anlamadım arkadaş.
Güvendiğimiz dağlara hep kar mı yağacak?
Ama olsun hep ve de her zaman seninleyiz şanlı kartalım.
Bu sene olmazsa seneye.
Gün ola devran döne...
Umut yeşere...
Umut Şen
17-02-2007, 06:52
Terketmedi sevdan beni
Gürhan Oğuz
17-02-2007, 07:19
hani ben seni öylesine. ölesiye sevdimde
zemheride. aydoğmaz gecelerde,
isyanımızın doruklarında
yapayalnız sorgularda
terketmedi sevdan beni
Piraye Oğuz
17-02-2007, 08:15
Sevdaya ait ne varsa içimde
Serdo Yeşil
17-02-2007, 08:38
Olmasın Beşiktaşım şampiyon... bazı kardeşlerimiz anlamazlar bu sözümü ama bizlerin Beşiktaşlı olduğu zamanlarda on beşe sene şampiyon olmamıştı bu takım.
Boşverin kazanmayı.. şampiyon olmayı.. Sİz Beşiktaşı sevmeye devam edin ve gurur duymaya!!!
Beni de yormayın olur mu? Bu takım bu renkler ile sahaya çıkmaya devam ettiği sürece ben burdayım :)
İnanın sizin bu kadar rahatça söylediginiz kelimeleri içimde yaşatmaya çalışıyorum ama başaramıyorum şu bir gerçek BEŞİKTAŞ taraftarı tabela taraftarı degil ama o tabelanında lehimize olması için hiç bir eksiklik oldugunu zanetmiyorum işte bundandır kızgınlıgımız
Murat Aru
17-02-2007, 09:06
seviyorum seni.............................................. ................
Gürhan Oğuz
17-02-2007, 09:31
İnanın sizin bu kadar rahatça söylediginiz kelimeleri içimde yaşatmaya çalışıyorum ama başaramıyorum şu bir gerçek BEŞİKTAŞ taraftarı tabela taraftarı degil ama o tabelanında lehimize olması için hiç bir eksiklik oldugunu zanetmiyorum işte bundandır kızgınlıgımız
serdocan
yılgınlık yok bir gün mutlaka senin gönlünden geçtiği gibi olacak
başaracağız bunun koşuluda sabır ve inançta biliyorsun
az kaldı yolun sonu görünüyor
Cihad Erbek
17-02-2007, 09:38
Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı?
Berkant Tutaklı
17-02-2007, 10:38
Dün maçı ne seyrettim nede dinliyebildim.Malum evlilik hali.Ne zor şeymiş maçı yaşayabilmek.Konuşulanlara kayıtsız kalmak.Acaba ne oldu nasıl oynuyoruz gol attık mı? Diye bir sürü soru kafamda dolanırken nasıl kendimi verebilirim ki başka şeylere.Arkadaşlarımın konuşmaları sanki maç dinletisi gibi gelmeye başladı belli bir süre sonra.Top ricoda delgadoya pası.Kendi kendime gülüyordum.Arkadaşlar sürekli kafayımı yedin olum falan diyorlar.Maç bitmiş malum kişiler telofon etmeye başladılar. Güzel dileklerini ilettiler sağolsunlar. bende rahatladım ne güzel. En azından tırlatmadan sonucu öğrendim.Ben şunu öğrendim dün gece.Beşiktaşım hayat sensin herşey sensin.
Erdem Gazi
17-02-2007, 11:11
karşılıksız bir aşk yaşıyoruz!!!
Safak Batman
17-02-2007, 11:18
...
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip
...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.
...
Bir umudum sende,Anlıyor musun ?
Özer Özçetin
17-02-2007, 11:19
Bize yine hüzün yine hasret düşse de bu sevda bitmez bitmeyecek.Ama şu deplsaman işini çözmek şart.Maç boyunca en fazla 2-3 pozisyon geliyor,sen orada o kritik pozisyonda topu içeri atamazsan bitiyorsun işte.Kontra yiyorsun,rakip kapanıyor,ilk fırsatta altı pasına iniyor,ofsayttır hakemdir bunlarda önemli elbette,o golü yemeseydik beraberliğe de üzülmeyecekmiydik.
Latin rüzgarları estirsin diye beklenen Delgado o tpu çıkarsa Bobo ya bugün başka şeylerden bahsedecektik.
Tamam tabela Beşiktaşlısı değiliz ama yeter ıvır zıvır takımlara kaptırılan puanlar.
Serdo Yeşil
17-02-2007, 11:19
Ben anlayamıyorum anlatmakta zorluk çekiyorum ama şunu birkez daha ögrendim yok bu sevdanın tarifi hangi kelimeyi yakıştıracagımı şaşırıyorum hangisi güzeldir diye kendimle kavga ediyorum
Diren Eren Bolat
17-02-2007, 11:48
Konya Emniyetine Konya Valiliğine Kucak Dolusu Sevgiler...
A.Tugan Çetin
17-02-2007, 13:09
Bitmesin dertler!..
Bahadır Fidan
17-02-2007, 13:10
ligin ilk yarısının bitiminde acep hangi halet-i ruhiyedeydik takımın şampiyon olabilme ihtimaline dair.ikinci yarı alınan nitel ve nicel gelişmeler hepimiz için sürpriz değilmiydi?oynanan futbol ve alınan sonuçlar bize şampiyonluk türküleri söyletiverdi.nitekim dünkü maçta bize yeni sürpriz getirdi.
lig sonuna kadar köprünün altından çok sular akar ve çoook sürpriz görürüz.
rakiplerimiz 3 hafta üstüste puan kaybetsin-ki bu gidişat temenniyi muhtemel kılıyor-bizde güzel sonuçlar alalım,değişen fazlabir şey olmaz.
aslolan takımın yanında yer almaktır.her daim.
Murat Ödemiş
17-02-2007, 18:16
yılgınlık yok direniş var...diren siyah ile diren beyaz ile bir umudum sende anlıyormusun........
BEŞİKTAŞ sen bizim allahımızsın
Alaattin Çam
17-02-2007, 19:06
Konya emniyetinin beceriksizliği ve görmezden gelmeleri sonucu olay çıkmıştır!
Konya Emniyet Müdürü ve yığınla çevik kuvvetin gözünün önünde neler olduğunu gördük! erman toroğlu da gördü, tur!!! demirel de gördü, yemen ekşioğlu da gördü yahu görmeyen yok işte!
konya stadını bilenleriniz vardı bitiş düdüğü çaldı 2-3 kişi boyunlarında kartlar üzerlerinde fosforlu yeşil formaları geçirdiler ve Beşiktaş tribünlerinin önüne gidip defalarca hareketler çektiler tahrik ettiler çevik kuvvet ne yaptı? tel öggünün içindekiler bize daldı saha içindekiler utanmasalar konya lı taraftarları omuzlarına alacaklardı! emniyet müdürü görmedi mi sanıyorsunuz pistte karşılaştılar yeşil salçalarla, piste bekleyen tsyd yelekli başka bir varlık da bu tahrikçileri kucakladı nereden tutarsanız elinizde kalıyor...
tv görüntüleri veriyor ve yorum; yenilgiyi hazmedemeyen Beşiktaş Taraftarı sahaya yabancı cisim yağdırdı ualn be türlemeler o sahada gezinen memelileri niye söylemezsiniz niye o hareketleri yaparken göstermezsiniz en kutsalınıza kalayım!
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 19:08
Paf Takımımıza teşekkürler..
PAF Takımımız, Profesyonelliğe Aday Futbolcular Ligi’nin 21. hafta karşılaşmasında Konyaspor PAF takımını 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk yarısını Koray Şanlı’nın attığı golle 1-0 önde kapatan Siyah Beyazlılarımız, ikinci yarıya da golle başladı. Can Erdem’in 48. dakikada attığı golle durum 2-0 olurken, mücadelede son sözü Emre İncemollaoğlu söyledi.
Özgür Öge
17-02-2007, 19:22
Adama yenilmek koymuyor da böyle emniyeti böyle kolpa tribünü olan bir kentten mağlup ayrılmak koyuyor.gecenin saat bilmem kaçında 70 adet(abartı değil) polis otosu nezaretinde Cihanbeyli ye kadar yavaş yavaş götürüldük maç önceside bizi kente girmeden alıp çevre yollardan apar topar stada götürdüler.Ne futbol görebildik ne kenti gezebildik. ama o uzun saçlı yeşil montlu annesinin ne mesleği yaptığı belli amigolarına bir gün bir yerde denk gelirsem...
Ümit Kurt
17-02-2007, 20:29
söyleyecek bişey yok...
dün akşam maçı beraber izlediğim dostların maçtan sonra ki havası her şeyi anlatıyor bu bana yeter...
İsmail Şahin
17-02-2007, 21:08
ne parada ne de pulda
hiç gözüm yok bu dünyada
duysun alem böyle aşkı
seviyoruz Beşiktaşı...
futbolun teknik yanı uzak dursun şimdilik
şampiyonda olamayız belki
bi de bakmışsın olmuşuz...
herkes bugünü düşünüp yazsın
Beşiktaş bir kere vardır
ya ruhumuzda ya da ruhumuzdan öte...
Barış Uluocak
17-02-2007, 22:16
6 sayfa boyunca ne maçın pozisyonlarından
ne hakemden bahsetmeyen herkese selam olsun...
yensek şu iyiydi bu iyiydi şu çok koştu bu yattı derken şaşıracaktık pozisyonumuzu kaybedecektik iyi oldu böyle taraftar olarak kademeye girdik...
yaptığımız züğürt tesellisiyse evet hepimiz züğürtüz ulan...
ayrıca acı çekmek özgürlükse de özgürün kralıyız hepimiz vilyım volıs'ız(william wallace okunur)
yaprak döker bir yanımız ....gerisini siz getirin!....
Erkan Özberk
17-02-2007, 22:36
bu maç bitti artık. bu mağlubiyet bizim sevdamıza zerre darbe vuramaz. biz sevgilimizle buluşacağımız yeni maçlara bakalım:o
Şenel Kızıldaş
17-02-2007, 22:51
.
İskender Kalafat
18-02-2007, 01:00
her ne kadar besiktas yenılse de macı ızledıgımız ortam cok guzeldı:) gokhandan fotoları beklıyoruz yanlıs yeremı yazıyorum ya benn:confused: burası neresı:) cıhan hasta oldugu ıcın ve calıstıgı ıcın gec geldı kendısıne acıl sıfalar dılıyoruz:) şenel(erkek olan:D ) konyaya gıdıcem dıye ortalıgı ayaga kaldırsa da kendısı ancak 2. yarıya yetişti adı kolpa şenele çıkmıştır eyyy forum ahalisi haberiniz ola:) bob marley gokhan tum gun yanında taşıdığı fotograf makinesi gecenin sonunda cıkarmayı akıl etmiştir kendisini kutluyoruz:) umut şen tüm agır abiliğiyle masamızı denge de tuttu bu konuda cihanla kendisine teşekkürü borç biliriz yoksa harimiz haraptı:D ümit kurt'un şenele karşı yaptığı atakları şeneli savunarak engelledik yoksa şenel için çok zor bir gece olcaktı ki bu kadarı bile zordu:) burak sığırcının eşsiz teknik yorumlarını iskenderle agzımız acık dinledik gerçi iskenderin agzının acık olma sebebi alkoldu ama:D ayrıca o guzelım ortamda patates kızartmasını çatalla yıyerek burjuvazisinş ortaya cıkarmıstır sayın patron burak sığırcı:D fikomuz (ki ilk defa fikoyu sevdim kesin alkolun etkisi:D ) tarıh dersınden cıkıp aramıza katıldı kendısı ac oldugu ıcın ekmek ve patatese saldırdı:D ama hemen hemen butun tartısmalarda aynı tarafu tuttuk eeeee aklın yolu birdir:) ve iskender bu gece iskenderi yaz yaz bitmez:) kendileri hayatının dızgınlerını baska ellere kaptırmıs, sevgilisiyle ayakta konusabılcek kadar sevgılısıne korkuyla karısık saygı duyan, sınırlenınce kendısıne fızıksel sıddet uygulayan, telefonunu fırlatan amaaa sarhos olunca gözü hiçbirşeyi göremeyen (yanı gozu baska yere bakıyo vucudu baska yere donuk ve bambaska bı ksıyle konusyuyo:D ) cok nadide pontus rum birisidir:)
beşiktaşa deginmek istemiyorum ıcın yanıyoooooooo:mad: :(
gecenin sonunda agır abı umut sen daha fazla dayanamayarak kosar adımlarla mekanı terk-i diyar eyledi. iskender nereye gittiğini bilmden taksımın karanlıgında kayboldu inşallah 3. sayfaya haber olmaz:D fiko, umıt kurt, bob marley gokhan, şenel ve burak sıgırcı yanlarında esgallerı belırlenememiş 2 yenı arkadasla (bu arkadasların bayan oldugunu asla soylemıcem ayrıca aldıım duyumlar dunya ahiret bacım seklınde ama:rolleyes: ) geceye devam ettiler ve cihan gungor ve bendeniz birick baskanınız Eda Neriman Yılmaz gecenin karalıgında metroya bınerek evımızın yolunu tuttuk.
geceden dıger notlar:
kazanda mac ızlemek ıstedık ve gırıs 10 YTL olunca burak sıgırcı harıc (patron ve dolar zengını ya kendılerı) herkes ısyan ettı ve taksımde ıskenderın tanıdıgı bır mekana gıttık. macın en kritik anında bı garson abının tv nın tozunu alma eylemı "abı ın yoksa bız senın tozunu alcaz" teditlerıyle engellenmıstır:D
seviyorum sizleri sevgi yumakları :D
eda başkanın dün gece, gece kartallarında yazdığı yazıdır. yerinin burası olduğunu düşündüm buraya kopyaladım (ki kendisi de yanlış yere mi yazıyorum diyerek alkolün etkisinde olduğunu belli etmiştir :cool: ) beşiktaşımız yenildi ama beraberdik, mutluyduk, beşiktaşlıydık, üzüldük, sevindik, bolca içtik, eğlendik. çok güzeldi. herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum. (fiko atkın bende yavrum ;) )
Ferhat Talan
18-02-2007, 14:25
deplasman ...deplasman ...deplasman ..deplasman ....deplasman
geçen sene ki deplasman performansının yarısını göstersek şampiyonuz ...
olacak ....olacak ....deplasmandada olacak ...her yer şeref bey olacak ....
geleceğiz ....yıkacağız ....ezeceğiz
sadece bir damla daha isyan ateşi
umudumuz sende anla artık ....
tek yol Beşiktaş
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.